Çok saol canım,dişimi sıkıyorum ama bir dönem sigarayı bırakmaya çalıştım ve o dönemin ben de kötü anıları oluştu. Bugüne kadar da hep aynı şeyleri yaşıycam diye korktum sigarayı bırakmaktan,deniyorum inşallah allah sabrını verir.
canım sana kendımde örnek veereyim gecen yıl mart ayında hamıle kalmısdım 10 yıldır sigara içiyorudm bırakamadım doktor ıcme bazen tekbır sıgara bıle odamarı tıkayabılır ve bebegını kaybedebılırsın dedı gızlı gızlı ıcdım ve 11 haftalıkken dokotra gıttıgımde bebeğimi kaybetmısdımsonra bırakdım sıgarayı kendımı cok suçladım suan hamıleyım ve içmiiiyorum kendıme okadr kzıyorum kı ben nasıl böyle birsey yapmışım diye bence bırdaha ağzına sürme çocuğuna söz ver
Sakarya cad. girişi üst geçidin yanında canım iş bankasının karşısında girişinde simit sarayı olan pasaj en alt kattan alıyorum,işini iyi bilen bir satıcısı var,tavsiye ederim.İsmi Bac hamile giyim sanırım girince alta iniyosun.
o sıgara konusunda bende dertlıyım ılk ıkı ay gunde 3 4 tane ıctım bırakamıyorum dıye.bırden kanamam olunca okadar korktum kı zaten sıkıntıda bebegım bende zehırlıyorum ustune dıye 1 aydır agzıma surmuyorum.canım ıstıyor ama bebegım daha kıymetlı.
Dilory bravo sana bu büyük bir irade meselesi, ben de tabiki çok azaltmıştım hamile kaldığımdan beri ama hiç içmemek gerekiyor bunu biliyorum elbette çok değerli bebeklerimiz. Ben tam 4 yıldır bebek istiyorum ve bu kadar zor bulmuşken nasıl rahat davranıyorum diye kızıyorum kendime,çok şükür bebeğin sağlığı iyi şimdilik ama ileride ne olacağını bilemeyiz tabi dikkat etmek gerekiyor.
filiz86, canım beni de listeye ekleyebilir misin?
uzun zamandır takip ediyordum konuyu fakat düşük tehlikem oluğu için cesaret edemedim bir türlü yazmaya, bebeği kaybedersem yazdıklarımı okumaya dayanmam diye( çok şükür 1 hafta önce lekelenmem bitti, progestana devam ediyorum... haftaya cuma doktora gidicem inşallah o zaman cinsiyetimizi de öğreniriz :)
bu arada 1. hamileliğim, son adet tarihim 8 şubat ve muhtemel doğum tarihi 15 kasım Allah nasip ederse
evet canım var elevıtın ıcınde ben bıde demır hapı ıcıyorum solgar
canım aslında ırade falan degıl benımkısı korku kendımı korkuta korkuta bıraktım:) bebegım ıyıdı benımde 4 gun one gecmıstı falan ama bırden ıste kanamam oldu.damarları zorluyor ıcme dedı doktor surmedım agzıma korkut kendını anca o ıse yarıyor.vıcdan azabı cekmek hernefeste cok zor bılıyorum ne yasadıgını.yavas yavas bırak bırden olmuyosa.strese gırmemekte gerekıyor cunku.doktorum bu kanamadan once gunde 3 taneyı gecmeden ıc demıstı ben ıcmedıgımde cok gerılıyordum cunku strese gırıyodum oda zararlı demıstı doktorum.
Tebrik ederim dilsaat, hiç korkma inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.Hoş geldin ayrıca.
bende hep erkek hıssettım ve ole ınandım kız dedıdgınde sok olduk eşimle hala alısamadım hep erkek ısmı dusunduk kız hıc aklıma gelmıo yaaoh maşallah benımkıde bol olanlardan erkek:) ya aklımda okdar kız ısmı varki bebeğe koyulabilecek ama oğluma bulamıyorum cunku cevrmde hep erkek var ve hepsınde son günlerin isimleri var maşallah bakalım hayırlısı bu arda senınde ılk zamanların sıkıntılıydı benımde ayynıydı ınsallah hayırlısıyla kucağımız alırız bebeğimizi
eklerım canım.. Benımde oldu lekelerım canım ne yapalım nasıp dogucak yıyecek gunu varsa dogar merak etme..filiz86, canım beni de listeye ekleyebilir misin?
Uzun zamandır takip ediyordum konuyu fakat düşük tehlikem oluğu için cesaret edemedim bir türlü yazmaya, bebeği kaybedersem yazdıklarımı okumaya dayanmam diye( çok şükür 1 hafta önce lekelenmem bitti, progestana devam ediyorum... Haftaya cuma doktora gidicem inşallah o zaman cinsiyetimizi de öğreniriz :)
bu arada 1. Hamileliğim, son adet tarihim 8 şubat ve muhtemel doğum tarihi 15 kasım allah nasip ederse
ayyy maltofer şişede olanmı nasıl ıcıyorsun yabenim demir hapımda da var folik asit maltofer diye bişey ...............
ohhh çok şükür okudum bitirdim geçmişi (geçmiş dediysem dün öğlenden buyana)
Kızlaaar kocaman günaydın.
dün kendimi çok kötü hissediyordum mide bulantısı. ciddi baş ağrısı eve gittim.
öğlen yattım ara ara kalkarak sabaha kadar uyumusum
bugün çok şükür iyiyim ama hala sabah kahvaltı yapamıyorum bı halsızlık var üzerimde. ve mide bulantısı
dünden beri kıyafet konusulmuş ben LCW den aldım beli lastikli doğumdan sonrada giyerim diye bi kırmızı bi de lacivert
bı de hakı renkte beli lastikli aldım hakı renkte olan keten efil efil keten ya bollasıyor giyildikten sonra beli de rahat fiyatlar 25-35 arası tavsiye olunur ıstersenız kodlarını da verebilirim.
Ama en cok kırmızı renkli olan pantolonumu seviyorum beyaz bodyle cok hoş duruyor
isim olarak da ikiside oğlan olsaydı korkutcan ve korkutmıcan olacaktı. Haaaaaa Haaaaaa
kayınvalidem kıza benım ısmımı koyarsınız dedı de kocamla biz salağa yattık hadı hayırlısı
bende pahalı almaktan yana deılım devamlı gıysem hıc sorun deılde..
lcw kalıplarda baya bol 38 buyuk geldı 36 dar kaldım ortada
defactodadA COK uygun 12.90 tshırtler
bend elcw den aldım bırı 40 tl grı renk acık grı bıde kot oda 60 tl dı sanırım 36 aldım bende tsort almadım guel yoktu hosuma gıtmedı bend enormal tsort aldım salaş tsörtlerden bu yaz moda zaten kanımızda buyuk degıl.benım bı aksamları buyuyor
Bu arada benim için dua edin de sigarayı bırakayım artık. Dünden beri içmiyorum.Bugüne kadar ne kadar uğraştıysam bırakamadım,inşiallah bugünden sonra içmiycem,her seferinde içip vicdan azabı duymaktan bıktım.Ama hiç kolay değil
selam kızlar ne guzel kıyafetler alınmaya baslanmıs.gecen gun benıde lcw goturduler 36 beden hamıle paltaonu ustumden dustu.sanırım ben anca 7. aydan sonra gıyebılıcem.sımdılık 36 38 beden kıyafetlerle ıdare edıyorum.49 50 kıloyla hamıle kaldım.sımdı ola ola 51.7 olmusum bebegım kendını bellı edıyor ama acaba ıyı beslenebılıyormudur.
Ayrıca ben içtim bebeğim sapasağlam diyenler acaba geleceğini düşünüyo mu o çocukların. İlerde çıkabilecek astım, bronşit, kalp hastalıklarına ne demeli. İllaki biri olacaktır. Çok yazık o yavruların hiç bir günahı yok
bende lcw den aldım nar cıcegı kac gundur yapıstı ustumeama kırmızıyı gormemıstım.her magazada her urun olmuyor zaten
canım lcw de u ve k beden tıplerı var.ben zayıfım bana 36k oluyor.38 u buyuk geldıyse 38k yı deneybılırsın.aynı model olup fıt lerı farklı oluyor
bende oyle yaptım canım
sıgara konusunda hamılelık donemınde ıcılmemesı fıkrını savunuyorum.ben 10 yıl kadar ıctım.ılk gecen sene hamıle olunca bıraktım.sonra tek tek yıne ıctım.bu hamılelıgımı duyunca adını bıle unuttum.gecen gece ruyamda ıcıyordum.bır yandan da kendıme kızıyordum hem hamıleyım hem de sıgara ıcıyorum dıye.ınsallah bır daha baslamayız
kızlar nasılsınız bışey sorcam akıntısı hiç gecmeyen varmı benım hiç gecmiyoda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?