bende elif naz, özge naz istiyorum eğer kız olursa illa nazlı birşey olacak :)) ama erkek ismi gelmiyo hiç aklıma
e zaten varmış koymuşlar 10 tane olmasının anlamı ne hem bunlar kuzen hiç mi bir araya gelmicekler hasan dedinmi hepsi bakcak. nasıl bir zihniyet bu ya bi tane konulmuş daha nebizimkilerde soyadda yaptılar. neymiş kendi soyadımı kullanmıcakmışım. yazdırtmadılar nüfus cüzdanıma görümcem var daha bekar. geçen gün onada diolar kendi soyadını mutlaka kullan die bencil insanlar başkada bişey deil. ona gelince mutlaka kullansın bana gelince fikrim bile sorulmaz. eşim face den bile sildi soyadımı geçen iş yerinde yeni kartvizitler çıkmış benim iki soyadımıda yazmışlar. görünce demediğini bırakmadı. aldı eline görünce attı. sinir oldum. sanki paşa torunu soyadından ne hayır gördüysek. bağ bağışladılar sanki. kendi kızlarıda daha beterine çatsın inşallah
fatma ya kv nin adı fatmagül falan istemezmiş yani yada hasancan :)
Şimdi anladım canım saol :)) ne insanlar var ya
eliniz mahkum diye bişey yokta , eşin taraftar olmasaymış rahatsın istediğini yaparsında benimde bu konu için değil ama eşim bir konuda ben gibi düşünmez yada fikri bana bırakmazsa benimde elim kolum bağlanıyo dışardaki adamla beraber yaşamıyonda eş başka oluyo , eşin koymak istiyorsa tıkanır insan .....
e zaten varmış koymuşlar 10 tane olmasının anlamı ne hem bunlar kuzen hiç mi bir araya gelmicekler hasan dedinmi hepsi bakcak. nasıl bir zihniyet bu ya bi tane konulmuş daha nebizimkilerde soyadda yaptılar. neymiş kendi soyadımı kullanmıcakmışım. yazdırtmadılar nüfus cüzdanıma görümcem var daha bekar. geçen gün onada diolar kendi soyadını mutlaka kullan die bencil insanlar başkada bişey deil. ona gelince mutlaka kullansın bana gelince fikrim bile sorulmaz. eşim face den bile sildi soyadımı geçen iş yerinde yeni kartvizitler çıkmış benim iki soyadımıda yazmışlar. görünce demediğini bırakmadı. aldı eline görünce attı. sinir oldum. sanki paşa torunu soyadından ne hayır gördüysek. bağ bağışladılar sanki. kendi kızlarıda daha beterine çatsın inşallah
Şimdi doğrumu anladım sen oğlun olursa koyacaksın eltin koyuyor birde zaten görümcen koydu kayınpederinin ismini birde küpe takarsanız gelmem ne demek onu sorayım son olarak :))
Hahahha ben de ben de hadi birlikte ıssıralımmmm
Allahtan isimleri gerçekten güzelmiş
iyiyiz bebişim de iyi bugün gördüm onu....Merhaba canlarım nasılsınız, bebişler nasıl ?
evet şeker 3 tane olacak eksiz yalın :)
canım ben hamilelikten baya önce kullanmıştım o gynoferonu. beni acillik yapmıştı. bildiğin büyük tuvaletim simsiyahtı. ince bağırsak veya 12 parmak bağırsaında kanama olabilir diye salmadılar beni tetkik tetkik üstüne. meğerse o haptan oluomuş doktor kullanma demişti. şimdi elevit bile mahfedio beni arada yutmuyorum
Kızlaaaaaaaaaarrr yutkunmakta zorluk çekiyorum diye sağlık ocağına bi gideyim dedim, ebeyi köşeye sıkıştırdım meğerse ultrason aleti varmış veeeeeeeeeee kızoşumuuuuuuu gördükkkkkkkkkkZillinin eli kolu hiç durmadı o kadar hareketliydiki babasının ağzı kulaklarına vardı Valla iyileştim geldim Kalp atışını da gördük çok şükürrrrr Ebe de bizi çok sevdi istediğin zaman gel dedi
Mavigul bu kadar ayni dusunce olur :)) ogluma bundan 5 sene oneydi ayni isimleti dusunmustuk :)).. Ama etrafta aliye dizisinden sonra arda patlamasi vardi .. Seliminde hem anlamini hemde telafuz edilmesini cok sevmistik selimde karar kildik :))
Cok eskide kalmis olmasi gerekiyor bu kayinbaba kayinvalidelerin ismimi koyun tatintisinn ama hala surduruyorlar..
Birhal birde altinla tehdit ediyormus saka gibi canim :))) ruyamda isim gordum de sende :)
Gecemavisy biz dogumda ogreniriz cinsiyetleri bu gidisle canim))
Oglumla alisveris merkezi e gidiyoruz .. Size iyi sohbetler kizlar ..
ben geçen çarşamba gittim kontrole ikizlerimi gördüm teyzeleri kocaman olmuşlarrrr. bir tanesine %70 kız dediler. ama diğerini öğrenemedik. çünkü kızımız fenaaaa kendine kocaman yer almışşş diğerini köşeye iki büküm sıkıştırmış sıpa. yarım saaat uğraştık ama düzeltemedik pozisyonu. 1 paket çikolata yiyip girdim nasıll hareketlilerdi varyaaa şoklara girdim ellerini bile çırpıyorlardı. sanki ikili ranzada yatar gibi altlı üstlü yatıorlar
Kızlaaaaaaaaaarrr yutkunmakta zorluk çekiyorum diye sağlık ocağına bi gideyim dedim, ebeyi köşeye sıkıştırdım meğerse ultrason aleti varmış veeeeeeeeeee kızoşumuuuuuuu gördükkkkkkkkkkZillinin eli kolu hiç durmadı o kadar hareketliydiki babasının ağzı kulaklarına vardı Valla iyileştim geldim Kalp atışını da gördük çok şükürrrrr Ebe de bizi çok sevdi istediğin zaman gel dedi
ben geçen çarşamba gittim kontrole ikizlerimi gördüm teyzeleri kocaman olmuşlarrrr. bir tanesine %70 kız dediler. ama diğerini öğrenemedik. çünkü kızımız fenaaaa kendine kocaman yer almışşş diğerini köşeye iki büküm sıkıştırmış sıpa. yarım saaat uğraştık ama düzeltemedik pozisyonu. 1 paket çikolata yiyip girdim nasıll hareketlilerdi varyaaa şoklara girdim ellerini bile çırpıyorlardı. sanki ikili ranzada yatar gibi altlı üstlü yatıorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?