2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Aynısı bende de var. cumartesi aksamından beri bacaklarım ve kollarım acayip ağrıyor geceleri uyumakta zorlanacak kadar. gündüz o kadar değil sadece bacak baldırlarım sanki ısınmadan spor yapmış gibi yururken cok fena ama geceleri kötü oluyorum ya.

kızlar sizlerde de hiç böyle olan varmı? bikaç gündür elevite başladım ondan mı acaba dedim ama yan etkilerinde yazmıyor. süt içemiyordum acaba benim bebiş tm kalsiyumu aldı mı benden ondan mı bu ağrılar((

bir de dün farkettim benim ayak ve bacaklarım şişmişti ya. aksama kadar oturuyorum ondan mı oluyor ki? daha erken şişmesi için ama.. sizin de oluyor mu şişme filan ...

ne cok sorunum varmış ya:))

ıade almak zorundalar canım.bunun ıcın urunu tesete gonderebılırler.kullanıcı hatası deseler bıle hakkını ara.tuketıcı mahkemesıne gıdecegım de.goz gore gore kandırmaca bu

inşallah alırlar. almazlarsada tehdit ederim zaten :) hamile kıyafetleri hiç güzel diil. bende vazgeçtim o sevdadan. şu an hala eski pantolonlarımı giyebiliorum. ama giyemediim zamanda gidip pazardan falan ucuza alıp terziye yaptırcam. en mantıklısı o. pazarda 10 tl pantolonlar en azından içim acımaz. 15 de terziye versem 25 e gelir çeşit çeşit alırım :)

gecen gün eşimin halası beni yere yatırdı alyansımı ipe gecirdi karnıma tuttu birde makas bıçak olayını yaptı ikisindede erkek çıktı
insallah doğru çıkar sizede yapan oldumu ..
Canım eşim de bana yaptı,kız çıktı, doğru tuttu ben de yani

Canım benim popom az büyüktür,geçen 36 beden denememe rağmen olmadı bana,çuval giymiş gibi oldum, özellikle pantolonu denemeden alma derim, ya da iade seçeneği varsa alabilirsin.

isim olarak da ikiside oğlan olsaydı korkutcan ve korkutmıcan olacaktı. Haaaaaa Haaaaaa
kayınvalidem kıza benım ısmımı koyarsınız dedı de kocamla biz salağa yattık hadı hayırlısı

nerden buldun kız

Filizcaaaannn evlilik yıldönümünüz kutlu olsunnnn, 3 yıldan 30 yıllara inşallahhhh :123::123::123::123:

isimlere çok güldüm. bu arada o halsizlik bendede var canım. c.tesi o kadar iidimki anlatamam kendi kendime nazarmı deirdim bilmiorum pazar p.tesi berbat geçti. hem halsizlik hem bulantı hem baş ağrısı. dünde gündüz iidim akşam duşa giriim dedim bayılıodum zor attım kendimi dışarı. ara ara olcak heralde bunlar. bide şimdi kanımızıda alıolar sanırım halsizliği o yapıo olabilir. elevetide içmiorum o dahada kötü yapıo sanki beni. bide ben vitamin kullanmaya biraz karşıyım açıkçası. arada yutuyorum onuda geri çıkartıorum zaten. cuma kontrolüm var bakalım sorcam doktora.

ben gdicem c.tesi doktora sorucam mahvoldum ya hiç bişey yapamıyorum normalde randevuma daha vardı ama erkene aldım olmuyor böyle bende elevit ve iki tane farklı magezyum kullanıyorum onlardan olabilir diye düşünüyorum

Bana da iki hafta önce baktı."Bir zilli geliyor" dedi.10 gün sonra tekrar baktı. "Bacak arası düz,büyük ihtimal kız"dedi.

Son düzenleme:
Bu arada benim de kusmalar şiddetle geri geldi. Yediklerimi tutamıyorum midemde. Boğaz enfeksiyonundan olduğunu söylüyolar ama..... Bi de ekmeksiz doymayan ben ekmekten tiksiniyorum artık. Nasıl doycam onun yerine ne yicem bilmiyorum

napıcan vallaa eşler ne dıyorsa bız ona uyucaz ıns bı sonrakını sen esın ve bebısınle kutlarsın
saol canım benım
bende oglen bakamadım muhabbetlere cok uzundu gecmıs okuyamadım
saol canım buaradaa bende 2 kılo almısım

bende begenmıyorum aynen pacalar kocaman koca karı işi gıbı bana hitap etmıyor
dar paca ıstıyorum ben.cok haklısın canım bende onca para vermem acıkcası ahhh ahh bekarlıgımda hıc unutmam kıyafete verdıgım paraları bıde ben magaza mudurlugu yaptım ya hep kıyafetlerın ıcındeydım elım bos gelmezdım eve

ohh bıtmıs senınde canım ne guzel benımde bıttı allahaa sukur olsunnnnnn
saol bıtanem cok tesekkur ederımm
benımde haftaya persembe randevum daha cok var

çok teşekkür ederım canımmm inşallahhhhhh
folık asıt kullanımı 3 aydan sonra bırakabılırsın hıcbır sorun olmaz..

ay cok guldum nergıscımm yaaa heryerını boyamıss sınır olurum bende ole durumlarda bende bershka'dan almıstım sıyah pant cok komıktı heryerım sıyah sıyah tırnaklarımın ıclerı sıyah oluodu pis gıbı ıyy ıade ettım hemen aldılar ıade edebılırsın sende
canımcım cok saol tesekkur ederım aynen dogru soyluyorsun zaten bebıs bızım ıcın mucıze en buyuk hedıyemı aldım yeter..
Filizcaaaannn evlilik yıldönümünüz kutlu olsunnnn, 3 yıldan 30 yıllara inşallahhhh :123::123::123::123:

kuzum cok saolaasınnnn
ayy aminnnnnnnnn inşşşşş hepımız bole mutlu mutlu yasarrızz ınsalah bebıslerle eşlerle aılemızle

kızlar bu folıkasıt kullanımı dr sıze bıraktırmadımı???
3 aydan sonra folıkasıt bırakılıyor ve yerıne daha farklı vıtamın verıılıyor..
3 aydan sonra bebek zaten sızden beslendıgı ıcın folık asıtte bebegın gelısımı ıcın gereklı bır ılactı.
bana bıraktırdı yerıne elevıt verdı demır hapı verdı solgar dıye

Son düzenleme:

canım yüzüğümü uzunca bi ipe taktı halam eğer yüzük daire şeklinde sallanırsa kızmış ama bi sağa bi sola sallanırsa erkek bana erkek çıktı ama yüzüğü tutarken hiç elini kıpırdatmıcaksın hatta halam bana dediki kız ikizmi yoksa dedi bu ara herkes öyle diyo ama ikiz olsa bu zamana kadar belli olurdu neyse bıcakla makası sakladı üstünede minderleri koymuş bıçağın üstüne oturursan erkek makasaın üstüne oturursan kız diyolar ben bıcağa oturdum kızımdada yapmışlardı ondada makasa oturmuştum galiba yanında varsa birileri sanada yapsınlar eğer cinsiyet benim gibi belli değilse..[/QUOTE]

yok kuşum belli değil doktorumuz dokadar uğraştı dün ama bacağını indirmedi aşağıya

canım aynı sorun bende de var hatta millete diyemeıyorum bana cok erken derler dıye hem acayip şişdi hemde agrı var sankı uzun sure yurumusum gıbı cok kotu ağrıyor gece zaten uykum haram oldsu tuvalte gıtmekden bıkdım

bence buyuk al canım cuku karnımız hemen buyuycek sonra tekkrar alırsın ben medıum gıydıgım halde xl aldım ıyı oldu asagı dusmuyo saıryo karnım buyusede tam olur

Evt cok haklisin canim , bebekler icin herseye raziyiz o yüzden bu zamana kadar aldim , ama aldiktan sonra cok kötü oluyorum zaten doktoruma diyecegim bakalim o ne diyecek bu duruma
Filiz bizim burdada 2 . Dönem folik asit var
1. hamile kalmadan 3 ay önce ve sonrasi ( ben onu sorunsuz kullandim )
2. 3 aylik hamilelikden ve emzirme süresince

Iste ben bu ikincide biraz ortasina kadar ictim ama simdi cok mahvediyor beni , haftaya carsamba doktora soracagim devam et derse mecbur , ama baska hap yazarsa onu deneyecegim

kızlar nasılsnız umrarım hersey yolundadır benımde olum olucak ınsallah kız olsaydı bir csürü isim bulmusudm ama erkeğe bulamıyorum bir türlü POYRAZ ÇINAR DORUK RÜZGAR TOPRAK felan ıstemıyorum belık bugünlerde populeler ama cok var zaten tum arkadaşlarım bu ısımlerı koydular zaten sızın yorumlarınızı bekliyorum ben EMEK VE CAN İSMİNİ DÜŞÜNÜYORUM sizin fikirleriniz varmı acba yorumlarınıza sevınırım öpdüm, bebeğe kızolanalar varsa bende bayua kız ısmı stogu var yardımcı olabılıurım teşekkür ederim

canım bende hamıle kalamdan once 5 ay once folık asıte başladım hamılelegım 11 haftası artık bırak ded elevıtı onerdı cunku ondanda folıkasıt var başka vıtamnlerde var bende cok arasdırmısıdm

canım bılıyorum folıkasıtı bende hamıle kalmadan once ıctım ve 3.ayıma kadar kullandım daha sonra bıraktırdı ve elevıte gecırdı onun ıcındede zaten folık asıt varmıs az mıktarda .
Sızın orda elevıt veya decavıt yokmu? Onlarıda ıcebılırsın dr danıs ıstersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…