2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Ah bahtsız badem, kadersizim ne cektin be mapuslarda

Ne güzel ben banlıcaktım seni

Seni değil bebişi özledim

Son düzenleme:

canım ben hamilelikten baya önce kullanmıştım o gynoferonu. beni acillik yapmıştı. bildiğin büyük tuvaletim simsiyahtı. ince bağırsak veya 12 parmak bağırsaında kanama olabilir diye salmadılar beni tetkik tetkik üstüne. meğerse o haptan oluomuş doktor kullanma demişti. şimdi elevit bile mahfedio beni arada yutmuyorum

Seninkinin cevabı yine iyiymiş sabah sabah iyi güldüm :)) benimki klasik erkek gerçi sabah traş olurken anlattım :))

bende saçma sapan rüyalar görüorum uyanır uyanmaz anlatmak istiorum eşimde hep benne dalga geçio :/ geçen gün bir kamyon kırmızı mercimeğin içindeydim. ne alakaysa yarısını rendeliodum ertesi gün cumhurbaşkanını gördüm ablam milletvekiliymiş. bizim bahçede meclis ben pijamalarla dün gecede eşimle evlenmeden ayrılmışız. ben kendimi yemeğe vermişim bir şişmanlamışım anlatamam halada yiyodum

sorma milletin bi yerlerine karışırsam vböyle olur :)
bende seni değil kürkünü özledim
19 mayısta turkuaz oldun gibi :))

Seni banlayamayacağım icin olmadım Banlamayacaksam ne işim var maviyle mor oldum

Milletin ipisiyle uğraşma bundan sonra

Aman bu erkekler kendileri görünce rüyayı devlet meselesi olur biz görünce açıkta kalmışız senin rüyalarda baya ilginçmiş ablanın milletvekili olması iyiymiş :)) bakalım daha ne rüyalar görücez

Kizz bade merak ettik seni cok , dogru durmadin demek :)) aman bebisle iyi olunda sorun yok ..

Gecemavisy canim yazini alintida gordum gecmis olsun .. Bana hep ayni gunde vuruyordu doktor ama saati onemli degildi .

Seni banlayamayacağım icin olmadım Banlamayacaksam ne işim var maviyle mor oldum

Milletin ipisiyle uğraşma bundan sonra

tabi tabi istesen reisi cumhur olursun da istemiyosun zaten :))
milletin pipisi değil takıntılılar sayesinde düştüm mapısa
Kizz bade merak ettik seni cok , dogru durmadin demek :)) aman bebisle iyi olunda sorun yok ..

.

sağol canım..faydalı bilgiler verdim de yaranamadım insanlara :))
çok şükür iyiyiz oğluşla..biraz bel ağrısı biraz kask ağrısından başka şikayetim kalmadı çok şükür :))

sana buralar azmı geldi kız ne işin var milletin topikinde ne demişler sürüden ayrılanı kurt kapar :) düşürürler mapıslara bakmazlar adamın gözünün yaşına. bundan kelli kır dizini otur topikimizde.

Gecemavisy canim yazini alintida gordum gecmis olsun .. Bana hep ayni gunde vuruyordu doktor ama saati onemli degildi .

tatlım alınıtılar karışmış şükür benim bişeyim yok baharın kızının ilacı bıraktıktan sonra kanaması olmuşda doktoru iğne yaptırmasını istemiş hapada devam et demiş o soruyordu

Son düzenleme:
güzel sağlıklı günlerde giyinsin bebişimiz teyzesi totişini yesin onun (teşekkür olarak )

sağol canım benim. daha iyisi sizin olsun. totişinde de davşan ponponu var tam ısırmalık olacak galiba. Teyzelerinin ellerinden almam kolay olmayacak gibi

Miamore selam , ben iyiyim sabahki bayginlik aksiyonum disinda .. Sen nasilsin ??

Asyaeren iyi gunlerde giyinsin oglusun insallah ..

Erkek olacak diye dusunyorum dun erkek isimlerine baktim biraz nette , kayra ismi hosuma gitti esime soyledimburun kivirdi .. Bende sinirlendim haliyle :)) gece ruyamdada alper ismini gordum hah kesin hosuna gider diyorum onada :)))

sağol canım :) Kayra hoş ama sanki biraz daha kız ismi gibi geldi bana? Alper de güzel isim haftaya belli olur artık

Son düzenleme:
herkese merhabalar:))))nasılsınız??nasıl gidiyor hamilelik???bebeğinin hareketlerini hissetmeye başlayanlar var mı???

Kızlar biz oğluşumuzun ismini seçtik aslında iki isim arasında kararsızız kaldık. Doruk yada ege olacak :)

herkese merhabalar:))))nasılsınız??nasıl gidiyor hamilelik???bebeğinin hareketlerini hissetmeye başlayanlar var mı???

tatlım ben 2 3 haftadır hissediyorum çok güzel bir duygu. Ama ara ara tam sol tarafta böyle içimde gıdıklanma gibi sanki göz seğrimesi gibi oluyo. :) sende hissediyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…