canım vıtamın ılaclarıda kılo yapıyor sende kıloluyum dıyordun ya belkıde o yuzden vermemıstır. bende ılac ıcmekten yana deılım aslında ama ıste balık et yemıyorum sevmıyorum.o yuzden verdı demır ılacını elevıtıde verdı ondada bı dunya vıtamın var
bana demır ılacı vermedı henus benım kan degerlerım ıyıdı ama bıde mıde yanması ıcın gavıscon verdı
Olabilir o aklıma gelmemişti et yiyemiyorsan nohut kuru fasülye ve barbunya bunları yemeye çalış etdeki kadar olmasada bnlarda da aynı vitaminler var
Merhaba herkese.Kızlar kıyafet için ankarada hem uygun hem de çeşidi bol bi yer buldum,isteyenlere tarif edebilirim. Ben sadece pantolon aldım şimdilik ve sanırım uzun süre kullabileceğim pantolonlar,üstlerim şimdilik oluyor.Ama insan özeniyo tabi çok güzel elbiseler felan var,azcık daha şişsin karnım alıcam mutlaka.
nerede öğrenebilir miyiz ? :)
Sakarya Caddesi girişinde bir üst geçit var onun hemen solundan giriliyor ben ilk defa gittim o pasaja adını hatırtlamıyorum ama girişinde simit dünyası var çok bilindik bir yer karşında iş bankası var.
tamam canım gözümde canlandı yeri bakarım bende sağol :)
Merhaba herkese.Kızlar kıyafet için ankarada hem uygun hem de çeşidi bol bi yer buldum,isteyenlere tarif edebilirim. Ben sadece pantolon aldım şimdilik ve sanırım uzun süre kullabileceğim pantolonlar,üstlerim şimdilik oluyor.Ama insan özeniyo tabi çok güzel elbiseler felan var,azcık daha şişsin karnım alıcam mutlaka.
dışardan bakınca hamile giyim tabelası var orda bir kaç mağaza var en alt kattakine git onunkiler hada güzel gibi geldi bana bac markasının ürünleri satılıyor.
bende pahalı almaktan yana deılım devamlı gıysem hıc sorun deılde..
lcw kalıplarda baya bol 38 buyuk geldı 36 dar kaldım ortada
defactodadA COK uygun 12.90 tshırtler
BELLI CANIM KIZ OLUCAKMIS NASIPSEevet defactoda uygunmuş ben bide orya bakıcam begenırsem bir parçada orda alrım herhalde canım beebgın cınsıyetı bellimi
camsise evladın için sık dişini şeker al kendine nebilim sakız çine çekirdek çitlet fındık badem ceviz bunlardan atıştır. bide bi yerde duymuştum . sigara içer gibi su içicekmişsin yudum yudum zaten vucudundan da nikotin su sayesinde atılcakmış. allah yardımcın olsun
Bu arada benim için dua edin de sigarayı bırakayım artık. Dünden beri içmiyorum.Bugüne kadar ne kadar uğraştıysam bırakamadım,inşiallah bugünden sonra içmiycem,her seferinde içip vicdan azabı duymaktan bıktım.Ama hiç kolay değil
neresi canım ben ankaradayım ve hiç bilmiorum hamile kıyafetleri nerde satılıo :/
BELLI CANIM KIZ OLUCAKMIS NASIPSESENIN?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?