2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

çikolatayıda denediyseniz artık doğumu bekliycek gibi gözüküoonn neyse sağlıklı olsunda annesini meraklandısınn ...

Yaaa sormaaa geçen sefer yok demişti bize cadı ebe Canım ancak 20.haftadan sonra dinletebilirim demişti, ultrasonda da sadece gördük kalbini ama duymadık

ohhhhhhhhhhh süper olmuş vallaaaaa dört ayağın üstüne düşmüşsün

Yaaa sorma çok heyecanlandık Senin o ranzada yatan yavruşlarını severim kızlar pek cadı oluyo açmış kendine yeri oooohhh

Arkadaşlarr yazılarını okudukçaa öyle heveslendiriyorsunuz ki beni insanın şuracıkta hamile kalası geliyor walla

2li test sonucumu bugun ogrendim herseyin normal oldugunu soyledi doktor cinsiyetini henuz bilmiyorum en son ögrenen bn olcam galiba

hoşgeldin canım. merak ettik seni. bebişlerin iyi olmasına çok sevindim. maşallah cinsiyetini de öğrenmişsiniz. bende geçen pazartesi ve dün ense kalınlığı ölçümü için gittim ama öğrenemedik cinsiyetlerini. detaylı ultrasonun vardı sanırım. nasıl geçti?

2li test sonucumu bugun ogrendim herseyin normal oldugunu soyledi doktor cinsiyetini henuz bilmiyorum en son ögrenen bn olcam galiba

yok canım yanlız değilsin bende henüz öğrenemedim doktorum erken dedi çok ısrar edince bir çıkıntı var gibi ama belli değil dedi pazartesi görüşüm var yavrumla :) tebrik ederim sonuçlar için de :)

hastaneden aradılar çok şükür ikili test sonucu güzel cıkmış bir sorun yok dmeiş doktor:))))

Darısı hepimizin ve diğer testlerin başına:)))

selam kızlar bebiş mevlutunden gelıyorum cok guzel seyler yapmıs bayıldım teyzemee.
24 gunluk daha bebek ama gelınlık almıs cok komık yaaa cok tatlı olmus..
mevlutte hurma dagıttı bademlı kurdelelemıs bırde bebıs ıcın cervere yaptırmıs ama cok guzel cok sekerdi.
hamıle pant aramaktan canım cıktı lcw cok berbat hep sıyah lacıvert defacto baktım begendım ama bu seferde 38 bedenı buyuk oldu bıde lastıgı kopmustu ve baskada deposu yoktu gene acıkta kaldım
yarına bakıcammm artık baska magazalara

Ay canımmm benimmmm çok tşk. ederim. allah sizlere de daha iyilerini nasip etsin canım. bebişlerim daha doğmadan kısmetiyle geldiler. ev alma gibi bi fikrimiz yoktu bianda baktım ki ev almışız. daha hiç yerleşemedim hiç enerjim yok. işten gidiyorum kendim ordan oraya atıyorum. sen napıyosunn senin bebiş nasıl?

[B]bende öyle diyorum heralde diğeri de erkek pıstı kaldı yavrucak. kızlar fena oluyor ya[/B]

bitanemmmm hoşbuldummm bende sana bakınıyordum ne yaptı acaba diye. ya bitanesine 2 doktorda %70 kız dedi ama diğerini göremedik. haftaya çarşamba kontrolüm var bu sefer belli olur heralde.geçen hafta gittiğimde detay ultrason diye randevu vermişlerdi. meğerse 2li test mişşşş kontrolde bi sıkıntı çıkmadı şükürler olsun ikiside sağlıklı. ama kan verdim oda yarın çıkacak. inşallah onda da bişi çıkmaz cnmm. senin ikizler nasıl?

hastaneden aradılar çok şükür ikili test sonucu güzel cıkmış bir sorun yok dmeiş doktor:))))

Darısı hepimizin ve diğer testlerin başına:)))

ay canımmm benide şimdi aradılar benimde sorun ykmuş çok iyiymiş. nasıl rahatladımmm... dediğin gibi darısı herkesin başınaa

filizimmm hoşgeldin. ay nası heveslendim. benimkiler de doğsun hemen bende bebek mevlütü yapıcam allahın izniyle. çok hevesleniyorum cicili bişili şeyler hazırlamak için. hamile pantalonunu ben HM den aldım. sana yakın yerde vr mı bilmiyorum ama süperrr oluyor oranın pantalonları. krem rengi bile var yaza uygn çok rahat. H&M | H&M TR burdan şubelerine bakabilirsin

Vahsihatun artik sende cok rahat dinlenir canim kalp atislari , benimkini doktor 12. haftada doppler aletiyle dinlemisti ..

Burcak gozun aydin canim evi tasimisin :) . Bebeklerde iyilermis sukur

Baharinkizi aradinmi doktorunu ne dedi ??

Bizimgiz seninde gozun aydin canim ikili testin iyi cikmis .

Mavigul hadi seninde gozun aydin kuzum .. Insallah hep guzel haberler aliriz..

Balli neharcik hadi iyisin canim :)) annesini sevindirmis aferim bebisine :))

Filiz allah kabul etsin mevludunuzu canim , rabbim saglik versin minik kuzenede :))

Iki saat gezdik geldik oyle yoruldumki :). Daha aksam yemegim yapilacak ..

Saol canım benimmm şükür yoluna girdi bişiler. yorulursun tabiii ben bile 2 basamak çıkayım nefes nefese kalıyorum. senin bide yanında çocuk zor valla bitanem

Oh valla ne güzel görmüşsün yavrunu bende sağlık ocağına gittim kalp atışını dinleyelim diye bizim aletle 20. haftada duyarız diye bakmadıar sen ne güzel görmüşsün kızını neyse bana az kaldı son 13 gün (

Allah kabul etsin bizede nasip olur inşallah

Lcw her magzasında farklı şeyler var internetden satışına bak beğendiğin modelin bedenini bulamazsan oradan da alabilirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…