günaydıın..uzun bir aradan sonra geldim :)
bebişler ,anneler,herkes iyidir umarım..
başka bir konuda banlandım...yazamadım..şimdide annem geldi pek giremiyorum..
şöyle bir selam edip çıkıcam..
fırsat buldukça okurum..bebişlerimiz ve anneler Allaha emanet olun
ya kızlar ben vitamin ilacına başladıktan sonra elevit ve gynoferon ikisini içiyorum ama sanki tuvalete çıktığımda çok değişik bi koku geliyor ve çok afedersiniz böyle daha koyu yapmaya başladım idrarda bişiy yok ama sizdede olan varmı ay çok pirpirikmiyim ben yoksaa
Ah bahtsız badem, kadersizim ne cektin be mapuslarda
Ne güzel ben banlıcaktım seni
Seni değil bebişi özledim
Seninkinin cevabı yine iyiymiş sabah sabah iyi güldüm :)) benimki klasik erkek gerçi sabah traş olurken anlattım :))
sorma milletin bi yerlerine karışırsam vböyle olur :)
bende seni değil kürkünü özledim
19 mayısta turkuaz oldun gibi :))
bende saçma sapan rüyalar görüorum uyanır uyanmaz anlatmak istiorum eşimde hep benne dalga geçio :/ geçen gün bir kamyon kırmızı mercimeğin içindeydim. ne alakaysa yarısını rendeliodumertesi gün cumhurbaşkanını gördüm ablam milletvekiliymiş. bizim bahçede meclis ben pijamalarla dün gecede eşimle evlenmeden ayrılmışız. ben kendimi yemeğe vermişim bir şişmanlamışım anlatamam halada yiyodum
Seni banlayamayacağım icin olmadımBanlamayacaksam ne işim var maviyle mor oldum
Milletin ipisiyle uğraşma bundan sonra
Kizz bade merak ettik seni cok , dogru durmadin demek :)) aman bebisle iyi olunda sorun yok ..
.
günaydıın..uzun bir aradan sonra geldim :)
bebişler ,anneler,herkes iyidir umarım..
başka bir konuda banlandım...yazamadım..şimdide annem geldi pek giremiyorum..
şöyle bir selam edip çıkıcam..
fırsat buldukça okurum..bebişlerimiz ve anneler Allaha emanet olun
Kizz bade merak ettik seni cok , dogru durmadin demek :)) aman bebisle iyi olunda sorun yok ..
Gecemavisy canim yazini alintida gordum gecmis olsun .. Bana hep ayni gunde vuruyordu doktor ama saati onemli degildi .
Kızlar bunlar işte bizim ilk hediyemiz. Çok ama çok duygulandımmm.
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...cin-yapilan-alisverisleri-7.html#post30460130
güzel sağlıklı günlerde giyinsin bebişimiz teyzesi totişini yesin onun (teşekkür olarak )
kan şurubu içen varmı hanımlar
Miamore selam , ben iyiyim sabahki bayginlik aksiyonum disinda .. Sen nasilsin ??
Asyaeren iyi gunlerde giyinsin oglusun insallah ..
Erkek olacak diye dusunyorum dun erkek isimlerine baktim biraz nette , kayra ismi hosuma gitti esime soyledimburun kivirdi .. Bende sinirlendim haliyle :)) gece ruyamdada alper ismini gordum hah kesin hosuna gider diyorum onada :)))
herkese merhabalar:))))nasılsınız??nasıl gidiyor hamilelik???bebeğinin hareketlerini hissetmeye başlayanlar var mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?