2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

ilahi ne alemsin :) çarşafa sarar yine üşütmeyiz kız

ya kızlar ben vitamin ilacına başladıktan sonra elevit ve gynoferon ikisini içiyorum ama sanki tuvalete çıktığımda çok değişik bi koku geliyor ve çok afedersiniz böyle daha koyu yapmaya başladım idrarda bişiy yok ama sizdede olan varmı ay çok pirpirikmiyim ben yoksaa

hayırlı haberlerle gelin kızlar ..

Günaydın annişkolar Biz kızımla sütümüzü içiyoruz. Süt önemli, ihmal etmeyin sakın

oh yarasın ikinizede ben içmeyi hep unutuyorum ya..

sütyen alan yok mu hiç?
benim canım çok acıyor, acilen büyük sütyen almam lazım ama hep silikonlu.
şöyle rahat ince penye nerden bulabilirim?

Canım ben aldım, tamamen penye tavsiye etmiyorum çünkü göğsümü desteklemiyor sanki takmamışım gibi oluyor. Tekrar gidip, destekli daha büyük sütyen aldım. 80-85 arası takıyordum, 90 aldım şimdilik. sığmazsa daha da büyüğünü alacam, duracak gibi değiller

Günaydın annişkolar Biz kızımla sütümüzü içiyoruz. Süt önemli, ihmal etmeyin sakın

ahhh neharcım... sütü çok severken içemiyorum artık. yoğurt yiyordum o da ekşime yapmaya başladı. şimdi de ayranı içiyorum sürekli. bide roka salatası yapıyorum. Dün aile hekimliğinde süt konusunu konuştuk, içemiyorum roka yiyorum dedim. iyi yapıyorsun hem demir var içinde dedi.

aminnn canımmm .

hadı gozun aydın duydun demek bende gıdebılırım aslında huzursuz oldugum zaman

git tabi. ben huzursuz oldum mu giderim artık. hani internette satılan cihazlar var ya onun gibi bir cihazla duyuyor.

vitaminden kaynaklanıyordur özellikle b vitaminleri koku yapar. bende de var. sürekli duş alıyorum ama sanki yine de kokuyorum.

canım gecmısı okumadım oyuzden bılmıyorum kanaman varmıydı daha onceden? mesela benım yoktu bırden kanamam oldu 2 hafta surdu kahverengı lekeler.progestan kullandım bıde 4 tane proluton vuruldum o ıgne baya ıyı geldı sımdı toparladık cok sukur.bırde progestanı bırden kesıncede kanama olabılıyormus. benımkı gıbı belkı senın doktorunda kanamayı gormus ama onemsememıs olabılır.ıkıncı doktorum ıgneyı verdı cunku banada.ama bebegın ıyıdır merak etme o konuda ıcın rahat olsun ben kendımı yıyıp bıtırdım kıpkırmızı olmadan korkma bırsey olmaz bebegıne.hepımız sag salım alalım kucaklarımıza ıns.

canım vitamin ilaçları büyük tuvaletinin rengini neredeyse siyaha dönüştürüyo tamamen ilaçtan kaynaklanıyo korkucak bişey yok koku hakkında pek bi fikrim yok ..

verdiği hap demir+ folik asit+b12 vitamıni 3 ü bi arada (kutunun üzerinde öyle yazıyor)

bide bebeklere verdikleri devit diye bişi içiyorum 9 damla oda d vitamini içinmiş

canım bende maltofer diye bir ilaç içiyorum demir folik kesin varda b12 var mı hatırlayamadım ama bende herhangi bir etkisi olmadı gerçi ben bu zamana kadar sıkıntıda çekmedim şükrler olsun ahatsız ettiyse doktorunla konuşup alternatif bir ilaçla değiştir bence ....

canım kıpırdamalar olsada henüz büyüklük olarak rahim duvarına çarpmadığı için hissedilmeyebiliyormuş, ben 16 haftayı doldurdum ama tık yok 20. Haftaya kadar duymamak normalmiş , ayrıca senin ilk mi bilmiyorum ama ilkinde daha geç hisediliyo diğer gebeliklerde daha erken 16 dan sonra beklemeye başla ama stres etme BAK BENİM BUGÜNKİ HAMİLELİK TAKVİMİNDE YAZIYO

Son düzenleme:
Günaydınlar herkese güneşlimsıcacık bozüyükten :) bugün kontrole gidecek arkadaşların güzel haberlerini bekliyoruz

Yine rüya gördüm ameliyat olacakmışım hamile değilim ama çok da önemli bir operasyon herkes başımda birde ameliyattan sonra hastanede işe başlıcakmışım eşime anlattım açıkda kalmışsın dedi :))

gunaydın anneler.benım bugun de kasıklarımda agrı var.ıcerıde de hıssedıyorum hala.uff yaa cumartesı kontrol o gune kadar soru ısaretlerı devam.

Hepinize gunaydin guzel anneler , normalde bugun is gunumdu ama oglumun anaokulu kapali oldugu icin is yerine rica ettim persembe gidecegim :)

Bebislerini gorenler olmus gozunuz aydin kizlar .. Baharinkizi masallah kocaman olmuslar .. Onemli bisey degildir gencede o leke , insallah doktorunda rahatlatir seni ..

Sabah 6 da esime yemek koymaya kalktim , bayilcak gibi oldum ekmek keserken gozumun onu karardi yataga geldim hemen edim uyandi rengin gitmis dedi .. Cok ani kalktim yataktan onda oldu heralde ..

bu erkeklerin hayr olsun diyeni yok mu acaba , bende teknolojik bir rüya görmüştüm anlatınca herkese anlatma japonlar çalmasın fikri dedi

günaydıın..uzun bir aradan sonra geldim :)
bebişler ,anneler,herkes iyidir umarım..
başka bir konuda banlandım...yazamadım..şimdide annem geldi pek giremiyorum..
şöyle bir selam edip çıkıcam..
fırsat buldukça okurum..bebişlerimiz ve anneler Allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…