aynen canım ya içimiz gıdıyo bışey olacak dıye bırde cok beklettı zaten bebekler bızı
canım benım pek aram yok ama genede yıyorum annem bıde etlı yapıo etıde yıyemıom ama genede kokusu guzel geldı bugun azcık ısterım kendıme gore esımde yemez bızım meshurdur etlı bamya yemegımızbıde etlı ekmegımız meshurdur
Folik asite kurban olursun :))) ferrum ve elevite başlayıncason çare bide kendi dr.uma sorcam oda 30 derse napalım devam etcez bakalım, aile hekimi 3 kutu bile yazabiiliyo aklınızda olsun.Boşuna para ödemeyin
Evet bi kere benim yeni kesilmişken haftasonuna denk geldi hap bitmişti hemen azıcık geldi, ben de yavaş yavaş dozunu düşürdüm şimdi çok şükür yok bişey.
Hmm nereli olduğunu belli ettin yani.
canım progestaNI Aile hekımı yazıo bana 4 kutu yazdı hatta ama devlet baba gunde 2 tane kadarını karsılıyor ben 4 tane ıcıyorum
elımde var gozukuyor her seferınde 2 kutu kendım almak zorunda kalıyorum 25 tl kutusu progestanın.
bızde ole yapıcaz yavas yavas kesıcez sanırım
canım progestaNI Aile hekımı yazıo bana 4 kutu yazdı hatta ama devlet baba gunde 2 tane kadarını karsılıyor ben 4 tane ıcıyorum
elımde var gozukuyor her seferınde 2 kutu kendım almak zorunda kalıyorum 25 tl kutusu progestanın.
bızde ole yapıcaz yavas yavas kesıcez sanırım
annem babamda karaman konyalı ama ben ıst dogdum buyudum hayatımda 2 sefer gıttım
Sorma ya o kadar beklettiler inşallah doğduktan sonra sorun çıkarmazlar bize akıllı bıdıklar olsunlar inş
Hmm nereli olduğunu belli ettin yani.
fılızcım progestan 25 tl mı ben 10 tlye aldım gecen gun bıtmıstı yazdıramadımda:S neden okadar fark edıyorkı?
Evet haklısın ben de günde 400 mg içerken bi kısmını kendimiz alıyorduk, 200 mg lığı 25 tl, 100 mg lığı 12,5 tl .
Biz de daha önce Konyada oturduk 2 yıl , güzel memleket maşallah
ilacın adı progestan 200mg turuncu beyaz gıbı kabı benım eczanelerde fark etmez ama ben 24 kusur verdım sen nasıl 10 tl aldın kı?
evet canım turuncu beyaz 200 mg aynısını kullanıyoruz anlamadımkı sen 25 dıyınce sasırdım bende.
ben 25 verdım canım bende anlamadım şaka gıbı baya fark edıyor aslında eczaneler hepsı aynı fıyata satar ama ..anlamadım
saglık ocagına yazdırdım 2 kutusuna 10 tl vermıstm
yazdırmadım benkı.neyse demekkı degısebılıyormus fıyatlarda
Bende seninle aynıdurumdayım gece tualete uyanmayan ben uaynır oldum karpuzun çok etkisi var ama dün gece eşimle filim izleyelim dedik 2 saatlik filimde 4 kere gittim :)) wc ye dergi falan koymak lazım
Kızlar bu anket bize özel, her anne ayı topiğinde anket var ama bakıyorum da başka aylardan da gelip oy kullanıyolar :44:
canım benım pek aram yok ama genede yıyorum annem bıde etlı yapıo etıde yıyemıom ama genede kokusu guzel geldı bugun azcık ısterım kendıme gore esımde yemez bızım meshurdur etlı bamya yemegımızbıde etlı ekmegımız meshurdur
Etliyse yemem :))
Sanirim bamya aseriyorum mevsimi haziranmis ..
Ilacar burdada cok pahali vitamin omega 3 bir arada gunluk ilac 30 gunluk 32 eur ...mexcbur veriyorum cunku balik yemiyorum
Simdi okudum semizotunda baliktan sonra en fazla omega 3 varmis .. Bilginize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?