ahahahahahahah.... evet yaa büyük sorun bu kayinvalidelerr:)))
allah ıslah etsin kayınvalideni başka diyecek söz yok onun için canım :) kendi kızı var mı hiç belki kendi kızının başına gelse böyle birşey olay çıkarır ama sen üzülme eşinle aranıda bozma sakın bu yüzden dediğim gibi belki çocuk büyüyünce değştririr zaten böyle bi hakkı var. Allah yardımcın olsun isimleri neydi kv ve kb nin
Benin kv kendinininden hala çektiği için bana bir zararı yok daha 4 yıldır pazara çıkabiliyor düşün yani eşin ailesindede erkekler özellikle dede yada baba adı eşimnde adı babannesinin babasının adı ama eşim istemiyor eşime kimse birşey demez ailesinde o Yüzden sorun yok bizde
:) yiğen başka birşey oluyor.
Bu tezini kendi yiğenimle çürütmek isterim:) onu tanıman lazım efelerin efesiBukadar akıllı bukadar söz dinleyen bu şuan olmaz daha sonra yapalım dediğinde tamam diyen çocuk ben onu gördüm şuan 5 yaşında ve kendi kendine okumayı söktü okadarını anlatayım sadece
Ne güzel isimler düşünülmeye başlamış bizim isim seçme sansımız yok malesef kızım olursa kayınvalidemin,oğlumuz olursa kayınpederimin ismi olacakikinci bir ismi dahi kabul etmiyor kayınvalidem ismimi vermezseniz yada küpe takarsanız gelmem de görmem de diyor.
allah ıslah etsin kayınvalideni başka diyecek söz yok onun için canım :) kendi kızı var mı hiç belki kendi kızının başına gelse böyle birşey olay çıkarır ama sen üzülme eşinle aranıda bozma sakın bu yüzden dediğim gibi belki çocuk büyüyünce değştririr zaten böyle bi hakkı var. Allah yardımcın olsun isimleri neydi kv ve kb nin
teşekkür ederim canım iyi çıktı cinsiyet de çıkaydı :)))kv fatma kp hasan kp vefat etti ona kıyamıyorum kaynanama inat annemin ismini ekleyeceğim gülsefa annemin ismi fatmagül vereceğim olmazsa küpe istemiyor ama :)))
kv fatma kp hasan kp vefat etti
valla gelinleri iyi küçük gelin fena şimdiden resti koydu ben rüyamda gördüm ismi dedi ben ve diğer eltim elimiz mahkum
ısırabilirsin şekerim :)çok sinir... kayınvalideni ısırmak istiyorum!!!!
birhal canım senin kayıvalidene gıcık oldum..bulmuş köpeksiz evi değneksiz dolaşıyo demekki..nefret ederim öyle dayatmalardan ben eşime ilk etapta demiştim yarın öbürgün çocuğumuz olursa dıdısının dıdısı ismi koymam ölmüş akraba yakın bilmem ne ismi koymam demiştim.. eşimde hem benimbabamın hemde babasının adını istiyor iki isim yani zafer(babamın adı), doğan(kayınpederimin adı):) ikisinin birleşimi futbolcu ismi gibi bide hayatta koymam, kimseyi onure etmek istemiyorum..açık açıkta söyledim herkes çok isim koymak istiyorsa kendi doğuraydı eyiydi dedim:)).... değil babamın isterse dedemin adını eklesin(dedemi çok severdim..rahmetli oldu ama( ) genede böyle bişey yapmayacağım. o kadar zorluklar çek dünyaya getir masrafına katlan sonra benim adımı koy de...saçmalık külçe altın mı takacakmış....genede rüyamda gördüm falan de canım sej isim bul..buraya yaz bahaneleri bi çırpıda yazarım sana bak
bende ocukumun adını Allah kısmet ederse ömer faruk olarak düşünüyorum...bu arada isim tavsiyelerinede açığım kızlar
görümcem var bir tane oğlu var o da kp adı doğum da eşi gelmemiş onlar da kp adını vermişler hoş onun kprinin adı da aynı. görümcem eşinden ayrı belki bir daha evlenirse ilkini babasının adını vermiş. yani kp adı var normalde eltim de hamile 5 aylık onun erkek o da verecek bizim erkek olursa biz de vereceğiz 3 tane olacak yani.
birhal canım senin kayıvalidene gıcık oldum..bulmuş köpeksiz evi değneksiz dolaşıyo demekki..nefret ederim öyle dayatmalardan ben eşime ilk etapta demiştim yarın öbürgün çocuğumuz olursa dıdısının dıdısı ismi koymam ölmüş akraba yakın bilmem ne ismi koymam demiştim.. Eşimde hem benimbabamın hemde babasının adını istiyor iki isim yani zafer(babamın adı), doğan(kayınpederimin adı):) ikisinin birleşimi futbolcu ismi gibi bide hayatta koymam, kimseyi onure etmek istemiyorum..açık açıkta söyledim herkes çok isim koymak istiyorsa kendi doğuraydı eyiydi dedim:)).... Değil babamın isterse dedemin adını eklesin(dedemi çok severdim..rahmetli oldu ama( ) genede böyle bişey yapmayacağım. O kadar zorluklar çek dünyaya getir masrafına katlan sonra benim adımı koy de...saçmalık külçe altın mı takacakmış....genede rüyamda gördüm falan de canım sej isim bul..buraya yaz bahaneleri bi çırpıda yazarım sana bak
bende ocukumun adını allah kısmet ederse ömer faruk olarak düşünüyorum...bu arada isim tavsiyelerinede açığım kızlar
çok sinir... kayınvalideni ısırmak istiyorum!!!!
amin inşallah :) kv fatma,kp hasan
Şimdi doğrumu anladım sen oğlun olursa koyacaksın eltin koyuyor birde zaten görümcen koydu kayınpederinin ismini birde küpe takarsanız gelmem ne demek onu sorayım son olarak :))
görümcem var bir tane oğlu var o da kp adı doğum da eşi gelmemiş onlar da kp adını vermişler hoş onun kprinin adı da aynı. görümcem eşinden ayrı belki bir daha evlenirse ilkini babasının adını vermiş. yani kp adı var normalde eltim de hamile 5 aylık onun erkek o da verecek bizim erkek olursa biz de vereceğiz 3 tane olacak yani.
tatlım inan 3 tane efe diye öğrencim oldu hepside çok akıllı ama bir o kadarda yaramazlardı maalesef enerji patmalası var çocuklarda o yüzden çok istememe rağmen korktum
kesinlikle katılıyorum sana bende kısmetse eşimin hiç bir fikri yok ama rahmetli kayınpederin adını koycam çok severdim çünkü kısmetse erkek olursa ömer yılmaz ad soyad gibi oluyo ama olsun ben beğendimEşimede dedim zevkine iş yapıp baba oluyorsunuz her derdi bizde adını ben koyarım istiyorsan soyadını ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?