Kizlarr bi sorum var , bi kerelegine kacamak yapsam kola icsem birsey olurmu ?? Sizde arada iciyormusunuz
Kizlarr bi sorum var , bi kerelegine kacamak yapsam kola icsem birsey olurmu ?? Sizde arada iciyormusunuz
kızlar ya sanırım yanlış bişey yaptım.
terliğim var sanıpraftan bişey almak için uzandım ve sağ kasığıma bir ağrı girdi((
çok şiddetli değil ama bişey olmamıstır inşallah dimi(
Eki Görüntüle 717738
Benim terbiyesiz oğlum teyzeleri.
kızlar bir kaç gün öncede sordum ama ,4'lü test hangi haftalarda yapılıypr bilen var mı?
kızlar bir kaç gün öncede sordum ama ,4'lü test hangi haftalarda yapılıypr bilen var mı?
iyi akşamlar kızlar bende bulantı keilmeye başladı sizde ne durumda bide bebişinin herketlerini hissetmeye başlayan varmı aranızda sanki ben hissetmeye başladım içimd bişi pıtırdıyo sanki arada
iyi akşamlar kızlar bende bulantı keilmeye başladı sizde ne durumda bide bebişinin herketlerini hissetmeye başlayan varmı aranızda sanki ben hissetmeye başladım içimd bişi pıtırdıyo sanki arada
Bacım bugün kontrolün vardı cinsiyeti falan kesinleşti mi bebişin nasıl
Biri yanimda icerken bende dayanamiyorum .. Ama bugün esimden istedim ama almamisbNormalde pek içmem ama az önce eşim içerken canım çekti 2 fırt çektim
Ahh antalya ahhvalla ben canım çok çektiği zaman bir çay bardağına katıyorum ve biraz asidi geçince içiyorum,yoksa bu sıcakjta antalyada durulmuyor.eşimi kandırabilirsem havada böyle devam ederse denize bile ggireceğim bu hafta.çok seviyorum denizi yüzmeyi.
Bende disarda yemek yedigimizde kandiriyorum , bir kereden birsey olmaz diye , ama benimki eve aldirmiyor bile ..ben çok canım çektiğinde 2-3 yudum içiyorum nadirende olsa. çünkü çok canım istiyo... şöyle düşün doğum yaptıktan sonra emzirirken hiçç içemicez bari hiç olmassa 2 yudum.. yani kocamı böyle kandırıyorum
Arasa kacirim bende ozaman icimi rahatlattiniz kizlar saolunCanim abartmadan icebilirsin. Ben iciyorum arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?