2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım duyma olayını bana da öyle dedi ama sıkıştırca ultrasonda bakalım dedi.Ultrasonda da sadece gördük kalp atımını. ultrason olması gerekir.eğer yok deseydi,il sağlığı arayıp şikayet edecektim
benim de haftaya perşembe randevum, bekleyemeyip 3 hafta sonraya almıştım.artık 10 güne bir gider duyarım da zırt pırt doktora taşınmaya gerek kalmaz

hm varmı hamıle kesımı canım?? aa ben hıc gormedımmmmm
buarada hosbuldum canım sende hsgeldın evı tasımıssın bende merak ettım naptı dıye hadı gozun aydın canım benım

Filiz allah kabul etsin mevludunuzu canim , rabbim saglik versin minik kuzenede :))
.
amin canımmmm cok saol
Allah kabul etsin bizede nasip olur inşallah

Lcw her magzasında farklı şeyler var internetden satışına bak beğendiğin modelin bedenini bulamazsan oradan da alabilirsin canım

baktım canım suana kadar 3 magazasına gıttım hep sıyah lacıvert seyler var sınır oldum

Saol canım benimmm şükür yoluna girdi bişiler. yorulursun tabiii ben bile 2 basamak çıkayım nefes nefese kalıyorum. senin bide yanında çocuk zor valla bitanem

Kendime birseyler bakacaktim guya ama olmadi , ogluma alip ciktik :)).
Bebeginde cinsiyetini ogrenirsem arik 20. haftadan sonra obada bir parca alirim simdilik :)).
Sen ne guzel evi tasimisin , benimde bir oda yani salon yenilenecek, bizde arik haftaya yapacagiz ..

Smdmr canim asagida gordum seni nasil oldun , hastanedemisin eve geldinmi ??

Filizcim hem c&a hemde h and m de super hamile kyafetleri yani pantalonlari vardi bak kesin , hele h and m civil civil

Filizcim hem c&a hemde h and m de super hamile kyafetleri yani pantalonlari vardi bak kesin , hele h and m civil civil

netten baktım sımdı h&m yokkı kot var bıtanede krem rengı pant var ınternet sıtesınde
neyse yarına gıdıcem c&a bakıyım bıde

Selam kızlar epeydir giremedim buraya, herkesin keyfi yerindedir umarım. Kendimi biraz iyi hissetmeye başlayınca kurslarıma tekrar başladım ve yorucu oluyor. Bu arada doktorumu değiştirdim,3'lü test için perşembe gidicem inşallah cinsiyeti görebiliriz.

Yok canım benim aile hekiminde 2 tane odaları var zaten olsaydı görürüdüm 2 yıldır aynı doktora gidiyorum ( olmazsa aile hekimini değiştiririm diğer doktorlarda varsa :)))

Son düzenleme:

ıyıyım canım,bugün iyiydim çok şükür.dün aksam geldim ben evime ama bugun yıne gıttım hastaneye.bu arada bahaneyle 4 günde 3 defa bebişimi gördüm:)
bu arada geçmiş olsun dileklerini ileten tüm arkadaşlara teşekkür edıyorum iyi ki varsınız...

İnş duyuluyodur artık ayda bir veriyolar randevuyu hiç olmazsa 10 güne bir gidip kalp atışlarını dinlerim yakınca

Kız ne ucuzmuş bu H&M deki pantolonlar LCW da pek çeşit yok zaten ordan kot bi tulum denedim geçen gün çok şeker oldum boyacı gibi ama almadım belki daha güzelini bulurum diye

bakıyorum da kıyafet arayışları başlamış..bende bikaç gündür netten bakıyorum..gerçihala kıyafetlerim oluyor ama birkaç haftaya kalmazolmayacaktır eminim
h&m ve c&a ya baktım bende birde gebe ve ebru giyime..valla çeşit çok ama fıyatlarda epeyce pahalı..bende çok hamile tarzı almak istemiyorum ilerde de giyeyim diyorum..en güzeli tayt ve robadan elbiseler..robadan bluzler..ama netten bakmakla olmuyo tabi mağazaya gitmek lazım..
birde biz hazıranda tatıl düşünüyoruz..bu halimle bikini giyemem..ayyy görüntü jkirliliği olurmayo da sağlıklı değil üzerinde kuruyo..araştırdım bulabilirsem tankiniler varmış.iki parçalı ama ustu atlet gibi..onlardan alıcam..ayy zromuş valla bu kıyafet işleri yaaaa

Nasılsınız kızlar.. bayadır okuyorum yazdıklarınızı ama yazmaya halim yok.. Kac gündür nasıl halsizim anlatamam her yerim ağrıyor kemiklerim sızlıyor kolumu kaldıramıyorum niye böyle bilmiyorum et kesiği olur ya her yerin sızlar aynen öyleyim sınavlarım var nasıl ders çalışıcam bilmiyorum.. bebeği de hiç hissetmiyorum canım sıkılıyor

kızlar yarın evlılık yıldonumumuz kaynanam geldı sımdı hedıye almıs bana cok sasırdım bıde kaynım bı dunya seyler almıs ama oda tecburesızlık askılı tulumlar almıs kaynanamda elbıse almıs valla bu gıdısle ben belese getırcem bebısın kıyafetleri .
ama kaynanam hepsını gerı goturdu bohca hazırlıcakmıs
yarın eşim herzamankı gıbı calısıyor!! anca aksama cıkartır sanırım yanı ben ole dusunuyorum
ay hamıle pantolonu bulanlar alanlar ama ben renklı ve dar paca ıstıyorumm lcw defacto hep baktım h&m netten baktım
valla bı jean 99.90 veremem degısık degısık olsun cesıt cesıt gıyıyım ıstıyorum hıc bıyerden bulamadım kaldım acıkta..

GeBe Hamile Giyim-Aşk İçinde sitesini bir incele istersen hatta yakın mağazası varsa mutlaka git çünkü çok güzel ve trend modeller var dar paça ve renkli pantolonlar da var canım ben 3 pantolon aldım rengarenk mağazadaki bayan 1 beden genişliyor demişti gerçekten de giyince genişleme çok yaptı, ona göre deneyerek almalısnız

arkadaşlar ben 2 hafta önce folik asiti bıraktım doktorum vitamin veya başka bir ilaç vermedi teste gönderdi bakalım sonuçlara göre verelim dedi ama bana saçma geldi açıkçası, şu an hiç bir ilaç almıyorum pazartesi randevum var o zamana kadar elevit alsam mı ki arkadaşlar? içim de rahat etmedi :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…