2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

benim kasik agrilari ve mide asiti disinda iyiyim cok sükür. canim bayginlik olabilirmis. cok dikkatli kalkin ani hareket yapmayin diyor... bebek de artik kan pompaliyor kendi basina, o yüzden acaiplikler cok normal:)))

Asyaeren dusundukce banada biraz feminen geldi kayra :)..
Daha benim randevum yok malesef (.. Simdiye kadar hastane risk bolumunde bakiliyordu artik kendi fokzoruma donlendirdiler , doktorumda yarin gelecrkmis tatilden , insallah haftaya alabilirim , burda benim doktor 5. aydan once soylemiyor (

benim kasik agrilari ve mide asiti disinda iyiyim cok sükür. canim bayginlik olabilirmis. cok dikkatli kalkin ani hareket yapmayin diyor... bebek de artik kan pompaliyor kendi basina, o yüzden acaiplikler cok normal:)))

evet baş dönmesi bu dönemlerde olabilirmiş. bende merdivenlerden çok korkuyorum yavaş yavaş iniyorum. bizim merdivenler düz değil biraz dönerli. Beynim dönüyor resmen. Geçen sene resmen uçtum merdivenlerden 1 ay alçılı kaldım ilerde kucağımda bebekle nasıl inerim bilmiyorum hiç (

ben de Kayra ismini koyacagim hayilrisiyla insalllah saglikli dünyaya geldigindee.. anlami: büyük bir kimseden gelen iyilik, ihran ve Allah in yardimi... cok etkilendim ve baska isim bakmadim hicc...

tühhh, degistirme sansi yada biseyler ekleme sansi var mi acaba... yani ekstra güvenligi saglayan bisiler eklenebilir mi acaba.. bir üzerinde düsünseniz iyi olur gibi... Rabbim korusun önce elbette...

Olsun belli olmaz belki kızın olur ozaman çok hoş olur işte. olsun canım sağlık olsun da önemli olan o. illaki öğreneceksin nasılsa

Bende eren ismini severim oğlum olsaydı seçenekler arasındaydı

Eren güzel gerçekten. Ben ilk Erdem koyalım dedim. eşim istemedi. sevmediği bir arkadaşının ismiymiş tamam ozaman dedim Eren oldu Sonraki bebeğe koyarsın inşallah

Herkese merhaba.İsim bulanları kıskanıyorum valla ben daha cinsiyetini bile öğrenemedim. Ne hissediyosan cinsiyeti odur diyolar, hiç bir şey hissetmiyorum ben :)

cok guzelmis annesi cok begendim.

ben bayıldım valla Teşekkür ederim canım.

tühhh, degistirme sansi yada biseyler ekleme sansi var mi acaba... yani ekstra güvenligi saglayan bisiler eklenebilir mi acaba.. bir üzerinde düsünseniz iyi olur gibi... Rabbim korusun önce elbette...

aslında biz çocuk olmadan evi büyütelim istedik. ama maddi manevi olmadı işte. merdivenlerin duvarlarında demirler yapmışlar tutunmak için. hep tutunarak iniyorum... evimizi aslında çok seviyoruz. Karşıyakanın en merkezi yerinde çok ferah, önümüz açık her oda aydınlık... bir oda fazladan olsa süper olurmuş ama sağlık olsun.
Merdivenlere çare olsa keşke... 4. kattayız bide doğum zamanı çok zorlanacak gibi görünüyorum... Ani sancı olursa itfaiye çağırırım artık balkondan alırlar beni.

Son düzenleme:
herkese merhabalar:))))nasılsınız??nasıl gidiyor hamilelik???bebeğinin hareketlerini hissetmeye başlayanlar var mı???

ben taa 13 haftalıkken hissettim demiştim ama doktor karnındaki gazdır o dedi :)) ama bi kaç gün önce bi kez böyle pıt pıt pıt diye hızlı bi atma hissettim kasığıma doğru böyle 15 sn falan sürdü ilk dediğimden çok farklıydı elimi o yöne bastırınca daha çok farkettim sonra bi daha hissetmedim :))

cok tedirgin olma Rabbim herseyin kolayligini veriri.. merdivenlere kaymasin diye bisiler yapistiriyorlar en azindan kalin kalin ondan yappppp.. en azindan kayma riskini engellersiniz....

ben de Kayra ismini koyacagim hayilrisiyla insalllah saglikli dünyaya geldigindee.. anlami: büyük bir kimseden gelen iyilik, ihran ve Allah in yardimi... cok etkilendim ve baska isim bakmadim hicc...
Benimde anlami cok hosuma gitmisti canim .. Demek sende begrndin .. Ismi gibi guzel hayirli saglikli evlat olur insallah .

Kiz olursa isim cok :))
Berra veya beyza veya nisa veya elia
Oglumun ismi selim ona uygunda selen var :))

Benimde anlami cok hosuma gitmisti canim .. Demek sende begrndin .. Ismi gibi guzel hayirli saglikli evlat olur insallah .

Kiz olursa isim cok :))
Berra veya beyza veya nisa veya elia
Oglumun ismi selim ona uygunda selen var :))

insalllahh cümlemizin ki... ben duymustum bir yerde, insanlar adiyla yasar diye.. o yüzden ismin güzelliginden cok anlami önem kazandi benim icin...

insalllahh cümlemizin ki... ben duymustum bir yerde, insanlar adiyla yasar diye.. o yüzden ismin güzelliginden cok anlami önem kazandi benim icin...

Bende anlamina cok onem veriyorum canim ilk sirada anlam var :)..
Insallah hepsine adlariyla guzel yasamak nasip olur..

ben de bugün gittim oturur vaziyetteydi göremedik cinsiyetini :))) ben de sendenim ((

Günaydın annişler :) yine iş yine erkenden uyandık. Kızlar bu arada ben hamile kaldığımdan beri garip garip rüyalar görüyorum sizdede var mı böyle birşey

ben de çok görüyorum oğlum oluyor, kızım olacak oluyor, büyük bebek doğuyor, fare gibi bile bebeğim oldu rüyalarımda

Ohh isimler konuşulmaya başlanmış bile , kız olsa çok isim vardı da erkeklerde daha zor gibime geliyor. Mustafa ve Selim isimleri hoşuma gidiyor, acaba tek isim mi koysak, yoksa eşimle isim konusunda ayrılığa düşersek bi onun bide benim istediğim isim koyarsak 2 isim oluyor, hem de çocuğa seçme şansı mı olur bilemiyorum. Siz tek isim mi 2 isim mi koycaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…