kızlar nasılsınız bışey sorcam akıntısı hiç gecmeyen varmı benım hiç gecmiyoda
Beeeeeenn
ayy o akıntıyı sormaa ben ondan çektiğim kadar hiçbişeyden çekmedim birde antibiyotik kullanıyodum normalde akıntım biaara su yeşili gibi gelmeye başladı antibiyotik kullandığın için mantar yapabilri dedi şimdide parça parça şekilde kaşıntılı gelmeye başladıı bildiğiniz mantar oldum anlıycağınız bakalım doktor fitil veririrm demişti onu ben nasıl yapıcaksam artıkk
ben artık bıktım akıntıdan ya kasıntı falan yok su gıbı gelıyo aradada beyaz gelıyo ama sureklı ya hamılelıgımı ögrendıgımden berı hıç gecmedı doktor normal dıyo ama ben cok sıkıldım sureklı ıslaklık sızle sordunuzmu doktorlarınıza normalmıymış
kızlar nasılsınız bışey sorcam akıntısı hiç gecmeyen varmı benım hiç gecmiyoda
bilgecimm, derin deniz koy bence bebişlerinin isimlerini :)
ben artık bıktım akıntıdan ya kasıntı falan yok su gıbı gelıyo aradada beyaz gelıyo ama sureklı ya hamılelıgımı ögrendıgımden berı hıç gecmedı doktor normal dıyo ama ben cok sıkıldım sureklı ıslaklık sızle sordunuzmu doktorlarınıza normalmıymış
yok canım normal akıntı ama renksızcanımm çok böyle su gibimi geliyo yoksa normal akıntı şeklindemi
benimde geçmedi canım. hatta dün karnıma ağrı girdi gaz sancısıydı sanırım o arada daha çok olmuş. günlük pedle geziyorum hep. sık sıkta deiştiriorum
bende hep erkek hıssettım ve ole ınandım kız dedıdgınde sok olduk eşimle hala alısamadım hep erkek ısmı dusunduk kız hıc aklıma gelmıo yaa
eklerım canım.. Benımde oldu lekelerım canım ne yapalım nasıp dogucak yıyecek gunu varsa dogar merak etme..
Benım cok cok fazla oldu parcalar dusurdum ama hala suan bebegım benımle..ben gunde 4 progestan alıyorum hala.
ayyy maltofer şişede olanmı nasıl ıcıyorsun ya
ıctıgım an kusmaktan fenalastım öluyorum sandım o yuzden onu bıraktırdı canım..
Solgar organık bır ılac verdı
yaa kuzum eşim var diye sormadım doktoraBenim de aynı seninki gibi, valla bıktım çamaşır değiştirmekten, dışarı çıkınca da günlük ped kullanıyorum. Normaldir bence
anladım canım ama ınsan rahat olamıyo ya akıntıyı farkettıgım anda telaş sarıyo benı kan falan mı dıye ya çok şükür hiç kanamam olmamasına ragmen bu duşunceye kapılıyorum:26:
ayyy aynı durum bende de var. Bazen öyle çok geliyo ki kan sanıp koşuyorum hemen
annişler ve kuzucukları nasılsınızzzz sıcaklarla aranız nasılll içim kavruluyo resmen bu yaz bizlere zor olacak Allah yardımcımız olsun
Evet canım ben de çok korkuyorum,burası şimdiden çok sıcak.
Hamileliğin ilerleyen ayları tam da yaz ortasına gelecek.
Bakalım nasıl geçecek,artık klimanın karşısından kalkmayız.
annişler ve kuzucukları nasılsınızzzz sıcaklarla aranız nasılll içim kavruluyo resmen bu yaz bizlere zor olacak Allah yardımcımız olsun
bugün kocaeli 33 derece ve benim ev dahada sıcak güneye baktığından buharlaşıcam az kaldı daha mayıs napcaz bilmem,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?