2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

kızalr bence okdar para vermye gerek yok zaten kac gıycezkı bıdaha gıyemeıycez hem yazık evet lcwada cok ucuz 2 ane alt 2 tane XL bluz yeter bence

ben kız için beyza derin erkek için ise beyzade emir i düşünüyorum ama soyadımızda cok uzun cocuklar sınavlara gırerken soverler dıye dusunuyorum

kızalr bence okdar para vermye gerek yok zaten kac gıycezkı bıdaha gıyemeıycez hem yazık evet lcwada cok ucuz 2 ane alt 2 tane XL bluz yeter bence

bende pahalı almaktan yana deılım devamlı gıysem hıc sorun deılde..
lcw kalıplarda baya bol 38 buyuk geldı 36 dar kaldım ortada
defactodadA COK uygun 12.90 tshırtler

benimde kızım 7.ayına kadar göstermedi doktorum hep kıza benziyo dedi ama 7.ayıma kadar kesinleşmemişti ..

Insallah soracagim , burda bir arkadasda bir hap ismi vermisti bunlari bi soracagim, zaten dogru düzgün beslenemiyorum gibi geliyor bana zorla sütüde iciyorum artik ..

4. ayım bitecek hala folik asit kullanıorum başka birşey vermedi doktorum

4. ayım bitecek hala folik asit kullanıorum başka birşey vermedi doktorum
benım dr kestı 3 aydan sonra senden beslenıcek dedı elevıt verdı zaten onun ıcındede az mıktarda folık var
Insallah soracagim , burda bir arkadasda bir hap ismi vermisti bunlari bi soracagim, zaten dogru düzgün beslenemiyorum gibi geliyor bana zorla sütüde iciyorum artik ..
3.aydan sonra beslenmene dıkkat et canım edemıosanda vıtamn vermeli.

bana da bıraktırdı elevıt verdı bıde metpamıd (bulantı için) elevıtte zaten folık asıtte var

bende pahalı almaktan yana deılım devamlı gıysem hıc sorun deılde..
lcw kalıplarda baya bol 38 buyuk geldı 36 dar kaldım ortada
defactodadA COK uygun 12.90 tshırtler

bend elcw den aldım bırı 40 tl grı renk acık grı bıde kot oda 60 tl dı sanırım 36 aldım bende tsort almadım guel yoktu hosuma gıtmedı bend enormal tsort aldım salaş tsörtlerden bu yaz moda zaten kanımızda buyuk degıl.benım bı aksamları buyuyor

Son düzenleme:

benım dr kestı 3 aydan sonra senden beslenıcek dedı elevıt verdı zaten onun ıcındede az mıktarda folık var

benimkide 10. Haftamda gittiğimde elevite başlattı , 12. Haftada foliği kesti elevite devam birde demir hapı verdi ...

Sorduk özellikle sadece folik asitmi başka birşey vermiyormusunuz diye hayır dedi gerek yok folik asite devam dedi anlamadım gitti kanım yoğun ve çok o yüzden mi vermiyor acaba bir dahaki gitmeme verir herhalde

ben emek ısmını sewmedım pek can da cok klasık tabı sen karar vereceksın sole karızmatık bı ısım bulmalı bu arada bend etam kesınleşmemıs ama ıhtımal olarak erkek denılen şehzademe ne ısım koysam dusunuyorum

benımde cok buyuk deıl ama bellı oluyor artık..
lcw hıc bulamadım 3 magazasınada baktım neyse aksama bıdaha cıkıcaz bakarım baska subelerınede

Sorduk özellikle sadece folik asitmi başka birşey vermiyormusunuz diye hayır dedi gerek yok folik asite devam dedi anlamadım gitti kanım yoğun ve çok o yüzden mi vermiyor acaba bir dahaki gitmeme verir herhalde

canım vıtamın ılaclarıda kılo yapıyor sende kıloluyum dıyordun ya belkıde o yuzden vermemıstır. bende ılac ıcmekten yana deılım aslında ama ıste balık et yemıyorum sevmıyorum.o yuzden verdı demır ılacını elevıtıde verdı ondada bı dunya vıtamın var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…