Eki Görüntüle 717738
Benim terbiyesiz oğlum teyzeleri.
benim çeşitli ağrılarım oluyor kasık-karın-bel gibi ama senin ağrını tam anlayamadım canım. yorulduysan yada üşüttüysen?? evdeysen yan yatıp uzan biraz.
en ıyısı canımmm dınlene dınlene gez tabıykıde.
Bende ole yapıyorum ve cabucak yoruluyorum ya.
Dusunmemek eldemı kuzum ya ama ne yapalım ..
ben ılk baslarda agrımıstı canım bende sardım sıcak tuttum bıde bol bol su ıctım 3 lıtre kadar gectı..
hadı gozun aydın canım erkekın gelıyormus
ısteyım daha kızlar yaa.kendımı korkutmak ıstemıyorum ama hosuma gıtmedı.eve gıdıp bı dus alayım bakalım ınsallah gecer
Kızlar biraz geç geldim doktordan çıkınca başka yerlere gittim. Çok şükür bebeğim çok iyi şu an için herşey yolunda ve erkek kesinleşti hatta bayağı terbiyesiz benim oğlan mallar meydandaydı fotoları yükleyeceğim tek moralimi bozan 3 kilo almişım daha doğrusu doktor çok anormal karşıladı aslında doğru dürüst hiçbir şey yemiyorum çok meyva yıyorum o ndan kilo aldım ama 47 kilo oldum zaten çok zayıf hamile kaldım bu doktor niye böyle karşıladı anlamadım kiloyu hiç sevmeyen tarz da bir adam ayda bir kilo almam lazımmış neyse yavrum sağlıklı ya gerisi boş detaylı için 19 hazirana gün verdi 2 doktor bakıyormuş. Bir de bir test istedi bir hormona bakıcakmış eğer detalı da bir sorun çıkarsa amnosentez yapılırsa kıyaslama yapılıyormuş ay neyse yavrumu görmek çok iyi geldi.
Eki Görüntüle 717738
ısteyım daha kızlar yaa.kendımı korkutmak ıstemıyorum ama hosuma gıtmedı.eve gıdıp bı dus alayım bakalım ınsallah gecer
ben ona peçeteyle çözüm buldum peçete koyuyorum her tuvalettede değiştiriyorum daha iyi oluyor.Kızlar elinizden geldiğince günlük pedden uzak durun, mantara yol açar. Çalışan annelere tavsiyem 2-3 iç çamaşırı taşısınlar yanlarında .
canım bizimde işde klima var evde yok eve de vantilatör almayı planlıyorum sende işde kullanmak için alsan kendineistanbulda yanıyodüşün düşün bi çare yok bunun temmuz ağustos ayını düşünmek bile istemiyorumm kavrulucaz resmen şu yazı sağsalim çabucak atlatsak
:) hayalleettimde çok komik düşünsene 10 15 tane hamile bayan hahahahaha ayhh ne komik olur bütün hamişler toplandık derizAntalyaya bana gelin kızlar evim deniz 300 metreKoca göbeklerle plajı istila ederiz turistleri kaçırırız Fok balığı gibi her birimiz bir tarafta Ayyy düşününce çok güldümmm
hımmm benimde kız olursa aklımda asya vardı şimdi birde şelale ve şevvali ekledim belki sanada fikir olur tatlımBENIM VAR AKINTIM CnıM HATTA SARI RENKLI AMA KOKUSU YOK BIDE KASINTI VAR MANTAR OLDUM DR KREM VERDI BAKALIM..
BENDE MANTAR OLDUM CANIM KASINTI ICIN KETEROL VERDI KREM SURUYORUM SABAH AKSAM KASINTI DURDU
ERKEK OLSAYDI CAGAN DUSUNUYORDUM CANIM
AMA KIZA HIC ISIM BULAMADIM DAHA
NERELERDESIN KIZ NAPIOSUN BAKALIMM
AMİN KUZUM COK TESEKKUR EDERIM
CANIM BENDE ALMIYORUM INAN 2 SEY ALDIM KORKA KORKA BASKALARI ALIO ISTE KAYNANAM KAYNIM ABLAMLAR ALSINLAR DAHA İİBIZE MASRAF OLMAZ AY KIYAMAM CANIMMM ANNEN ALMAZMI HEDIYE
geçmiş olsun tatlımm ilaçlarını ihmal etme bariKızlar selamm
Henüz geçmişi okuyamadım umarım iyisiniz.
Benim eklem ağrılarım başladı kızlar... bileklerim, parmaklarım ekleml yerleri ağrıyor. hele ki o baş parmağım bir yere değdimi cığırıyorum resmen
ortopedi doktoruna gittim gebelikle nedensiz ağrılar çıkabilir, film de çekemeyiz yapacak bişey yok, dinledir kalsiyum eksikliği konusunda kendi doktoruna danış dedi.
Canımın içi doktorumu aradım kalsiyum-magnezyum hapı söyledi bide ona başladık... Elevit ile ferro yetmiyordu birde bunu içeceğim.(
resmi görünce çıldırdım resmen ayyyyyhhhhhh o negüzel bişey öyle yarabbim yesinler onun heryerini kız ne güzel oturmuş maşallah subhanallahEki Görüntüle 717738
ben ona peçeteyle çözüm buldum peçete koyuyorum her tuvalettede değiştiriyorum daha iyi oluyor.
geçmiş olsun tatlımm ilaçlarını ihmal etme bari
korkutma tabi... bak bugün doktor bana dedi hamilelikte sebepsiz çok çeşit ağrılar çıakabilir diye.
korkma canım benımde oldu hemde 2 tarafım bobrek sandım ama gectı sonra. Ben polar şal ıle sardım öle yattım sıcak tutmak ii geldii
:) bide çalıştığım için sürekli iç çamaşırı değiştirmem mümkün olmuyor ıslak kalmasıda mantarın ve iltahabın daha çok olmasına sebep oluyor mümkün olduğunca kuru tutmak gerekiyor. ... şifa olsun tatlım...evet bende günlük ped yerine kağıt havlu kullanıyorum. peçete gibi pul pul dağılmıyorda. Kağıt havlusuz yaşayamam heralde
hemen aldım canım, içtim bile
bende bobrekten suphelendım en basta.bugun atlet gıymemıstım ıl defa.tam arkamda olmasa da caprazımda cam acık bunlarla ılgısı olabılır mı
bende bobrekten suphelendım en basta.bugun atlet gıymemıstım ıl defa.tam arkamda olmasa da caprazımda cam acık bunlarla ılgısı olabılır mı
Bana yapılan tüm kocakarı yöntemlerinde erkek çıkıyordu o kadar benimsemiştik ki oğlum diye severken karnmı kız çıktı :)) kuzenimin bir tezi var içine ne doğuyorsa ve rüyanda ne görürsen tersi çıkıyor diyor :)
kadiköy bebişinin ultrason görüntüsünün çıktısını alıp akşam eşime göstermek istiyorum iznin olursa o bebişin içerde oturabilceğine inanmıyorda
Bu arada kızlar bir tanıdığım çok dindardır bol bol karnıda tut ve ya hami çek dedi çocuğun akıllı ağırbaşlı uysal olur dedi sizle de paylaşmak istedim.
Tabi canım ne demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?