Baharinkizi aradinmi doktorunu ne dedi ??
aradım canım. progestana 3 daha devam edelim dedi. proluton iğnemi de yaptırdım. çok şükür kesildi kanamam:)
Nasılsınız kızlar.. bayadır okuyorum yazdıklarınızı ama yazmaya halim yok.. Kac gündür nasıl halsizim anlatamam her yerim ağrıyor kemiklerim sızlıyor kolumu kaldıramıyorum niye böyle bilmiyorum et kesiği olur ya her yerin sızlar aynen öyleyim sınavlarım var nasıl ders çalışıcam bilmiyorum.. bebeği de hiç hissetmiyorum canım sıkılıyor
ıade almak zorundalar canım.bunun ıcın urunu tesete gonderebılırler.kullanıcı hatası deseler bıle hakkını ara.tuketıcı mahkemesıne gıdecegım de.goz gore gore kandırmaca bu
Canım eşim de bana yaptı,kız çıktı, doğru tuttu ben de yanigecen gün eşimin halası beni yere yatırdı alyansımı ipe gecirdi karnıma tuttu birde makas bıçak olayını yaptı ikisindede erkek çıktı
insallah doğru çıkar sizede yapan oldumu ..
Canım benim popom az büyüktür,geçen 36 beden denememe rağmen olmadı bana,çuval giymiş gibi oldum, özellikle pantolonu denemeden alma derim, ya da iade seçeneği varsa alabilirsin.Günaydın kızlar. Markafonide LCW.nin ürünleri var bugün. bi kaç hamile pantolonuda gördüm fiyatlarıda uygun geldi ama beden konusunda karar veremedim. Normalde giydiğimiz bedenler oluyor mu acaba hamile kıyafetlerinde?
isim olarak da ikiside oğlan olsaydı korkutcan ve korkutmıcan olacaktı. Haaaaaa Haaaaaa
kayınvalidem kıza benım ısmımı koyarsınız dedı de kocamla biz salağa yattık hadı hayırlısı
ohhh çok şükür okudum bitirdim geçmişi (geçmiş dediysem dün öğlenden buyana)
Kızlaaar kocaman günaydın.
dün kendimi çok kötü hissediyordum mide bulantısı. ciddi baş ağrısı eve gittim.
öğlen yattım ara ara kalkarak sabaha kadar uyumusum
bugün çok şükür iyiyim ama hala sabah kahvaltı yapamıyorum bı halsızlık var üzerimde. ve mide bulantısı
dünden beri kıyafet konusulmuş ben LCW den aldım beli lastikli doğumdan sonrada giyerim diye bi kırmızı bi de lacivert
bı de hakı renkte beli lastikli aldım hakı renkte olan keten efil efil keten ya bollasıyor giyildikten sonra beli de rahat fiyatlar 25-35 arası tavsiye olunur ıstersenız kodlarını da verebilirim.
Ama en cok kırmızı renkli olan pantolonumu seviyorum beyaz bodyle cok hoş duruyor
isim olarak da ikiside oğlan olsaydı korkutcan ve korkutmıcan olacaktı. Haaaaaa Haaaaaa
kayınvalidem kıza benım ısmımı koyarsınız dedı de kocamla biz salağa yattık hadı hayırlısı
Aynısı bende de var. cumartesi aksamından beri bacaklarım ve kollarım acayip ağrıyor geceleri uyumakta zorlanacak kadar. gündüz o kadar değil sadece bacak baldırlarım sanki ısınmadan spor yapmış gibi yururken cok fena ama geceleri kötü oluyorum ya.
kızlar sizlerde de hiç böyle olan varmı? bikaç gündür elevite başladım ondan mı acaba dedim ama yan etkilerinde yazmıyor. süt içemiyordum acaba benim bebiş tm kalsiyumu aldı mı benden ondan mı bu ağrılar((
bir de dün farkettim benim ayak ve bacaklarım şişmişti ya. aksama kadar oturuyorum ondan mı oluyor ki? daha erken şişmesi için ama.. sizin de oluyor mu şişme filan ...
ne cok sorunum varmış ya:))
aa süper. polyana ne zaman baktırdın ultrasonda. ben tam 1 hafta önce. kesin kız dedi mi sana? benim göbek dokularım (!) biraz kalın olduğu için net gözükmüyor bebelerim. ama evire çevire baktı kıza benziyordedi.
napıcan vallaa eşler ne dıyorsa bız ona uyucaz ıns bı sonrakını sen esın ve bebısınle kutlarsınSeninki yine iyiyi iş benim ilkinde kayınvalidemelrdeydik ikincide yine kayınvalidemelrdeydik üçüncüde annemlerdeydik kısmetse dördüncüde evimizde olucaz birşeyler yaparız ilk defa :)) eşim öğretmen olduğu için tatillerde ya annemde ya da kayınvalidemelerde oluyoruz oturduğumuznyer iki aileyede uzak
saol canım benımgünaydın herkese FİLİZCİM evlilik yıldönümüzün kutlu olsun canım..
gecen gün eşimin halası beni yere yatırdı alyansımı ipe gecirdi karnıma tuttu birde makas bıçak olayını yaptı ikisindede erkek çıktı
insallah doğru çıkar sizede yapan oldumu ..
bende oglen bakamadım muhabbetlere cok uzundu gecmıs okuyamadımgünaydın güzel anneler ve pıtırcıkları. dün akşam yemeğine misafirlerim vardı o yüzden bakamadım akşam ne muhabbetler döndüfilizcim evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun nice uzun yıllara. kızlar bu arada ben 3 buçuk kilo almışım off yürüyüşte yapıyorum nolcak benim bu halim zaten kilolu hamile kaldım yakında yuvarlancam
bende begenmıyorum aynen pacalar kocaman koca karı işi gıbı bana hitap etmıyorben lcw nın falan kumaşını çok beğenmiyorum , birde paça tipini beğendiğin uyguna çok normal pantolon bulabilirsin terzi parasıyla hamile pantolonlarından çok ucuza gelir bence açıkçası doğumdan sonra çok giyemeyeceğimiz şeyler olunca çok paralar vermek istemiyorum onlara o kadar para verene kadar bebişime cici alırım ayol
ohh bıtmıs senınde canım ne guzel benımde bıttı allahaa sukur olsunnnnnnmerhaba kızlarrr ve miss kokulu bebişler nasılsınız .uzun zamandır yazamadım .kahverengiler bitti artık çok şükür .ama yinede dikkat ediyorum tabii .
bugün kontrolü olan arkadaşlar güzel mutlu haberlerle dönsünler inşallah
filizcim evlilik yıldönümün kutlu olsun hep mutlu olun bebişlerinle birlikte
şu anketi artık bende oylamak istiyorum .bebişim ne olucak çok merak ediyorum .sağlıkla hgelsinde ilk önceliğimiz o tabikki ama yinede insan merak ediyo .haftaya randevum var biraz daha sabırrr
çok teşekkür ederım canımmm inşallahhhhhhFilizcim nice mutlu yillara canim esinle , kuzunla beraber ...
Bizde sabah sabah uyandik kizimi anasinifina yolladik , birazdanda biraz temizlik zamani , kizlar ben folik asiti biraktim ictigim gün kendime gelemiyorum acaba dogrumu yanlismi yapiyorum(
ay cok guldum nergıscımm yaaa heryerını boyamıss sınır olurum bende ole durumlarda bende bershka'dan almıstım sıyah pant cok komıktı heryerım sıyah sıyah tırnaklarımın ıclerı sıyah oluodu pis gıbı ıyy ıade ettım hemen aldılar ıade edebılırsın sendeben gör-sin marka aldım 99 tl verdim. o kadar adiki anlatamam yıkayıp giydim heryerim masmavi oldu. üzerime giydiğim body bile kullanılmıcak halde. internetten almıştım direk şikayet ettim bugün geri gönderdim bakalım alcaklarmı iadesini. almazlarsada havaya gidicek çünkü giyemem öle ellerim tırnaklarım heryerimi boyadı arabanın koltuğu bile mavi mavi :26:
canımcım cok saol tesekkur ederım aynen dogru soyluyorsun zaten bebıs bızım ıcın mucıze en buyuk hedıyemı aldım yeter..herkeslere günaydınnnn..
hepiniz iyisinizdir inşallah.
Filizcim nice mutlu yıllara inşallah. Eşinle çocuklarınla uzun mutlu yıllar geçirirsiniz inşallah. bu yıl en güzel hediyeyi bebişiniz ikinize de:))
Bizim bebiş de Allah nasip ederse bizimle olacak yıldonumumuzde inşallah.
Filizcaaaannn evlilik yıldönümünüz kutlu olsunnnn, 3 yıldan 30 yıllara inşallahhhh :123::123::123::123:
filizcim nice mutlu yıllarabebişinle eşinle beraber
canım banada bir sürü şey söylüyolar eşimin diğer halasının bi metodu var hiç şaşmazmış çiftli sayılarda doğum yaparsan kız tekli sayılarda doğum yaparsan erkekmiymiş tam hatırlamıyorum ama bugüne kadar hiç yanılmadım diyo eskiden ultrasonmu vardı böyle yapıyorduk diyo ..
o nasıl oluyor kız ben hiç duymadım banada hiç öle bişey yapmadılar:26:
Aynısı bende de var. cumartesi aksamından beri bacaklarım ve kollarım acayip ağrıyor geceleri uyumakta zorlanacak kadar. gündüz o kadar değil sadece bacak baldırlarım sanki ısınmadan spor yapmış gibi yururken cok fena ama geceleri kötü oluyorum ya.
kızlar sizlerde de hiç böyle olan varmı? bikaç gündür elevite başladım ondan mı acaba dedim ama yan etkilerinde yazmıyor. süt içemiyordum acaba benim bebiş tm kalsiyumu aldı mı benden ondan mı bu ağrılar((
bir de dün farkettim benim ayak ve bacaklarım şişmişti ya. aksama kadar oturuyorum ondan mı oluyor ki? daha erken şişmesi için ama.. sizin de oluyor mu şişme filan ...
ne cok sorunum varmış ya:))
Günaydın kızlar. Markafonide LCW.nin ürünleri var bugün. bi kaç hamile pantolonuda gördüm fiyatlarıda uygun geldi ama beden konusunda karar veremedim. Normalde giydiğimiz bedenler oluyor mu acaba hamile kıyafetlerinde?
Evt cok haklisin canim , bebekler icin herseye raziyiz o yüzden bu zamana kadar aldim , ama aldiktan sonra cok kötü oluyorum zaten doktoruma diyecegim bakalim o ne diyecek bu durumacanım ben doktorun soyledıklerıne bırebır uyma taraftarıyım.folık asıt cok onemlı bır ılac.doktorun bırakacagın zaman sana soyluyor zaten.onun yerıne demır hapı+folık asıt olan bır ılac verıyor.ben folık asıtı gecen sene hazıran dan berı her gun kullandım.cunku arada bır bebek kaybım oldu.17 haftalıgım her gun 200 luk progestan gunde 2 tane kullanıyorum.artı gobegımden hergun 2 tane ıgne oluyorum.bence bebıslerımız ıcın herseye deger.canım sende lutfen kafana gore ılacını bırakma.onlar bızım degerlılerımız
Filiz bizim burdada 2 . Dönem folik asit varkızlar bu folıkasıt kullanımı dr sıze bıraktırmadımı???
3 aydan sonra folıkasıt bırakılıyor ve yerıne daha farklı vıtamın verıılıyor..
3 aydan sonra bebek zaten sızden beslendıgı ıcın folık asıtte bebegın gelısımı ıcın gereklı bır ılactı.
bana bıraktırdı yerıne elevıt verdı demır hapı verdı solgar dıye
Evt cok haklisin canim , bebekler icin herseye raziyiz o yüzden bu zamana kadar aldim , ama aldiktan sonra cok kötü oluyorum zaten doktoruma diyecegim bakalim o ne diyecek bu duruma
Filiz bizim burdada 2 . Dönem folik asit var
1. hamile kalmadan 3 ay önce ve sonrasi ( ben onu sorunsuz kullandim )
2. 3 aylik hamilelikden ve emzirme süresince
Iste ben bu ikincide biraz ortasina kadar ictim ama simdi cok mahvediyor beni , haftaya carsamba doktora soracagim devam et derse mecbur , ama baska hap yazarsa onu deneyecegim
evt cok haklisin canim , bebekler icin herseye raziyiz o yüzden bu zamana kadar aldim , ama aldiktan sonra cok kötü oluyorum zaten doktoruma diyecegim bakalim o ne diyecek bu duruma
filiz bizim burdada 2 . Dönem folik asit var
1. Hamile kalmadan 3 ay önce ve sonrasi ( ben onu sorunsuz kullandim )
2. 3 aylik hamilelikden ve emzirme süresince
ıste ben bu ikincide biraz ortasina kadar ictim ama simdi cok mahvediyor beni , haftaya carsamba doktora soracagim devam et derse mecbur , ama baska hap yazarsa onu deneyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?