2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
benim çeşitli ağrılarım oluyor kasık-karın-bel gibi ama senin ağrını tam anlayamadım canım. yorulduysan yada üşüttüysen?? evdeysen yan yatıp uzan biraz.

ısteyım daha kızlar yaa.kendımı korkutmak ıstemıyorum ama hosuma gıtmedı.eve gıdıp bı dus alayım bakalım ınsallah gecer

ısteyım daha kızlar yaa.kendımı korkutmak ıstemıyorum ama hosuma gıtmedı.eve gıdıp bı dus alayım bakalım ınsallah gecer

korkma canım benımde oldu hemde 2 tarafım bobrek sandım ama gectı sonra. Ben polar şal ıle sardım öle yattım sıcak tutmak ii geldii

hadi gözün aydınnn bence dr. kilo takıntısı var. bende 2.5 kg aldım bugüne kadar? sen takılma doktora herşeyin güzel bence tadını çıkaarrr

Kızlar elinizden geldiğince günlük pedden uzak durun, mantara yol açar. Çalışan annelere tavsiyem 2-3 iç çamaşırı taşısınlar yanlarında .
ben ona peçeteyle çözüm buldum peçete koyuyorum her tuvalettede değiştiriyorum daha iyi oluyor.
istanbulda yanıyo düşün düşün bi çare yok bunun temmuz ağustos ayını düşünmek bile istemiyorumm kavrulucaz resmen şu yazı sağsalim çabucak atlatsak
canım bizimde işde klima var evde yok eve de vantilatör almayı planlıyorum sende işde kullanmak için alsan kendine
Antalyaya bana gelin kızlar evim deniz 300 metre Koca göbeklerle plajı istila ederiz turistleri kaçırırız Fok balığı gibi her birimiz bir tarafta Ayyy düşününce çok güldümmm
:) hayalleettimde çok komik düşünsene 10 15 tane hamile bayan hahahahaha ayhh ne komik olur bütün hamişler toplandık deriz
hımmm benimde kız olursa aklımda asya vardı şimdi birde şelale ve şevvali ekledim belki sanada fikir olur tatlım
geçmiş olsun tatlımm ilaçlarını ihmal etme bari
Eki Görüntüle 717738
Benim terbiyesiz oğlum teyzeleri.
resmi görünce çıldırdım resmen ayyyyyhhhhhh o negüzel bişey öyle yarabbim yesinler onun heryerini kız ne güzel oturmuş maşallah subhanallah

Allah hepinizden razı olsun dualarınızı hissediyorum kalp kalbe karşı herkez için hep dua ediyorum. Allahım hepımızin yavrusunu sağlıkla zamanında hiçbir sorun olmadan kucağımıza almayı nasip etsın . Bu arada kızlar bir tanıdığım çok dindardır bol bol karnıda tut ve ya hami çek dedi çocuğun akıllı ağırbaşlı uysal olur dedi sizle de paylaşmak istedim.

ben ona peçeteyle çözüm buldum peçete koyuyorum her tuvalettede değiştiriyorum daha iyi oluyor.

geçmiş olsun tatlımm ilaçlarını ihmal etme bari

evet bende günlük ped yerine kağıt havlu kullanıyorum. peçete gibi pul pul dağılmıyorda. Kağıt havlusuz yaşayamam heralde
hemen aldım canım, içtim bile

korkutma tabi... bak bugün doktor bana dedi hamilelikte sebepsiz çok çeşit ağrılar çıakabilir diye.

korkma canım benımde oldu hemde 2 tarafım bobrek sandım ama gectı sonra. Ben polar şal ıle sardım öle yattım sıcak tutmak ii geldii

bende bobrekten suphelendım en basta.bugun atlet gıymemıstım ıl defa.tam arkamda olmasa da caprazımda cam acık bunlarla ılgısı olabılır mı

evet bende günlük ped yerine kağıt havlu kullanıyorum. peçete gibi pul pul dağılmıyorda. Kağıt havlusuz yaşayamam heralde
hemen aldım canım, içtim bile
:) bide çalıştığım için sürekli iç çamaşırı değiştirmem mümkün olmuyor ıslak kalmasıda mantarın ve iltahabın daha çok olmasına sebep oluyor mümkün olduğunca kuru tutmak gerekiyor. ... şifa olsun tatlım...
bende bobrekten suphelendım en basta.bugun atlet gıymemıstım ıl defa.tam arkamda olmasa da caprazımda cam acık bunlarla ılgısı olabılır mı

canım olabilir dikkat et kendine

kadiköy bebişinin ultrason görüntüsünün çıktısını alıp akşam eşime göstermek istiyorum iznin olursa o bebişin içerde oturabilceğine inanmıyorda

olur tabı canım bende yatarken kısa gıymısım sanırım ustum acık kalmıs ondan oldu gectı sımdılık

Bu koca karı laflarının hepsı bende doğru çıktı bırıncisi ben hamile kaldığımı öğrenmeden bir gün önce rüyamda erkek çocuk görmüştüm ve hep erkek hissettim . Koca karı laflarında ben bıçağa oturdum , beni gören herkez erkek dedi parlamışım güzelleşmişim ve birde hep tatlı aşerdim artık doğru yanlış bilmem ama bende hepsi tuttu.

Kadikoy masallah ya oglusuna kocaman olmus .. Kontolunde iyi gecmis vanim gozun aydin ..

Rengarenk bendede oluyor agrilar , bel agrisi boslugumda usutunce , korkma bence ..

Asyaaeren gecmis olsun canim ilaclarini ihmal etme ..

Kizlar sukur tansiyonum yoluna girdi ,

Cenem cok kabardi bu arada kasiniyor , kucuk kucuk sivilce

Bu arada kızlar bir tanıdığım çok dindardır bol bol karnıda tut ve ya hami çek dedi çocuğun akıllı ağırbaşlı uysal olur dedi sizle de paylaşmak istedim.

canım benim çok güzel bir bilgi vermişsin Allah razı olsun, bu arada oğluna maşallah maşallah inanamadım yaa, başka topikte koysalar photoshop sanarım resmen oturmuş, bide şeyi meyi nasıl meydanda oyyyy

slm kızlar,eşimin tomoğrafi sonucu temiz çıktı çok şükür.söz almıştım temiz çıkarsa denize götürcek beni cumartesiye kadar.(ama zaten ben emindim bir şey çıkmayacğına )

slm kızlar
ben hala cinsiyetini öğrenemedim ufaklıgın pzt kontrol var bakalım hayırlısı
bende artık izin istiycem yatmaktan çok bunaldım çokda gazım oluyo yat yat
kadıkoylü cnm allah bağışlasın çok tatlı çıkmış paşa
bide doktorunu ben anlayamadım zayıf hamile kalanların daha fazla kilo alması lzm
gebelikte bendeki bütün gebelik kitaplarında öyle yazıyor
bende kilo alcam die yırtıyorum kendimi ama henüz 1 kilo alabildim
bnm doktorumda normal dio ama ben almak istiyorum eski kıyafetlerime girmek istemiyorumki ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…