2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

30 mu oooooo çokmuş ya :) ben bi kaç doktora sordum 20 dedi gün sayıyorum bitsin diye daha folik asitide bırakmadım diğer başlayacağım ilaçlar daha ağırmış galiba Allah yardımcımız olsun.

canım benım ısım hep bayanlarla. . . Onların ortak fıkrı su yonde. . Kocakarı lafı da dıyebılırız doktor felan soylemedı :) erkek cocuk daha yukarda ıken kız cocuklar daha asagıda kasık hızasında hıssedılırmıs... bılemem ne denlı dogru :)

ben gordum bebek anı defterı yazıyordu pembe ve mavı vardı canım ..
valla aynen oyle leyla gıbı gezıyorum ortalarda...
hemen anında pat dıye kesılmıyormus kanama yapıomus o yuzden yavas yavas bırakıcaz.

Zbs ve sevgiistanbul hosgeldiniz kizlar ..

Vahsihatun yok canim ben yesil olanindan bahsettim :)))

Filiz bugun benim yerimede ye .. Burda su anda sadece konservesi var ve kobservesi ile cok kotu bir anim var (
Bekliyecegim artik ..

canım benım ısım hep bayanlarla. . . Onların ortak fıkrı su yonde. . Kocakarı lafı da dıyebılırız doktor felan soylemedı :) erkek cocuk daha yukarda ıken kız cocuklar daha asagıda kasık hızasında hıssedılırmıs... bılemem ne denlı dogru :) ben sahsen hıssetmeye basladım yavrucagımı. . . .sabun kayar gıbı kayıp gıdıyo hıssedıyorum :) ozellıkle dun aksam namazında aşka geldi mubarek oglum, bı saga bı sola kaydı hıssettııımmmm :)

canım bana 3lü tarama için 2 hafta sonra gel dedi doktor. ben daha yeni 13.haftadayım ve geçtiğimiz c.tesi 2li testi yaptı halbuki.
erken değil mi 3lü için benimki?

canım bana 3lü tarama için 2 hafta sonra gel dedi doktor. ben daha yeni 13.haftadayım ve geçtiğimiz c.tesi 2li testi yaptı halbuki.
erken değil mi 3lü için benimki?

erken gıbı sankı bıraz ama belkı bebegın onden gıdıyordun sata gore oyuzden oyle cagırmıs olabılır.bıldıgım 16 ıle 18. haftalar arasında yapılıyor test.ben ıkılı yaptırmadım oyuzden bıraz huzursuzluk var:) nolcagını bılmıyorum cunku

Dilory nice mutlu yaslara .. Bundan sonraki dogum gununu insallah yavrusunla kutlarsin ..

benımde sıkmıyodu canım ama ben bulmusken alayım dedım gıyıyorum cok rahat

2liyi niye yaptırmadın?
neyse 2linin sonucu çıkınca arayacağız doktoru zaten o zaman sorarız bir daha ne zaman gelelim diye

2liyi niye yaptırmadın?
neyse 2linin sonucu çıkınca arayacağız doktoru zaten o zaman sorarız bir daha ne zaman gelelim diye

doktorum ıkılıye gerek gormedı.nedenını anlamasamda 16.haftada 4 lu yaparız onun sonucları daha acıklayıcı oluyor dedı.bende ıyı dedım .ımı yaptım kotumu bılemedım hos.

30 mu oooooo çokmuş ya :) ben bi kaç doktora sordum 20 dedi gün sayıyorum bitsin diye daha folik asitide bırakmadım diğer başlayacağım ilaçlar daha ağırmış galiba Allah yardımcımız olsun.

Folik asite kurban olursun :))) ferrum ve elevite başlayınca son çare bide kendi dr.uma sorcam oda 30 derse napalım devam etcez bakalım, aile hekimi 3 kutu bile yazabiiliyo aklınızda olsun.Boşuna para ödemeyin

Evet bi kere benim yeni kesilmişken haftasonuna denk geldi hap bitmişti hemen azıcık geldi, ben de yavaş yavaş dozunu düşürdüm şimdi çok şükür yok bişey.

Filiz bugun benim yerimede ye .. Burda su anda sadece konservesi var ve kobservesi ile cok kotu bir anim var (
Bekliyecegim artik ..

Hahhaha topikte o kadar çok bamyacı varki eminim onların da aklına yeşil olmayanı gelmiştir.

Kocakarılar dediyse vardır bi bildikleri yaaa güveniyom ben onlara , bazen çok güzel hissediliyo dimi hayretler içinde kalıyo insan, bi kere benim de sabah pıt pıt pıt pıt pıt 7-8 kere hızlı hızlı karnım çalındı kapı çalınır gibi herhalde anne kalk acıktım diyo sıpaa Allah isteyen herkese bu güzelliği yaşatsın inşallah, Gurbetgüzeli,çiçek... hep aklımdalar dua ediyorum onlara da

amin canım hepımız ınsallahh

Nice mutlu yıllara inşallah canım, yarın da benim doğum günüm

benımde sıkmıyodu canım ama ben bulmusken alayım dedım gıyıyorum cok rahat

Anne yüreği işte sıkmasa da üstlerine titriyoruz

aynen canım ya içimiz gıdıyo bışey olacak dıye bırde cok beklettı zaten bebekler bızı

Bekliyecegim artik ..

canım benım pek aram yok ama genede yıyorum annem bıde etlı yapıo etıde yıyemıom ama genede kokusu guzel geldı bugun azcık ısterım kendıme gore esımde yemez bızım meshurdur etlı bamya yemegımız bıde etlı ekmegımız meshurdur

Hanımlar selam herkese.. benim gibi 14. Haftayı bitirmek üzere olup da hala bulantısı geçmeyen var mı ne yapıcam ki ben böyle klozetle bütünleştim resmen.. ne ilaçlar ne serum fayda etmiyor deliricem..:'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…