cnm bana zaten geçen hafta 2 li test yaptılar işte. detay ultrason diye dedikleri 2li testmiş senin anlayacağın. kan sonucu da iyi çıktı şükürler olsun. 29 mayıs çarşamba tekrar kontrole gitcez. bu sefer diğer bebişiminde cinsiyetini öğreniriz inş. fotolara baktım yerim ben onlarıı yaaa. senin bidahaki kontrolün nezaman? ev konusuna gelince valla tamamen bebişlerin kısmeti diyorum ben. bianda aldık şükür. zaten bebekler doğduktan sonra bidaha almamız çok zordu. biraz yüklü bi borca girdik ama borca girmeyincede bişi olmuyor. darısı sana olsun inş. allah sana da nasip etsin insanın kendi evi olması çok güzel bir duyguymuş gözünaydın canım. çok sevindim kan sonucunun da güzel çıkmasına. 29unda diğerinin cinsiyetini de öğrenirsiniz canım inşallah. benim kontroller normalde 2 haftada bir. bu sefer iki hafta üstüste çağırmıştı doktorum ondan sanırım 3 hafta sonrasına verdi. 10 haziranda tekrar gidicem. ilk defa bu kadar uzun süre göremiycem bebişleri. nasıl geçicek bilmiyorumarada belki giderim başka doktora:) güle güle oturun tekrar canım. bebişler kısmetiyle geliyor gerçekten. eşimde şimdi alamazsak ilerde daha zor diyor. bir arkadaşı aracılığı ile bir ev beğenmiş ama ben görmedim henüz. haftasonu bakıcam. bakalım kısmet.
evet senin baya geç vermiş ama aslında biyönden iyi gittiğinde kocaman olmuş olcaklarcanım bizde aynı sizin gibi düşündük. tek çocuk değil 2tane çocuk onlar doğduktan sonra hiç kıprdayamayız. en azından daha ufaklarken biraz krediyi ödemeye alışmış oluruz çok zorlanmayız dedik. inş. sizinde olumlu olurda alırsınız cnm. hayırlısı olsun hakkınızda
aaaa senin kanaman mı oldu bitanem hiç haberim yokkk
canım ben progestan kullanıyordum. doktorum kontrolden sonra artık bırakalım dedi. 13+4 olmuştu bebişler. o akşam progestan kullanmadım ertesi gün çok az nokta şeklinde kanamam oldu ama iğne yapınca kesildi çok şükür.
slm kızlar,eşimin tomoğrafi sonucu temiz çıktı çok şükür.söz almıştım temiz çıkarsa denize götürcek beni cumartesiye kadar.(ama zaten ben emindim bir şey çıkmayacğına )
filiz86, canım beni de listeye ekleyebilir misin?
uzun zamandır takip ediyordum konuyu fakat düşük tehlikem oluğu için cesaret edemedim bir türlü yazmaya, bebeği kaybedersem yazdıklarımı okumaya dayanmam diye( çok şükür 1 hafta önce lekelenmem bitti, progestana devam ediyorum... haftaya cuma doktora gidicem inşallah o zaman cinsiyetimizi de öğreniriz :)
bu arada 1. hamileliğim, son adet tarihim 8 şubat ve muhtemel doğum tarihi 15 kasım Allah nasip ederse
eklerım canım.. Benımde oldu lekelerım canım ne yapalım nasıp dogucak yıyecek gunu varsa dogar merak etme..
Benım cok cok fazla oldu parcalar dusurdum ama hala suan bebegım benımle..ben gunde 4 progestan alıyorum hala.
kızlar nasılsınız bışey sorcam akıntısı hiç gecmeyen varmı benım hiç gecmiyoda
Antalyaya bana gelin kızlar evim deniz 300 metreKoca göbeklerle plajı istila ederiz turistleri kaçırırız Fok balığı gibi her birimiz bir tarafta Ayyy düşününce çok güldümmm
ısteyım daha kızlar yaa.kendımı korkutmak ıstemıyorum ama hosuma gıtmedı.eve gıdıp bı dus alayım bakalım ınsallah gecer
Eki Görüntüle 717738
Benim terbiyesiz oğlum teyzeleri.
ben ona peçeteyle çözüm buldum peçete koyuyorum her tuvalettede değiştiriyorum daha iyi oluyor.
canım bizimde işde klima var evde yok eve de vantilatör almayı planlıyorum sende işde kullanmak için alsan kendine
:) hayalleettimde çok komik düşünsene 10 15 tane hamile bayan hahahahaha ayhh ne komik olur bütün hamişler toplandık deriz
hımmm benimde kız olursa aklımda asya vardı şimdi birde şelale ve şevvali ekledim belki sanada fikir olur tatlım
geçmiş olsun tatlımm ilaçlarını ihmal etme bari
resmi görünce çıldırdım resmen ayyyyyhhhhhh o negüzel bişey öyle yarabbim yesinler onun heryerini kız ne güzel oturmuş maşallah subhanallah
ne kadar şanslısınız
kızlar ya sanırım yanlış bişey yaptım.
terliğim var sanıpraftan bişey almak için uzandım ve sağ kasığıma bir ağrı girdi((
çok şiddetli değil ama bişey olmamıstır inşallah dimi(
Filizcaaaannn evlilik yıldönümünüz kutlu olsunnnn, 3 yıldan 30 yıllara inşallahhhh :123::123::123::123:
bende antalyadayım canım ve ziraat mühendisyim seralar yanıyo agustos eylülde ne yapıcam bılmıyoruım valla
bende antalyadayım canım ve ziraat mühendisyim seralar yanıyo agustos eylülde ne yapıcam bılmıyoruım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?