2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
aynen canım ya içimiz gıdıyo bışey olacak dıye bırde cok beklettı zaten bebekler bızı

Sorma ya o kadar beklettiler inşallah doğduktan sonra sorun çıkarmazlar bize akıllı bıdıklar olsunlar inş

Hmm nereli olduğunu belli ettin yani.

canım progestaNI Aile hekımı yazıo bana 4 kutu yazdı hatta ama devlet baba gunde 2 tane kadarını karsılıyor ben 4 tane ıcıyorum
elımde var gozukuyor her seferınde 2 kutu kendım almak zorunda kalıyorum 25 tl kutusu progestanın.
bızde ole yapıcaz yavas yavas kesıcez sanırım

fılızcım progestan 25 tl mı ben 10 tlye aldım gecen gun bıtmıstı yazdıramadımda:S neden okadar fark edıyorkı?

Evet haklısın ben de günde 400 mg içerken bi kısmını kendimiz alıyorduk, 200 mg lığı 25 tl, 100 mg lığı 12,5 tl .

fılızcım progestan 25 tl mı ben 10 tlye aldım gecen gun bıtmıstı yazdıramadımda:S neden okadar fark edıyorkı?

ilacın adı progestan 200mg turuncu beyaz gıbı kabı benım eczanelerde fark etmez ama ben 24 kusur verdım sen nasıl 10 tl aldın kı?

Evet haklısın ben de günde 400 mg içerken bi kısmını kendimiz alıyorduk, 200 mg lığı 25 tl, 100 mg lığı 12,5 tl .

Biz de daha önce Konyada oturduk 2 yıl , güzel memleket maşallah

aynen bıde ben bı vıtamın daha ıcıyorum ssk karsılamıyor özel organık ılac oda 33 tl haplara bıle bı dunya para verıyorum
aaa konyadamı oturdun sen hımmm nebılım ben gıttım ama kucuktum

evet canım turuncu beyaz 200 mg aynısını kullanıyoruz anlamadımkı sen 25 dıyınce sasırdım bende.

ben 25 verdım canım bende anlamadım şaka gıbı baya fark edıyor aslında eczaneler hepsı aynı fıyata satar ama ..anlamadım
saglık ocagına yazdırdım 2 kutusuna 10 tl vermıstm

komşum uğradı kapıdan az önce birşey sormak için benden önce göbeimi görünce oooo maşallah çıkmış göbeğin dedi sırıtmaktan sorusuna cevap veremedim :)

Kızlar bu anket bize özel, her anne ayı topiğinde anket var ama bakıyorum da başka aylardan da gelip oy kullanıyolar :44:

Kızlar bu anket bize özel, her anne ayı topiğinde anket var ama bakıyorum da başka aylardan da gelip oy kullanıyolar :44:

maaleseff cok sacma ya aslında bıze ozel olmalı ankette kapalı olmalı yanii.
oran bakarak lısteye gecırıyorum ama cok fazla ınsan var

Etliyse yemem :))
Sanirim bamya aseriyorum mevsimi haziranmis ..

Ilacar burdada cok pahali vitamin omega 3 bir arada gunluk ilac 30 gunluk 32 eur ...mexcbur veriyorum cunku balik yemiyorum

Simdi okudum semizotunda baliktan sonra en fazla omega 3 varmis .. Bilginize :)

evet canım semızotu cevız muz yemeye calısıyorum bende..muzdada varmıs az mıktarda
et yemedıgım ıcınde kurufasulye yesıl mercımek roka maydonoz ye demıstı ama demır ılacı verdı genede.

merhabalar ben de katılabilir miyim size?

muhtemel doğum tarihim 16 kasım. sat 9 şubat. doktoruma göre büyük ihtimal kızım olacak "eğer bir sürpriz yapıp pipi göstermezse" dedi. bir oğlum var 4 yaşında.

bu arada acayip bulantılı bir hamilelik yaşıyorum. sürekli ilaç alıyorum. 15 hafta oldu daha geçmedi. benim gibi olan yoktur herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…