2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Benim bir akrabam var herkesin kızına gelinine oğluna damadına laf ederdi bizlere kadar 3 kardeşiz biz neler neler söyledirler sonuç ilahi adalet oğullarından ve gelinlerinden çekiyorlar dışaraıa çıkacak konuşacak yüzleri yok ilahi adalet benim arkamdan laf ettiklerinde hep sustum allaha havale ediyorum derdim

ohh ne guzel ısım muhabbetı almıs basını gıtmısherkesın kendı adı olur bana gore.bebeklerımızde kımsenın soz hakkı yok.onlar bızım

aynen canım eş isteyince yapacak birşey kalmıyor.

olmasa tamam ama 3 tane olacak hasan,baba vefat edince de birşey de diyemiyorum rahmetli iyi adamdı.:) kıyamadım nedir bu erkek egemenliği öylelerine denk gelmez ki kuzum halim salim birini bulur yapar yapacağını.

minnak yiğenlerimmm ve biricik anneleriiiii hepinize merhaba. hepinizi çok özledim ev fln taşıdım giremedim epeydir. aklım fikrim sizde hep. var mı yeni haberlerrrrrrrrrrrr

ben geçen çarşamba gittim kontrole ikizlerimi gördüm teyzeleri kocaman olmuşlarrrr. bir tanesine %70 kız dediler. ama diğerini öğrenemedik. çünkü kızımız fenaaaa kendine kocaman yer almışşş diğerini köşeye iki büküm sıkıştırmış sıpa. yarım saaat uğraştık ama düzeltemedik pozisyonu. 1 paket çikolata yiyip girdim nasıll hareketlilerdi varyaaa şoklara girdim ellerini bile çırpıyorlardı. sanki ikili ranzada yatar gibi altlı üstlü yatıorlar

ayy ne diosuunn kullanmasam mıı yani bende zor içiyorum zaten....

Kızlaaaaaaaaaarrr yutkunmakta zorluk çekiyorum diye sağlık ocağına bi gideyim dedim, ebeyi köşeye sıkıştırdım meğerse ultrason aleti varmış veeeeeeeeeee kızoşumuuuuuuu gördükkkkkkkkkk Zillinin eli kolu hiç durmadı o kadar hareketliydiki babasının ağzı kulaklarına vardı Valla iyileştim geldim Kalp atışını da gördük çok şükürrrrr Ebe de bizi çok sevdi istediğin zaman gel dedi

Mavigul bu kadar ayni dusunce olur :)) ogluma bundan 5 sene oneydi ayni isimleti dusunmustuk :)).. Ama etrafta aliye dizisinden sonra arda patlamasi vardi .. Seliminde hem anlamini hemde telafuz edilmesini cok sevmistik selimde karar kildik :))

Cok eskide kalmis olmasi gerekiyor bu kayinbaba kayinvalidelerin ismimi koyun tatintisinn ama hala surduruyorlar..
Birhal birde altinla tehdit ediyormus saka gibi canim :))) ruyamda isim gordum de sende :)

Gecemavisy biz dogumda ogreniriz cinsiyetleri bu gidisle canim ))

Oglumla alisveris merkezi e gidiyoruz .. Size iyi sohbetler kizlar ..

ohhhhhhhhhhh süper olmuş vallaaaaa dört ayağın üstüne düşmüşsün

ayhhh valla bu gidişle öyle olucak sanırım neyse bir hafta sonra tekrar gidicem valla eşime kalsa yarın başka bir doktora git diyor sanki doktorda kabahat inat etti çekmedi bacağını arkadaş anası gibi çok inatçı

Oyyy ikizlerde ayrı bi tatlı oluyo yaaamaşallah size

Ohh ne güzel kız , benim de koşup gidesim geldi sağlık ocağına, kaç aydan sonra kalp atışları dinlenebiliyordu. Bizim sağlık ocağına da ultrason cihazı getirmeyi düşünüyolardı belki getirmişlerdir , maşallah bebişine bıdır bıdır hareket ettiğini görmekten daha büyük bi mutluluk var mı

canım hoşgeldin

merak etmeye başlamıştım seni hatta eşime de dedim bir arkadas tasınacaktı gelmedi ikizleri vardı filan o da internet baglnamamıstır merak etme dedi bu sabah konustuk:)))iyi olmana bebişlerinin de harika olmalarına cok sevindim.

Evinde de güle güle sağlıkla oturun bebişlerinizle inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…