2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
banada soyluyorlar yaa amcamın oglu gecen geldı soyledı kılo almıssın 4 gun sonra gene geldı gene soyledii dedım yooo aynıyım aslında sadece 1 kılo aldım dedım sankı bılmıyorlar hamıle oldugumuzu
nıce nıce mutlu yıllara eşinle kuzunla İNŞALLAHHHHHHHHHHHHH
saollll bebegimmmmm inşallahhh
bende aynen senin gibi düşünüyorum yawrum okadar para vermeye gerek yok diye düşünüyorum ama doğru düzgün bişeyde bulamıyorum.

aynen hayatm ya vermem bende en fazla maksımum 50 tl
cesıt cesıt alır gıyerım tek bır pant baglı kalmak ıstemıyorum

filizimmm bebişinizle daha çok uzun yıllar inşallah evlilik yıldönümü kutlıcaksınız hatta başbaşa kutlayabilmek için annenlere bile postaladığın günler gelicek inşallahhhhhhhh:)

benimde cuma günü doğum günümm bakalım babamız bize ne süpriz hazırlayacak

benımde aman aman öle kutlMA olmadı 1.cısınde derbı macı vardı adam maca goturdu maçıda hıc sevmem deli olmustum kavga etmemek ıcın ve ordan gıtmemek ıcın kendımı zor tutmustum
2.cisnde bıyere gıttık yemek yedık geldık 3.sundede işi varmıs beyfendının mal falan gelıcekmıs magazaya ii dedim aksama cıkıcaz dedi tam odun yaa ınsan bır süpriz yapar ama nerde benım adamda o kafa

içimizde bebek büyütüyoz boru değil deseydin ben çok kilo almadım ama ben normalde de yanaklıyımdır gören yanaklar şişmiş yüzünden kilolanmışsın diyolar normal değil mi diyorum

ben işyerinde olduğum için birtane kumaş tarzı aldım valla şimdilik hergün onu giyiyorum mecbur cuma günü serbestte tayt falan giyebiliyorum en azından üzerime yapışmıyor.

aa süpermişş vallaa. ama benım pantolonlar zaten dusuk bel neresını kescekte yapıcak
cok uygunmus canım keske yapan yer bulsam yaa duur bakalım sorucammm bı kac terzıye valla cok ii fıkır

hehehe ayy canımmm cok saol saglıkla dogsundaaaa bebıslerımız
bakalım ne yapıcakk canım sana benımkı bu konularda becerıksız

ben işyerinde olduğum için birtane kumaş tarzı aldım valla şimdilik hergün onu giyiyorum mecbur cuma günü serbestte tayt falan giyebiliyorum en azından üzerime yapışmıyor.

canım bıktım tayt gıymekten ve esofmandan o yuzden 2 3 tane alıyım dedım
dedım degısık renklı tayt alıyım bare

aa süpermişş vallaa. ama benım pantolonlar zaten dusuk bel neresını kescekte yapıcak
cok uygunmus canım keske yapan yer bulsam yaa duur bakalım sorucammm bı kac terzıye valla cok ii fıkır

ben evlenmeden önce ankaradaydım orda hamile bir arkadaşım vardı hamile kıyafetlerinin fiyatlarını duyunca gözlerim dört olup nette araştırdım bu yöntemi okumuştum sonra o arkadaş yaptırdı terzide , bende şimdi hamile olunca gittim terzilere sordum hepsi yapıyo kesin yapıyolardır sizin ordada emin ol

hadi bakalım hayırlı haberlerle gelin....

ne kadar şanslısınız

valla iyki soyledın canımcımm cok ıyı bır fıkır mutlaka sorucam ablamın 2 tane terzısı var tanıdık onlarada sorucamm
lcw defacto uygunda dıer yerlerde bıraz tuzlu 119.90 99.90 hamıle kıyafetı satanlardada 79.90 cıvarında hep dun cok baktım

gunaydınlarrrrr kızlar randevusu olanlar ıns ıyı haberlerle gelırlerrr..
bugun ılk defa nasıp olursa evlılık yıldonumumuzu 3 kişi olarak kutlıycaz

Seninki yine iyiyi iş benim ilkinde kayınvalidemelrdeydik ikincide yine kayınvalidemelrdeydik üçüncüde annemlerdeydik kısmetse dördüncüde evimizde olucaz birşeyler yaparız ilk defa :)) eşim öğretmen olduğu için tatillerde ya annemde ya da kayınvalidemelerde oluyoruz oturduğumuznyer iki aileyede uzak

günaydın herkese FİLİZCİM evlilik yıldönümüzün kutlu olsun canım..

gecen gün eşimin halası beni yere yatırdı alyansımı ipe gecirdi karnıma tuttu birde makas bıçak olayını yaptı ikisindede erkek çıktı
insallah doğru çıkar sizede yapan oldumu ..

Bana yapılan tüm kocakarı yöntemlerinde erkek çıkıyordu o kadar benimsemiştik ki oğlum diye severken karnmı kız çıktı :)) kuzenimin bir tezi var içine ne doğuyorsa ve rüyanda ne görürsen tersi çıkıyor diyor :)

günaydın güzel anneler ve pıtırcıkları. dün akşam yemeğine misafirlerim vardı o yüzden bakamadım akşam ne muhabbetler döndü filizcim evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun nice uzun yıllara. kızlar bu arada ben 3 buçuk kilo almışım off yürüyüşte yapıyorum nolcak benim bu halim zaten kilolu hamile kaldım yakında yuvarlancam

ben lcw nın falan kumaşını çok beğenmiyorum , birde paça tipini beğendiğin uyguna çok normal pantolon bulabilirsin terzi parasıyla hamile pantolonlarından çok ucuza gelir bence açıkçası doğumdan sonra çok giyemeyeceğimiz şeyler olunca çok paralar vermek istemiyorum onlara o kadar para verene kadar bebişime cici alırım ayol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…