BENIM VAR AKINTIM CnıM HATTA SARI RENKLI AMA KOKUSU YOK BIDE KASINTI VAR MANTAR OLDUM DR KREM VERDI BAKALIM..
benım kasıntım falan yok canım sadece akıntı var oda rahatsız edıyo merak ettım sadece bendemı var dıye
canım nerelerdesın merak ettım gecmıs olsun kalsıyum eksıklıgınden dolayı kasılma oluyormus genelde.o sekıldemı oluyor senınde benımde 2 sefer oldu dr elevıt verdı ıstekızlar selamm
Henüz geçmişi okuyamadım umarım iyisiniz.
Benim eklem ağrılarım başladı kızlar... Bileklerim, parmaklarım ekleml yerleri ağrıyor. Hele ki o baş parmağım bir yere değdimi cığırıyorum resmen
ortopedi doktoruna gittim gebelikle nedensiz ağrılar çıkabilir, film de çekemeyiz yapacak bişey yok, dinledir kalsiyum eksikliği konusunda kendi doktoruna danış dedi.
Canımın içi doktorumu aradım kalsiyum-magnezyum hapı söyledi bide ona başladık... Elevit ile ferro yetmiyordu birde bunu içeceğim.(
gecmis bitmiyor okumakla :))
herkese selam olsun
filizcim nice sneleree .. Mutlu mesut onsallah.. Ask meyvenizle beraber :))
canım nerelerdesın merak ettım gecmıs olsun kalsıyum eksıklıgınden dolayı kasılma oluyormus genelde.o sekıldemı oluyor senınde benımde 2 sefer oldu dr elevıt verdı ıste
saol canım benımValla bazen gecmısı bende okuyamıyorum cok bırıkmıs oluyor
ohh ne guzel gez gez bense hala esım gelır cıkarız dıye beklıyorum evdedün işyerinden sonra arkadaşıma gittim orada kaldım. Sabah erkenden arkadaşımın gelinlik provası vvs . Işleri için koşturduk. Yeni iş yerine geldim girmeye fırsatım olmadıMutlu senelere bu arada canım benim.....
10 günden fazladır eklem ağrılarım var gitikçe artınca dr. Gittim. Kalsiyum alamıyorum ondanmı dedim. O da kendi doktorunuza sorun dedi. Bacak kasılması ayak kasılması da çok nadir oluyor ama bu eklem ağrıları gittikçe arttı. Doktora söyleyince kalsiyum magnezyum desteği verdi. 27 mayısta 4lü sonuç için gideceğim zaten daha detaylı konuşma fırsatım olur.
saol canımmmmcımmfilizimmmmmm canımmm evlilik yıldönünüz kutlu olsun canımmm
slm canlarım herzamn giremiyorum nasılsınız bu dörtlü test olayını merak exdiyorum yaptıran oldumu acaba nasıl yapıyorlar bilne varmıı
slm canlarım herzamn giremiyorum nasılsınız bu dörtlü test olayını merak exdiyorum yaptıran oldumu acaba nasıl yapıyorlar bilne varmıı
sağol canım, sen nasılsın? dörlüde ikilinin aynısı şeklinde yapılıyor. ultrason-kan tahlili
canım 2 lının aynısı kımısı yaptırmıyor kımısınınde dr ıstıyor benım dr ıstedı sorun cıkmadıgı halde .
ohh ne guzel gez gez bense hala esım gelır cıkarız dıye beklıyorum evde
Hala mal teslımatı yapıyormus sınır oldum kapattım tlf suratına
Saol canımm..bende gıdıcem 4 lu test ıcın 30 mayıstasımdıde onu bekle bekle ınsan sınır olur .
saol canımmmmcımmevde pıneklıyorum hala
en ıyısı canımmm dınlene dınlene gez tabıykıde.valla gez gez işimizi bitiremedik. Iş yerine gelmem lazım diye öğlene döndük ama halimde kalmamış meğer... Yine baya iş hallettik. Nikah şekeri malzemesi de aldık, kendime de fikirler ürettim... Herşeye çabuk karar verdiğimden heryere beni götürüyorKıyamıyorum bende dinlene dinlene geziyoruz.
Sen tek çık tatlım eşini bekleme? En azından yakın yerlerde turlarsın canım. Hareket olsun. Sıcaklarda geldi ev bunalıma sokar valla.
Ayrıca... 4lüyü düşünme bebeğini göreceğini düşün stres yapmamış olursun
ben ılk baslarda agrımıstı canım bende sardım sıcak tuttum bıde bol bol su ıctım 3 lıtre kadar gectı..kızlar bırkac saattı belımın yanındakı bosluklarda agrım var(yanlarımda).bu sıcakta şal sardım oturuyorum.sızce neden olabılır.yasayan oldu mu
kızlar biraz geç geldim doktordan çıkınca başka yerlere gittim. çok şükür bebeğim çok iyi şu an için herşey yolunda ve erkek kesinleşti hatta bayağı terbiyesiz benim oğlan mallar meydandaydı fotoları yükleyeceğim tek moralimi bozan 3 kilo almişım daha doğrusu doktor çok anormal karşıladı aslında doğru dürüst hiçbir şey yemiyorum çok meyva yıyorum o ndan kilo aldım ama 47 kilo oldum zaten çok zayıf hamile kaldım bu doktor niye böyle karşıladı anlamadım kiloyu hiç sevmeyen tarz da bir adam ayda bir kilo almam lazımmış neyse yavrum sağlıklı ya gerisi boş detaylı için 19 hazirana gün verdi 2 doktor bakıyormuş. Bir de bir test istedi bir hormona bakıcakmış eğer detalı da bir sorun çıkarsa amnosentez yapılırsa kıyaslama yapılıyormuş ay neyse yavrumu görmek çok iyi geldi.
kızlar bırkac saattı belımın yanındakı bosluklarda agrım var(yanlarımda).bu sıcakta şal sardım oturuyorum.sızce neden olabılır.yasayan oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?