Ayni benim esimde her animda yanimdaydi , bende yine esimi istiyorum yanimda .. Kizim dogar dogmaz esim beni unutmustu gözlerinin ici gülüyordu ebeye neler sormustu :)
kesinlikle katılıyorum sana bende kısmetse eşimin hiç bir fikri yok ama rahmetli kayınpederin adını koycam çok severdim çünkü kısmetse erkek olursa ömer yılmaz ad soyad gibi oluyo ama olsun ben beğendimEşimede dedim zevkine iş yapıp baba oluyorsunuz her derdi bizde adını ben koyarım istiyorsan soyadını ver
kızlar yarın evlılık yıldonumumuz kaynanam geldı sımdı hedıye almıs bana cok sasırdımbıde kaynım bı dunya seyler almıs ama oda tecburesızlık askılı tulumlar almıs kaynanamda elbıse almıs valla bu gıdısle ben belese getırcem bebısın kıyafetleri .
ama kaynanam hepsını gerı goturdu bohca hazırlıcakmıs
yarın eşim herzamankı gıbı calısıyor!!anca aksama cıkartır sanırım yanı ben ole dusunuyorum
ay hamıle pantolonu bulanlar alanlar ama ben renklı ve dar paca ıstıyorumm lcw defacto hep baktım h&m netten baktım
valla bı jean 99.90 veremem degısık degısık olsun cesıt cesıt gıyıyım ıstıyorumhıc bıyerden bulamadım kaldım acıkta..
Günaydın kızlar 11 de doktorda olucam heyecandan elim ayağım titriyor ya her kontrrolde böyle mi olucam? Tabi bugün büyük ihtimal cinsiyeti de netleşiceği için biraz da ondan tabi en önemlisi sağlıklı olduğunu bir göriyim başka bir şey istemem. Ne olur dualarınızı eksık etmeyin herkezi Allaha emanet ediyorum .
Benim de erkek se ömer koyucam ben dedmi çok severim şansıma eşimin soisminde dedemin adı geçiyor söylendiği zaman sanki iki isim gibi algılanıyor o yüzden çok mutlu olucam.
Günaydın kızlar 11 de doktorda olucam heyecandan elim ayağım titriyor ya her kontrrolde böyle mi olucam? Tabi bugün büyük ihtimal cinsiyeti de netleşiceği için biraz da ondan tabi en önemlisi sağlıklı olduğunu bir göriyim başka bir şey istemem. Ne olur dualarınızı eksık etmeyin herkezi Allaha emanet ediyorum .
kızlar tek tek alıntı yapmadım ama kıyafet muhabbeti olmuş , ben doğumdan sonra giyemeyeceğimi düşündüğüm 3 pantolonumu terziye verdim 15 liradan hamile pantolonuna çevirdiler çokta güzel oldu , hamile pantolonu adı altında dünya para verene kadar benim gibi daha sonra giyemeyeceğinizi düşündüğünüz pantolon yoksa bile altı olan bir pantolon alıp terziye verebilirsiniz
gunaydınlarrrrr kızlar randevusu olanlar ıns ıyı haberlerle gelırlerrr..
bugun ılk defa nasıp olursa evlılık yıldonumumuzu 3 kişi olarak kutlıycaz
bende aynen senin gibi düşünüyorum yawrum okadar para vermeye gerek yok diye düşünüyorum ama doğru düzgün bişeyde bulamıyorum.kızlar yarın evlılık yıldonumumuz kaynanam geldı sımdı hedıye almıs bana cok sasırdımbıde kaynım bı dunya seyler almıs ama oda tecburesızlık askılı tulumlar almıs kaynanamda elbıse almıs valla bu gıdısle ben belese getırcem bebısın kıyafetleri .
ama kaynanam hepsını gerı goturdu bohca hazırlıcakmıs
yarın eşim herzamankı gıbı calısıyor!!anca aksama cıkartır sanırım yanı ben ole dusunuyorum
ay hamıle pantolonu bulanlar alanlar ama ben renklı ve dar paca ıstıyorumm lcw defacto hep baktım h&m netten baktım
valla bı jean 99.90 veremem degısık degısık olsun cesıt cesıt gıyıyım ıstıyorumhıc bıyerden bulamadım kaldım acıkta..
Ben de tek isim istiyorum aslında inş eşimle aynı isimde karar kılarız da sorun kalmaz. Neharınki Irmak , seninki Nehir ohh :)))) benimki kız olsaydı su koyardım tam takım olurdu
Bende daha almadim bunlara gidip canli bakacagim canim , gobegim biraz daha ciksin diye bekliyorum , totoda büyür ozamana :))
Bunlarr 50 tl olanlar cok uygun yani 20 eur :).. Daha fazla 50 tlden fazla vermem bende canim ..
Sagol teyzesi , amin insallah ..hepimizin evladi
Bugun onla aramizdaki diyalog cok guzeldi , kardesimide cok sevecekmisin dedi , evet oglum ama sni daha cok sevecegim dedim ( kiskanmasin diye ) , dudagini buzerek ikimizide ayni sev ama yoksa kardesim uzulur dedi ...
Öyle hosuma gittiki ...
gunaydınlarrrrr kızlar randevusu olanlar ıns ıyı haberlerle gelırlerrr..
bugun ılk defa nasıp olursa evlılık yıldonumumuzu 3 kişi olarak kutlıycaz
gunaydın annısler.ben bu hafta hamıle pantolonu gıymeye basladım walla cok rahatım.gercı karnım bana gore bayagı cıktı.lcw den renklı bır pantolon almıstım.3 gundır ıste aynı pantolonu gıyıyorumselayhus h&m e bayıldım ama sanırım o yurtdısı kreasyonu.euro bazında fıyatlat yanılmıyorsam.ama ben cok begendım.onlar benım olmalııııı bu arada 2.5 kılo almısım sabah tartıldım sızce nasıl gıdıyorum.dun gecen kıs dogum yapan bır arkadasım gordu kılo almıssın dedı.sankı hamıleler kılo almıyor sankı kendı bılmıyor.sız kılo almıssın dıyenlere ne dıyorsunuz merak ettım.opuyorum sızı
cok mantıklı canım ama nasıl cevırcek kı sormak lazım aslında tanıdık terzi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?