Oh valla ne güzel görmüşsün yavrunu bende sağlık ocağına gittim kalp atışını dinleyelim diye bizim aletle 20. haftada duyarız diye bakmadıar sen ne güzel görmüşsün kızını neyse bana az kaldı son 13 gün(
hm varmı hamıle kesımı canım?? aa ben hıc gormedımmmmmfilizimmm hoşgeldin. ay nası heveslendim. benimkiler de doğsun hemen bende bebek mevlütü yapıcam allahın izniyle. çok hevesleniyorum cicili bişili şeyler hazırlamak için. hamile pantalonunu ben HM den aldım. sana yakın yerde vr mı bilmiyorum ama süperrr oluyor oranın pantalonları. krem rengi bile var yaza uygn çok rahat. H&M | H&M TR burdan şubelerine bakabilirsin
amin canımmmm cok saolFiliz allah kabul etsin mevludunuzu canim , rabbim saglik versin minik kuzenede :))
.
Allah kabul etsin bizede nasip olur inşallah
Lcw her magzasında farklı şeyler var internetden satışına bak beğendiğin modelin bedenini bulamazsan oradan da alabilirsin canım
Saol canım benimmm şükür yoluna girdi bişiler. yorulursun tabiii ben bile 2 basamak çıkayım nefes nefese kalıyorum. senin bide yanında çocuk zor valla bitanem
Filizcim hem c&a hemde h and m de super hamile kyafetleri yani pantalonlari vardi bak kesin , hele h and m civil civil
canım duyma olayını bana da öyle dedi ama sıkıştırca ultrasonda bakalım dedi.Ultrasonda da sadece gördük kalp atımını. ultrason olması gerekir.eğer yok deseydi,il sağlığı arayıp şikayet edecektim
benim de haftaya perşembe randevum, bekleyemeyip 3 hafta sonraya almıştım.artık 10 güne bir gider duyarım da zırt pırt doktora taşınmaya gerek kalmaz
Filizcim hem c&a hemde h and m de super hamile kyafetleri yani pantalonlari vardi bak kesin , hele h and m civil civil
bizim burdaki baya büyük bir magaza canim belki fark ediyordurC&A mağzasına gittim hamile kıyafetimiz yok dediler bana( acaba gittiğim mağzasında mı yoktu bende lcw den pantolanla tshirt aldım:)
Kendime birseyler bakacaktim guya ama olmadi , ogluma alip ciktik :)).
Bebeginde cinsiyetini ogrenirsem arik 20. haftadan sonra obada bir parca alirim simdilik :)).
Sen ne guzel evi tasimisin , benimde bir oda yani salon yenilenecek, bizde arik haftaya yapacagiz ..
Smdmr canim asagida gordum seni nasil oldun , hastanedemisin eve geldinmi ??
2li test sonucumu bugun ogrendim herseyin normal oldugunu soyledi doktorcinsiyetini henuz bilmiyorum en son ögrenen bn olcam galiba
Vahsihatun artik sende cok rahat dinlenir canim kalp atislari , benimkini doktor 12. haftada doppler aletiyle dinlemisti ..
Burcak gozun aydin canim evi tasimisin :) . Bebeklerde iyilermis sukur
Baharinkizi aradinmi doktorunu ne dedi ??
Bizimgiz seninde gozun aydin canim ikili testin iyi cikmis .
Mavigul hadi seninde gozun aydin kuzum .. Insallah hep guzel haberler aliriz..
Balli neharcik hadi iyisin canim :)) annesini sevindirmis aferim bebisine :))
Filiz allah kabul etsin mevludunuzu canim , rabbim saglik versin minik kuzenede :))
Iki saat gezdik geldik oyle yoruldumki :). Daha aksam yemegim yapilacak ..
bizim burdaki baya büyük bir magaza canim belki fark ediyordur
Product Detail | H&M AT
Product Detail | H&M AT
Product Detail | H&M AT
bunlar bizim burdaki h and m den birkac parca tam trend seyler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?