Kızlar biz oğluşumuzun ismini seçtik aslında iki isim arasında kararsızız kaldık. Doruk yada ege olacak :)
Miamore selam , ben iyiyim sabahki bayginlik aksiyonum disinda .. Sen nasilsin ??
Asyaeren iyi gunlerde giyinsin oglusun insallah ..
Erkek olacak diye dusunyorum dun erkek isimlerine baktim biraz nette , kayra ismi hosuma gitti esime soyledimburun kivirdi .. Bende sinirlendim haliyle :)) gece ruyamdada alper ismini gordum hah kesin hosuna gider diyorum onada :)))
güzel... asıl zorluk iki isimden birini seçmekBiz ''Eren'' seçmiştik, bulamasaydık adını ''İzmir'' koyabilirdim.
benim kasik agrilari ve mide asiti disinda iyiyim cok sükür. canim bayginlik olabilirmis. cok dikkatli kalkin ani hareket yapmayin diyor... bebek de artik kan pompaliyor kendi basina, o yüzden acaiplikler cok normal:)))
Kızlar bunlar işte bizim ilk hediyemiz. Çok ama çok duygulandımmm.
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...cin-yapilan-alisverisleri-7.html#post30460130
Miamore selam , ben iyiyim sabahki bayginlik aksiyonum disinda .. Sen nasilsin ??
Asyaeren iyi gunlerde giyinsin oglusun insallah ..
Erkek olacak diye dusunyorum dun erkek isimlerine baktim biraz nette , kayra ismi hosuma gitti esime soyledimburun kivirdi .. Bende sinirlendim haliyle :)) gece ruyamdada alper ismini gordum hah kesin hosuna gider diyorum onada :)))
evet baş dönmesi bu dönemlerde olabilirmiş. bende merdivenlerden çok korkuyorum yavaş yavaş iniyorum. bizim merdivenler düz değil biraz dönerli. Beynim dönüyor resmen. Geçen sene resmen uçtum merdivenlerden 1 ay alçılı kaldımilerde kucağımda bebekle nasıl inerim bilmiyorum hiç (
Olsun belli olmaz belki kızın olurAsyaeren dusundukce banada biraz feminen geldi kayra :)..
Daha benim randevum yok malesef(.. Simdiye kadar hastane risk bolumunde bakiliyordu artik kendi fokzoruma donlendirdiler , doktorumda yarin gelecrkmis tatilden , insallah haftaya alabilirim , burda benim doktor 5. aydan once soylemiyor (
Bende eren ismini severim oğlum olsaydı seçenekler arasındaydı
cok guzelmis annesi cok begendim.
tühhh, degistirme sansi yada biseyler ekleme sansi var mi acaba... yani ekstra güvenligi saglayan bisiler eklenebilir mi acaba.. bir üzerinde düsünseniz iyi olur gibi... Rabbim korusun önce elbette...
herkese merhabalar:))))nasılsınız??nasıl gidiyor hamilelik???bebeğinin hareketlerini hissetmeye başlayanlar var mı???
ben bayıldım vallaTeşekkür ederim canım.
aslında biz çocuk olmadan evi büyütelim istedik. ama maddi manevi olmadı işte. merdivenlerin duvarlarında demirler yapmışlar tutunmak için. hep tutunarak iniyorum... evimizi aslında çok seviyoruz. Karşıyakanın en merkezi yerinde çok ferah, önümüz açık her oda aydınlık... bir oda fazladan olsa süper olurmuş ama sağlık olsun.
Merdivenlere çare olsa keşke... 4. kattayız bidedoğum zamanı çok zorlanacak gibi görünüyorum... Ani sancı olursa itfaiye çağırırım artık balkondan alırlar beni.
Benimde anlami cok hosuma gitmisti canim .. Demek sende begrndin .. Ismi gibi guzel hayirli saglikli evlat olur insallah .ben de Kayra ismini koyacagim hayilrisiyla insalllah saglikli dünyaya geldigindee.. anlami: büyük bir kimseden gelen iyilik, ihran ve Allah in yardimi... cok etkilendim ve baska isim bakmadim hicc...
Olsun belli olmaz belki kızın olurozaman çok hoş olur işte. olsun canım sağlık olsun da önemli olan o. illaki öğreneceksin nasılsa
Eren güzel gerçekten. Ben ilk Erdem koyalım dedim. eşim istemedi. sevmediği bir arkadaşının ismiymiştamam ozaman dedim Eren oldu Sonraki bebeğe koyarsın inşallah
Benimde anlami cok hosuma gitmisti canim .. Demek sende begrndin .. Ismi gibi guzel hayirli saglikli evlat olur insallah .
Kiz olursa isim cok :))
Berra veya beyza veya nisa veya elia
Oglumun ismi selim ona uygunda selen var :))
insalllahh cümlemizin ki... ben duymustum bir yerde, insanlar adiyla yasar diye.. o yüzden ismin güzelliginden cok anlami önem kazandi benim icin...
günaydın kızlar ben de ctesi gittim kontrole çok şükür sağlıklı iyiymiş bıdığım
bacaklarını havaya kaldırıyo eliyle yüzünü ovuşturuyo ayyy çok tatlıydı teyzeleri
cinsiyet? dedim 1 ay sonra dedi
en son ben öğrenicem en son ben doğrucam galiba bekle bekle çatlamazsam
Günaydın annişler :) yine iş yine erkenden uyandık. Kızlar bu arada ben hamile kaldığımdan beri garip garip rüyalar görüyorum sizdede var mı böyle birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?