ayhhh valla bu gidişle öyle olucak sanırım neyse bir hafta sonra tekrar gidicem vallaeşime kalsa yarın başka bir doktora git diyor sanki doktorda kabahat inat etti çekmedi bacağını arkadaş anası gibi çok inatçı
çikolatayıda denediyseniz artık doğumu bekliycek gibi gözüküoonn neyse sağlıklı olsunda annesini meraklandısınn ...
Yaaa sormaaa geçen sefer yok demişti bize cadı ebeOhh ne güzel kız , benim de koşup gidesim geldi sağlık ocağına, kaç aydan sonra kalp atışları dinlenebiliyordu. Bizim sağlık ocağına da ultrason cihazı getirmeyi düşünüyolardı belki getirmişlerdir , maşallah bebişinebıdır bıdır hareket ettiğini görmekten daha büyük bi mutluluk var mı
ohhhhhhhhhhh süper olmuş vallaaaaa dört ayağın üstüne düşmüşsün
ayy ne diosuunn kullanmasam mıı yani bende zor içiyorum zaten....
Yaaa sormaaa geçen sefer yok demişti bize cadı ebeCanım ancak 20.haftadan sonra dinletebilirim demişti, ultrasonda da sadece gördük kalbini ama duymadık
Yaaa sorma çok heyecanlandıkSenin o ranzada yatan yavruşlarını severim kızlar pek cadı oluyo açmış kendine yeri oooohhh
ben geçen çarşamba gittim kontrole ikizlerimi gördüm teyzeleri kocaman olmuşlarrrr. bir tanesine %70 kız dediler. ama diğerini öğrenemedik. çünkü kızımız fenaaaa kendine kocaman yer almışşş diğerini köşeye iki büküm sıkıştırmış sıpa. yarım saaat uğraştık ama düzeltemedik pozisyonu. 1 paket çikolata yiyip girdim nasıll hareketlilerdi varyaaa şoklara girdim ellerini bile çırpıyorlardı. sanki ikili ranzada yatar gibi altlı üstlü yatıorlar
2li test sonucumu bugun ogrendim herseyin normal oldugunu soyledi doktorcinsiyetini henuz bilmiyorum en son ögrenen bn olcam galiba
2li test sonucumu bugun ogrendim herseyin normal oldugunu soyledi doktorcinsiyetini henuz bilmiyorum en son ögrenen bn olcam galiba
canım hoşgeldin
merak etmeye başlamıştım seni hatta eşime de dedim bir arkadas tasınacaktı gelmedi ikizleri vardı filan o da internet baglnamamıstır merak etme dedi bu sabah konustuk:)))iyi olmana bebişlerinin de harika olmalarına cok sevindim.
Evinde de güle güle sağlıkla oturun bebişlerinizle inşallah.
Yaaa sormaaa geçen sefer yok demişti bize cadı ebeCanım ancak 20.haftadan sonra dinletebilirim demişti, ultrasonda da sadece gördük kalbini ama duymadık
Yaaa sorma çok heyecanlandıkSenin o ranzada yatan yavruşlarını severim kızlar pek cadı oluyo açmış kendine yeri oooohhh
hoşgeldin canım. merak ettik seni. bebişlerin iyi olmasına çok sevindim. maşallah cinsiyetini de öğrenmişsiniz. bende geçen pazartesi ve dün ense kalınlığı ölçümü için gittim ama öğrenemedik cinsiyetlerini. detaylı ultrasonun vardı sanırım. nasıl geçti?
hastaneden aradılar çok şükür ikili test sonucu güzel cıkmış bir sorun yok dmeiş doktor:))))
Darısı hepimizin ve diğer testlerin başına:)))
selam kızlar bebiş mevlutunden gelıyorum cok guzel seyler yapmıs bayıldım teyzemee.
24 gunluk daha bebek ama gelınlık almıs cok komık yaaa cok tatlı olmus..
mevlutte hurma dagıttı bademlı kurdelelemıs bırde bebıs ıcın cervere yaptırmıs ama cok guzel cok sekerdi.
hamıle pant aramaktan canım cıktı lcw cok berbat hep sıyah lacıvert defacto baktım begendım ama bu seferde 38 bedenı buyuk oldu bıde lastıgı kopmustu ve baskada deposu yoktu gene acıkta kaldım
yarına bakıcammm artık baska magazalara
Vahsihatun artik sende cok rahat dinlenir canim kalp atislari , benimkini doktor 12. haftada doppler aletiyle dinlemisti ..
Burcak gozun aydin canim evi tasimisin :) . Bebeklerde iyilermis sukur
Baharinkizi aradinmi doktorunu ne dedi ??
Bizimgiz seninde gozun aydin canim ikili testin iyi cikmis .
Mavigul hadi seninde gozun aydin kuzum .. Insallah hep guzel haberler aliriz..
Balli neharcik hadi iyisin canim :)) annesini sevindirmis aferim bebisine :))
Filiz allah kabul etsin mevludunuzu canim , rabbim saglik versin minik kuzenede :))
Iki saat gezdik geldik oyle yoruldumki :). Daha aksam yemegim yapilacak ..
selam kızlar bebiş mevlutunden gelıyorum cok guzel seyler yapmıs bayıldım teyzemee.
24 gunluk daha bebek ama gelınlık almıs cok komık yaaa cok tatlı olmus..
mevlutte hurma dagıttı bademlı kurdelelemıs bırde bebıs ıcın cervere yaptırmıs ama cok guzel cok sekerdi.
hamıle pant aramaktan canım cıktı lcw cok berbat hep sıyah lacıvert defacto baktım begendım ama bu seferde 38 bedenı buyuk oldu bıde lastıgı kopmustu ve baskada deposu yoktu gene acıkta kaldım
yarına bakıcammm artık baska magazalara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?