2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Benimde anlami cok hosuma gitmisti canim .. Demek sende begrndin .. Ismi gibi guzel hayirli saglikli evlat olur insallah .

Kiz olursa isim cok :))
Berra veya beyza veya nisa veya elia
Oglumun ismi selim ona uygunda selen var :))

oyyyyyyyyyyyyy o balli coregin ismi Selim mi canim benim masallah ismiyle upuzun guzel bir hayati olsun coregin :)

ben iki isimden cok cektigim icin tek isim istedim, esimin de iki ismi var o da tek istedi ve Nehir'de karar kildik. bir anda erkekmis derlerse ayrintilida napariz bilmiyorum cok icimiz isindi Nehir ismine :))

cok uzuldum sahsen bu duruma canim benim de esimin anneannesi gecen gun internetten konusurken kayinvalidemin ismini vermemi istedi kizima, he he tabi tabi dedik esimle :) kayinvalidem de Allahtan o dusuncede degil. istediginiz ismi koyun diyor iki anne de.

Ben bulantı ilacı dışında hiçbişi kullanmadım canım. Bi ara gynoferon adında bi ilaç vermişti dr.um demir + folik asit içeriyor 3 gün ancak kullanabildim. Nedense bende ilaç taraftarı değilim. doğal yollarla besinlerle alıyım istiyorum herşeyi. Tabi herzaman bu mümkün değil. Bence çok fazla takma kafana. beslenmene dikkat et. Hergün bol bol süt ürünleri sebze meyve baklagil tüket. Belki biraz eski kafalılık yapmış olucam bu sözümle ama önceden ne ultrason varmış ne vitamin hapı.

senin ki Irmak benim ki Nehir

yaaa evet oyle ama eskiler hormonsuz hormonsuz saglikli beslenirlermis, folik asidi mis gibi tavuktan dogal dogal alirlarmis. bizde hormonsuz gida bulmak cok zor ondan veriliyor vitamin destekleri :/

ben iki isimden cok cektigim icin tek isim istedim, esimin de iki ismi var o da tek istedi ve Nehir'de karar kildik. bir anda erkekmis derlerse ayrintilida napariz bilmiyorum cok icimiz isindi Nehir ismine :))

senin ki Irmak benim ki Nehir
Canımm nasılsın görüşmeyeli
ben de şimdi sana yazcaktım canımmm 11.11.2013-anaları çift isimden çekmiş o yüzden kızlarına tek isim vermek istiyolar-ikiside kız- biri Irmak diğeri Nehir

Kizlar az önce cok güzel bir dogum videosu izledim .. Görseniz esi okadar destek oluyorki kadin esine sarilarak sancilari atlatti .. Öyle bagirip cagirmada yok ama esi okadar anlayisliki esine masaj yaparak saclarini oksayarak o zorlu anlari atlatilar .. Darisi hepimize kizlar hayirlisi ile meleklerimizi kucagimiza aliriz insallah

Ben de tek isim istiyorum aslında inş eşimle aynı isimde karar kılarız da sorun kalmaz. Neharınki Irmak , seninki Nehir ohh :)))) benimki kız olsaydı su koyardım tam takım olurdu

Canımm nasılsın görüşmeyeli
ben de şimdi sana yazcaktım canımmm 11.11.2013-anaları çift isimden çekmiş o yüzden kızlarına tek isim vermek istiyolar-ikiside kız- biri Irmak diğeri Nehir

canim nolsun Nehar cigimm hosgeldin tekrardan :)))

haftaya cuma doktorumuz ben doktor randevusu yaklastikca cok geriliyorum, bebegimi gordugumde bir hafta 10 gun idare ediyor sonra gene merak etmeye basliyorum. kafamda komplo teorileri yaziyorum arada iyi midir acaba diye :/

insallah Irmak Ve Nehir' imizi sagsalim kucagimiza aliriz, isimleriyle uzun mutlu bir hayatlari olsun pembislerin :)

kızlar isimler konuşulmaya başlanmış okuyunca heyecanlandım:) güzel isimler seçmişsiniz bizim erkek olursa ahmet şah kız olursa nil...ama doğa isimleri de güzel nehir yağmur toprak..bu isimler de çok hoşuma gidiyo

ben de elevit kullanıyorum 2 hafta oldu. aşırı bulantı yaptı hiç bulantı şikayetim yoktu ona rağmen bugün yatak döşek yattım tavsiye etmiyorum o ilacı tabi ben her gün 1 saat git 1 saat gel yol çekiyorum otobüs beni mahvediyo onun etkisi de olabilir

Ben de tek isim istiyorum aslında inş eşimle aynı isimde karar kılarız da sorun kalmaz. Neharınki Irmak , seninki Nehir ohh :)))) benimki kız olsaydı su koyardım tam takım olurdu
Swn de Deniz koy bebişim

hoşbulduk canım.Çooook haklısın ben de en fazla 1 hafta dayanıyorum. Ama baktım kızlar sağlık ocağında görüyor. geçen sefer ebe bana yok demişti.Bugün boğazım ağrıyo diye gitmiştim, ebeyi sıkıştırınca var dedi, ultrason odası hiç kullanılmamış düşün. Fi tarihinden kalma bi cihazdı ama beboyu kördüm ya yeter. Sonradan bizi çok sevdi canın istedikçe gel ama tabi çok sık olmamak kaydıyla dedi. Bundan sonra 10güne bir giderim.gerçi şurda 15-20 güne kadar tekmeleri hissedince daha az merakımız olur,iyi olduğunu bilmek yeterli.
Hayırla sağlıkla doğsunlar inşallaaaaaahhh

Kız ne ucuzmuş bu H&M deki pantolonlar LCW da pek çeşit yok zaten ordan kot bi tulum denedim geçen gün çok şeker oldum boyacı gibi ama almadım belki daha güzelini bulurum diye
Bende daha almadim bunlara gidip canli bakacagim canim , gobegim biraz daha ciksin diye bekliyorum , totoda büyür ozamana :))
canım bunlar cok uygunmussss
ben baktım netten kot 99.90
krem rengı pant. 69.90
ben hamıle kesıme cok para vermem acıkcası cunku bıdaha gıyemıcemm bıraz daha uygun olsun cesıt cesıt alıyım dedım
Bunlarr 50 tl olanlar cok uygun yani 20 eur :).. Daha fazla 50 tlden fazla vermem bende canim ..
oyyyyyyyyyyyyy o balli coregin ismi Selim mi canim benim masallah ismiyle upuzun guzel bir hayati olsun coregin :)

Sagol teyzesi , amin insallah ..hepimizin evladi
Bugun onla aramizdaki diyalog cok guzeldi , kardesimide cok sevecekmisin dedi , evet oglum ama sni daha cok sevecegim dedim ( kiskanmasin diye ) , dudagini buzerek ikimizide ayni sev ama yoksa kardesim uzulur dedi ...
Öyle hosuma gittiki ...

Oyyyyy yerim onun tipini küççük erkek köpek yavrusu diyişine hala gülüyorumm

Amin insallah canim , benim esimde 13 saat dogumhanede benle beraberdi .. Cok destek olmustu ..
Yine girmedini istiyorum ..

Amin insallah canim , benim esimde 13 saat dogumhanede benle beraberdi .. Cok destek olmustu ..
Yine girmedini istiyorum ..
Ayni benim esimde her animda yanimdaydi , bende yine esimi istiyorum yanimda .. Kizim dogar dogmaz esim beni unutmustu gözlerinin ici gülüyordu ebeye neler sormustu :)

burda da oyle bir imkan olsa ben de giderdim, iyi yapmissin. insallah hayirlisiyla tekmeler baslar biz de anlariz orda olduklarini sipalarin :)

ah iyi huylu yavrum benim suratindan da belli zaten masallah. op onu benim yerime de annesi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…