Ne güzel isimler düşünülmeye başlamış bizim isim seçme sansımız yok malesef kızım olursa kayınvalidemin,oğlumuz olursa kayınpederimin ismi olacakikinci bir ismi dahi kabul etmiyor kayınvalidem ismimi vermezseniz yada küpe takarsanız gelmem de görmem de diyor.
Ne güzel isimler düşünülmeye başlamış bizim isim seçme sansımız yok malesef kızım olursa kayınvalidemin,oğlumuz olursa kayınpederimin ismi olacakikinci bir ismi dahi kabul etmiyor kayınvalidem ismimi vermezseniz yada küpe takarsanız gelmem de görmem de diyor.
Biz tek isim koyucaz herkesin kendi fikri tabi ama çift olunca okulda ayrı evde ayrı ilerde işde ayrı zorlar gibi geliyorOhh isimler konuşulmaya başlanmış bile , kız olsa çok isim vardı da erkeklerde daha zor gibime geliyor. Mustafa ve Selim isimleri hoşuma gidiyor, acaba tek isim mi koysak, yoksa eşimle isim konusunda ayrılığa düşersek bi onun bide benim istediğim isim koyarsak 2 isim oluyor, hem de çocuğa seçme şansı mı olur bilemiyorum. Siz tek isim mi 2 isim mi koycaksınız
Annişler doktora gittik geldik ense kalınlığı ölçüldü,kan verdik üç boyutlu ultrason için temmuzun sonuna randevu aldık.Bebeğim göstermedi cinsiyetini oturur vaziyetteydi ellerini oynatıyordu gelecek aya kaldı bizim işhaftaya ikili testimiz çıkacak bakalım.
Biz tek isim koyucaz herkesin kendi fikri tabi ama çift olunca okulda ayrı evde ayrı ilerde işde ayrı zorlar gibi geliyor
Pardon yanlış mı anladım ismimi birde küpe takarsanız gelmem mi o nede demek ya şunu anlamıyorum ailede bir isi den varken soyadıyla beraber bir daha olmasının anlamı ne o isim konuşulurken hangisi anlaşılacak istisnai durumlar ayrı tabi
Öyle önce sağlık ama işte insan beğene beğene vermek istiyor.olsun sen canını sıkma evlat senin evladın nasıl olsa belki büyüdüğünde beğenmez değiştirir çocukda 18 inden sonra çok oluyo böyle değiştiren. sağlıklı olsunda inş adı ayşe de olsa fatma da olsa senin çocuğun olacak onların değil :)
Evet aslında öyle olmalı da eltime kendi babasının adını verdirdi kaynanam :)
Niye bu büyükler bu kadar anlayışsız oluyorlar anlamıyorum. Onlar değil sizin karar vermeniz gereken bir durum bu. Emrivaki yapıp koydurunca nasıl mutlu oluyorlar ki. Asıl onlar söylemeden siz istediğiniz için koysanız mutlu olunur ama diğer türlüsü ilginç doğrusu. Böyle olunca koyacağı varsada koymak istemiyor insan. Zor bir durum gerçekten.
İşte öyle de saygısızlık olmasın diyorsun bu sefer sen üzülüyorsun.İsim koyma hakkı anne babaya ait aslında. Canım ya işte ne güzel koymayın onların isimlerini gelmesin de görmesin de daha iyi değil mibak bu fırsat bidaha eline geçmez
o nedemekmıs canım esın ne dıyor pekı.buyuklerın ısmını koymak benım pek ısıme gelmıyor acıkcası evlat bu yarın obur gun kızarsın ters bısı dersın kayınvalıdenın kayınpederın ısmıyle seslencen ne bılıyım degısık gelır bana.ılla ıstıyorlarsa koyun bı ıkıncı ısımden nolcakkı.hıc strese gırme sen esın yanında olcaksa bosver ne dedıklerını kendı ıstedıgını yap.kuserım desede elı mecbur gelıp gormek ıster bebegı. hem kendı dogurduguna koysaymıs ısım.kızdım bırden canım yanlıs bısı dememısımdır umarım.
Hem senin annen baban yok mu o zaman onlara da dedirttir aynı şeyi , Mesela kız olursa benim annemin ismi, erkek olursa senin babanın ismi olsun demedin mi, yüzde elli şansın olur hiç olmazsa. Kayınvalidenle kayınbabanın ismi ney canım belki güzel isimlerdir, ama aklıma şu geldi mesela erkek oldu diyelim senin de oğluşuna kanın kaynadı bi tarafını yerim diycen töbe töbeevalla ben bu mantıgı anlamıyorum ya , ama eğer mecbursan aklında büyütme bu olayı ismi ne olursa olsun
Biz tek isim koyucaz herkesin kendi fikri tabi ama çift olunca okulda ayrı evde ayrı ilerde işde ayrı zorlar gibi geliyor
Pardon yanlış mı anladım ismimi birde küpe takarsanız gelmem mi o nede demek ya şunu anlamıyorum ailede bir isi den varken soyadıyla beraber bir daha olmasının anlamı ne o isim konuşulurken hangisi anlaşılacak istisnai durumlar ayrı tabi
isminin yanına isim istemiyor KV :)
isminin yanına isim istemiyor KV :)
Öyle önce sağlık ama işte insan beğene beğene vermek istiyor.
Evet aslında öyle olmalı da eltime kendi babasının adını verdirdi kaynanam :)
İşte öyle de saygısızlık olmasın diyorsun bu sefer sen üzülüyorsun.
Eşim de çok seve seve verecek değil gibi ama büyükler işte bekliyor diyor veresi de var. babası vefat etti kıyamıyorum,kaynanam baskı yapıyor ne yapalım işte seve seve vermeyeceğim ama vermezsem de kötü olur gibi geliyor.
Hhahaha çok komikmiş senin kayınvalideonlar bitince sıra onlara gelecek :) eltime kendi babasının adını verdirdi kaynanam. ikinciye hamile şimdi ona başka isim bakıyordu babamın adını vermeyecek diye çıkıştılar kız mecbur ikinciye de kayınpederin adını verecek.
Kızlar biz oğluşumuzun ismini seçtik aslında iki isim arasında kararsızız kaldık. Doruk yada ege olacak :)
Bende eren ismini severim oğlum olsaydı seçenekler arasındaydı
maşallahBizimde erkek olursa ege kız olursa ece olcak :) aslında eşim efe istio ama ben rüya gördüm sakın efe koymayın diolardı. öyle olunca egeye karar verdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?