2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

bu ne ya zorlamı eşin ne diyor bu duruma? valla böle insannara sinir oluyorum bizimkilerde bir iki dile getirdilerde allahtan eşim yok dedi. ben bekarken oğlum olursa ilim irfan koymak istiodum ismini sonra eşimle tanıştık evlendik babasının adı irfan. direk soudum o isimden ne meraklılar kendi isimlerini vermye annamıorum ben

isminin yanına isim istemiyor KV :)

kimlikte başka yazdırsanız da olabilir aslında onun istediğini yanında söylersiniz çocuk büyüyünce okula gidince asıl ismini kullanır kayınvalidenin adıda göbek adı gibi birşey olur. ama tabi eşinle anlaşmalısın bunun için. birde kayınvaliden psikopatlık yapıp kimliğide görmek istemezse

Selim benim oglusumu adI teyzesi :))
Oglumdada tek isim koymustum simdide oyle istiyorum .
Bitane isim yeter ya :))
Son donemde moda oldu biraz bu cift isim abarti 3 isim koyanlar oluyor , gerci herkesin kendi fikri zevki ama bana tekerleme gibi geliyor uc isim mesela :))

Senle ben en gec ogrenecegiz heralde canim .. Gozun aydin hersey yolundaymis ..

ben önceden ali eren koymak istiodum kuzenim koyunca başka aramaya başladım bekarkende oğlum olursa ilim irfan koymak istiodum kp adı irfan olunca direk soudum o isimden

Bizde kız ismi evlenemden hazırdı eşim hep kızı olsun adını da elif olmasını istiyordu allah dualarını kabul etti eşimin :)) erkek olsaydı 3 seçenek vardı eren semih kaan ve hamile kalınca kaan da karar kılmıştık artık nasi lur oğlumuz olursa kaan olacak :))

senin kaynanaya iyi gelinler düşmüş, ona ben gibi biri lazımmış , deseydiniz o kadar istiyorsan doğur istediğini koy diye kendileri koyamamış milletten acısını çıkırıyolar

Bizim kızımızın adı daha 2 yıl evvelden belliydi, kocişim rüyasında görmüş.Allah izin verirse Irmak olcak adı.
Çift isim olayı bana artık çok antipatik gelmeye başladı. Son yıllarda da inanılmaz moda. Benim çift ismim var,hiç ama hiç hoşlanmıyorum bu durumdan ve sıkıntı çekiyorum. Tek isim en güzeli bence

benim bi arkadaşım vardı adı elgin ama dürdane elginmiş sonradan öğrendik. babaannesinin adı dürdaneymiş tutturmuş benim adım olcak yanınada başka ad olmıcak die. nüfusta yazdırmışlar elgini dürdanenin yanına :) babaannenin yıllarca haberi olmamış. kız gelmiş 25-26 yaşına o zaman öğrenmiş ve küsmüş kadın :) en iisi kendi koymak istediini nüfusta yazdırıp geçmek :) onuda eşi yapcak zaten ilerdede atıverir eşinin üzerine :) bu arada birhal merak ettim kv ile kp adı ne

Birhalcim sonuçların iyi çıkmış çok sevindim.
İsim olayına gelince neden taviz veriyosunuz kuzum.Evlat sizin evladınız pişman olmayın ilerde. Kv ve kp isimleri ne çok merak ettim ayrıca.

Selim diye bi sınıf arkadaşım vardı çok yumuşak huylu iyi bir insandı , senin oğluşun da öyle mi, isimden ziyade hissettirdikleri ve anlamı önemli.Ben de hep tek isim koymak isterdim ama kayınbabam bi isim söyleyince eşim de kayınbabamın söylediğini söylemeden söyledi bana . Ne karışık bi cümle oldu be eğer aynı isimde anlaşamasak diye alternatif düşünmeye başladım napıyım.Yoksa ben ya Mustafa yada Selim istiyorum.

evet babalar gidiyor zaten suç onun üzerine kalır ilerde oğlunada birşey diyemez gelini parça pincik ederlerde :)) bence mantıklı bu walla olur çok iyi olur hemde. benimde iki adım var birisi kimlikte yazmıyor ama ben ikisinide seviyorum ailem başka arkadaşlarım başka söylüyor zorlukta olmuyor

Cok tavsiye ederim canim , oglumda ayni anlattigin gibi , cok anlayisli uyumlu sozden anlayan bir cocuk :))

sağol canım benim. daha iyisi sizin olsun. totişinde de davşan ponponu var tam ısırmalık olacak galiba. Teyzelerinin ellerinden almam kolay olmayacak gibi

:) yiğen başka birşey oluyor.

çok isabetli olmuş bende efe istiyordum tüm efeler maalesef çok yaramaz oluyorlar. öğretmenlik tecrübelerimle gördüm ve vazgeçtim

bu tezini kendi yiğenimle çürütmek isterim:) onu tanıman lazım efelerin efesi bukadar akıllı bukadar söz dinleyen bu şuan olmaz daha sonra yapalım dediğinde tamam diyen çocuk ben onu gördüm şuan 5 yaşında ve kendi kendine okumayı söktü okadarını anlatayım sadece

Ah ah bileydim ama düşünülebilir rüya işi mantıklı. küçük eltim daha hamile değilken anneannemi rüyamda gördüm onun ismini vereceğim dedi,diğer eltim benim gibi boyun eğiyor.
Kız o kadar meraklı sülalesini ismen yaşatmaya doğursun isim kadar kendi koysun ne ilgin kayınvaliden varmış ben olsam inadına koymam
:) ismimin yanına isim istemiyor artık ismini vermezsek bizi ne yapar :)
ne güzel bizimki birşey demiyor büyükler saygı falan....
valla dedi ki abartmıyorum önce nüfus kağıdına bakar öyle takarım altını dedi.eşimle biz öyle ağzını yoklamıştık da ismine bakıp takarım dedi.
o zaman senin kv karışmıyor. babayı bırak dede adı yuhh demi ama koyduruyorlar. eltim de aynı durumda can koymak istemiş onu bile kabul etmemiş direk kendi babasının adını verdirmiş.

kızlar öğlen arasında yine koştur koştur hastaneye gittim gitmeden önce bebişime de rüşvet verdim (çikolata ) anneciğine cinsiyetini göstersin diye ama inat etti o bacağı açmadı kıpır kıpır hiç durmadı ama cinsiyetinide göstermedi doktor burdan bakınca kız gibi ama söyle bakınca bir pipi var sanki dedi uğraştı uğraştı ama umut yok kalktık geldik yine totişe baka baka yolda gelirkende bir daha sana çikolata felan yok cinsiyetini gösterene kadar dedim şimdi içerde kesin totişini dönmüştür bana

bende kızım olursa asya ismini koymak istiyorum erkek olursa semi yada agah yada ikisini beraber çok kararsızım allahdan bizde karışan yok isim konusunda falan

valla dedi ki abartmıyorum önce nüfus kağıdına bakar öyle takarım altını dedi.eşimle biz öyle ağzını yoklamıştık da ismine bakıp takarım dedi.

allah ıslah etsin kayınvalideni başka diyecek söz yok onun için canım :) kendi kızı var mı hiç belki kendi kızının başına gelse böyle birşey olay çıkarır ama sen üzülme eşinle aranıda bozma sakın bu yüzden dediğim gibi belki çocuk büyüyünce değştririr zaten böyle bi hakkı var. Allah yardımcın olsun isimleri neydi kv ve kb nin

Birhalcim sonuçların iyi çıkmış çok sevindim.
İsim olayına gelince neden taviz veriyosunuz kuzum.Evlat sizin evladınız pişman olmayın ilerde. Kv ve kp isimleri ne çok merak ettim ayrıca.
teşekkür ederim canım iyi çıktı cinsiyet de çıkaydı :)))kv fatma kp hasan kp vefat etti ona kıyamıyorum kaynanama inat annemin ismini ekleyeceğim gülsefa annemin ismi fatmagül vereceğim olmazsa küpe istemiyor ama :)))
kv fatma kp hasan kp vefat etti
senin kaynanaya iyi gelinler düşmüş, ona ben gibi biri lazımmış , deseydiniz o kadar istiyorsan doğur istediğini koy diye kendileri koyamamış milletten acısını çıkırıyolar

valla gelinleri iyi küçük gelin fena şimdiden resti koydu ben rüyamda gördüm ismi dedi ben ve diğer eltim elimiz mahkum

Son düzenleme:

cok sükür biz de de yokk. konusu bile acilmadi. esim sen sec dedi bende sectim herkese söyledik.. bitti....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…