2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Günaydın kızlar. Markafonide LCW.nin ürünleri var bugün. bi kaç hamile pantolonuda gördüm fiyatlarıda uygun geldi ama beden konusunda karar veremedim. Normalde giydiğimiz bedenler oluyor mu acaba hamile kıyafetlerinde?

tayt aslında en rahatı evde olsam taytla dolaşırım hep şu kaprili taytlar falan varya onlar çok güzel oluyor.

o nasıl oluyor kız ben hiç duymadım banada hiç öle bişey yapmadılar:26:

bizdede öyle süprizler olmadı çok ilk yıldönümümüzde eşim yemeğe götürecekti vazgecti hemen eve geldim yemekler yaptım evi süsledim cd hazırlattım mumlar romantik müzik böyle gecti süprizi ben yaptım ikincisinde kızıma hamileydim tatildeydik eşimin halası bizi canlı müzik olan bir çay bahcesine götürdü 3.cüsünde yine tatildeydik kv kp halaları görümcem herkes vardı eşim kalpli pasta ile süpriz yapmıştı çok komikti halim ama 4.cüsündede benim zorumla yemeğe gittik bakalım bu sene ne yapıcak meraktayım..

Tatile denk geldiği için bizde yalnız kalamıyoruz benimki ne hediye almayı becerir nede süpriz yapmayı o işler bende :))

ayy bu sene kv kp görümcesiz kutlayın canımm yaa
sımsıcak yuvan uzun ömürlü olur inş...
ha bu arada ikimiznkide aynı tarım t.doğum tarihi
nasıl gidiyor hamillik miğde bulantılarıyla nsıl aran ha bide cinsiyet bellimiii?

canım banada bir sürü şey söylüyolar eşimin diğer halasının bi metodu var hiç şaşmazmış çiftli sayılarda doğum yaparsan kız tekli sayılarda doğum yaparsan erkekmiymiş tam hatırlamıyorum ama bugüne kadar hiç yanılmadım diyo eskiden ultrasonmu vardı böyle yapıyorduk diyo ..

o nasıl oluyor kız ben hiç duymadım banada hiç öle bişey yapmadılar:26:[/QUOTE]

canım yüzüğümü uzunca bi ipe taktı halam eğer yüzük daire şeklinde sallanırsa kızmış ama bi sağa bi sola sallanırsa erkek bana erkek çıktı ama yüzüğü tutarken hiç elini kıpırdatmıcaksın hatta halam bana dediki kız ikizmi yoksa dedi bu ara herkes öyle diyo ama ikiz olsa bu zamana kadar belli olurdu neyse bıcakla makası sakladı üstünede minderleri koymuş bıçağın üstüne oturursan erkek makasaın üstüne oturursan kız diyolar ben bıcağa oturdum kızımdada yapmışlardı ondada makasa oturmuştum galiba yanında varsa birileri sanada yapsınlar eğer cinsiyet benim gibi belli değilse..

canım yüzüğümü uzunca bi ipe taktı halam eğer yüzük daire şeklinde sallanırsa kızmış ama bi sağa bi sola sallanırsa erkek bana erkek çıktı ama yüzüğü tutarken hiç elini kıpırdatmıcaksın hatta halam bana dediki kız ikizmi yoksa dedi bu ara herkes öyle diyo ama ikiz olsa bu zamana kadar belli olurdu neyse bıcakla makası sakladı üstünede minderleri koymuş bıçağın üstüne oturursan erkek makasaın üstüne oturursan kız diyolar ben bıcağa oturdum kızımdada yapmışlardı ondada makasa oturmuştum galiba yanında varsa birileri sanada yapsınlar eğer cinsiyet benim gibi belli değilse..[/QUOTE]

nasıl yanidoğum yaptığı gün zaten anlaşılır canım yada ben yanlış anladım nasıl yani tekli sayı çift sayı biraz açarmısın canım...

Tatile denk geldiği için bizde yalnız kalamıyoruz benimki ne hediye almayı becerir nede süpriz yapmayı o işler bende :))

aslında eşim çok güzel süprizler yaparda durumumuz belli süpriz yapacak kadar parası olmuyo ama ben öyle ucuk süprizler beklemiyorum ama eşimde yapacaksam herseyin en güzeli olsun kafasında ama hediye konusunda çok eli açıktır o alır ben alamam çoğu zaman ..

insallah diyemicem canım yine yazlıkta oluruz kaynanamların kumlada yazlığı var evlilik yıldönümlerimizde hep orda oluyoruz ama inş bu sene yalnız kalırız ..
senle aynı doğum tariherimiz evet benim başta bulantım kokulara karşı hassasiyet halsizlik çok vardı ama gecti çok şükür
senin nasıl gidiyo daha cinsiyetimiz belli değil bi dahaki cumartesi gidicem doktora zaman gecmek bilmiyo sen öğrendinmi..

merhaba kızlarrr ve miss kokulu bebişler nasılsınız .uzun zamandır yazamadım .kahverengiler bitti artık çok şükür .ama yinede dikkat ediyorum tabii .
bugün kontrolü olan arkadaşlar güzel mutlu haberlerle dönsünler inşallah
filizcim evlilik yıldönümün kutlu olsun hep mutlu olun bebişlerinle birlikte

şu anketi artık bende oylamak istiyorum .bebişim ne olucak çok merak ediyorum .sağlıkla hgelsinde ilk önceliğimiz o tabikki ama yinede insan merak ediyo .haftaya randevum var biraz daha sabırrr

nasıl yanidoğum yaptığı gün zaten anlaşılır canım yada ben yanlış anladım nasıl yani tekli sayı çift sayı biraz açarmısın canım...[/QUOTE]

mesela kasımın 14ündeyse doğum tarihin kız oluyomuş 15indeyse erkemiş canım ama tam terside olabilir tam hatırlamıyorum unutkanımda biraz ama sorup öğrenicem yazarım o zaman..

yok canım bende öğrenemedim en son ikili taramada gitmiştim onlarda üçlüye çağırdılar taa 3 hafta sonra 17 . haftada gel demişti bulantılarımda gderk azalıo şükürr 2 günde 3 günde bir bazen sabahları ..

gunaydınlarrrrr kızlar randevusu olanlar ıns ıyı haberlerle gelırlerrr..
bugun ılk defa nasıp olursa evlılık yıldonumumuzu 3 kişi olarak kutlıycaz

Filizcim nice mutlu yillara canim esinle , kuzunla beraber ...

Bizde sabah sabah uyandik kizimi anasinifina yolladik , birazdanda biraz temizlik zamani , kizlar ben folik asiti biraktim ictigim gün kendime gelemiyorum acaba dogrumu yanlismi yapiyorum (

ben gör-sin marka aldım 99 tl verdim. o kadar adiki anlatamam yıkayıp giydim heryerim masmavi oldu. üzerime giydiğim body bile kullanılmıcak halde. internetten almıştım direk şikayet ettim bugün geri gönderdim bakalım alcaklarmı iadesini. almazlarsada havaya gidicek çünkü giyemem öle ellerim tırnaklarım heryerimi boyadı arabanın koltuğu bile mavi mavi :26:

bitanemmmm hoşbuldummm bende sana bakınıyordum ne yaptı acaba diye. ya bitanesine 2 doktorda %70 kız dedi ama diğerini göremedik. haftaya çarşamba kontrolüm var bu sefer belli olur heralde.geçen hafta gittiğimde detay ultrason diye randevu vermişlerdi. meğerse 2li test mişşşş kontrolde bi sıkıntı çıkmadı şükürler olsun ikiside sağlıklı. ama kan verdim oda yarın çıkacak. inşallah onda da bişi çıkmaz cnmm. senin ikizler nasıl?[/QUOTE]

canım bende detaylı için erken değil mi diye soracaktım:) beni 20.haftada detaylı ultrason için yönlendireceğini söyledi doktorum. size 2'li test yaptılar mı? benim doktorum sadece ense kalınlığı ölçümü yaptı birer hafta arayla iki kes kontrol etti. iyi çıktı çok şükür. bir bebişimiz pek nazlı çıktı. dönmesini tam 45 dk. bekledi doktorumuz:) cinsiyetleri için sıkıştırdım biraz. dört boyutlu da baktı ama göremedi. 16.haftada tekrar kontrolümüz var. o zaman kesin dedi ama bakalım. senin için 12.hafta fotolarını yüklemiştim diğer topiğe. bu arada eviniz hayırlı olsun canım. güle güle oturun bebişlerinizle. bizim de şu an öyle bir niyetimiz var. hayırlısı bakalım kısmet.

3lü testi yaptıracakmısın canım 2liyi yaptırdıysan 3lüye gerek duymuyo doktorlar 3lü test can sıkıntısından başka bişey değil bence bende ilk hamileliğimde yaptırdım bir ay yaşamdan koptum resmen ..

canım ben doktorun soyledıklerıne bırebır uyma taraftarıyım.folık asıt cok onemlı bır ılac.doktorun bırakacagın zaman sana soyluyor zaten.onun yerıne demır hapı+folık asıt olan bır ılac verıyor.ben folık asıtı gecen sene hazıran dan berı her gun kullandım.cunku arada bır bebek kaybım oldu.17 haftalıgım her gun 200 luk progestan gunde 2 tane kullanıyorum.artı gobegımden hergun 2 tane ıgne oluyorum.bence bebıslerımız ıcın herseye deger.canım sende lutfen kafana gore ılacını bırakma.onlar bızım degerlılerımız

ıade almak zorundalar canım.bunun ıcın urunu tesete gonderebılırler.kullanıcı hatası deseler bıle hakkını ara.tuketıcı mahkemesıne gıdecegım de.goz gore gore kandırmaca bu

ohhh çok şükür okudum bitirdim geçmişi (geçmiş dediysem dün öğlenden buyana)

Kızlaaar kocaman günaydın.

dün kendimi çok kötü hissediyordum mide bulantısı. ciddi baş ağrısı eve gittim.
öğlen yattım ara ara kalkarak sabaha kadar uyumusum
bugün çok şükür iyiyim ama hala sabah kahvaltı yapamıyorum bı halsızlık var üzerimde. ve mide bulantısı

dünden beri kıyafet konusulmuş ben LCW den aldım beli lastikli doğumdan sonrada giyerim diye bi kırmızı bi de lacivert
bı de hakı renkte beli lastikli aldım hakı renkte olan keten efil efil keten ya bollasıyor giyildikten sonra beli de rahat fiyatlar 25-35 arası tavsiye olunur ıstersenız kodlarını da verebilirim.

Ama en cok kırmızı renkli olan pantolonumu seviyorum beyaz bodyle cok hoş duruyor

isim olarak da ikiside oğlan olsaydı korkutcan ve korkutmıcan olacaktı. Haaaaaa Haaaaaa
kayınvalidem kıza benım ısmımı koyarsınız dedı de kocamla biz salağa yattık hadı hayırlısı

herkeslere günaydınnnn..

hepiniz iyisinizdir inşallah.

Filizcim nice mutlu yıllara inşallah. Eşinle çocuklarınla uzun mutlu yıllar geçirirsiniz inşallah. bu yıl en güzel hediyeyi bebişiniz ikinize de:))

Bizim bebiş de Allah nasip ederse bizimle olacak yıldonumumuzde inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…