2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
istanbulda yanıyo düşün düşün bi çare yok bunun temmuz ağustos ayını düşünmek bile istemiyorumm kavrulucaz resmen şu yazı sağsalim çabucak atlatsak

vallahi ya zaten yaza oldum olası tahammülüm yok cok terlerim cok bunalırım o koca göbek ve fazla kilolarla temmuzda agustosta napcam bilmiyorum allahtan ben calısmıyorum heralde küveti soguk suyla doldurur içinde oturum bütün gün aksam 8 9 dan öncede evden cıkmam sanrım

arkadasım orası neresi bilmiyorum ancak burası diyarbakır ve biz 50 dereceyi gördük gecen sene

Burası Maraş canım,biz de geçen sene 50 dereceyi gördük.
Nefes alamadık resmen,bi de buralı da değilim.Hiç alışık değilim bu sıcağa,neme.
Hele ilk geldiğim sene 7 aylık hamileydim ve boğuluyordum.

Bizim de evde oğlumun havuzu var kocaman.
Geçen senelerde de girmiştik,bu sene çıkamayız artık.

arkadasım orası neresi bilmiyorum ancak burası diyarbakır ve biz 50 dereceyi gördük gecen sene

oofffff işimiz çok zor çokkk

bende diyorum iş yerinde masamın altına leğen getirim koyayım ayaklarımı sokarım içine

sıcak bi yana da nem varsa nefes aldırmıyor gerçekten hava insanın üstüne üstüne yapışıyor birde son 50 yılın en sıcak yazı olucakmış sansımıza

Masa altına leğen fikrini çok sevdim,ben de yapabilirim bunu.Oda müsait çünkü.
Son 50 yılın en sıcak yazı mı olacakmış.Ben artık memlekete doğru gideyim yavaş yavaş.
Nem işte beni bitiren.Düşünsene 30 yaşına kadar İç Anadolunun kuru sıcağında yaşamışsın.
Birden sıcakla birlikte nemle tanışıyorsun.
Son zamanlarda alıştım bile sayılır ama işte bu sene işimiz zor olacak.

evet benimde oda müsati o yüzden bu çözümü buldum valla biraz gülünç ama çare işte bizim bina komple cam güneş içeride sürekli bide en üst kat tavandanda yiyo güneşi gerisini sen düşün

senin işte zor alışamadığın bi iklim hadi sıcağa alışıksın ama nem ne berbat bişeydir öyle böyle atlatıcaz bu yazı tek dileğim göz açıp kapayıncaya kadar geçsin

Filizim evlilik yıl dönümün kutlu olsun buarada. allah uzun ömürler nasip etsin. hediye olaylarına bayıldım ne güzel ya valla çok düşüncelilermiş. bana kimse bişi almıyo yaaa. kendimde çekiniyorum almaya. ama bi bebeklerime hediye alan olsa havalara uçucam

canım bende detaylı için erken değil mi diye soracaktım:) beni 20.haftada detaylı ultrason için yönlendireceğini söyledi doktorum. size 2'li test yaptılar mı? benim doktorum sadece ense kalınlığı ölçümü yaptı birer hafta arayla iki kes kontrol etti. iyi çıktı çok şükür. bir bebişimiz pek nazlı çıktı. dönmesini tam 45 dk. bekledi doktorumuz:) cinsiyetleri için sıkıştırdım biraz. dört boyutlu da baktı ama göremedi. 16.haftada tekrar kontrolümüz var. o zaman kesin dedi ama bakalım. senin için 12.hafta fotolarını yüklemiştim diğer topiğe. bu arada eviniz hayırlı olsun canım. güle güle oturun bebişlerinizle. bizim de şu an öyle bir niyetimiz var. hayırlısı bakalım kısmet.[/QUOTE]

cnm bana zaten geçen hafta 2 li test yaptılar işte. detay ultrason diye dedikleri 2li testmiş senin anlayacağın. kan sonucu da iyi çıktı şükürler olsun. 29 mayıs çarşamba tekrar kontrole gitcez. bu sefer diğer bebişiminde cinsiyetini öğreniriz inş. fotolara baktım yerim ben onlarıı yaaa. senin bidahaki kontrolün nezaman? ev konusuna gelince valla tamamen bebişlerin kısmeti diyorum ben. bianda aldık şükür. zaten bebekler doğduktan sonra bidaha almamız çok zordu. biraz yüklü bi borca girdik ama borca girmeyincede bişi olmuyor. darısı sana olsun inş. allah sana da nasip etsin insanın kendi evi olması çok güzel bir duyguymuş

Antalyaya bana gelin kızlar evim deniz 300 metre Koca göbeklerle plajı istila ederiz turistleri kaçırırız Fok balığı gibi her birimiz bir tarafta Ayyy düşününce çok güldümmm

ah ah hepiniz sıcaklardan şikayetçi bense soğuktan.inanmakta zorluk cekeblırsınız ama ben suan yanıbasımda elektrıklı ısıtıcı yakmıs oyle oturuyorum.dün dısarıdaydım.içime uzun kollu üst onun üstüne de hırka gıydığım halde dondum resmen.bugunde hafıf grıp gıbıyım o yuzden buraya yaz gelmeyecek galıba gözüm korktu(

kızlar nasılsınız bışey sorcam akıntısı hiç gecmeyen varmı benım hiç gecmiyoda
BENIM VAR AKINTIM CnıM HATTA SARI RENKLI AMA KOKUSU YOK BIDE KASINTI VAR MANTAR OLDUM DR KREM VERDI BAKALIM..
BENDE MANTAR OLDUM CANIM KASINTI ICIN KETEROL VERDI KREM SURUYORUM SABAH AKSAM KASINTI DURDU
filizcimm bebişine hangi isimleri düşünüyorsun bizde sana fikir verelim.
ERKEK OLSAYDI CAGAN DUSUNUYORDUM CANIM
AMA KIZA HIC ISIM BULAMADIM DAHA

annişler ve kuzucukları nasılsınızzzz sıcaklarla aranız nasılll içim kavruluyo resmen bu yaz bizlere zor olacak Allah yardımcımız olsun
NERELERDESIN KIZ NAPIOSUN BAKALIMM
AMİN KUZUM COK TESEKKUR EDERIM
CANIM BENDE ALMIYORUM INAN 2 SEY ALDIM KORKA KORKA BASKALARI ALIO ISTE KAYNANAM KAYNIM ABLAMLAR ALSINLAR DAHA İİ BIZE MASRAF OLMAZ AY KIYAMAM CANIMMM ANNEN ALMAZMI HEDIYE

pc basında uyuyakalmısım ter ıcınde kalmısım ya kızlar ıstanbulda cok sıcak 33 derece bugun

cnm bana zaten geçen hafta 2 li test yaptılar işte. detay ultrason diye dedikleri 2li testmiş senin anlayacağın. kan sonucu da iyi çıktı şükürler olsun. 29 mayıs çarşamba tekrar kontrole gitcez. bu sefer diğer bebişiminde cinsiyetini öğreniriz inş. fotolara baktım yerim ben onlarıı yaaa. senin bidahaki kontrolün nezaman? ev konusuna gelince valla tamamen bebişlerin kısmeti diyorum ben. bianda aldık şükür. zaten bebekler doğduktan sonra bidaha almamız çok zordu. biraz yüklü bi borca girdik ama borca girmeyincede bişi olmuyor. darısı sana olsun inş. allah sana da nasip etsin insanın kendi evi olması çok güzel bir duyguymuş

pc basında uyuyakalmısım ter ıcınde kalmısım ya kızlar ıstanbulda cok sıcak 33 derece bugun

filizimmmm iş güç çalışmaca sen nasılsın canım benimmm evet istanbul kavruluyoooo kızçen geliyomuş kesin mi tatlım bizde 31 mayısta gidicez bakalım %80 demişti erkek için ne çıkıcak merakla bekliyorummmm ama bebeğim eğer kız sa benim ismi hazır çok önceden ZEYNEP MİRA belki sanada fikir olur

canım banada %100 kız gelıyor dedi.bende 30 mayısta gıdıcem 4 lu test ıcın .
Canım zeynep ısmını bende begenıyorum ama amcamın kızının bebısı yenı dogdu ve o koydu

canım banada %100 kız gelıyor dedi.bende 30 mayısta gıdıcem 4 lu test ıcın .
Canım zeynep ısmını bende begenıyorum ama amcamın kızının bebısı yenı dogdu ve o koydu

oyyy yerim onu ben kızıda erkeğide bir nihayetinde bizimde netleşse içim rahatlıycak

haklısın eğer yakın birinde varsa zeynep ismi olmaz içine sinen güzel bi isim bulursun nasılolsa

oyyy yerim onu ben kızıda erkeğide bir nihayetinde bizimde netleşse içim rahatlıycak

haklısın eğer yakın birinde varsa zeynep ismi olmaz içine sinen güzel bi isim bulursun nasılolsa

aynen canım hepsı bir ne farkeder ben erkek dedım dedım ole hıssettım kız cıktı.
Yakında var.o yuzden ıstemem ıns bulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…