2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

aynenn öyle tatlimmm.. cok saol Allah razi olsunn.. Nasip de neyse o artikkk...

neslleee yi bende görmedim bir iki gündür tatil yaa esim evde sik giremedim... nefret ediyorum uzun tatillerden, üc gündür temizlik yapamadim:))

hic bir testi yapmadan önerdi...ben olsam dedi bebekte sorun varsa simdiden ögrenirdim dedi... simdiden derken artik zaten 5 ay olmuss... ben ne karari vereyim. ögrenmem daha iyi...

canim sadece son sayfayi okudum ama ayrintili ultrasonu yaptiracaksin degil mi sonucta? senin icin-kalbin ne diyor?? esin ne diyor?? bu sizin aile karariniz. ayrintili ultrasonda da tum organlara ayrintiyla bakiyorlar. birgul'un de dedigi gibi bazen bir sey gozlerinden de kacabiliyor, bazen yanlis da yorumlayabiliyorlar. ben ikili testte kararsizdim mesela, esim ve ailelerimiz isteyince tamam dedim. simdi iyi ki yaptirmisim diyorum ama amniyosentez cok farkli bir durum,ondan sen ve esiniz kendi kararinizi verin bu durumda.

iyi insan lafinin üzerine gelirmissss:))) bizde Birgül ile seni sorusturuyordukkk... Ismiyle mutu mesut yasasin kizin insalllahhh... hayirli olsun isimcigi:))

öyle tatlimmm, esim bugüne kadar istiyordu. bilmek isterim sakat mi degil mi diye. bende bugün sabah ne olursa olsun bebegimi istiyorum dedim. amniyo dan da bisey ögrenmek istemiyorum dedim... tamam dedi. iki kere sordum. aileler istemiyor zaten. 5 aylik olmus ne karari veririm ben saattten sonra. versem bile bir karar eski ben olamam birdaha...

kızlar ben geeldım bebeklere isim bile bulunmaya baslamış ama ben daha bebegımın cınsıyetını bılmıyorum ve kontrolumuze 20gun var daha beklmk cok sıkıyo neslee kızının ismı çok guzelmış canım

olsunnn saglikli olsunda gec ögren... cok utangac seninki galibaa:))

olsunnn saglikli olsunda gec ögren... cok utangac seninki galibaa:))

çok şükür saglıgımız iyi canım 12 haftalıkken dı en son kontrolumuz ozamn kuçuktu doktr bşy dememıştı normlde ayın bırnde gıtmemız gerekırken onunda gıtcez doktorumuz ızınlıymış ozamn gelcekmış o yuzden gec kaldık ögrenmekte

olsun sikma hiccc canini... herseyin hayilrisi gec olsunn güc olmasinn. erkek cogunlukta iki yildir.. hayirlisi:))

boyle dusunuyorsan "eski ben ben olamam" diyorsan yaptirma canim... doktoruna da tum hissini, duygunu anlat. benim doktorum cok kati gorunur ama oturup anlattigin zaman da seni anlar. her gun bir suru hasta gordukleri icin soguk durabiliyorlar ama icini actigin zaman da sana yol gosteriyor cogu. karariniz hakkinizda hayirli olsun.

hic bir testi yapmadan önerdi...ben olsam dedi bebekte sorun varsa simdiden ögrenirdim dedi... simdiden derken artik zaten 5 ay olmuss... ben ne karari vereyim. ögrenmem daha iyi...

ayyy içim gitti bende ilk yazını gördüğümde üzüldüm bi sıkıntı var ondan sandım senden istiyor. öyle şeymi olur ya!
18 haftalıkken 4 boyutluya girebiliyorsun herşeyi ögreniyorsun
vakit gecse ne olacak ki sanki varsa sıkıntı ultrasonda görünür tahlillerle anlaşılır zaten
hem dediğin gibi sıkıntı olsa ne yapabileceksin ki artık ögrenip üzülmekten baska
benim bi tanıdığım bunları yaptıgı halde sıkıntı oldugunu ögrendi ama bu tahlili yaptırmadı dogdugunda gayet saglıklıydı

miamore, trnaysgl saolun teyzelerimiz :)

ayrintili ultrasonda cinsiyeti degisenler de olabilir ama ondan gec olsun da sonradan degismesin bosver )))) bazen 13. haftada bir sey diyorlar sonra 20'de aa yok bu tersiymis diyiveriyorlar :)

ayrintili ultrasonda cinsiyeti degisenler de olabilir ama ondan gec olsun da sonradan degismesin bosver )))) bazen 13. haftada bir sey diyorlar sonra 20'de aa yok bu tersiymis diyiveriyorlar :)

ahahahahha sormaaaa benim kayinvalidem hala kiz olsun diy egeceleri dua ediyor... benim hala umudum var diyor:))

haklısın canım bı taraftnda dedıgın gıbı düşününce içim rahatlıyo sonradan degışecegıne gec öğrenmek daha iyi :)

kızlar karnınızdan su sesı gelıyomu bebek hareket ettıgınde daha dogrusu şöyle arkadaslarmızdan duyduk eslerınız kulagını karnınıza dayadıgında su sesı gelıyo dedıler esımde dınlıyo arada su sesı gelıyo sızlerde böyle bışey duydunuzmu merak ettım

yok hic duymadim ama deneme yapalim bakalim...

abla sen naptın buarada bir ara kıza benziyor demişti doktor öyle hatırlıyorum kesinleşti değilmi erkek olduğu allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…