Evet canım ben de çok korkuyorum,burası şimdiden çok sıcak.
Hamileliğin ilerleyen ayları tam da yaz ortasına gelecek.
Bakalım nasıl geçecek,artık klimanın karşısından kalkmayız.
istanbulda yanıyodüşün düşün bi çare yok bunun temmuz ağustos ayını düşünmek bile istemiyorumm kavrulucaz resmen şu yazı sağsalim çabucak atlatsak
arkadasım orası neresi bilmiyorum ancak burası diyarbakır ve biz 50 dereceyi gördük gecen sene
vallahi ya zaten yaza oldum olası tahammülüm yok cok terlerim cok bunalırım o koca göbek ve fazla kilolarla temmuzda agustosta napcam bilmiyorum allahtan ben calısmıyorum heralde küveti soguk suyla doldurur içinde oturum bütün gün aksam 8 9 dan öncede evden cıkmam sanrım
arkadasım orası neresi bilmiyorum ancak burası diyarbakır ve biz 50 dereceyi gördük gecen sene
vallahi ya zaten yaza oldum olası tahammülüm yok cok terlerim cok bunalırım o koca göbek ve fazla kilolarla temmuzda agustosta napcam bilmiyorum allahtan ben calısmıyorum heralde küveti soguk suyla doldurur içinde oturum bütün gün aksam 8 9 dan öncede evden cıkmam sanrım
Burası Maraş canım,biz de geçen sene 50 dereceyi gördük.
Nefes alamadık resmen,bi de buralı da değilim.Hiç alışık değilim bu sıcağa,neme.
Hele ilk geldiğim sene 7 aylık hamileydim ve boğuluyordum.
oofffff işimiz çok zor çokkk
bende diyorum iş yerinde masamın altına leğen getirim koyayım ayaklarımı sokarım içine
sıcak bi yana da nem varsa nefes aldırmıyor gerçekten hava insanın üstüne üstüne yapışıyor birde son 50 yılın en sıcak yazı olucakmış sansımıza
Masa altına leğen fikrini çok sevdim,ben de yapabilirim bunu.Oda müsait çünkü.
Son 50 yılın en sıcak yazı mı olacakmış.Ben artık memlekete doğru gideyim yavaş yavaş.
Nem işte beni bitiren.Düşünsene 30 yaşına kadar İç Anadolunun kuru sıcağında yaşamışsın.
Birden sıcakla birlikte nemle tanışıyorsun.
Son zamanlarda alıştım bile sayılır ama işte bu sene işimiz zor olacak.
hm varmı hamıle kesımı canım?? aa ben hıc gormedımmmmm
buarada hosbuldum canım sende hsgeldın evı tasımıssın bende merak ettım naptı dıye hadı gozun aydın canım benım
saol canımcım allah razı olsun
amin canımmmm cok saol
baktım canım suana kadar 3 magazasına gıttım hep sıyah lacıvert seyler var sınır oldum
Kendime birseyler bakacaktim guya ama olmadi , ogluma alip ciktik :)).
Bebeginde cinsiyetini ogrenirsem arik 20. haftadan sonra obada bir parca alirim simdilik :)).
Sen ne guzel evi tasimisin , benimde bir oda yani salon yenilenecek, bizde arik haftaya yapacagiz ..
yerim o oğluşunu yaaa. sana da şimdiden kolay gelsin zor işler valla taşınma-tadilat
Smdmr canim asagida gordum seni nasil oldun , hastanedemisin eve geldinmi ??
kızlar yarın evlılık yıldonumumuz kaynanam geldı sımdı hedıye almıs bana cok sasırdımbıde kaynım bı dunya seyler almıs ama oda tecburesızlık askılı tulumlar almıs kaynanamda elbıse almıs valla bu gıdısle ben belese getırcem bebısın kıyafetleri .
ama kaynanam hepsını gerı goturdu bohca hazırlıcakmıs
yarın eşim herzamankı gıbı calısıyor!!anca aksama cıkartır sanırım yanı ben ole dusunuyorum
ay hamıle pantolonu bulanlar alanlar ama ben renklı ve dar paca ıstıyorumm lcw defacto hep baktım h&m netten baktım
valla bı jean 99.90 veremem degısık degısık olsun cesıt cesıt gıyıyım ıstıyorumhıc bıyerden bulamadım kaldım acıkta..
bitanemmmm hoşbuldummm bende sana bakınıyordum ne yaptı acaba diye. ya bitanesine 2 doktorda %70 kız dedi ama diğerini göremedik. haftaya çarşamba kontrolüm var bu sefer belli olur heralde.geçen hafta gittiğimde detay ultrason diye randevu vermişlerdi. meğerse 2li test mişşşş kontrolde bi sıkıntı çıkmadı şükürler olsun ikiside sağlıklı. ama kan verdim oda yarın çıkacak. inşallah onda da bişi çıkmaz cnmm. senin ikizler nasıl?
Baharinkizi aradinmi doktorunu ne dedi ??
aradım canım. progestana 3 daha devam edelim dedi. proluton iğnemi de yaptırdım. çok şükür kesildi kanamam:)
aaaa senin kanaman mı oldu bitanem hiç haberim yokkk
Antalyaya bana gelin kızlar evim deniz 300 metreKoca göbeklerle plajı istila ederiz turistleri kaçırırız Fok balığı gibi her birimiz bir tarafta Ayyy düşününce çok güldümmm
inan benimde gözümde canlandı
yazdıgı kagıdı naptın kayıp mı oldu
kayboldu canım ya yoksa aldıracaktım eşime.
Ayrıca ben içtim bebeğim sapasağlam diyenler acaba geleceğini düşünüyo mu o çocukların. İlerde çıkabilecek astım, bronşit, kalp hastalıklarına ne demeli. İllaki biri olacaktır. Çok yazık o yavruların hiç bir günahı yok
ben sigara içmiyorum ama içen çok etrafımda eşimin ailesi hep içiyolar ne kadar uzak dursamda olmuyo içenden çok içmeyen daha çok etkileniyo kızımada 7 ay önce bronşit astım tanısı kondu içmeyin kızlar
kızlar nasılsınız bışey sorcam akıntısı hiç gecmeyen varmı benım hiç gecmiyoda
bennn
BENIM VAR AKINTIM CnıM HATTA SARI RENKLI AMA KOKUSU YOK BIDE KASINTI VAR MANTAR OLDUM DR KREM VERDI BAKALIM..kızlar nasılsınız bışey sorcam akıntısı hiç gecmeyen varmı benım hiç gecmiyoda
BENDE MANTAR OLDUM CANIM KASINTI ICIN KETEROL VERDI KREM SURUYORUM SABAH AKSAM KASINTI DURDUayy o akıntıyı sormaa ben ondan çektiğim kadar hiçbişeyden çekmedim birde antibiyotik kullanıyodum normalde akıntım biaara su yeşili gibi gelmeye başladı antibiyotik kullandığın için mantar yapabilri dedi şimdide parça parça şekilde kaşıntılı gelmeye başladıı bildiğiniz mantar oldum anlıycağınız bakalım doktor fitil veririrm demişti onu ben nasıl yapıcaksam artıkk
ERKEK OLSAYDI CAGAN DUSUNUYORDUM CANIMfilizcimm bebişine hangi isimleri düşünüyorsun bizde sana fikir verelim.
NERELERDESIN KIZ NAPIOSUN BAKALIMMannişler ve kuzucukları nasılsınızzzz sıcaklarla aranız nasılll içim kavruluyo resmen bu yaz bizlere zor olacak Allah yardımcımız olsun
AMİN KUZUM COK TESEKKUR EDERIM
Filizim evlilik yıl dönümün kutlu olsun buarada. allah uzun ömürler nasip etsin. hediye olaylarına bayıldım ne güzel ya valla çok düşüncelilermiş. bana kimse bişi almıyo yaaa. kendimde çekiniyorum almaya. ama bi bebeklerime hediye alan olsa havalara uçucam
gözünaydın canım. çok sevindim kan sonucunun da güzel çıkmasına. 29unda diğerinin cinsiyetini de öğrenirsiniz canım inşallah. benim kontroller normalde 2 haftada bir. bu sefer iki hafta üstüste çağırmıştı doktorum ondan sanırım 3 hafta sonrasına verdi. 10 haziranda tekrar gidicem. ilk defa bu kadar uzun süre göremiycem bebişleri. nasıl geçicek bilmiyorumarada belki giderim başka doktora:) güle güle oturun tekrar canım. bebişler kısmetiyle geliyor gerçekten. eşimde şimdi alamazsak ilerde daha zor diyor. bir arkadaşı aracılığı ile bir ev beğenmiş ama ben görmedim henüz. haftasonu bakıcam. bakalım kısmet.
BENIM VAR AKINTIM CnıM HATTA SARI RENKLI AMA KOKUSU YOK BIDE KASINTI VAR MANTAR OLDUM DR KREM VERDI BAKALIM..
BENDE MANTAR OLDUM CANIM KASINTI ICIN KETEROL VERDI KREM SURUYORUM SABAH AKSAM KASINTI DURDU
ERKEK OLSAYDI CAGAN DUSUNUYORDUM CANIM
AMA KIZA HIC ISIM BULAMADIM DAHA
NERELERDESIN KIZ NAPIOSUN BAKALIMM
AMİN KUZUM COK TESEKKUR EDERIM
CANIM BENDE ALMIYORUM INAN 2 SEY ALDIM KORKA KORKA BASKALARI ALIO ISTE KAYNANAM KAYNIM ABLAMLAR ALSINLAR DAHA İİBIZE MASRAF OLMAZ AY KIYAMAM CANIMMM ANNEN ALMAZMI HEDIYE
pc basında uyuyakalmısım ter ıcınde kalmısım ya kızlar ıstanbulda cok sıcak 33 derece bugun
filizimmmm iş güç çalışmaca sen nasılsın canım benimmm evet istanbul kavruluyoooo kızçen geliyomuş kesin mi tatlım bizde 31 mayısta gidicez bakalım %80 demişti erkek için ne çıkıcak merakla bekliyorummmm ama bebeğim eğer kız sa benim ismi hazır çok önceden zeynep mira belki sanada fikir olur
canım banada %100 kız gelıyor dedi.bende 30 mayısta gıdıcem 4 lu test ıcın .
Canım zeynep ısmını bende begenıyorum ama amcamın kızının bebısı yenı dogdu ve o koydu
oyyy yerim onu ben kızıda erkeğide bir nihayetinde bizimde netleşse içim rahatlıycak
haklısın eğer yakın birinde varsa zeynep ismi olmaz içine sinen güzel bi isim bulursun nasılolsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?