2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Benin kv kendinininden hala çektiği için bana bir zararı yok daha 4 yıldır pazara çıkabiliyor düşün yani eşin ailesindede erkekler özellikle dede yada baba adı eşimnde adı babannesinin babasının adı ama eşim istemiyor eşime kimse birşey demez ailesinde o Yüzden sorun yok bizde

Son düzenleme:
ahahahahahahah.... evet yaa büyük sorun bu kayinvalidelerr:)))

bizim daha cinsiyet belli değil ama erkek için zaten fikrim var ben isteyerek rahmetli kayınpederin adını koycam yanınada istediğim bir ismi ,kız için düşünmedim ama büyük konuşmayım öyle millet anca kendi kendine türkü çığırır ben kendi borumu öttürürüm

görümcem var bir tane oğlu var o da kp adı doğum da eşi gelmemiş onlar da kp adını vermişler hoş onun kprinin adı da aynı. görümcem eşinden ayrı belki bir daha evlenirse ilkini babasının adını vermiş. yani kp adı var normalde eltim de hamile 5 aylık onun erkek o da verecek bizim erkek olursa biz de vereceğiz 3 tane olacak yani.

merhaba anneler ve tontiş bebişler

herkes iyidir inşallah.. sabah beri burdayım okudum okudum ama yazamadım.

isimler bile belirlenmeye başlamış ne guzel. biz hala öğrenemedik cinsiyetini(

selim ismini ben de seviyorum .eşim de begendi gecen konustugumuzda. arda ismini de seviyorum ama bakalım.

kız ismi cok fazla var begendiğim kız olursa cok zor olacak karar vermek. eşim benim begendiklerimi hiç beğenmiyor cunku. hayırlısı bakalım bi belli olsaydı cinsiyetimiz...

oh ne güzel benin eşim de babasının dedesinin ismi ama rahmetli babası başka isim düşünmüş anneanne hemen çıkışmış dedenin adını ver diye o da zoraki vermiş :)))babamız yaşasaydı belki izin verirdi.

Son düzenleme:

tatlım inan 3 tane efe diye öğrencim oldu hepside çok akıllı ama bir o kadarda yaramazlardı maalesef enerji patmalası var çocuklarda o yüzden çok istememe rağmen korktum

birhal canım senin kayıvalidene gıcık oldum..bulmuş köpeksiz evi değneksiz dolaşıyo demekki..nefret ederim öyle dayatmalardan ben eşime ilk etapta demiştim yarın öbürgün çocuğumuz olursa dıdısının dıdısı ismi koymam ölmüş akraba yakın bilmem ne ismi koymam demiştim.. eşimde hem benimbabamın hemde babasının adını istiyor iki isim yani zafer(babamın adı), doğan(kayınpederimin adı):) ikisinin birleşimi futbolcu ismi gibi bide hayatta koymam, kimseyi onure etmek istemiyorum..açık açıkta söyledim herkes çok isim koymak istiyorsa kendi doğuraydı eyiydi dedim:)).... değil babamın isterse dedemin adını eklesin(dedemi çok severdim..rahmetli oldu ama( ) genede böyle bişey yapmayacağım. o kadar zorluklar çek dünyaya getir masrafına katlan sonra benim adımı koy de...saçmalık külçe altın mı takacakmış....genede rüyamda gördüm falan de canım sej isim bul..buraya yaz bahaneleri bi çırpıda yazarım sana bak

bende ocukumun adını Allah kısmet ederse ömer faruk olarak düşünüyorum...bu arada isim tavsiyelerinede açığım kızlar

çok sinir... kayınvalideni ısırmak istiyorum!!!!

amin inşallah :) kv fatma,kp hasan

eliniz mahkum diye bişey yokta , eşin taraftar olmasaymış rahatsın istediğini yaparsında benimde bu konu için değil ama eşim bir konuda ben gibi düşünmez yada fikri bana bırakmazsa benimde elim kolum bağlanıyo dışardaki adamla beraber yaşamıyonda eş başka oluyo , eşin koymak istiyorsa tıkanır insan .....

çok sinir... kayınvalideni ısırmak istiyorum!!!!
ısırabilirsin şekerim :)

nerde külçe altın :))) ben biraz sessiz kalıyorum da ondan olsa gerek.rüya işini değerlendireceğim hele cinsiyet belli olsun. :)

ne zor valla isiniz yawwww. :) allah yardimciniz olsun :) ben hep kp adini hem de babasini adindan bir parca alip engincan koyucam allah izin verirse. engin kp adi can da kocamin adi mertcan ikisinin birlesimi olsun diye :) kv de Allah var dunya tatlisi :)

e zaten varmış koymuşlar 10 tane olmasının anlamı ne hem bunlar kuzen hiç mi bir araya gelmicekler hasan dedinmi hepsi bakcak. nasıl bir zihniyet bu ya bi tane konulmuş daha ne bizimkilerde soyadda yaptılar. neymiş kendi soyadımı kullanmıcakmışım. yazdırtmadılar nüfus cüzdanıma görümcem var daha bekar. geçen gün onada diolar kendi soyadını mutlaka kullan die bencil insanlar başkada bişey deil. ona gelince mutlaka kullansın bana gelince fikrim bile sorulmaz. eşim face den bile sildi soyadımı geçen iş yerinde yeni kartvizitler çıkmış benim iki soyadımıda yazmışlar. görünce demediğini bırakmadı. aldı eline görünce attı. sinir oldum. sanki paşa torunu soyadından ne hayır gördüysek. bağ bağışladılar sanki. kendi kızlarıda daha beterine çatsın inşallah

kesinlikle katılıyorum sana bende kısmetse eşimin hiç bir fikri yok ama rahmetli kayınpederin adını koycam çok severdim çünkü kısmetse erkek olursa ömer yılmaz ad soyad gibi oluyo ama olsun ben beğendim Eşimede dedim zevkine iş yapıp baba oluyorsunuz her derdi bizde adını ben koyarım istiyorsan soyadını ver

Şimdi doğrumu anladım sen oğlun olursa koyacaksın eltin koyuyor birde zaten görümcen koydu kayınpederinin ismini birde küpe takarsanız gelmem ne demek onu sorayım son olarak :))

Şimdi doğrumu anladım sen oğlun olursa koyacaksın eltin koyuyor birde zaten görümcen koydu kayınpederinin ismini birde küpe takarsanız gelmem ne demek onu sorayım son olarak :))

fatma ya kv nin adı fatmagül falan istemezmiş yani yada hasancan :)

Son düzenleme:

ohaaaa o ne be böyle hasan hasan hangi hasan bilmem kimin hasan 3 tane olunca haliyle çok sinir bozucu...

tatlım inan 3 tane efe diye öğrencim oldu hepside çok akıllı ama bir o kadarda yaramazlardı maalesef enerji patmalası var çocuklarda o yüzden çok istememe rağmen korktum

:) belkide doğru söylüyorsundur istisnalar kaideyi bozmayabilir canımm...

afferim kız valla ne güzel söylemişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…