2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Annişler doktora gittik geldik ense kalınlığı ölçüldü,kan verdik üç boyutlu ultrason için temmuzun sonuna randevu aldık.Bebeğim göstermedi cinsiyetini oturur vaziyetteydi ellerini oynatıyordu gelecek aya kaldı bizim işhaftaya ikili testimiz çıkacak bakalım.

Ne güzel isimler düşünülmeye başlamış bizim isim seçme sansımız yok malesef kızım olursa kayınvalidemin,oğlumuz olursa kayınpederimin ismi olacak ikinci bir ismi dahi kabul etmiyor kayınvalidem ismimi vermezseniz yada küpe takarsanız gelmem de görmem de diyor.

olsun sen canını sıkma evlat senin evladın nasıl olsa belki büyüdüğünde beğenmez değiştirir çocukda 18 inden sonra çok oluyo böyle değiştiren. sağlıklı olsunda inş adı ayşe de olsa fatma da olsa senin çocuğun olacak onların değil :)

Niye bu büyükler bu kadar anlayışsız oluyorlar anlamıyorum. Onlar değil sizin karar vermeniz gereken bir durum bu. Emrivaki yapıp koydurunca nasıl mutlu oluyorlar ki. Asıl onlar söylemeden siz istediğiniz için koysanız mutlu olunur ama diğer türlüsü ilginç doğrusu. Böyle olunca koyacağı varsada koymak istemiyor insan. Zor bir durum gerçekten.

İsim koyma hakkı anne babaya ait aslında. Canım ya işte ne güzel koymayın onların isimlerini gelmesin de görmesin de daha iyi değil mi bak bu fırsat bidaha eline geçmez

o nedemekmıs canım esın ne dıyor pekı.buyuklerın ısmını koymak benım pek ısıme gelmıyor acıkcası evlat bu yarın obur gun kızarsın ters bısı dersın kayınvalıdenın kayınpederın ısmıyle seslencen ne bılıyım degısık gelır bana.ılla ıstıyorlarsa koyun bı ıkıncı ısımden nolcakkı.hıc strese gırme sen esın yanında olcaksa bosver ne dedıklerını kendı ıstedıgını yap.kuserım desede elı mecbur gelıp gormek ıster bebegı. hem kendı dogurduguna koysaymıs ısım.kızdım bırden canım yanlıs bısı dememısımdır umarım.

Biz tek isim koyucaz herkesin kendi fikri tabi ama çift olunca okulda ayrı evde ayrı ilerde işde ayrı zorlar gibi geliyor

Pardon yanlış mı anladım ismimi birde küpe takarsanız gelmem mi o nede demek ya şunu anlamıyorum ailede bir isi den varken soyadıyla beraber bir daha olmasının anlamı ne o isim konuşulurken hangisi anlaşılacak istisnai durumlar ayrı tabi

Hem senin annen baban yok mu o zaman onlara da dedirttir aynı şeyi , Mesela kız olursa benim annemin ismi, erkek olursa senin babanın ismi olsun demedin mi, yüzde elli şansın olur hiç olmazsa. Kayınvalidenle kayınbabanın ismi ney canım belki güzel isimlerdir, ama aklıma şu geldi mesela erkek oldu diyelim senin de oğluşuna kanın kaynadı bi tarafını yerim diycen töbe töbee valla ben bu mantıgı anlamıyorum ya , ama eğer mecbursan aklında büyütme bu olayı ismi ne olursa olsun

Canım iki isim çocuk için hiç sıkıntı olmuyor istediğini kullanıyor zaten şimdiki nesil hep çift isim de öğretmenleri için zor oluyo çifter çifter isim ezberlemesi ben kendimden biliyorum .Hea çocuk da sınavlara girdiğinde optik foruma ismini kodlarken uzayabilir biraz

Öyle önce sağlık ama işte insan beğene beğene vermek istiyor.
Evet aslında öyle olmalı da eltime kendi babasının adını verdirdi kaynanam :)
İsim koyma hakkı anne babaya ait aslında. Canım ya işte ne güzel koymayın onların isimlerini gelmesin de görmesin de daha iyi değil mi bak bu fırsat bidaha eline geçmez
İşte öyle de saygısızlık olmasın diyorsun bu sefer sen üzülüyorsun.

Eşim de çok seve seve verecek değil gibi ama büyükler işte bekliyor diyor veresi de var. babası vefat etti kıyamıyorum,kaynanam baskı yapıyor ne yapalım işte seve seve vermeyeceğim ama vermezsem de kötü olur gibi geliyor.

onlar bitince sıra onlara gelecek :) eltime kendi babasının adını verdirdi kaynanam. ikinciye hamile şimdi ona başka isim bakıyordu babamın adını vermeyecek diye çıkıştılar kız mecbur ikinciye de kayınpederin adını verecek.

isminin yanına isim istemiyor KV :)

isminin yanına isim istemiyor KV :)

İşin zor canım baksana eltinede yapmışlar aynı şeyi izdede kayınpederimin annesi cinsiyet belli olmadan önce babanın adı yerde kaldı demeye başlamış kayınvalidemle kayınpederim kalmış ne dicekelrini bilememişler eşim ben söylerim dedemin adını koymam diye dedi de kriz bitti babanne biraz fenadır bizde allahdan kızım olacakda sorun kendiliğinden kalktı

Ne güzel sen ince düşünüyosun saygısızlık olmasın diye kendi isteklerinden vazgeçiyosun o zaman sorun yok.

Hhahaha çok komikmiş senin kayınvalide benimde etrafımda öyle bir sürü akrabam var çok iyi anlıyorum seni, benim kayınbabam da bi isim söyledi hatta kız olsa ona da düşünmüş töbe töbee koymasan darılcak içten içe belki de.diyo ki rüyasında görmüş kendi için istemiyomuş, ben de dedim ki ben de rüyamda görmüştüm şu şu isimleri söylediler.ama gerçekten de 6 ay önce öyle bi rüya görmüştüm.Kızım sen işi bilmiyosun onlardan önce davranıp rüyanda görecektin

Kızlar biz oğluşumuzun ismini seçtik aslında iki isim arasında kararsızız kaldık. Doruk yada ege olacak :)

maşallah bizimde erkek olursa ege kız olursa ece olcak :) aslında eşim efe istio ama ben rüya gördüm sakın efe koymayın diolardı. öyle olunca egeye karar verdik

Kız o kadar meraklı sülalesini ismen yaşatmaya doğursun isim kadar kendi koysun ne ilgin kayınvaliden varmış ben olsam inadına koymam

maşallah Bizimde erkek olursa ege kız olursa ece olcak :) aslında eşim efe istio ama ben rüya gördüm sakın efe koymayın diolardı. öyle olunca egeye karar verdik

çok isabetli olmuş bende efe istiyordum tüm efeler maalesef çok yaramaz oluyorlar. öğretmenlik tecrübelerimle gördüm ve vazgeçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…