2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım 3 4 gun onden gıtmesı sorun oluyormuymus benımde 4 gun onden gıdıyormusta..
buarada işine karısmak gıbıı olmasın ama progestanı hemen bırden kesme sakınnnnnnn
bende gecen hafta gıttıgımde dedım bırakabılırmıyım kanama alanın gecmıs ama ıcmeye devam et dedi bırden kesemem azar azar azaltcaz dedi yoksa tekrar kanama gelır dedi kuzumm .
proluton verdıyse sorun yok ama ıhmal etme bana ıgne vermıodu drum 2 sefer oldum onca kanamaya.

canım demır hapımı o kan hapımı ?
ben demır hapı ıcıyorum aksıne herkez kabız ben normal yasantımda bıle cıkamazken wc bu ılacla hergun afedersın cıkıyorum ılac organık ve mıgdeye hıc bır zararı yokmus bana daha once baska ılac verdı şişe ıcınde ama ıcemedım bunu ıcebılıyorum hıc dokunmadı

günaydın güzel annecikler ve minnak kuzuları. hepinize güzel günner dilerim bugün kontrolü olanlarda güzel haberlerle gelirler inşallah ben dün akşam yine çok kötüydüm. dün gün boyunca 3 kere çıkardım geçti die sevinirken yine başladı bulantılar. bu sabah ii gibiim inşallah tekrar başlamaz

Filizcim bebeğin 1-2 gün ya da 10 gün önde gitmesinin bi sakıncası yoktur. Bebeğin haftasına göre maşallah büyümüş demektir. Bir bebeğin yaşına göre yaşıtlarından uzun olması gibi mesela Zaten bu hafta hesaplama olayı crl sine yani boy ölçümüne göre belirlenir. Doktoruma sorduğumda bebebk azcık kendini bükerek uzansa hooopp boyu 0.5 mm kısalır bu da 3 gün geriymiş gibi gösterebilir, bazen de gerinerek yatar boyu daha uzun çıkar yine 5 gün önde görünür. Yani yanıltıcı bir durumdur.Buna bağlı olarak muhtemel doğum tarihin değişmez demişti

canım nebılım taktım kafama benım mıgdesını olctu 119 gr oldugunu soyledı mınıcık mıgdesı vardı
ben degıstırdım genede olsun

verdiği hap demir+ folik asit+b12 vitamıni 3 ü bi arada (kutunun üzerinde öyle yazıyor)

bide bebeklere verdikleri devit diye bişi içiyorum 9 damla oda d vitamini içinmiş

günaydın kızlarrr..

Kontorlleri olanlar ne güzel bbişlerini görcekler (( uff bizimkine daha çok varr ( dünkü bulantı ve mide yanamsından sonra dua ediyorum bugun olamaması için :))

verdiği hap demir+ folik asit+b12 vitamıni 3 ü bi arada (kutunun üzerinde öyle yazıyor)

bide bebeklere verdikleri devit diye bişi içiyorum 9 damla oda d vitamini içinmiş

hımmm benım ıctıgım ılacı ıcebılırsın dr soyleyıp canım mıgdeyı hıc etkılemıyor dıye verdı benmkıde demır hapı. ıcınde var vıtamın
solgar diye bişey tek kotu yanı organık oldugu ıcın ssk karsılamıyor ılacı .

hanımlaaarrr günaydınn.. bişey sorcam...
ben doktora yaklaşık 3 hfta önce gittim... yen randevum taaa hziran 5 te... istediğim doktora ancak o güne alabildim... ama içimde bi korku var...
oğlum da 14 haftalıkken kıpırdamalar varmış karnımda.. ilk günlüğüm kitabı almıştım oraya yazmışım.. ama bunda hiç öylebişey yok...kıpırdama yok yani... büyüyorum ve bulantılarım var ama o kadar... sizce sorun mu var...

başka doktora gideyimmi...

Günaydın Kızlar :)

Günaydın annişkolar Biz kızımla sütümüzü içiyoruz. Süt önemli, ihmal etmeyin sakın

Bizde hazırladık kendimize ballı süt bizde içiyoruz nehrcım :) Bazen unuttuğum oluyor ama günde 1 bardak içebiliyorum ancak.

Günaydın annişler :) yine iş yine erkenden uyandık. Kızlar bu arada ben hamile kaldığımdan beri garip garip rüyalar görüyorum sizdede var mı böyle birşey

Bende çok fazla rüya görmeye başladım canım ama hatırlamıyorum genelde kalktığımda. Ordan oraya atlayıp duruyor rüyalarım alakasız birşekilde

Banada gynoferon adında bi ilaç vernişti canım 3 gün ancak kullanabildim midem çok bulanmıştı bidahada cesaret edip içmedim açıkçası. Kabızlık gibi bi sorun olmamıştı ama renginde değişiklik olmuştu.

Ay canım ya kıyamam geçer umarım bi an önce. benimde bitti diye seviniyorum ama dün biraz bulantım oldu. Bende korkuyorum çok yine başlarsa diye. Aman zaten zor atlattık gelmesin artık bu bulantılar.

dün bi doğum fotoğrafçısıyla konuştum. fiyat hakkında bilgi vermedi albüme yada istediğimiz işe göre değişiyormuş.
04 haziranda kontrolüm var ozaman uğrayacağız bakalım neler var. bu şehirde bi tane olduğu için alternatifim yok
olmazsa beğendiğim pozları gösterip onlardan istiyorum diyicem

doğum albümlerine baktım internette nasıl duygulandığımı anlatamam

bu sabah yolda yürürken aklıma sen geldin acaba nerelerde diye düşündüm geldiğimde seni sorucaktım neyseki gelmişsin:)

canımm çok geçmiş olsun umarım doğumuna kadar herşey yolunda gider ve ameliyat işi doğumdan sonraya kalır.

canımm inşallah birşey yoktur güzel haberler ver bize filizin de dediği gibi belkide birden kesmenden kaynaklanmıştır.

gunaydın kızlAR bugun yokum teyzemın kızının mevlutu olcak gıdıyımde azcık bılgı alıyım neler yapmıs
bugun kontrolu olanlar ınsallah guzel haberlerle gelır

allah kabul etsin canımm ... bizim içinde dua et orada olurmu

canım içine dert edip moralini bozmaktansa bir git bebişini gör için rahat etsin bişey olucağını sanmıyorum. şuanda bende birşey hissetmiyorum miğde bulantılarım ve göbişim olmasa hiç inanmıcam :)

günaydın kızlar ben de ctesi gittim kontrole çok şükür sağlıklı iyiymiş bıdığım
bacaklarını havaya kaldırıyo eliyle yüzünü ovuşturuyo ayyy çok tatlıydı teyzeleri
cinsiyet? dedim 1 ay sonra dedi
en son ben öğrenicem en son ben doğrucam galiba bekle bekle çatlamazsam

Son düzenleme:
Kızlar ne haber??? Ben dün gittim aile hekimliğine bebişimin kalp sesini dinledikkk çok zor oldu frekansı bulmak ama başardık tam bulduk güm güm deyo ben gülüyorum frekans gidiyor
Hemşire eski komşum, ne zaman istersen gel dinleriz maşallah güzel atıyor kalbi dedi
E özleyince gidin sizde garii

canım bende çok rahatsız oluyorum. iç çamaşırım bile düşük bel onu daha da aşağı indiriyorum. bebeklerimiz azcık yukarı çıksa da rahat etsek. Bugün yataktan kalkmadan dikkat ettim bebek tam kasıkların oraya kadar inmiş. korktum ilkin... elimi koyduğumda plasentanın sertliğini hissettim. baktım ağrı filan yok kalktım yataktan.

allah kabul etsin canımm ... bizim içinde dua et orada olurmu
aminnn canımmm .

hadı gozun aydın duydun demek bende gıdebılırım aslında huzursuz oldugum zaman

kızlar bebeshop diye bi mağaza var internette

chıcco nun hastane cıkışları %50 indirimli hepsi değil ama güzel şeyler var
ben 2 takım aldım bakmanızı tavsiye ederim.

siz herhangi bişey aldınız mı hastane cıkışı anlamında aziz bebnin 20 li takımlarından da mı alsam acaba

ben sürekli rüya görüyorum bebkleri bi türlü giydiremiyorum hep eksik kalıyo üsüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…