banada soyluyorlar yaa amcamın oglu gecen geldı soyledı kılo almıssın 4 gun sonra gene geldı gene soyledii dedım yooo aynıyım aslında sadece 1 kılo aldım dedımgunaydın annısler.ben bu hafta hamıle pantolonu gıymeye basladım walla cok rahatım.gercı karnım bana gore bayagı cıktı.lcw den renklı bır pantolon almıstım.3 gundır ıste aynı pantolonu gıyıyorumselayhus h&m e bayıldım ama sanırım o yurtdısı kreasyonu.euro bazında fıyatlat yanılmıyorsam.ama ben cok begendım.onlar benım olmalııııı bu arada 2.5 kılo almısım sabah tartıldım sızce nasıl gıdıyorum.dun gecen kıs dogum yapan bır arkadasım gordu kılo almıssın dedı.sankı hamıleler kılo almıyor sankı kendı bılmıyor.sız kılo almıssın dıyenlere ne dıyorsunuz merak ettım.opuyorum sızı
saollll bebegimmmmmnıce nıce mutlu yıllara eşinle kuzunla İNŞALLAHHHHHHHHHHHHH
bende aynen senin gibi düşünüyorum yawrum okadar para vermeye gerek yok diye düşünüyorum ama doğru düzgün bişeyde bulamıyorum.
ayy fılızım cok guzel.bızım de az kaldı.ılk sene annem amelıyat olacagı ıcın kutlamadık.gecen sene ben cok hazırlandım ama esım unutmustu ben de kusmustum.bu sene artık hatırlatırım bebısımızle kutlarız ınsallah
gunaydın annısler.ben bu hafta hamıle pantolonu gıymeye basladım walla cok rahatım.gercı karnım bana gore bayagı cıktı.lcw den renklı bır pantolon almıstım.3 gundır ıste aynı pantolonu gıyıyorumselayhus h&m e bayıldım ama sanırım o yurtdısı kreasyonu.euro bazında fıyatlat yanılmıyorsam.ama ben cok begendım.onlar benım olmalııııı bu arada 2.5 kılo almısım sabah tartıldım sızce nasıl gıdıyorum.dun gecen kıs dogum yapan bır arkadasım gordu kılo almıssın dedı.sankı hamıleler kılo almıyor sankı kendı bılmıyor.sız kılo almıssın dıyenlere ne dıyorsunuz merak ettım.opuyorum sızı
banada soyluyorlar yaa amcamın oglu gecen geldı soyledı kılo almıssın 4 gun sonra gene geldı gene soyledii dedım yooo aynıyım aslında sadece 1 kılo aldım dedımsankı bılmıyorlar hamıle oldugumuzu
saollll bebegimmmmminşallahhh
aynen hayatm ya vermem bende en fazla maksımum 50 tl
cesıt cesıt alır gıyerım tek bır pant baglı kalmak ıstemıyorum
canım bizim burda 2 çeşit yapılıyo biri şu satılanlar gibi üstünün bir kısmını kesip penye geçiriyorlar , benim yaptırdığımda pantolonun ön kısmını fermuar dan yukarısını kesti arkası durdu ön kısmına penye geçirdi ve bel kısmını hani çocukların pantolonları olur ya lastikli daralıyo genişliyo öyle yaptı ben şimdi az daralttım karnın genişledikçe genişletcemikiside güzel oluyo emin ol yapılmış örnek pantolon gösterirler, bizim burası pahalı bile yapıyo bence 15 e düşün belki sizin oralar daha ucuz olabilir ..............
gunaydınlarrrrr kızlar randevusu olanlar ıns ıyı haberlerle gelırlerrr..
bugun ılk defa nasıp olursa evlılık yıldonumumuzu 3 kişi olarak kutlıycaz
hehehe ayy canımmm cok saol saglıkla dogsundaaaa bebıslerımızfilizimmm bebişinizle daha çok uzun yıllar inşallah evlilik yıldönümü kutlıcaksınız hatta başbaşa kutlayabilmek için annenlere bile postaladığın günler gelicek inşallahhhhhhhh:)
benimde cuma günü doğum günümm bakalım babamız bize ne süpriz hazırlayacak
ben işyerinde olduğum için birtane kumaş tarzı aldım valla şimdilik hergün onu giyiyorum mecburcuma günü serbestte tayt falan giyebiliyorum en azından üzerime yapışmıyor.
Nice nice yıllara hep mutlu olun inşallahgunaydınlarrrrr kızlar randevusu olanlar ıns ıyı haberlerle gelırlerrr..
aa süpermişş vallaa. ama benım pantolonlar zaten dusuk bel neresını kescekte yapıcak
cok uygunmus canım keske yapan yer bulsam yaa duur bakalım sorucammm bı kac terzıye valla cok ii fıkır
saol kuzum senınde az kalmıss 2 ay var sayılırKızınla eşinle bir ömür boyu mutluluklar
Günaydın kızlar 11 de doktorda olucam heyecandan elim ayağım titriyor ya her kontrrolde böyle mi olucam? Tabi bugün büyük ihtimal cinsiyeti de netleşiceği için biraz da ondan tabi en önemlisi sağlıklı olduğunu bir göriyim başka bir şey istemem. Ne olur dualarınızı eksık etmeyin herkezi Allaha emanet ediyorum .
cok uzuldum sahsen bu duruma canimbenim de esimin anneannesi gecen gun internetten konusurken kayinvalidemin ismini vermemi istedi kizima, he he tabi tabi dedik esimle :) kayinvalidem de Allahtan o dusuncede degil. istediginiz ismi koyun diyor iki anne de.
ben evlenmeden önce ankaradaydım orda hamile bir arkadaşım vardı hamile kıyafetlerinin fiyatlarını duyunca gözlerim dört olupnette araştırdım bu yöntemi okumuştum sonra o arkadaş yaptırdı terzide , bende şimdi hamile olunca gittim terzilere sordum hepsi yapıyo kesin yapıyolardır sizin ordada emin ol
gunaydınlarrrrr kızlar randevusu olanlar ıns ıyı haberlerle gelırlerrr..
benımde aman aman öle kutlMA olmadı 1.cısınde derbı macı vardı adam maca goturdumaçıda hıc sevmem deli olmustum kavga etmemek ıcın ve ordan gıtmemek ıcın kendımı zor tutmustum
2.cisnde bıyere gıttık yemek yedık geldık 3.sundede işi varmıs beyfendının mal falan gelıcekmıs magazaya ii dedim aksama cıkıcaz dedi tam odun yaa ınsan bır süpriz yapar ama nerde benım adamda o kafa
günaydın herkese FİLİZCİM evlilik yıldönümüzün kutlu olsun canım..
gecen gün eşimin halası beni yere yatırdı alyansımı ipe gecirdi karnıma tuttu birde makas bıçak olayını yaptı ikisindede erkek çıktı
insallah doğru çıkar sizede yapan oldumu ..
valla iyki soyledın canımcımm cok ıyı bır fıkır mutlaka sorucam ablamın 2 tane terzısı var tanıdık onlarada sorucamm
lcw defacto uygunda dıer yerlerde bıraz tuzlu 119.90 99.90 hamıle kıyafetı satanlardada 79.90 cıvarında hep dun cok baktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?