kızlar bebeshop diye bi mağaza var internette
chıcco nun hastane cıkışları %50 indirimli hepsi değil ama güzel şeyler var
ben 2 takım aldım bakmanızı tavsiye ederim.
siz herhangi bişey aldınız mı hastane cıkışı anlamında aziz bebnin 20 li takımlarından da mı alsam acaba
ben sürekli rüya görüyorum bebkleri bi türlü giydiremiyorum hep eksik kalıyo üsüyorlar
Günaydın kızlar biraz erkenciyim sabah gözlerim açıldığında bır daha mümkün değil uyumuyorum en geç kalkış saatim 8 de. Bır ara akşam erkenden uyku çöküyordu şimdi o da normale döndü bu çocuk uykuyu sevmıcek herhalde bu arada yarın benim için büyük gün bebeğimi görücem bugün gidecek arkadaşlardan güzel haberlerle dönmesi dileğiyle...
Günaydın herkese annelerbugün ben bebişimi görmeye gideceğim inşallah cinsiyetini de öğrenebilirim meraktan çatlıyorum herşey yolunda olsun inşallah.... herkese bebişleriyle güzel günler diliyorum, her gecen gün bebeğimzi bize yaklaştırıyor.
Günaydın annişkolarBiz kızımla sütümüzü içiyoruz. Süt önemli, ihmal etmeyin sakın
sütyen alan yok mu hiç?
benim canım çok acıyor, acilen büyük sütyen almam lazım ama hep silikonlu.
şöyle rahat ince penye nerden bulabilirim?
Günaydın annişkolarBiz kızımla sütümüzü içiyoruz. Süt önemli, ihmal etmeyin sakın
aminnn canımmm .
hadı gozun aydın duydun demekbende gıdebılırım aslında huzursuz oldugum zaman
aldım randevu yarın inşallah...geç bile kaldım keşke daha önce alsaydım
ya kızlar ben vitamin ilacına başladıktan sonra elevit ve gynoferon ikisini içiyorum ama sanki tuvalete çıktığımda çok değişik bi koku geliyor ve çok afedersiniz böyle daha koyu yapmaya başladım idrarda bişiy yok ama sizdede olan varmı ay çok pirpirikmiyim ben yoksaa
günaydın kızlar, dün kontrolümüz vardı. 13 haftalığız bebekler 3-4 gün önden gidiyor. doktorum 13+4 olmuşlar artık progestanı bırakabiliriz dedi. dün akşam kullanmadım ama sabah kalktığımda nokta şeklinde kanamam vardı. sildikçe geliyor çok korkuyorum. kanama alanımda yoktu dün kontrolde. doktorumu aramak için 9 olmasını bekliyorum. progestan yerine proluton haftalık iğne vermişti. istediğiniz zaman yapabilirsiniz dedi. ne yapsam bilemedim.
ya kızlar ben vitamin ilacına başladıktan sonra elevit ve gynoferon ikisini içiyorum ama sanki tuvalete çıktığımda çok değişik bi koku geliyor ve çok afedersiniz böyle daha koyu yapmaya başladım idrarda bişiy yok ama sizdede olan varmı ay çok pirpirikmiyim ben yoksaa
verdiği hap demir+ folik asit+b12 vitamıni 3 ü bi arada (kutunun üzerinde öyle yazıyor)
bide bebeklere verdikleri devit diye bişi içiyorum 9 damla oda d vitamini içinmiş
hanımlaaarrr günaydınn.. Bişey sorcam...
Ben doktora yaklaşık 3 hfta önce gittim... Yen randevum taaa hziran 5 te... Istediğim doktora ancak o güne alabildim... Ama içimde bi korku var...
Oğlum da 14 haftalıkken kıpırdamalar varmış karnımda.. Ilk günlüğüm kitabı almıştım oraya yazmışım.. Ama bunda hiç öylebişey yok...kıpırdama yok yani... Büyüyorum ve bulantılarım var ama o kadar... Sizce sorun mu var...
Başka doktora gideyimmi...
canım vitamin ilaçları büyük tuvaletinin rengini neredeyse siyaha dönüştürüyo tamamen ilaçtan kaynaklanıyo korkucak bişey yok koku hakkında pek bi fikrim yok ..
vitaminden kaynaklanıyordurözellikle b vitaminleri koku yapar. bende de var. sürekli duş alıyorum ama sanki yine de kokuyorum.
günaydınlar herkese güneşlimsıcacık bozüyükten :) bugün kontrole gidecek arkadaşların güzel haberlerini bekliyoruz
yine rüya gördüm ameliyat olacakmışım hamile değilim ama çok da önemli bir operasyon herkes başımda birde ameliyattan sonra hastanede işe başlıcakmışım eşime anlattım açıkda kalmışsın dedi :))
saol canım ii bari tek değilimişim yani...
canım 3 4 gun onden gıtmesı sorun oluyormuymus benımde 4 gun onden gıdıyormusta..
buarada işine karısmak gıbıı olmasın ama progestanı hemen bırden kesme sakınnnnnnn
bende gecen hafta gıttıgımde dedım bırakabılırmıyım kanama alanın gecmıs ama ıcmeye devam et dedi bırden kesemem azar azar azaltcaz dedi yoksa tekrar kanama gelır dedi kuzumm .
proluton verdıyse sorun yok ama ıhmal etme bana ıgne vermıodu drum 2 sefer oldum onca kanamaya.
canımm inşallah birşey yoktur güzel haberler ver bize filizin de dediği gibi belkide birden kesmenden kaynaklanmıştır.
canım gecmısı okumadım oyuzden bılmıyorum kanaman varmıydı daha onceden? mesela benım yoktu bırden kanamam oldu 2 hafta surdu kahverengı lekeler.progestan kullandım bıde 4 tane proluton vuruldum o ıgne baya ıyı geldı sımdı toparladık cok sukur.bırde progestanı bırden kesıncede kanama olabılıyormus. benımkı gıbı belkı senın doktorunda kanamayı gormus ama onemsememıs olabılır.ıkıncı doktorum ıgneyı verdı cunku banada.ama bebegın ıyıdır merak etme o konuda ıcın rahat olsun ben kendımı yıyıp bıtırdım kıpkırmızı olmadan korkma bırsey olmaz bebegıne.hepımız sag salım alalım kucaklarımıza ıns.
sağolun kızlar. daha önce 10.hafta kontolümüzde ufak bir kanama alanı görmüştü doktorum ama bir hafta sonra kaybolmuştu. doktorumu aradım bu arada. progestana 3 gün daha devam edelim dedi. prolutonu da hemen yaptırmamı istedi. iğnemi yaptırdım sonra işe geldim. kanamam nokta şeklinde azar azar ama kıpkırmızıydı. şu an devam etmiyor kesildi çok şükür. filizcim önden gitmesi sorun değil aksine bebeklerin gelişiminin iyi olduğunu gösteriyor. benim doktorum gebelik haftasından ziyade bebeklerin gelişim haftasını esas alıyor. bu arada kızlar bu prolutonu haftanın aynı günü ve aynı saatte mi yapmak gerekiyor?
bu erkeklerin hayr olsun diyeni yok mu acaba , bende teknolojik bir rüya görmüştüm anlatınca herkese anlatma japonlar çalmasın fikri dedi
canımm inşallah birşey yoktur güzel haberler ver bize filizin de dediği gibi belkide birden kesmenden kaynaklanmıştır.
sağolun kızlar. daha önce 10.hafta kontolümüzde ufak bir kanama alanı görmüştü doktorum ama bir hafta sonra kaybolmuştu. doktorumu aradım bu arada. progestana 3 gün daha devam edelim dedi. prolutonu da hemen yaptırmamı istedi. iğnemi yaptırdım sonra işe geldim. kanamam nokta şeklinde azar azar ama kıpkırmızıydı. şu an devam etmiyor kesildi çok şükür. filizcim önden gitmesi sorun değil aksine bebeklerin gelişiminin iyi olduğunu gösteriyor. benim doktorum gebelik haftasından ziyade bebeklerin gelişim haftasını esas alıyor. bu arada kızlar bu prolutonu haftanın aynı günü ve aynı saatte mi yapmak gerekiyor?
canım gecmıs olsun.keske ıgneyı olduktan sonra yatsaydın.bana doktorum ıgne oldugun surece dınlen dıyıp rapor vermıstı.ımkanın varsa ızın al dınlen bugun.ben 3 gun arayla oldum prolutonu.pazartesı carsamba pazar carsamba gıbı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?