2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
ayyyyyyyyyy kızlaaar ben geldim bayadır giremedim ve okaadaaarr çok konuşulmuşkiii yetişemedi m oku oku bitmedi
filiiizzzz bebeiş kızmıuş hayırlı olsun hep erkek diyordun sağlıcakla inşallah kız çocuğu herzamn farklıdır canım inşallah ikincide oğlun olur
ayy okudum ama hatırlayamıyorum hepinizi neler oldu söyleyin kimlerin cinsiyetler belli oldsu başka benden sonra tahminlerim doğru çıkanlar kimler buarada cinsiyeti değişenler oldumu sonradan kızlaaaarrrrr sorlarıma acil cvppp:84::84::84:

canim benim beni merak etmissin cok saol, haftasonu disari attim kendimi hava hazir guzeldi cunku ondan once hep yagmurluydu hava, ondan once de yok lekelenme yok bilmemne eve kapanmistim burda. cok yoruldum ama cok mutlu da oldum :)
Ohh ne güzel yapmisin canim .. Burasida hala yagmurlu bir hava var .. Bu arada kizinin ismi hayirli olur insallah , cok güzell
aynenn öyle tatlimmm.. cok saol Allah razi olsunn.. Nasip de neyse o artikkk...

neslleee yi bende görmedim bir iki gündür tatil yaa esim evde sik giremedim... nefret ediyorum uzun tatillerden, üc gündür temizlik yapamadim:))
Bende bu ara folikasiti birakmaya karar verdim bugün de ictim ama bütün gün midem agzimda gezdim , bakalim benim doktorum buna ne diyecek ..

ben de dun gittim yazlik hamile kotu aldim, ne rahatmis ne dugme ne fermuar, direk genisliyor buyudukce ohh be dedim :)

ben centrum materna dha plus kullaniyorum. icinde follik asit var ama mideme bisey yapmiyor.. simdi bebek yer degistirdi o yüzden acaip eksime yapiyor o kadar...

yaa ben gecen anlatmistim burda, benimkisi kalp sesi duydugunu iddia ediyor,cok hafif tiktiktiktik diye ses geliyor ama bazen oynuyor kaciyor yanda yakaliyorum gene diyor hahaha ben de peki diyorum bazen midem bagirsaklarim cosuyormus o zaman cok az geliyor ses dipten dipten diyor.

gule gule gıy canım ben kot bulamadım ya hep buyuk geldı sımdılık bı tane denk gelen kotum var onunla taytla idare edıyorum

saol canim! ben de hep esofmanla idare ettim bugune kadar ama havalar cok isindi birden, esofman cok terletiyor ondan bol elbise ile kot aldim t-shirtle. ben yarim kilo almisim ama gobusss masallahhhh :))))

aynen öyle benimkide her dakka dinlemede... ama kalp ritmi bende yakaliyorum bazen acaba kendi nabzim mi diye bakiyorum az dif´ger tarafa. her yerde nabzimi alacak degilim yaa... su aralar tekmeleme yada kafa atma belirginlesti... ama hala bagimsiz bir sey hissetmiyorum...

anladım canım benım dedıgım bıldıgın su sesı bebek hareket ettıkce suyun sesı gelıyo bebek hareket etmeyınce hiç ses gelmıyo karnımı bıraz kımıldatıp uzanınca yıne ses gelıyo

saol canim! ben de hep esofmanla idare ettim bugune kadar ama havalar cok isindi birden, esofman cok terletiyor ondan bol elbise ile kot aldim t-shirtle. ben yarim kilo almisim ama gobusss masallahhhh :))))

ayy maaasalllahhhhhh.. az kilo alanlara bayiliyorummm allah daim etsin:)) ben 10 kilo aldim ügühühühühüh

canımmmm evet cok saol kızımız gelıo okadar erkek erkek dedım ama sımdıde kıza alısamadık esımle dun hep erkek seylerı bakıyoruz dıo nasıl beynıme asıladın alısamadım daha kız olduguna ınanamıyoruz
canım ılk sayfaya bak cınsıyetelr eklendı ankettede var ısımler

ben hiç kılo almadım daha ama benımde göbegım buyudu o yüzden olmuyo kıyafetlerım

ne guzel canım yap yapabılırsen hatta bızımlede sıteyı paylas bızde yapalım Bende cok heveslıyımmmm

Keşke yapabilsem canım :) Bak gördüklerimden Bikaç tanesi bunlar canım belki fikir olur.

Rengimdesign ve Evimbenimatölyem bloglarında gördüm. google. da da çıkıyor değişik şeyler hem kapı süsü hem bebek şekeri. çok şirinler

Eki Görüntüle 716522

ayy maaasalllahhhhhh.. az kilo alanlara bayiliyorummm allah daim etsin:)) ben 10 kilo aldim ügühühühühüh

ay saol canim, valla boyle mi devam eder bilmiyorum cunku annem uc cocugunda da 25'er kilo almis. ben zayif degilim normal kilodaydim boyum kisa ama..bir de yuvarlak hatli yanakli biriyim benden herkes annem gibi kilo bekliyordu ama simdilik almadan gidiyorum bir anda mi hiz kazanacak bilmiyorum, herkesin yapisi farkli. sutun bittikten sonra verirsin canim, hepimiz oyle yapacagiz.

insaallh böyle devam edersin. sonucta bebek her tür aliyor kiloyu.. son üc ayda biraz alirsin ondada bisey olmaz. ben sigarayi tetst yaptigim gün biraktim. 94 den beri iciyordum... ilk ay 10 kilo aldim, sonra durdu kilo alisim. simdi cok olamsada dikkat ediyorum .. insallah böyle kalirim yoksa yürüyemem yuvarlanirim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…