Allhımmmmmmmmmmmm ben ki 4 aydır kusmayan insan sen git şimdi nevar neyok çıkar gel(( nerdne çıktıı bu şimdi yaa bulantıların bitmesi gerekirken benimki yenimi başlıyooo ((((((bizim çaycı ablada saçlanıyodurr ondan bulanıyodur mıden dıoo :))
Sutlu bir nescafe sapip geldim oturdum karsiniza :))
Isteyen varsa soylesin sut daha sicak :))
Madamtusot inan banya yapabilmene cok sevindim inan benim icime dert olmustu , uzulmustum .. Misss mis olmusun .. Bebeginde iyiymis gozun aydin canim ..
Gecemavisy kuzenini tebrik ederim canim gozunuz aydin ..
Sorma o boya badanayi ..
Asyaren bebisini dinlemeye gidecekmisin.. Insallah cabucak dinler rahata erersin canim
Filizcim ben burda klk defa gordum enginari tam halde :))hep tursusunu gormustum .. Soyulmusunu bulmak na mumkun :))
Ya kizlar bamya mevsimi nezaman , taze bamya ??? Agustostami cikar ??
Vahsihatunum selam bebegim gorusrmiyoruz srnle dondunmu evine , oglusun nasil ??
Mishca tebrik ederim ne guzel rabbim gonlune gore saglikli gayirli evlat verir insallah ..
Nehar cok gecmis olsun .. Soguk falanmi iciyorsun suyu kuzum ??
Denizkizii sseninde dislerini zar zor fircalayabilmene sevindim ohh soyle ferah ferah :))
ben daha hicbirsey almadim kizlar , 34 bedendim 36 beden 2-3 pantalonum vardi onlar oluyorlar .. zaten tsort gomlekletimdende bol tipte olanlar cok cok fazlaydi , masrafsizim bu ara :))
Sanki bebegimin hareketleri kipirtidan fazla olmaya baskadi).. Sanki bir anda karnim alt ust ediliyor gibi :))
Cok ozledim yavrumu cook
merhabalar ben de katılabilir miyim size?
muhtemel doğum tarihim 16 kasım. sat 9 şubat. doktoruma göre büyük ihtimal kızım olacak "eğer bir sürpriz yapıp pipi göstermezse" dedi. bir oğlum var 4 yaşında.
bu arada acayip bulantılı bir hamilelik yaşıyorum. sürekli ilaç alıyorum. 15 hafta oldu daha geçmedi. benim gibi olan yoktur herhalde.
Benimde doğum tarihim 16 Kasım.Benimde kızım olucak.Haydi hayırlısı bakalım .
kızlarr ya valla benımm mıdemm bole çok yanıyoo alttan alltan bı bulantı geliyo sankıı(
Etliyse yemem :))
Sanirim bamya aseriyorum mevsimi haziranmis ..
Ilacar burdada cok pahali vitamin omega 3 bir arada gunluk ilac 30 gunluk 32 eur ...mexcbur veriyorum cunku balik yemiyorum
Simdi okudum semizotunda baliktan sonra en fazla omega 3 varmis .. Bilginize :)
etli etsiz farketmez ama kuru bamya severim sanırsam evde de vardı ama kim pişirecek. Ekşi ekşi ayyyyy
Hanımlar selam herkese.. benim gibi 14. Haftayı bitirmek üzere olup da hala bulantısı geçmeyen var mı ne yapıcam ki ben böyle klozetle bütünleştim resmen.. ne ilaçlar ne serum fayda etmiyor deliricem..:'(
ben 25 verdım canım bende anlamadım şaka gıbı baya fark edıyor aslında eczaneler hepsı aynı fıyata satar ama ..anlamadım
saglık ocagına yazdırdım 2 kutusuna 10 tl vermıstm
herkese merhabaaa, persembe günü yapilacak olan amniyosentezi yapmamaya karar verdikkk... benim kararim, esim cok da bana katilmiyor...
cok dogru bı karar canım. . .cok zararlı cunku. . .Allah korusunolu dogum bıle olabılıyomus . . .cok ıyı yapmıssın. . .
şaka gıbı canım yaa ben 2 farklı eczaneden aldım 25 verdım eczaneler arası hıc fark olmaması gerek yanı anlamadım bu ısten ben bısey .bu sefer gene baska eczaneye gıdıcem bakalım kaca alıcam.canım fark oluo. Benim bulantı hapımıda eczanenin birinden 21 tl ya almıştık. 1 hafta sonra başka eczaneden 45 e aldıkDedik zam geldi heralde. Sona o ilk aldıımız yere yine gittik 21 di hala
canımm bence 4 lu test yaptır 2 lıyıde yaptırsaydın keşke..amnıyosentez sorunlu gebelıklerde oluyor cogu kez ole gordum ve etrafımda yaptıranlarda var sorunlu cıktıkları ıcınherkese merhabaaa, persembe günü yapilacak olan amniyosentezi yapmamaya karar verdikkk... Benim kararim, esim cok da bana katilmiyor...
meraba kızlar. Yorumlarınızı okuyorum ama yazmaya gelmelince üşenir oldum nedenseAy hiçbişi yapasım gelmiyor. ütü yapıcam bekliyor hala beni canım hiç istemiyor. Sabahtan akşama kadar evdeyim kendime oyalanıcak bi kurs falan arıyorum ama bulamadım henüz. Internette de bebek şekerlerine bakarken keçeden yapılmış çok güzel şeyler gördüm birden heveslendim acaba bende kendim yapabilir miyim diye ama pek bilgimde yok bu konuda. Siz nasıl geçiriyorsunuz günüzü evde
Bende seni merak ediyordum canim , hakkinda hayirlisi olsun ..herkese merhabaaa, persembe günü yapilacak olan amniyosentezi yapmamaya karar verdikkk... benim kararim, esim cok da bana katilmiyor...
Ayni beni anlatmisin , bende herseye üsenir oldum , bide almanyanin havasi cok kötü bugün hep yagmurlu ..Meraba kızlar. Yorumlarınızı okuyorum ama yazmaya gelmelince üşenir oldum nedenseAy hiçbişi yapasım gelmiyor. Ütü yapıcam bekliyor hala beni canım hiç istemiyor. Sabahtan akşama kadar evdeyim kendime oyalanıcak bi kurs falan arıyorum ama bulamadım henüz. İnternette de bebek şekerlerine bakarken keçeden yapılmış çok güzel şeyler gördüm birden heveslendim acaba bende kendim yapabilir miyim diye ama pek bilgimde yok bu konuda. Siz nasıl geçiriyorsunuz günüzü evde
Zaten canim bi sorun görseler hemen belli oluyorki , detayli ultrasyona girecekmisin ? Doktorun bu konuda bilgi verdimi ??yaa riski cokk yüksek degil. isinin ehli yaparsa diyorlar. ama kimin isinin ehli oldugunu bilemeyiz.. sans bize o gün isinin ehli omaz... ama benim asil vazgecmememin nedeni bilmek istemiyorummm.... 5 aylik oldu bu saatten sonra bilmek beni ne hale sokar... Rabbim ne yazdiysa o napalim....
şaka gıbı canım yaa ben 2 farklı eczaneden aldım 25 verdım eczaneler arası hıc fark olmaması gerek yanı anlamadım bu ısten ben bısey .bu sefer gene baska eczaneye gıdıcem bakalım kaca alıcam.
canımm bence 4 lu test yaptır 2 lıyıde yaptırsaydın keşke..amnıyosentez sorunlu gebelıklerde oluyor cogu kez ole gordum ve etrafımda yaptıranlarda var sorunlu cıktıkları ıcın
ne guzel canım yap yapabılırsen hatta bızımlede sıteyı paylas bızde yapalımBende cok heveslıyımmmm
Bende seni merak ediyordum canim , hakkinda hayirlisi olsun ..
Ayni beni anlatmisin , bende herseye üsenir oldum , bide almanyanin havasi cok kötü bugün hep yagmurlu ..
Zaten canim bi sorun görseler hemen belli oluyorki , detayli ultrasyona girecekmisin ? Doktorun bu konuda bilgi verdimi ??
Bu arada neslee den bi haber yok gelmiyor galiba bi kac gündür yada benmi görmedim ..
yaa birgül bende sana bakiniyordumm. sorma bu sabah kalktim mutfakta su iciyordum yaptirmak istemedigime karar verdim. ne dersin??
detayli ultrasonu soracagiz yarin. yaparim derse bu doktor ile devam yok yapmam derse yeni aricam artik...
Bende seni merak ediyordum canim , hakkinda hayirlisi olsun ..
Ayni beni anlatmisin , bende herseye üsenir oldum , bide almanyanin havasi cok kötü bugün hep yagmurlu ..
Zaten canim bi sorun görseler hemen belli oluyorki , detayli ultrasyona girecekmisin ? Doktorun bu konuda bilgi verdimi ??
Bu arada neslee den bi haber yok gelmiyor galiba bi kac gündür yada benmi görmedim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?