2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

aman şükür yaa çok geçmiş olsun bitanem.

Eki Görüntüle 717738
Benim
terbiyesiz oğlum teyzeleri.

yaaaa süpperrrrrrrrr bi foto olmuşşş çok şanslısın valla hiçbirimizin bukdar net değil. yerim ben onuuu yaaa. gözün aydın bitanem allah kucağına almayı nasip etsin

slm kızlar,eşimin tomoğrafi sonucu temiz çıktı çok şükür.söz almıştım temiz çıkarsa denize götürcek beni cumartesiye kadar.(ama zaten ben emindim bir şey çıkmayacğına )

gözünüz aydın cnm bunla geçmiş olsunnn

canım hoşgeldin .inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kasımda bebişlerimizi dogurup dogum hikayelerimizide burada paylaşırızz .

benimde lekelenmem oldu progestan alıyordum günde iki defa, progestanı alırken bu sefer kanamam oldu çok korktum ağlaya ağlaya gittim doktora acil, 2 gün hastanede yatırdı 10 gün boyunca lekelenmem devam etti şimdi de akıntım oluyor benimde her seferinde kan geldi sanıp koşuyorum wcye haftaya doktora gidip görsem bebişimi rahatlıcam :)

Merhaba kizlar.yeni uyeyim ben de katilmak istedim araniza sirf bu baslik icin uye oldum.Listeye eklenirsem sevinirim.Ikinci gebeligim sat 8 subat.sezeryan olacagim icin dogum tarihi tahminen 1 kasim.herke
se mukemmel bir hamilelik diliyorum

kızlar nasılsınız bışey sorcam akıntısı hiç gecmeyen varmı benım hiç gecmiyoda

benımde gecmıyo canım ya hatta rengıde bazen sarı gelıyo doktorum cok normal dıyo zaten akıntının bu zamanlar artması lazım dedı mesela benım ıs arkadasım hamıleyken onda hıc olmamısdı ama zaeten ben normalde de akıntısı olan bırıyım ama canımıda sıkıyo bu durum

Antalyaya bana gelin kızlar evim deniz 300 metre Koca göbeklerle plajı istila ederiz turistleri kaçırırız Fok balığı gibi her birimiz bir tarafta Ayyy düşününce çok güldümmm

bende antalyadayım canım ve ziraat mühendisyim seralar yanıyo agustos eylülde ne yapıcam bılmıyoruım valla

ısteyım daha kızlar yaa.kendımı korkutmak ıstemıyorum ama hosuma gıtmedı.eve gıdıp bı dus alayım bakalım ınsallah gecer

o agrılar bende de var ve agrı gelınce akıntımn rengıde sarı oluyo artıyo sanırım usutmekle alakalı sıksık doktorumu arıyorum oda bıkdı benden valla

Eki Görüntüle 717738
Benim terbiyesiz oğlum teyzeleri.

maşşallah süpanallahhh paşaya nasılda oturuyor

canım benim ofiste vantilatör var ama kendine üflüyo anca o kadar sıcak oluyo yani araştırma içerisindeyim daha büyük kapsamlı bişey aldırmam lazım yoksa işim çok zor

slm kızlar:) bende bir kaç gündür giremedim ve hala bebişin cinsiyetını öğrenemedim haftaya perşembe gidicem doktora artık görürüz dedi doktorumuz bakalım artık:) banada herkes erkek dio ama göbüşten ne çıkacak bakalım:)

kızlar ya sanırım yanlış bişey yaptım.

terliğim var sanıpraftan bişey almak için uzandım ve sağ kasığıma bir ağrı girdi((

çok şiddetli değil ama bişey olmamıstır inşallah dimi(

ne kadar şanslısınız

uzulme canikom yaaa ( bana da evlenmeden once nisanlilik doneminde cok yaptilar ama oyle mucadele ettim ki onlarla simdi ondan ses cikartamiyorlar. bu mucadele bana beyaz saclara mal oldu ama babam yok diye istememislerdi beni de. herkes cekiyor bir sekil yani en kotu ihtimal ilerde degistirirsin evladinin ismini,onun bir altinina Allah muhtac etmesin sizleri.

olmamıştır ALLahın izniyle canım ama dikkat et biras uzan ve dinlen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…