2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar nasılsınız bışey sorcam akıntısı hiç gecmeyen varmı benım hiç gecmiyoda

ayy o akıntıyı sormaa ben ondan çektiğim kadar hiçbişeyden çekmedim birde antibiyotik kullanıyodum normalde akıntım biaara su yeşili gibi gelmeye başladı antibiyotik kullandığın için mantar yapabilri dedi şimdide parça parça şekilde kaşıntılı gelmeye başladıı bildiğiniz mantar oldum anlıycağınız bakalım doktor fitil veririrm demişti onu ben nasıl yapıcaksam artıkk

ben artık bıktım akıntıdan ya kasıntı falan yok su gıbı gelıyo aradada beyaz gelıyo ama sureklı ya hamılelıgımı ögrendıgımden berı hıç gecmedı doktor normal dıyo ama ben cok sıkıldım sureklı ıslaklık sızle sordunuzmu doktorlarınıza normalmıymış

canımm çok böyle su gibimi geliyo yoksa normal akıntı şeklindemi

yaa kuzum eşim var diye sormadım doktora Benim de aynı seninki gibi, valla bıktım çamaşır değiştirmekten, dışarı çıkınca da günlük ped kullanıyorum. Normaldir bence

canımm çok böyle su gibimi geliyo yoksa normal akıntı şeklindemi
yok canım normal akıntı ama renksız
benimde geçmedi canım. hatta dün karnıma ağrı girdi gaz sancısıydı sanırım o arada daha çok olmuş. günlük pedle geziyorum hep. sık sıkta deiştiriorum

nasıl gececek bılmıyorum valla ya hiç kuru olmuyo mu bu hamılelıkte merak edıyorum dogrusu

yok hap şeklinde beni etkilemedi istersen susuz emilebilirmişte ben suyla normal hap gibi içiyom

akıntı bende de var.çok can sıkıcı.hatta kasıklarımada çok ağrı diriyordu.doktoruma gittim idrar tahlili istedi.bir antibiyotik bide saşe verdi.düzenli kullandım fakat hala devam ediyor.sürekli günlük ped kullanıyorum.

yaa kuzum eşim var diye sormadım doktora Benim de aynı seninki gibi, valla bıktım çamaşır değiştirmekten, dışarı çıkınca da günlük ped kullanıyorum. Normaldir bence

anladım canım ama ınsan rahat olamıyo ya akıntıyı farkettıgım anda telaş sarıyo benı kan falan mı dıye ya çok şükür hiç kanamam olmamasına ragmen bu duşunceye kapılıyorum:26:

oy isimler konusulmuş heralde
bizim kız olursa; ömür
erkek olursa;teoman

ama biz buna 3 sene önce falan karar vermiştik daha evlenmeden ) kız benim tercihim erkek eşimin bakalım hangimizin dediği olcak 2 hafta kaldı cinsiyet öğrenmeye gösterirse gittiğimde bu seefeer öğrenicemm

Kızlar elinizden geldiğince günlük pedden uzak durun, mantara yol açar. Çalışan annelere tavsiyem 2-3 iç çamaşırı taşısınlar yanlarında .

anladım canım ama ınsan rahat olamıyo ya akıntıyı farkettıgım anda telaş sarıyo benı kan falan mı dıye ya çok şükür hiç kanamam olmamasına ragmen bu duşunceye kapılıyorum:26:

ayyy aynı durum bende de var. Bazen öyle çok geliyo ki kan sanıp koşuyorum hemen

annişler ve kuzucukları nasılsınızzzz sıcaklarla aranız nasılll içim kavruluyo resmen bu yaz bizlere zor olacak Allah yardımcımız olsun

annişler ve kuzucukları nasılsınızzzz sıcaklarla aranız nasılll içim kavruluyo resmen bu yaz bizlere zor olacak Allah yardımcımız olsun

Evet canım ben de çok korkuyorum,burası şimdiden çok sıcak.
Hamileliğin ilerleyen ayları tam da yaz ortasına gelecek.
Bakalım nasıl geçecek,artık klimanın karşısından kalkmayız.

Evet canım ben de çok korkuyorum,burası şimdiden çok sıcak.
Hamileliğin ilerleyen ayları tam da yaz ortasına gelecek.
Bakalım nasıl geçecek,artık klimanın karşısından kalkmayız.

evde sorun olmuyo klima işi çözüyorda benim iş yerimde yok klima bina komple cam klima koyacak gider olmadığı için 4 senedir her yaz pişiyordum burda bu sene bu halde çok korkuyorum daha mayın 22 si baygınlık geçiricem resmen Allah yardımcımız olsun diyorum hep

bugün kocaeli 33 derece ve benim ev dahada sıcak güneye baktığından buharlaşıcam az kaldı daha mayıs napcaz bilmem,,
+ yarın 36 derece nem %49 maysın en sıcak günü olacakmış yarın off off

Son düzenleme:
bugün kocaeli 33 derece ve benim ev dahada sıcak güneye baktığından buharlaşıcam az kaldı daha mayıs napcaz bilmem,,

istanbulda yanıyo düşün düşün bi çare yok bunun temmuz ağustos ayını düşünmek bile istemiyorumm kavrulucaz resmen şu yazı sağsalim çabucak atlatsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…