2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Biz folik asitte kaldik .. Bebegin hareketlerini hissetmeye basladinmi

istersen bu vitamini netten arastir. doktoruna sor. doktor verirken pahali isteseniz degistirebilirim dedi. biz olsun dedik....

evetttt, ben iki haftadir hissediyorum maasallla. ama hala bagimsiz degil.. elimle tuttugumda konustugumdaaa... arada bariz beli oluyor, bazen belli belirsizz..:))

insallah. sende sigaranin da etkisi vardir. doktor belki saglikli bir diyet verir sana. bir de hafif tempo yuruyusler yaparsin boylece kilo alim hizin duser.

Haftaya carsamba terminim var , ozaman sorarim bi doktora .. Sana yine sorarim hapin adini .. günler bi gecseydi son 7 günümüz kaldi , cok merak ediyorum bebegimi , bide bakalim cinsiyetle ilgili birsey diyecekmi

Haftaya carsamba terminim var , ozaman sorarim bi doktora .. Sana yine sorarim hapin adini .. günler bi gecseydi son 7 günümüz kaldi , cok merak ediyorum bebegimi , bide bakalim cinsiyetle ilgili birsey diyecekmi

söylerim tabiii. sor mutlaka doktoruna hic mideye dokunmuyor. icindekileri okusan sasarsinn...

Az kalmis yaaa, dayan az dahaha. Rabbim saglik versin insalllahhhh....

kızlarrr tam 2 saat önce bebeğimi kaybediyorum sandım( biranda bir ağrı başladı dayanılacak gıbı değildi.hem bağıra bağıra ağlıyor hem de yerlerde sürünüyordum resmen.Dr umu aradım hemen gel dedı.takside doğuma gıden kadınlar gıbı hıssettım kendımı bağıra bağıra koltukları tırmalaya tırmalaya gıttım.dr um sağolsun çok ilgilendı.bebeğime baktı önce gayet ıyıydı çok şükür.safra kesemde sorun varmıs.oradan da devlet hastanesı acile gıttık.serum ve süreklı kullnmam için ilaç verdıler.durumum amelıyatlıkmıs.çok zorlarsa hamıleyken de olabılırmıs bu amelıyat.şimdi çok şükür iyiyim ama ecel terlerı döktüm desem yeridir((

ayy canım yaa cok gecmıs olsunnn bebegın ıyıymıs cok sukur.. Taşmı var safra kesende? Benım babamda yengemde amelıyat oldu cok kolay bır amelıyat zaten..ınsallah ılerlemezde dogumdan sonra olursun..ama ıhmal etme..bol bol su ıc olurmu.

ah canim ya gecmis olsun ((( insallah cok zorlamaz da dogumdan sonraya kalir ameliyat. acil sifalar diliyorum.

Geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin inşallah doğuma kadar sorun çıkarmaz doğumdan sonra olursun ameliyatını bebeişin de iyiymiş çok şükür

Bu akşamki sorunum şu :)) bu mide bulantım bugün itibariyle geri geldi inşallah kalıcı değildir bebek saçlanırken mide bulantısı yapar denir ya onun için erken bir dönemdeyim sanırım bu konuda bilgisi olan var mı

söylerim tabiii. sor mutlaka doktoruna hic mideye dokunmuyor. icindekileri okusan sasarsinn...

Az kalmis yaaa, dayan az dahaha. Rabbim saglik versin insalllahhhh....
Amin canim insallah ..
Canim benim nefesimi tutarak okudum cok gecmis olsun.. Insallah cok zorlamazda ameliyatin sonraya kalir cok dikkat et kendine (

slm arkadaşlar ben geldim geçmişi okurken resmen beynim sulanıyo bir sürü konu okuyorum sonra hemen ucup gidiyo hasta olanlara büyük gecmiş olsun cinsiyet öğrenenler gözünüz aydın ..
benden haberlerse hafta sonu badana yaptık ben sadece dolandım ama üstümden tır gecti sanki çok yoruldum ama üstümden büyük bir yük kalktı sanki ..

sizler nasılsınız bakalım..

Smdmr cok gecmis olsun canim , insallah cabucak diner agrilarin ve ameliyatlik isin olmaz ..
Sukur bebeginde iyiymis , rabbim biran once sifa versin ..

Miamore canim bencede guzel bir karar vermisin .. Rabbim sag salim verir insallah bebisini , hepimizinkini

Birgul38 seninde az kalmis doktor gunun sIk disini :)

Neslecim selam , nehir ismi cok guzel .. Guzel bir isim secmisiniz canim ..
Benimde cinsiyet kesinlessede artik isime ciddi ciddi baksam :)

Burcu_81 canm tam gecti derken yine gelmis , hicbir bilgim yok sac cikarma konusunda , gecmis olsun ..

Filizcim ben sevilmez diye rahat rahat yazdim :) , cani istiyenler kusura bakmasin .. Sevilmez dedim :)

canım bebek saçlandığında genelde mide yanması olur bulantı hiç duymadım ben kızımda midem çok yanmıştı benim ama çok uzun sürmedi aslında yanmaların bebeğin saçlanmasıyla alakası yokmuş ama tam nedeninide hatırlamıyorum..

Bende ilk defa bebegin saclanirken bulanti oldugunu duyuyorum , ben kizimdaykende saclanirken midemde cok yanma oluyordu ..

iyi akşamlar kızlar,bugün sohbet ilerlemiş biraz.sizde de oluyor mu bilmem ama ben gündüzleri 1-2 saat kadar uyuduğumda sersem gibi oluyorum kafamı kaldırıp bir iş yapasım gelmiyor,uyumasamda baş ağrısından duramıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…