hehehe ayy canımmm cok saol saglıkla dogsundaaaa bebıslerımız
bakalım ne yapıcakk canım sana benımkı bu konularda becerıksız
bizimkide anlamaz kız bildiğin odun marangoza götürcem seni diyorum genelde ben hep bişeyler yaparım geçen sene sadece cafede otururken ozamanlar (evli deildik) garsonlar pasta getirdi yanında bir kutu ben kolye küpe falan diye beklerken içinden tektaş çıktı evlenme teklifi etti :) kafasına taş düşmüştü herhalde
canım bıktım tayt gıymekten ve esofmandan o yuzden 2 3 tane alıyım dedım
dedım degısık renklı tayt alıyım bare
günaydın herkese FİLİZCİM evlilik yıldönümüzün kutlu olsun canım..
gecen gün eşimin halası beni yere yatırdı alyansımı ipe gecirdi karnıma tuttu birde makas bıçak olayını yaptı ikisindede erkek çıktı
insallah doğru çıkar sizede yapan oldumu ..
Seninki yine iyiyi iş benim ilkinde kayınvalidemelrdeydik ikincide yine kayınvalidemelrdeydik üçüncüde annemlerdeydik kısmetse dördüncüde evimizde olucaz birşeyler yaparız ilk defa :)) eşim öğretmen olduğu için tatillerde ya annemde ya da kayınvalidemelerde oluyoruz oturduğumuznyer iki aileyede uzak
bizdede öyle süprizler olmadı çok ilk yıldönümümüzde eşim yemeğe götürecekti vazgecti hemen eve geldim yemekler yaptım evi süsledim cd hazırlattım mumlar romantik müzik böyle gecti süprizi ben yaptım ikincisinde kızıma hamileydim tatildeydik eşimin halası bizi canlı müzik olan bir çay bahcesine götürdü 3.cüsünde yine tatildeydik kv kp halaları görümcem herkes vardı eşim kalpli pasta ile süpriz yapmıştı çok komikti halim ama 4.cüsündede benim zorumla yemeğe gittik bakalım bu sene ne yapıcak meraktayım..
bizdede öyle süprizler olmadı çok ilk yıldönümümüzde eşim yemeğe götürecekti vazgecti hemen eve geldim yemekler yaptım evi süsledim cd hazırlattım mumlar romantik müzik böyle gecti süprizi ben yaptım ikincisinde kızıma hamileydim tatildeydik eşimin halası bizi canlı müzik olan bir çay bahcesine götürdü 3.cüsünde yine tatildeydik kv kp halaları görümcem herkes vardı eşim kalpli pasta ile süpriz yapmıştı çok komikti halim ama 4.cüsündede benim zorumla yemeğe gittik bakalım bu sene ne yapıcak meraktayım..
Bana yapılan tüm kocakarı yöntemlerinde erkek çıkıyordu o kadar benimsemiştik ki oğlum diye severken karnmı kız çıktı :)) kuzenimin bir tezi var içine ne doğuyorsa ve rüyanda ne görürsen tersi çıkıyor diyor :)
canım banada bir sürü şey söylüyolar eşimin diğer halasının bi metodu var hiç şaşmazmış çiftli sayılarda doğum yaparsan kız tekli sayılarda doğum yaparsan erkekmiymiş tam hatırlamıyorum ama bugüne kadar hiç yanılmadım diyo eskiden ultrasonmu vardı böyle yapıyorduk diyo ..
o nasıl oluyor kız ben hiç duymadım banada hiç öle bişey yapmadılar:26:
Tatile denk geldiği için bizde yalnız kalamıyoruz benimki ne hediye almayı becerir nede süpriz yapmayı o işler bende :))
ayy bu sene kv kp görümcesiz kutlayın canımm yaa
sımsıcak yuvan uzun ömürlü olur inş...
ha bu arada ikimiznkide aynı tarım t.doğum tarihi
nasıl gidiyor hamillik miğde bulantılarıyla nsıl aran ha bide cinsiyet bellimiii?
canım yüzüğümü uzunca bi ipe taktı halam eğer yüzük daire şeklinde sallanırsa kızmış ama bi sağa bi sola sallanırsa erkek bana erkek çıktı ama yüzüğü tutarken hiç elini kıpırdatmıcaksın hatta halam bana dediki kız ikizmi yoksa dedi bu ara herkes öyle diyo ama ikiz olsa bu zamana kadar belli olurdu neyse bıcakla makası sakladı üstünede minderleri koymuş bıçağın üstüne oturursan erkek makasaın üstüne oturursan kız diyolar ben bıcağa oturdum kızımdada yapmışlardı ondada makasa oturmuştum galiba yanında varsa birileri sanada yapsınlar eğer cinsiyet benim gibi belli değilse..
aslında eşim çok güzel süprizler yaparda durumumuz belli süpriz yapacak kadar parası olmuyo ama ben öyle ucuk süprizler beklemiyorum ama eşimde yapacaksam herseyin en güzeli olsun kafasında ama hediye konusunda çok eli açıktır o alır ben alamam çoğu zaman ..
insallah diyemicem canım yine yazlıkta oluruz kaynanamların kumlada yazlığı var evlilik yıldönümlerimizde hep orda oluyoruz ama inş bu sene yalnız kalırız ..
senle aynı doğum tariherimiz evet benim başta bulantım kokulara karşı hassasiyet halsizlik çok vardı ama gecti çok şükür
senin nasıl gidiyo daha cinsiyetimiz belli değil bi dahaki cumartesi gidicem doktora zaman gecmek bilmiyo sen öğrendinmi..
gunaydınlarrrrr kızlar randevusu olanlar ıns ıyı haberlerle gelırlerrr..
bugun ılk defa nasıp olursa evlılık yıldonumumuzu 3 kişi olarak kutlıycaz
ben lcw nın falan kumaşını çok beğenmiyorum , birde paça tipini beğendiğin uyguna çok normal pantolon bulabilirsin terzi parasıyla hamile pantolonlarından çok ucuza gelir bence açıkçası doğumdan sonra çok giyemeyeceğimiz şeyler olunca çok paralar vermek istemiyorum onlara o kadar para verene kadar bebişime cici alırım ayol
yok canım bende öğrenemedim en son ikili taramada gitmiştim onlarda üçlüye çağırdılar taa 3 hafta sonra 17 . haftada gel demişti bulantılarımda gderk azalıo şükürr 2 günde 3 günde bir bazen sabahları ..
Filizcim nice mutlu yillara canim esinle , kuzunla beraber ...
Bizde sabah sabah uyandik kizimi anasinifina yolladik , birazdanda biraz temizlik zamani , kizlar ben folik asiti biraktim ictigim gün kendime gelemiyorum acaba dogrumu yanlismi yapiyorum(
ben gör-sin marka aldım 99 tl verdim. o kadar adiki anlatamam yıkayıp giydim heryerim masmavi oldu. üzerime giydiğim body bile kullanılmıcak halde. internetten almıştım direk şikayet ettim bugün geri gönderdim bakalım alcaklarmı iadesini. almazlarsada havaya gidicek çünkü giyemem öle ellerim tırnaklarım heryerimi boyadı arabanın koltuğu bile mavi mavi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?