günaydın kızlar, dün kontrolümüz vardı. 13 haftalığız bebekler 3-4 gün önden gidiyor. doktorum 13+4 olmuşlar artık progestanı bırakabiliriz dedi. dün akşam kullanmadım ama sabah kalktığımda nokta şeklinde kanamam vardı. sildikçe geliyor çok korkuyorum. kanama alanımda yoktu dün kontrolde. doktorumu aramak için 9 olmasını bekliyorum. progestan yerine proluton haftalık iğne vermişti. istediğiniz zaman yapabilirsiniz dedi. ne yapsam bilemedim.
umarım herkesin keyfi yerindedir.
bugün görüş günü olanlara da hayırlı haberlerle gelmelerini temenni ediyorum.
gyno ferro sanol diye bir ilaç kullanıyorum. beni göçertiyor. gün içinde alıyorum olmuyor sabahın beşinde alıyorum olmuyor.
bu zamana kadar olmayan mide bulantılarım yenı basladı. doğru düzgün bişi yiyemiyorum kabızlıkda çabası
aynı dertten müzdarip olan var mı
canım nebılım taktım kafama benım mıgdesını olctu 119 gr oldugunu soyledıFilizcim bebeğin 1-2 gün ya da 10 gün önde gitmesinin bi sakıncası yoktur. Bebeğin haftasına göre maşallah büyümüş demektir. Bir bebeğin yaşına göre yaşıtlarından uzun olması gibi meselaZaten bu hafta hesaplama olayı crl sine yani boy ölçümüne göre belirlenir. Doktoruma sorduğumda bebebk azcık kendini bükerek uzansa hooopp boyu 0.5 mm kısalır bu da 3 gün geriymiş gibi gösterebilir, bazen de gerinerek yatar boyu daha uzun çıkar yine 5 gün önde görünür. Yani yanıltıcı bir durumdur.Buna bağlı olarak muhtemel doğum tarihin değişmez demişti
canım demır hapımı o kan hapımı ?
ben demır hapı ıcıyorum aksıne herkez kabız ben normal yasantımda bıle cıkamazken wc bu ılacla hergun afedersın cıkıyorum ılac organık ve mıgdeye hıc bır zararı yokmus bana daha once baska ılac verdı şişe ıcınde ama ıcemedım bunu ıcebılıyorum hıc dokunmadı
verdiği hap demir+ folik asit+b12 vitamıni 3 ü bi arada (kutunun üzerinde öyle yazıyor)
bide bebeklere verdikleri devit diye bişi içiyorum 9 damla oda d vitamini içinmiş
Günaydın annişkolarBiz kızımla sütümüzü içiyoruz. Süt önemli, ihmal etmeyin sakın
Günaydın annişler :) yine iş yine erkenden uyandık. Kızlar bu arada ben hamile kaldığımdan beri garip garip rüyalar görüyorum sizdede var mı böyle birşey
umarım herkesin keyfi yerindedir.
bugün görüş günü olanlara da hayırlı haberlerle gelmelerini temenni ediyorum.
gyno ferro sanol diye bir ilaç kullanıyorum. beni göçertiyor. gün içinde alıyorum olmuyor sabahın beşinde alıyorum olmuyor.
bu zamana kadar olmayan mide bulantılarım yenı basladı. doğru düzgün bişi yiyemiyorum kabızlıkda çabası
aynı dertten müzdarip olan var mı
günaydın güzel annecikler ve minnak kuzuları. hepinize güzel günner dilerimbugün kontrolü olanlarda güzel haberlerle gelirler inşallah ben dün akşam yine çok kötüydüm. dün gün boyunca 3 kere çıkardım geçti die sevinirken yine başladı bulantılar. bu sabah ii gibiim inşallah tekrar başlamaz
ayyyyyyyyyy kızlaaar ben geldim bayadır giremedim ve okaadaaarr çok konuşulmuşkiii yetişemedi m oku oku bitmedi
filiiizzzz bebeiş kızmıuş hayırlı olsun hep erkek diyordun sağlıcakla inşallah kız çocuğu herzamn farklıdır canıminşallah ikincide oğlun olur
ayy okudum ama hatırlayamıyorum hepinizi neler oldu söyleyin kimlerin cinsiyetler belli oldsu başka benden sonra tahminlerim doğru çıkanlar kimler buarada cinsiyeti değişenler oldumu sonradan kızlaaaarrrrr sorlarıma acil cvppp:84::84::84:
canımm çok geçmiş olsun umarım doğumuna kadar herşey yolunda gider ve ameliyat işi doğumdan sonraya kalır.kızlarrr tam 2 saat önce bebeğimi kaybediyorum sandım( biranda bir ağrı başladı dayanılacak gıbı değildi.hem bağıra bağıra ağlıyor hem de yerlerde sürünüyordum resmen.Dr umu aradım hemen gel dedı.takside doğuma gıden kadınlar gıbı hıssettım kendımı bağıra bağıra koltukları tırmalaya tırmalaya gıttım.dr um sağolsun çok ilgilendı.bebeğime baktı önce gayet ıyıydı çok şükür.safra kesemde sorun varmıs.oradan da devlet hastanesı acile gıttık.serum ve süreklı kullnmam için ilaç verdıler.durumum amelıyatlıkmıs.çok zorlarsa hamıleyken de olabılırmıs bu amelıyat.şimdi çok şükür iyiyim ama ecel terlerı döktüm desem yeridir ((
günaydın kızlar, dün kontrolümüz vardı. 13 haftalığız bebekler 3-4 gün önden gidiyor. doktorum 13+4 olmuşlar artık progestanı bırakabiliriz dedi. dün akşam kullanmadım ama sabah kalktığımda nokta şeklinde kanamam vardı. sildikçe geliyor çok korkuyorum. kanama alanımda yoktu dün kontrolde. doktorumu aramak için 9 olmasını bekliyorum. progestan yerine proluton haftalık iğne vermişti. istediğiniz zaman yapabilirsiniz dedi. ne yapsam bilemedim.
gunaydın kızlAR bugun yokum teyzemın kızının mevlutu olcak gıdıyımde azcık bılgı alıyım neler yapmıs
bugun kontrolu olanlar ınsallah guzel haberlerle gelır
hanımlaaarrr günaydınn.. bişey sorcam...
ben doktora yaklaşık 3 hfta önce gittim... yen randevum taaa hziran 5 te... istediğim doktora ancak o güne alabildim... ama içimde bi korku var...
oğlum da 14 haftalıkken kıpırdamalar varmış karnımda.. ilk günlüğüm kitabı almıştım oraya yazmışım.. ama bunda hiç öylebişey yok...kıpırdama yok yani... büyüyorum ve bulantılarım var ama o kadar... sizce sorun mu var...
başka doktora gideyimmi...
canım içine dert edip moralini bozmaktansa bir git bebişini gör için rahat etsin bişey olucağını sanmıyorum. şuanda bende birşey hissetmiyorum miğde bulantılarım ve göbişim olmasa hiç inanmıcam :)
Kızlar bebişiniz tam olarak karnınızın neresinde biliyomusunuz. Nerden nereye kadar, nerden başlıyo? Tedirgin oluyorum çamaşırımın lastiği sıkıyomu diye bayağı da aşağıda aslında düşük bel kullanıyorum. Eşofmanların lastiğini nereye denk getireyim bilemedim, ctesi günü randevum var dr.a sorcam. Bebeğin hareketlerini de sol tarafımda göbek deliğimin hemen alt hizasında hissediyorum , dönme hareketini ise karnımın ortasında çok aşağıda hissediyorum çamaşırımın hemen üstünde!
Sizde durumlar nasıl
aminnn canımmm .allah kabul etsin canımm ... bizim içinde dua et orada olurmu
Kızlar ne haber??? Ben dün gittim aile hekimliğine bebişimin kalp sesini dinledikkkçok zor oldu frekansı bulmak ama başardık tam bulduk güm güm deyo ben gülüyorum frekans gidiyor
Hemşire eski komşum, ne zaman istersen gel dinleriz maşallah güzel atıyor kalbi dedi
E özleyince gidin sizde garii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?