Ben sana basimdan gecen iki olayi anlattim canim , RABBiM e sigin kalbini ferah tut ama organscreening i sor doktoruna ..
Ben amniyosentezi yaptirdigim sonuc temiz ciktigi halde , bebegimde sorun vardi bunuda detayli ultrasyonda gördüler ..
Bi tanidikda yaptirdi , güya amniyosentezi yüzde 99 kesin sonuc veriyor , ondada sonuc kesin downsendromlu dediler , ama simdi bebegini saglikli bir sekilde aldi kucagina .. Yani demem o ki kalbini ferah tut ...
hic bir testi yapmadan önerdi...ben olsam dedi bebekte sorun varsa simdiden ögrenirdim dedi... simdiden derken artik zaten 5 ay olmuss... ben ne karari vereyim. ögrenmem daha iyi...
kizlar merhaba
gecmisi okumadan yaziyorum haftasonu giremedim, simdi donup okuyacagim neler olmus neler yazmissiniz. umarim hepiniz cok iyisinizdir.
haftasonu gormemisler gibi gezdim ettim o kadar baymisim ki evde oturmaktan, ama cok yoruldum korktum sonra da.
kizimiza buyuk ihtimal isim bulduk bir de :) ayrintili ultrasonda "aa bu erkekmis yahu" demedikleri takdirde Nehir'imiz geliyor insallah :)
canim sadece son sayfayi okudum ama ayrintili ultrasonu yaptiracaksin degil mi sonucta? senin icin-kalbin ne diyor?? esin ne diyor?? bu sizin aile karariniz. ayrintili ultrasonda da tum organlara ayrintiyla bakiyorlar. birgul'un de dedigi gibi bazen bir sey gozlerinden de kacabiliyor, bazen yanlis da yorumlayabiliyorlar. ben ikili testte kararsizdim mesela, esim ve ailelerimiz isteyince tamam dedim. simdi iyi ki yaptirmisim diyorum ama amniyosentez cok farkli bir durum,ondan sen ve esiniz kendi kararinizi verin bu durumda.
kızlar ben geeldım bebeklere isim bile bulunmaya baslamış ama ben daha bebegımın cınsıyetını bılmıyorum ve kontrolumuze 20gun var daha beklmk cok sıkıyoneslee kızının ismı çok guzelmış canım
olsunnn saglikli olsunda gec ögren... cok utangac seninki galibaa:))
çok şükür saglıgımız iyi canım 12 haftalıkken dı en son kontrolumuz ozamn kuçuktu doktr bşy dememıştı normlde ayın bırnde gıtmemız gerekırken onunda gıtcez doktorumuz ızınlıymış ozamn gelcekmış o yuzden gec kaldık ögrenmekte
olsun sikma hiccc canini... herseyin hayilrisi gec olsunn güc olmasinn. erkek cogunlukta iki yildir.. hayirlisi:))
öyle tatlimmm, esim bugüne kadar istiyordu. bilmek isterim sakat mi degil mi diye. bende bugün sabah ne olursa olsun bebegimi istiyorum dedim. amniyo dan da bisey ögrenmek istemiyorum dedim... tamam dedi. iki kere sordum. aileler istemiyor zaten. 5 aylik olmus ne karari veririm ben saattten sonra. versem bile bir karar eski ben olamam birdaha...
hic bir testi yapmadan önerdi...ben olsam dedi bebekte sorun varsa simdiden ögrenirdim dedi... simdiden derken artik zaten 5 ay olmuss... ben ne karari vereyim. ögrenmem daha iyi...
hayırlısı artık canım ya benımkı ne olcak erkek çok fazla ama kızmış gıbı gelıyo bana
kızlar ben geeldım bebeklere isim bile bulunmaya baslamış ama ben daha bebegımın cınsıyetını bılmıyorum ve kontrolumuze 20gun var daha beklmk cok sıkıyoneslee kızının ismı çok guzelmış canım
hahahaha bende kiz diyordumm.. kesin diyordumm. ama erkek geliyor:))
hahahaha bende kiz diyordumm.. kesin diyordumm. ama erkek geliyor:))
miamore, trnaysgl saolun teyzelerimiz :)
ayrintili ultrasonda cinsiyeti degisenler de olabilir ama ondan gec olsun da sonradan degismesin bosver)))) bazen 13. haftada bir sey diyorlar sonra 20'de aa yok bu tersiymis diyiveriyorlar :)
miamore, trnaysgl saolun teyzelerimiz :)
ayrintili ultrasonda cinsiyeti degisenler de olabilir ama ondan gec olsun da sonradan degismesin bosver)))) bazen 13. haftada bir sey diyorlar sonra 20'de aa yok bu tersiymis diyiveriyorlar :)
kızlar karnınızdan su sesı gelıyomu bebek hareket ettıgınde daha dogrusu şöyle arkadaslarmızdan duyduk eslerınız kulagını karnınıza dayadıgında su sesı gelıyo dedıler esımde dınlıyo arada su sesı gelıyo sızlerde böyle bışey duydunuzmu merak ettım
Filizim oncelikle bu gunku randevudan hayirli haberlerle gel :))
Gelip yazamadim canim pazar gununden bu yana kilit oldum sadece sunnet hazırlığı degil esim cok feci gripti iki gun evde yattı kilitledi beni resmen, ay bu erkekler hasta olunca feci oluyorlar surekli ilgi istedi , ama garibim cok hastaydi gözü açılmadı .
Bu arada 1 ayımız kaldi hazırlıklara davet listesi , yemek icin yer menü secimi , hangi hastane de kesilecek , alınacak listeleri kafam bir dünya oldu , elim İnternet'e gitmedi. iyice hamislik ilerlemeden halledelim istiyorum.
Ama soz duzenli sabah aksam haber veririm , bu arada kendim kasindim sunnet şekerlerini ben hazırlıyorum kece ve baska
Bir yandanda bebek battaniyesi bitmek üzere 3/2 tamam , yani Büyükşehir calisiyor :))
Cok sevindim ay cok sevindim , senin ne kadar cok istedigini biliyordum rahat bir nefes almissindir , Rabbim tamamına erdirsin benim gibi sunnet hazırlıkları yap insallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?