2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Kizlarr bi sorum var , bi kerelegine kacamak yapsam kola icsem birsey olurmu ?? Sizde arada iciyormusunuz

valla ben canım çok çektiği zaman bir çay bardağına katıyorum ve biraz asidi geçince içiyorum,yoksa bu sıcakjta antalyada durulmuyor.eşimi kandırabilirsem havada böyle devam ederse denize bile ggireceğim bu hafta.çok seviyorum denizi yüzmeyi.

Kizlarr bi sorum var , bi kerelegine kacamak yapsam kola icsem birsey olurmu ?? Sizde arada iciyormusunuz

ben çok canım çektiğinde 2-3 yudum içiyorum nadirende olsa. çünkü çok canım istiyo... şöyle düşün doğum yaptıktan sonra emzirirken hiçç içemicez bari hiç olmassa 2 yudum.. yani kocamı böyle kandırıyorum

canim bir sey olmaz. arada ben de yapiyorum agri giriyor sonra cok pisman oluyorum. ani hareketlerden kacinmamiz lazim.

iyi akşamlar kızlar bende bulantı keilmeye başladı sizde ne durumda bide bebişinin herketlerini hissetmeye başlayan varmı aranızda sanki ben hissetmeye başladım içimd bişi pıtırdıyo sanki arada

iyi akşamlar kızlar bende bulantı keilmeye başladı sizde ne durumda bide bebişinin herketlerini hissetmeye başlayan varmı aranızda sanki ben hissetmeye başladım içimd bişi pıtırdıyo sanki arada

Zor kısım geçti inşallah, artık hamileliğin tadını çıkarabilirsin.Benim bulantım pek olmadı da decavit içtim içeli kötüyüm sizi anlıyorum, hala bulantısı olanlara da Allah kolaylık versin.Benim bebiş 18 haftalık nerdeyse pıtırtıları 2 haftadır hissetmeye başladım

Kizlar hepinizi cok özledim

Arada girip okuyorum nasılsiniz diye ama genelde cok gec vakitler oluyor ve yazacak Halim kalmamış oluyor.
Hepinizi keyifli görüyorum Rabbime sukur diyorum , Rabbim daha fazla saglık huzur versin :))

Simdiden yogun bir haldeyim sünnete yaklaştıkça dahada gözüm korkuyor :)) bu hamilelikte bayagi etkilei beni sanırım sizde öylesiniz cok cabuk yoruluyorum , her yanim agriyor aksam oldumu :))

Ben ve bebis iyiyiz sukur arada kiprasimlar basladi bayagi hissetmeye basladim son gunlerde :)) tek sorun bitmek bilmeyen mide bulantilari sıcakta iyice rahatsiz ediyor beni , garip bir durum o kadar bulantiya hep acım ve midm bulana bulana yiyorum artik :)

Hepinizi ve miniklerinizi opuyorum :)))

Zor kısım geçti inşallah, artık hamileliğin tadını çıkarabilirsin.Benim bulantım pek olmadı da decavit içtim içeli kötüyüm sizi anlıyorum, hala bulantısı olanlara da Allah kolaylık versin.Benim bebiş 18 haftalık nerdeyse pıtırtıları 2 haftadır hissetmeye başladım

Allahım o ne poz seninki bayagi fotojenik maşallah , kucuk bey oturmus bir kahvei eksik , bayıldım seninkinin resmine
Oglusun sana daha cok huzur ve mutluluk getirsin dilerim

Filizcigim esinle , minik kızınla beraber cok cokkkkk uzun yıllar bir arada geçirin her evlilik yıldönümünüzü
Rabbim yuvanızda huzuru , mutlulugu , saglık ve bereketi eksik etmesin

Bacım bugün kontrolün vardı cinsiyeti falan kesinleşti mi bebişin nasıl

Vahşi canim nasilsin , umarim sende bebiste iyidir :)
Benim kontrolum Cumartesi gunu ve heyecanla bekliyorum , doktor hep erkek gibi dedi ama bu gune kadar kesin konuşmadı son gittigimizdede sırtını dondü bizimki göstermedi , bu Cumartesi kesinleşecek Rabbim hayirlisini versin :)

Normalde pek içmem ama az önce eşim içerken canım çekti 2 fırt çektim
Biri yanimda icerken bende dayanamiyorum .. Ama bugün esimden istedim ama almamisb ama icesimde kalmadi , o anda evde olsa durduramatdim heralde kendimi
Ahh antalya ahh benim yerimede bol bol yüz canim , biz bu sene kaldik buralarda o antalyanin sicagini bile öLe özlüyorumki kiymetini bilin , biz burda üsüyoruz .. Ama seneye o deniz senin bu deniz benim kimse durduramaz heralde bizi , belki seneye kucagimizda bebeklerimizle bir deniz kenarinda karsilasiriz seninle ( ayy cok romantik oldu )
Bende disarda yemek yedigimizde kandiriyorum , bir kereden birsey olmaz diye , ama benimki eve aldirmiyor bile ..
Canim abartmadan icebilirsin. Ben iciyorum arada.
Arasa kacirim bende ozaman icimi rahatlattiniz kizlar saolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…