2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Günaydın kızlar 11 de doktorda olucam heyecandan elim ayağım titriyor ya her kontrrolde böyle mi olucam? Tabi bugün büyük ihtimal cinsiyeti de netleşiceği için biraz da ondan tabi en önemlisi sağlıklı olduğunu bir göriyim başka bir şey istemem. Ne olur dualarınızı eksık etmeyin herkezi Allaha emanet ediyorum .

Benim de erkek se ömer koyucam ben dedmi çok severim şansıma eşimin soisminde dedemin adı geçiyor söylendiği zaman sanki iki isim gibi algılanıyor o yüzden çok mutlu olucam.

kızlar tek tek alıntı yapmadım ama kıyafet muhabbeti olmuş , ben doğumdan sonra giyemeyeceğimi düşündüğüm 3 pantolonumu terziye verdim 15 liradan hamile pantolonuna çevirdiler çokta güzel oldu , hamile pantolonu adı altında dünya para verene kadar benim gibi daha sonra giyemeyeceğinizi düşündüğünüz pantolon yoksa bile altı olan bir pantolon alıp terziye verebilirsiniz

Günaydın canım muhtemel doğum tarihlerimiz aynıymış :)) ben cinsiyeti 2 hafta önce öğrendim gerci benim kızçe açıp göstermiş her erini doktor amcasına inşallah sende bugün öğrenirsin canım çikolata yemeyi unutma :)

Benim de erkek se ömer koyucam ben dedmi çok severim şansıma eşimin soisminde dedemin adı geçiyor söylendiği zaman sanki iki isim gibi algılanıyor o yüzden çok mutlu olucam.

bende çok seviyorum ömer ismini inşallah hz. ömer gibide adil olur tabi ikimizinkide erkekse gel cuma gelll ay birde göstermezmiş nası beklerim bir ay daha :18::18::18::18:

canım hadi güzel haberlerini bekliyoruz bakalım mavimi geliyo yoksa pembemi:)

Günaydın herkese kızımla yine erkenden uyandık annesini alıştırıyor şimdiden benim yavru :))

Dokotra gidecek arkadaşlar inşallah güzel haberlerle cinsiyetleri öğrenmiş olarak dönersiniz

Herkesin dilediğince bir gün olsun

cok mantıklı canım ama nasıl cevırcek kı sormak lazım aslında tanıdık terzi var

gunaydınlarrrrr kızlar randevusu olanlar ıns ıyı haberlerle gelırlerrr..
bugun ılk defa nasıp olursa evlılık yıldonumumuzu 3 kişi olarak kutlıycaz

gunaydın annısler.ben bu hafta hamıle pantolonu gıymeye basladım walla cok rahatım.gercı karnım bana gore bayagı cıktı.lcw den renklı bır pantolon almıstım.3 gundır ıste aynı pantolonu gıyıyorumselayhus h&m e bayıldım ama sanırım o yurtdısı kreasyonu.euro bazında fıyatlat yanılmıyorsam.ama ben cok begendım.onlar benım olmalıııııbu arada 2.5 kılo almısım sabah tartıldım sızce nasıl gıdıyorum.dun gecen kıs dogum yapan bır arkadasım gordu kılo almıssın dedı.sankı hamıleler kılo almıyor sankı kendı bılmıyor.sız kılo almıssın dıyenlere ne dıyorsunuz merak ettım.opuyorum sızı

bende aynen senin gibi düşünüyorum yawrum okadar para vermeye gerek yok diye düşünüyorum ama doğru düzgün bişeyde bulamıyorum.

Ben de tek isim istiyorum aslında inş eşimle aynı isimde karar kılarız da sorun kalmaz. Neharınki Irmak , seninki Nehir ohh :)))) benimki kız olsaydı su koyardım tam takım olurdu

ooo valla siz böyle yaparsanız bende vazgeçip vallahi şelale koyarım çokda severim aslında şelale ismini iyi aklıma geldi düşünim ben biraz

kurban olsunlar ona totişini ısıracaksın :) hafta sonu düğün birde nişan var kara kara oturup düşünüyorum şuanda ne giyeceğim diye
50 kilodan 54 kiloya çıkmışım doktor söyleyince şok oldum kendime bakıyorum göbeğim dışında hiç bir değişiklik yok gibi ama :26:

canımm hayırlı haberlerle gel inşallah büyük bir ihtimal her kontrolde böyle olucaz her seferinde korka korka heycandan elimiz ayağımız titreye titreye çıkıcağız doktorun karşına kendimizi buna hazırlasak iyi olacak.

gunaydınlarrrrr kızlar randevusu olanlar ıns ıyı haberlerle gelırlerrr..
bugun ılk defa nasıp olursa evlılık yıldonumumuzu 3 kişi olarak kutlıycaz

ayy fılızım cok guzel.bızım de az kaldı.ılk sene annem amelıyat olacagı ıcın kutlamadık.gecen sene ben cok hazırlandım ama esım unutmustu ben de kusmustum.bu sene artık hatırlatırım bebısımızle kutlarız ınsallah

onlara en iyi cevap dilek in avatarındaki yazı olsa gerek ben şişman değilim hamileyim

cok mantıklı canım ama nasıl cevırcek kı sormak lazım aslında tanıdık terzi var

canım bizim burda 2 çeşit yapılıyo biri şu satılanlar gibi üstünün bir kısmını kesip penye geçiriyorlar , benim yaptırdığımda pantolonun ön kısmını fermuar dan yukarısını kesti arkası durdu ön kısmına penye geçirdi ve bel kısmını hani çocukların pantolonları olur ya lastikli daralıyo genişliyo öyle yaptı ben şimdi az daralttım karnın genişledikçe genişletcem ikiside güzel oluyo emin ol yapılmış örnek pantolon gösterirler, bizim burası pahalı bile yapıyo bence 15 e düşün belki sizin oralar daha ucuz olabilir ..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…