2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

HeeeehhhH şimdide saç yüzünden mi miğdemiz bulanacak aman allahımm daha bitmeden yeniden mi başlıcakk

çok sağolasın canımm allah isteyen herkese versin inşşallah

Benimde doğum tarihim 16 Kasım.Benimde kızım olucak.Haydi hayırlısı bakalım .

Benimde doğum tarihim 16 Kasım.Benimde kızım olucak.Haydi hayırlısı bakalım .

aa süper. polyana ne zaman baktırdın ultrasonda. ben tam 1 hafta önce. kesin kız dedi mi sana? benim göbek dokularım (!) biraz kalın olduğu için net gözükmüyor bebelerim. ama evire çevire baktı kıza benziyordedi.

kızlarr ya valla benımm mıdemm bole çok yanıyoo alttan alltan bı bulantı geliyo sankıı (

avatarın çok hoş dilekdlk. ben o bulntıları aylardır çekiyorum kardeş. baharatlı şeyler dokunablir. salça ve soğan da yapabilir.

etli etsiz fArketmez ama kuru bamya severim sanırsam evde de vardı ama kim pişirecek. ekşi ekşi ayyyyy

etli etsiz farketmez ama kuru bamya severim sanırsam evde de vardı ama kim pişirecek. Ekşi ekşi ayyyyy

ayy selayhus bamya dedık arkadasların canı cektı yaa
keşke yakınlarda olsanız 1 tabak yollardım Bızım meshurdur ya annemde cok guzel yapar bende aksıne aman aman cok sevmemm

ben 25 verdım canım bende anlamadım şaka gıbı baya fark edıyor aslında eczaneler hepsı aynı fıyata satar ama ..anlamadım
saglık ocagına yazdırdım 2 kutusuna 10 tl vermıstm

canım fark oluo. benim bulantı hapımıda eczanenin birinden 21 tl ya almıştık. 1 hafta sonra başka eczaneden 45 e aldık dedik zam geldi heralde. sona o ilk aldıımız yere yine gittik 21 di hala

herkese merhabaaa, persembe günü yapilacak olan amniyosentezi yapmamaya karar verdikkk... benim kararim, esim cok da bana katilmiyor...

herkese merhabaaa, persembe günü yapilacak olan amniyosentezi yapmamaya karar verdikkk... benim kararim, esim cok da bana katilmiyor...

cok dogru bı karar canım. . .cok zararlı cunku. . .Allah korusunolu dogum bıle olabılıyomus . . .cok ıyı yapmıssın. . .

Meraba kızlar. Yorumlarınızı okuyorum ama yazmaya gelmelince üşenir oldum nedense Ay hiçbişi yapasım gelmiyor. Ütü yapıcam bekliyor hala beni canım hiç istemiyor. Sabahtan akşama kadar evdeyim kendime oyalanıcak bi kurs falan arıyorum ama bulamadım henüz. İnternette de bebek şekerlerine bakarken keçeden yapılmış çok güzel şeyler gördüm birden heveslendim acaba bende kendim yapabilir miyim diye ama pek bilgimde yok bu konuda. Siz nasıl geçiriyorsunuz günüzü evde

cok dogru bı karar canım. . .cok zararlı cunku. . .Allah korusunolu dogum bıle olabılıyomus . . .cok ıyı yapmıssın. . .

yaa riski cokk yüksek degil. isinin ehli yaparsa diyorlar. ama kimin isinin ehli oldugunu bilemeyiz.. sans bize o gün isinin ehli omaz... ama benim asil vazgecmememin nedeni bilmek istemiyorummm.... 5 aylik oldu bu saatten sonra bilmek beni ne hale sokar... Rabbim ne yazdiysa o napalim....

canım fark oluo. Benim bulantı hapımıda eczanenin birinden 21 tl ya almıştık. 1 hafta sonra başka eczaneden 45 e aldık Dedik zam geldi heralde. Sona o ilk aldıımız yere yine gittik 21 di hala
şaka gıbı canım yaa ben 2 farklı eczaneden aldım 25 verdım eczaneler arası hıc fark olmaması gerek yanı anlamadım bu ısten ben bısey .bu sefer gene baska eczaneye gıdıcem bakalım kaca alıcam.
herkese merhabaaa, persembe günü yapilacak olan amniyosentezi yapmamaya karar verdikkk... Benim kararim, esim cok da bana katilmiyor...
canımm bence 4 lu test yaptır 2 lıyıde yaptırsaydın keşke..amnıyosentez sorunlu gebelıklerde oluyor cogu kez ole gordum ve etrafımda yaptıranlarda var sorunlu cıktıkları ıcın

ne guzel canım yap yapabılırsen hatta bızımlede sıteyı paylas bızde yapalım Bende cok heveslıyımmmm

Bende seni merak ediyordum canim , hakkinda hayirlisi olsun ..
Ayni beni anlatmisin , bende herseye üsenir oldum , bide almanyanin havasi cok kötü bugün hep yagmurlu ..
Zaten canim bi sorun görseler hemen belli oluyorki , detayli ultrasyona girecekmisin ? Doktorun bu konuda bilgi verdimi ??

Bu arada neslee den bi haber yok gelmiyor galiba bi kac gündür yada benmi görmedim ..

hic bir testi yapmadan önerdi...ben olsam dedi bebekte sorun varsa simdiden ögrenirdim dedi... simdiden derken artik zaten 5 ay olmuss... ben ne karari vereyim. ögrenmem daha iyi...

yaa birgül bende sana bakiniyordumm. sorma bu sabah kalktim mutfakta su iciyordum yaptirmak istemedigime karar verdim. ne dersin??

detayli ultrasonu soracagiz yarin. yaparim derse bu doktor ile devam yok yapmam derse yeni aricam artik...

Son düzenleme:
yaa birgül bende sana bakiniyordumm. sorma bu sabah kalktim mutfakta su iciyordum yaptirmak istemedigime karar verdim. ne dersin??

detayli ultrasonu soracagiz yarin. yaparim derse bu doktor ile devam yok yapmam derse yeni aricam artik...

Ben sana basimdan gecen iki olayi anlattim canim , RABBiM e sigin kalbini ferah tut ama organscreening i sor doktoruna ..
Ben amniyosentezi yaptirdigim sonuc temiz ciktigi halde , bebegimde sorun vardi bunuda detayli ultrasyonda gördüler ..
Bi tanidikda yaptirdi , güya amniyosentezi yüzde 99 kesin sonuc veriyor , ondada sonuc kesin downsendromlu dediler , ama simdi bebegini saglikli bir sekilde aldi kucagina .. Yani demem o ki kalbini ferah tut ...

kizlar merhaba

gecmisi okumadan yaziyorum haftasonu giremedim, simdi donup okuyacagim neler olmus neler yazmissiniz. umarim hepiniz cok iyisinizdir.

haftasonu gormemisler gibi gezdim ettim o kadar baymisim ki evde oturmaktan, ama cok yoruldum korktum sonra da.

kizimiza buyuk ihtimal isim bulduk bir de :) ayrintili ultrasonda "aa bu erkekmis yahu" demedikleri takdirde Nehir'imiz geliyor insallah :)

canim benim beni merak etmissin cok saol, haftasonu disari attim kendimi hava hazir guzeldi cunku ondan once hep yagmurluydu hava, ondan once de yok lekelenme yok bilmemne eve kapanmistim burda. cok yoruldum ama cok mutlu da oldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…