2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

o sıgara konusunda bende dertlıyım ılk ıkı ay gunde 3 4 tane ıctım bırakamıyorum dıye.bırden kanamam olunca okadar korktum kı zaten sıkıntıda bebegım bende zehırlıyorum ustune dıye 1 aydır agzıma surmuyorum.canım ıstıyor ama bebegım daha kıymetlı.

Çok üzüldüm senin için canım,dediğim gibi elbette vicdan azabı duyuyosun benim doktorum da bi tane bile içme dedi ama ben yapamadım.Ama artık deniyorum bakalım inşalah senin yaşadığını ben ve hiç kimse yaşamaz,bu sefer sağlıkla alırsın umarım bebeğini kucağına,teşekkür ederim yazdıkların için.

saol canımmm

Dilory bravo sana bu büyük bir irade meselesi, ben de tabiki çok azaltmıştım hamile kaldığımdan beri ama hiç içmemek gerekiyor bunu biliyorum elbette çok değerli bebeklerimiz. Ben tam 4 yıldır bebek istiyorum ve bu kadar zor bulmuşken nasıl rahat davranıyorum diye kızıyorum kendime,çok şükür bebeğin sağlığı iyi şimdilik ama ileride ne olacağını bilemeyiz tabi dikkat etmek gerekiyor.

filiz86, canım beni de listeye ekleyebilir misin?
uzun zamandır takip ediyordum konuyu fakat düşük tehlikem oluğu için cesaret edemedim bir türlü yazmaya, bebeği kaybedersem yazdıklarımı okumaya dayanmam diye ( çok şükür 1 hafta önce lekelenmem bitti, progestana devam ediyorum... haftaya cuma doktora gidicem inşallah o zaman cinsiyetimizi de öğreniriz :)
bu arada 1. hamileliğim, son adet tarihim 8 şubat ve muhtemel doğum tarihi 15 kasım Allah nasip ederse

canım aslında ırade falan degıl benımkısı korku kendımı korkuta korkuta bıraktım:) bebegım ıyıdı benımde 4 gun one gecmıstı falan ama bırden ıste kanamam oldu.damarları zorluyor ıcme dedı doktor surmedım agzıma korkut kendını anca o ıse yarıyor.vıcdan azabı cekmek hernefeste cok zor bılıyorum ne yasadıgını.yavas yavas bırak bırden olmuyosa.strese gırmemekte gerekıyor cunku.doktorum bu kanamadan once gunde 3 taneyı gecmeden ıc demıstı ben ıcmedıgımde cok gerılıyordum cunku strese gırıyodum oda zararlı demıstı doktorum.

Tebrik ederim dilsaat, hiç korkma inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.Hoş geldin ayrıca.

Ben ve eşim de hep doktorun sana dediğini dedik bugüne kadar kendimize.İçmezsem strese girerim ve bebek için bu da zararlı :) Ama bununla kendimi kandırdım hep işime geldi yani, halbuki içmezsem bir kaç gün sadece gerilir sonra alışırım buna eminim.Bi de çevrede ben içtim hamileyken sapasağlam çocuklarım diyenleri de duyup kendini avutuyo insan,bunlara kulak asmamak lazım.

canım ben de 6 yıl sigara içtim. Hamile öğrendiğimi öğrendiğim, çift çizgiyi gördüğüm an bıraktım, ağzıma dahi sürmedim. Ben de 2 yıl bekledim bebeğimi. İradeyle alakalı olduğunu düşünüyorum. ilk 15-20 gün canım çok istedi yine de aklımdan bile geçirmedim ama şimdi kokusuna bile tahammülüm yok. Bebeğini düşün. Benim arkadaşım 9 ay içti, bırak dediğimizde,zararlarını anlattığımızda bize kızar ağlardı. Yok bırakamıyorum bilmem ne. Bebek bi doğdu inan parmak çocuk gibiydi küçücük. Emzirirken de içti,oğlu hala kuş kadar. Sonuçta bi can taşıyoruz, bunun bahanesi asla olamaz. Allah yardımcın olsun. Unutma ama bu senin elinde.

Ayrıca ben içtim bebeğim sapasağlam diyenler acaba geleceğini düşünüyo mu o çocukların. İlerde çıkabilecek astım, bronşit, kalp hastalıklarına ne demeli. İllaki biri olacaktır. Çok yazık o yavruların hiç bir günahı yok

bende hep erkek hıssettım ve ole ınandım kız dedıdgınde sok olduk eşimle hala alısamadım hep erkek ısmı dusunduk kız hıc aklıma gelmıo yaa
eklerım canım.. Benımde oldu lekelerım canım ne yapalım nasıp dogucak yıyecek gunu varsa dogar merak etme..
Benım cok cok fazla oldu parcalar dusurdum ama hala suan bebegım benımle..ben gunde 4 progestan alıyorum hala.

benim demir hapımda da var folik asit maltofer diye bişey ...............
ayyy maltofer şişede olanmı nasıl ıcıyorsun ya
ıctıgım an kusmaktan fenalastım öluyorum sandım o yuzden onu bıraktırdı canım..
Solgar organık bır ılac verdı

bende lcw den aldım nar cıcegı kac gundur yapıstı ustumeama kırmızıyı gormemıstım.her magazada her urun olmuyor zaten

bende pahalı almaktan yana deılım devamlı gıysem hıc sorun deılde..
lcw kalıplarda baya bol 38 buyuk geldı 36 dar kaldım ortada
defactodadA COK uygun 12.90 tshırtler

canım lcw de u ve k beden tıplerı var.ben zayıfım bana 36k oluyor.38 u buyuk geldıyse 38k yı deneybılırsın.aynı model olup fıt lerı farklı oluyor

bende oyle yaptım canım

sıgara konusunda hamılelık donemınde ıcılmemesı fıkrını savunuyorum.ben 10 yıl kadar ıctım.ılk gecen sene hamıle olunca bıraktım.sonra tek tek yıne ıctım.bu hamılelıgımı duyunca adını bıle unuttum.gecen gece ruyamda ıcıyordum.bır yandan da kendıme kızıyordum hem hamıleyım hem de sıgara ıcıyorum dıye.ınsallah bır daha baslamayız

Selam kızlar nasılsınız?
İsimler düşünülmüş,hamilelikler alınmış herşey yolunda ilerliyor maşaallah.
Ama şu sigara ile ilgili mesajlara üzüldüm açıkcası.
İlk hamileliğimde de öğrenir öğrenmez bırakmıştım taki oğlum emmeyi bırakana kadar başlamamıştım.
Bu seferde öğrenince bıraktım ilk zamanlar zor oldu ama şimdi alıştım.
Bu konularda çok hassasım ben.Geçen bir arkadaşla konuştuk.
Hamileliğimiz aynı gidiyor,ilaç içemediğini söyledi.Folik asit bile içmemiş bu yüzden.
Ben belki ondan bin kat daha beterim.Mercimek kadar hapı yutmak için yarım saat öğürüyorum.
Bunun bahanesi yok kendimizden başka bir canın sorumluluğunu taşıyoruz.
İnşallah bırakırsınız arkadaşlar,bebişlerimiz herşeyden daha değerli çünkü.

kızlar merhaba en son 2 gün önce size aldıgım hamile kıyafetlernin rresmini atmaya uğraşırken kaldım atamadım tabi tam yapıyordum eelktirkler kesildi pc nin başında beklerken uyuya kalmışım sonra bidaha giremedim ertesi gün uyandım gene bakıyım dedim elektrikler yok noldu anlamadım 2 gündür bugün gelebildim inşallah resimleride atabilirm artık size geçmişi okuyamadım cünkü 10 sayfa faalan olmuştu inşallah hepiniz iyisinizdir

bende narçiçeğini aldım aynen üstüme yapıştı benımkıde :))) birde o k ve u yazanlar boy ölçüleri kızlar uzun paça boyu kısa paça boyu şeklindee :))

ya aslında 5 6 tane resim cekmiştim slopet pantolon esortman falan silmişim sonra telefon hafızasından onlarıda başka birgün okadar sıcakki oturduğum yerde duramıyorum şuan resim çekmek işkence olabilir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…