Biz folik asitte kaldik .. Bebegin hareketlerini hissetmeye basladinmi
insaallh böyle devam edersin. sonucta bebek her tür aliyor kiloyu.. son üc ayda biraz alirsin ondada bisey olmaz. ben sigarayi tetst yaptigim gün biraktim. 94 den beri iciyordum... ilk ay 10 kilo aldim, sonra durdu kilo alisim. simdi cok olamsada dikkat ediyorum .. insallah böyle kalirim yoksa yürüyemem yuvarlanirim:))
istersen bu vitamini netten arastir. doktoruna sor. doktor verirken pahali isteseniz degistirebilirim dedi. biz olsun dedik....
evetttt, ben iki haftadir hissediyorum maasallla. ama hala bagimsiz degil.. elimle tuttugumda konustugumdaaa... arada bariz beli oluyor, bazen belli belirsizz..:))
kizlar ben aciktim. kalkayim bir seyler hazirlayimm....
insallah. sende sigaranin da etkisi vardir. doktor belki saglikli bir diyet verir sana. bir de hafif tempo yuruyusler yaparsin boylece kilo alim hizin duser.
Haftaya carsamba terminim var , ozaman sorarim bi doktora .. Sana yine sorarim hapin adini .. günler bi gecseydi son 7 günümüz kaldi , cok merak ediyorum bebegimi , bide bakalim cinsiyetle ilgili birsey diyecekmi
kızlarrr tam 2 saat önce bebeğimi kaybediyorum sandım( biranda bir ağrı başladı dayanılacak gıbı değildi.hem bağıra bağıra ağlıyor hem de yerlerde sürünüyordum resmen.dr umu aradım hemen gel dedı.takside doğuma gıden kadınlar gıbı hıssettım kendımı bağıra bağıra koltukları tırmalaya tırmalaya gıttım.dr um sağolsun çok ilgilendı.bebeğime baktı önce gayet ıyıydı çok şükür.safra kesemde sorun varmıs.oradan da devlet hastanesı acile gıttık.serum ve süreklı kullnmam için ilaç verdıler.durumum amelıyatlıkmıs.çok zorlarsa hamıleyken de olabılırmıs bu amelıyat.şimdi çok şükür iyiyim ama ecel terlerı döktüm desem yeridir ((
kızlarrr tam 2 saat önce bebeğimi kaybediyorum sandım( biranda bir ağrı başladı dayanılacak gıbı değildi.hem bağıra bağıra ağlıyor hem de yerlerde sürünüyordum resmen.Dr umu aradım hemen gel dedı.takside doğuma gıden kadınlar gıbı hıssettım kendımı bağıra bağıra koltukları tırmalaya tırmalaya gıttım.dr um sağolsun çok ilgilendı.bebeğime baktı önce gayet ıyıydı çok şükür.safra kesemde sorun varmıs.oradan da devlet hastanesı acile gıttık.serum ve süreklı kullnmam için ilaç verdıler.durumum amelıyatlıkmıs.çok zorlarsa hamıleyken de olabılırmıs bu amelıyat.şimdi çok şükür iyiyim ama ecel terlerı döktüm desem yeridir ((
kızlarrr tam 2 saat önce bebeğimi kaybediyorum sandım( biranda bir ağrı başladı dayanılacak gıbı değildi.hem bağıra bağıra ağlıyor hem de yerlerde sürünüyordum resmen.Dr umu aradım hemen gel dedı.takside doğuma gıden kadınlar gıbı hıssettım kendımı bağıra bağıra koltukları tırmalaya tırmalaya gıttım.dr um sağolsun çok ilgilendı.bebeğime baktı önce gayet ıyıydı çok şükür.safra kesemde sorun varmıs.oradan da devlet hastanesı acile gıttık.serum ve süreklı kullnmam için ilaç verdıler.durumum amelıyatlıkmıs.çok zorlarsa hamıleyken de olabılırmıs bu amelıyat.şimdi çok şükür iyiyim ama ecel terlerı döktüm desem yeridir ((
Amin canim insallah ..söylerim tabiii. sor mutlaka doktoruna hic mideye dokunmuyor. icindekileri okusan sasarsinn...
Az kalmis yaaa, dayan az dahaha. Rabbim saglik versin insalllahhhh....
Canim benim nefesimi tutarak okudum cok gecmis olsun.. Insallah cok zorlamazda ameliyatin sonraya kalir cok dikkat et kendinekızlarrr tam 2 saat önce bebeğimi kaybediyorum sandım( biranda bir ağrı başladı dayanılacak gıbı değildi.hem bağıra bağıra ağlıyor hem de yerlerde sürünüyordum resmen.Dr umu aradım hemen gel dedı.takside doğuma gıden kadınlar gıbı hıssettım kendımı bağıra bağıra koltukları tırmalaya tırmalaya gıttım.dr um sağolsun çok ilgilendı.bebeğime baktı önce gayet ıyıydı çok şükür.safra kesemde sorun varmıs.oradan da devlet hastanesı acile gıttık.serum ve süreklı kullnmam için ilaç verdıler.durumum amelıyatlıkmıs.çok zorlarsa hamıleyken de olabılırmıs bu amelıyat.şimdi çok şükür iyiyim ama ecel terlerı döktüm desem yeridir ((
Bu akşamki sorunum şu :)) bu mide bulantım bugün itibariyle geri geldi inşallah kalıcı değildir bebek saçlanırken mide bulantısı yapar denir ya onun için erken bir dönemdeyim sanırım bu konuda bilgisi olan var mı
Bu akşamki sorunum şu :)) bu mide bulantım bugün itibariyle geri geldi inşallah kalıcı değildir bebek saçlanırken mide bulantısı yapar denir ya onun için erken bir dönemdeyim sanırım bu konuda bilgisi olan var mı
canım çok üzümdüm gerçekten, içini ferah tut kötü düşünme sonuçtanda haberdar edersin bizi,kaç saat olmaman gerektiğini tam bilmiyorum ama geçen gün eniştem girdi yalnız onunki bu ilaç verilip çekilenlerden doktor 1 gün hamilelerle aynı ortamda olmıcak onun kullandığı wclere girilmicek falan demiş bence tam öğrenin çekendenn
kuzum teşekkür ederim,eşim gittiğinde hemşireye sormuş gerek yok öyle bir şeye demiş hatta dra sormuş ne kadar radyasyon zararı var diye dr da temmuz ayında denize girdiğin kadar yok tomoğrafide radyasyon demiş.ama eşim yine de eve 2 saat sonra geldi,yanımızda oturmada bir kaç saat ben annemlere aşağıya indim.ama dr ultrasonda çekmiş ve k.b.b sevk etmiş yarın da oraya gidecek.rapor almayı unutmuş okul müdürünü aradı derse girmeyecek yarın.
Cok sükür canim az kaldi , zaten günleri aklima getirmemeye calisiyorum hemen zaman gecsin diye , tek saglikli haberlerini alalimda beklemeye raziyimBirgul38 seninde az kalmis doktor gunun sIk disini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?