valla iyki soyledın canımcımm cok ıyı bır fıkır mutlaka sorucam ablamın 2 tane terzısı var tanıdık onlarada sorucamm
lcw defacto uygunda dıer yerlerde bıraz tuzlu 119.90 99.90 hamıle kıyafetı satanlardada 79.90 cıvarında hep dun cok baktım
canımmm cokk tesekkur ederımmm
kızalr bence okdar para vermye gerek yok zaten kac gıycezkı bıdaha gıyemeıycez hem yazık evet lcwada cok ucuz 2 ane alt 2 tane XL bluz yeter bence
Canım eşim de bana yaptı,kız çıktı, doğru tuttu ben de yani
inşallah benimkide tutar benim bi prensesim var gönül isterki birde prensim olsun öncelikle sağlıklı olsun tabi..
Canım benim popom az büyüktür,geçen 36 beden denememe rağmen olmadı bana,çuval giymiş gibi oldum, özellikle pantolonu denemeden alma derim, ya da iade seçeneği varsa alabilirsin.
bende 40 beden denedim belden oldu ama bacakları çok sıktı 42 aldım oda belimden düşüyo dar paça aldım ama bi tane ince bişey istiyorum ben ya pazardan alıcam bu hafta..
canım yüzüğümü uzunca bi ipe taktı halam eğer yüzük daire şeklinde sallanırsa kızmış ama bi sağa bi sola sallanırsa erkek bana erkek çıktı ama yüzüğü tutarken hiç elini kıpırdatmıcaksın hatta halam bana dediki kız ikizmi yoksa dedi bu ara herkes öyle diyo ama ikiz olsa bu zamana kadar belli olurdu neyse bıcakla makası sakladı üstünede minderleri koymuş bıçağın üstüne oturursan erkek makasaın üstüne oturursan kız diyolar ben bıcağa oturdum kızımdada yapmışlardı ondada makasa oturmuştum galiba yanında varsa birileri sanada yapsınlar eğer cinsiyet benim gibi belli değilse..
yok kuşum belli değil doktorumuz dokadar uğraştı dün ama bacağını indirmedi aşağıya
canım bılıyorum folıkasıtı bende hamıle kalmadan once ıctım ve 3.ayıma kadar kullandım daha sonra bıraktırdı ve elevıte gecırdı onun ıcındede zaten folık asıt varmıs az mıktarda .
Sızın orda elevıt veya decavıt yokmu? Onlarıda ıcebılırsın dr danıs ıstersen
kızlar bu folıkasıt kullanımı dr sıze bıraktırmadımı???
3 aydan sonra folıkasıt bırakılıyor ve yerıne daha farklı vıtamın verıılıyor..
3 aydan sonra bebek zaten sızden beslendıgı ıcın folık asıtte bebegın gelısımı ıcın gereklı bır ılactı.
bana bıraktırdı yerıne elevıt verdı demır hapı verdı solgar dıye
benım dr kestı 3 aydan sonra senden beslenıcek dedı elevıt verdı zaten onun ıcındede az mıktarda folık var4. ayım bitecek hala folik asit kullanıorum başka birşey vermedi doktorum
3.aydan sonra beslenmene dıkkat et canım edemıosanda vıtamn vermeli.Insallah soracagim , burda bir arkadasda bir hap ismi vermisti bunlari bi soracagim, zaten dogru düzgün beslenemiyorum gibi geliyor bana zorla sütüde iciyorum artik ..
kızlar bu folıkasıt kullanımı dr sıze bıraktırmadımı???
3 aydan sonra folıkasıt bırakılıyor ve yerıne daha farklı vıtamın verıılıyor..
3 aydan sonra bebek zaten sızden beslendıgı ıcın folık asıtte bebegın gelısımı ıcın gereklı bır ılactı.
bana bıraktırdı yerıne elevıt verdı demır hapı verdı solgar dıye
4. Ayım bitecek hala folik asit kullanıorum başka birşey vermedi doktorum
bende pahalı almaktan yana deılım devamlı gıysem hıc sorun deılde..
lcw kalıplarda baya bol 38 buyuk geldı 36 dar kaldım ortada
defactodadA COK uygun 12.90 tshırtler
bana da bıraktırdı elevıt verdı bıde metpamıd (bulantı için) elevıtte zaten folık asıtte var[/QUOT
bende folık asiti bıraktım vitamin verdi ama alamadım receteyi kod olarak yazdığı için hangi ilacı yazdığını bilemdiğim için alamadım yazdığı günde almayı unuttum gittiğimde yazdırıcam tekrar..
benım dr kestı 3 aydan sonra senden beslenıcek dedı elevıt verdı zaten onun ıcındede az mıktarda folık var
benimkide 10. Haftamda gittiğimde elevite başlattı , 12. Haftada foliği kesti elevite devam birde demir hapı verdi ...
kızlar nasılsnız umrarım hersey yolundadır benımde olum olucak ınsallah kız olsaydı bir csürü isim bulmusudm ama erkeğe bulamıyorum bir türlü POYRAZ ÇINAR DORUK RÜZGAR TOPRAK felan ıstemıyorum belık bugünlerde populeler ama cok var zaten tum arkadaşlarım bu ısımlerı koydular zaten sızın yorumlarınızı bekliyorum ben EMEK VE CAN İSMİNİ DÜŞÜNÜYORUM sizin fikirleriniz varmı acba yorumlarınıza sevınırım öpdüm, bebeğe kızolanalar varsa bende bayua kız ısmı stogu var yardımcı olabılıurım teşekkür ederim
bana da bıraktırdı elevıt verdı bıde metpamıd (bulantı için) elevıtte zaten folık asıtte var
bana da bıraktırdı elevıt verdı bıde metpamıd (bulantı için) elevıtte zaten folık asıtte var[/QUOT
bende folık asiti bıraktım vitamin verdi ama alamadım receteyi kod olarak yazdığı için hangi ilacı yazdığını bilemdiğim için alamadım yazdığı günde almayı unuttum gittiğimde yazdırıcam tekrar..
yazdıgı kagıdı naptın kayıp mı oldu
evet canım var elevıtın ıcınde ben bıde demır hapı ıcıyorum solgar
benımde cok buyuk deıl ama bellı oluyor artık..bend elcw den aldım bırı 40 tl grı renk acık grı bıde kot oda 60 tl dı sanırım 36 aldım bende tsort almadım guel yoktu hosuma gıtmedı bend enormal tsort aldım salaş tsörtlerden bu yaz moda zaten kanımızda buyuk degıl.benım bı aksamları buyuyor
Sorduk özellikle sadece folik asitmi başka birşey vermiyormusunuz diye hayır dedi gerek yok folik asite devam dedi anlamadım gitti kanım yoğun ve çok o yüzden mi vermiyor acaba bir dahaki gitmeme verir herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?