Bu akşamki sorunum şu :)) bu mide bulantım bugün itibariyle geri geldi inşallah kalıcı değildir bebek saçlanırken mide bulantısı yapar denir ya onun için erken bir dönemdeyim sanırım bu konuda bilgisi olan var mı
Smdmr cok gecmis olsun canim , insallah cabucak diner agrilarin ve ameliyatlik isin olmaz ..
Sukur bebeginde iyiymis , rabbim biran once sifa versin ..
Miamore canim bencede guzel bir karar vermisin .. Rabbim sag salim verir insallah bebisini , hepimizinkini
Birgul38 seninde az kalmis doktor gunun sIk disini :)
Neslecim selam , nehir ismi cok guzel .. Guzel bir isim secmisiniz canim ..
Benimde cinsiyet kesinlessede artik isime ciddi ciddi baksam :)
Burcu_81 canm tam gecti derken yine gelmis , hicbir bilgim yok sac cikarma konusunda , gecmis olsun ..
Filizcim ben sevilmez diye rahat rahat yazdim :) , cani istiyenler kusura bakmasin .. Sevilmez dedim :)
canım bebek saçlandığında genelde mide yanması olur bulantı hiç duymadım ben kızımda midem çok yanmıştı benim ama çok uzun sürmedi aslında yanmaların bebeğin saçlanmasıyla alakası yokmuş ama tam nedeninide hatırlamıyorum..
Bende ilk defa bebegin saclanirken bulanti oldugunu duyuyorum , ben kizimdaykende saclanirken midemde cok yanma oluyordu ..
aynen benimde hem bulaniyor hemde asitleniyor.... asit bogazima kadar geliyor geri gidiyor. sac tan da olabilir ama ben bebegin yukari dogru cikmasi ve mideye baski yapmasi diye okudum. bir hafta sürebilirmis...
iyi akşamlar kızlar,bugün sohbet ilerlemiş biraz.sizde de oluyor mu bilmem ama ben gündüzleri 1-2 saat kadar uyuduğumda sersem gibi oluyorum kafamı kaldırıp bir iş yapasım gelmiyor,uyumasamda baş ağrısından duramıyorum.
ya kızlar hiç somon balğıı yediniz mi hamileliğiniz de.lütfeen cevap verin.ben korkuyorum içinde civa var plesantadan geçer diyorlar sonra balık yemek zorunlu diyorlar anlamadım
canımmmmm çok geçmiş olsunkızlarrr tam 2 saat önce bebeğimi kaybediyorum sandım( biranda bir ağrı başladı dayanılacak gıbı değildi.hem bağıra bağıra ağlıyor hem de yerlerde sürünüyordum resmen.Dr umu aradım hemen gel dedı.takside doğuma gıden kadınlar gıbı hıssettım kendımı bağıra bağıra koltukları tırmalaya tırmalaya gıttım.dr um sağolsun çok ilgilendı.bebeğime baktı önce gayet ıyıydı çok şükür.safra kesemde sorun varmıs.oradan da devlet hastanesı acile gıttık.serum ve süreklı kullnmam için ilaç verdıler.durumum amelıyatlıkmıs.çok zorlarsa hamıleyken de olabılırmıs bu amelıyat.şimdi çok şükür iyiyim ama ecel terlerı döktüm desem yeridir ((
ya kızlar hiç somon balğıı yediniz mi hamileliğiniz de.lütfeen cevap verin.ben korkuyorum içinde civa var plesantadan geçer diyorlar sonra balık yemek zorunlu diyorlar anlamadım
canımmmmm çok geçmiş olsun
ben yedim hatta bi tek onu yiyorum şu ara
yani ilk haftalırnda yedin mi hamileliğin . ben daha 4. haftadayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?