Vahşi canim nasilsin , umarim sende bebiste iyidir :)
Benim kontrolum Cumartesi gunu ve heyecanla bekliyorum , doktor hep erkek gibi dedi ama bu gune kadar kesin konuşmadı son gittigimizdede sırtını dondü bizimki göstermedi , bu Cumartesi kesinleşecek Rabbim hayirlisini versin :)
Ben yine çok kötüyümsığıncak kimsem yok o kadar çaresizimki işten gelirken yolda tartıştık eşimle. Sesimi çıkarmadım gelince yemeğimi yaptım koydum önüne. Yedi kalktı. Bende azcık balkonda oturup yatakodasına geçip yattım. Geldi laf söylemeye başladı o kadar kırıldımki bende söyledim. Baırıp çaırıp çıktı odadan ağlarken kustum kalktım banyoya girdim. Bayılmışım kaç saat kaldım bilmiyorum gelip bakmamış bile kendi kendime ayıldım nereye çarptıysam heryerim acıyo. Çıktım yattım çok halsizdim. Bi ara geldi yine saydı saydı gitti. Biraz önce geldi yattı. Bende kalktım saçımı kuruttum. Oturma odasında yer yaptım kendime yattım. Çıkıp geldi yine baırdı çaırdı. Benden nefret ediomuş onu bana bağlayan tek şey bebekmiş o kadar gücüme gittiki anlatamam oysa ben onu ne kadar çok seviyodum. Napıcaımı bilmiyorum. Keşke bayıldıımda düşseydi diye bile düşündüm yazık deilmi bebeime annesini sevmeyen bi babası olcak allahım yardım et çok canım yanıyo nolur dua edin bana ve bebeime
Canım çok üzüldüm. Çok sık problem yaşıyorsunuz. Hep aynı konu yüzünden mi oluyor. Artık bir bebeğiniz olacak oturup konuşmak en mantıklısı. Erkekler bazen ne dediklerini bilmiyor, eminim çok pişman olacaktır.peki problem neydi.
benım kanama cok fazla ıdı parca parca seyler dustu 1 gece hastanede yattım serum ıgne vs derken kanamam hala durmadı..benimde lekelenmem oldu progestan alıyordum günde iki defa, progestanı alırken bu sefer kanamam oldu çok korktum ağlaya ağlaya gittim doktora acil, 2 gün hastanede yatırdı 10 gün boyunca lekelenmem devam ettişimdi de akıntım oluyor benimde her seferinde kan geldi sanıp koşuyorum wcye haftaya doktora gidip görsem bebişimi rahatlıcam :)
canım cok saolevet Filizim ben de katiliyorummmm nice mutlu senelere insallah :)
aminnnnnnnnnnnnnnnnn ablacım aminnnnnnnn cok saolllFilizcigim esinle , minik kızınla beraber cok cokkkkk uzun yıllar bir arada geçirin her evlilik yıldönümünüzü
Rabbim yuvanızda huzuru , mutlulugu , saglık ve bereketi eksik etmesin
genemi tartısma oldu offffff canım yaa nolucak senın halinBen yine çok kötüyümsığıncak kimsem yok o kadar çaresizimki işten gelirken yolda tartıştık eşimle. Sesimi çıkarmadım gelince yemeğimi yaptım koydum önüne. Yedi kalktı. Bende azcık balkonda oturup yatakodasına geçip yattım. Geldi laf söylemeye başladı o kadar kırıldımki bende söyledim. Baırıp çaırıp çıktı odadan ağlarken kustum kalktım banyoya girdim. Bayılmışım kaç saat kaldım bilmiyorum gelip bakmamış bile kendi kendime ayıldım nereye çarptıysam heryerim acıyo. Çıktım yattım çok halsizdim. Bi ara geldi yine saydı saydı gitti. Biraz önce geldi yattı. Bende kalktım saçımı kuruttum. Oturma odasında yer yaptım kendime yattım. Çıkıp geldi yine baırdı çaırdı. Benden nefret ediomuş onu bana bağlayan tek şey bebekmiş o kadar gücüme gittiki anlatamam oysa ben onu ne kadar çok seviyodum. Napıcaımı bilmiyorum. Keşke bayıldıımda düşseydi diye bile düşündüm yazık deilmi bebeime annesini sevmeyen bi babası olcak allahım yardım et çok canım yanıyo nolur dua edin bana ve bebeime
Bence geçen ailesi yüzünden olanları sindiremediği için acısını çıkartıyor çünkü ortada hiç bişey yoktusabahları o kullanıo arabayı kendi iniyo ben devam ediorum akşamda ben gidiyorum onu almaya yine ona veriyorum arabayı trafik çok sıkışık oluyo sürekli şerit deiştirio ani hareketler yapıo bende hamileliğimden beri daha tepkili oldum irkiliyorum ani fren yaptığında falan. Bugün onu alınca inmedim. O binicede takıldım ben kullaniim daha güvende hissediyorum kendimi dedim güldüm. Yol boyunca normal giderken bile abartı şekilde benim taklidimi yapmaya başladı. Ama üst üste yapıo ve inadına yapıo sesimi çıkarmadım sonuncuda aniden yaptı ve koluma çarptı sert bi şekilde bende irkildim hızımda vardı yani ani bi hareket yapsam allah göstermesin takla bile atabilirdik. Sinirlendim yeter artık bi saygı duy dedim çektim sağa indim arabadan geç kendin kullan dedim. Geçti. Bidahada binmicem arabaya kendin rahat rahat bin dedim. Servisle gidicem dedim. Eve geldik yemek yaptım. Yemekten sonra geldi benim şoförlüüme laf sölüo yok ne bilirmişimde falan bende dedim sen çok bildiin için boyna kaza yaptın dimi dedim sinirlendi. Ben çok ufak yaşta araba kullanmaya başladım erkek gibiydim çok meraklıydım yaşımı doldurur doldurmaz babam araba aldı ve çok şükür 12 yıldır bi tane bile kaza yapmadım 5 yıl minibüs kullandım. Kalkmış onları söylüyo benim memleketim küçükmüş orda araba kullanmaya benzemezmiş burası büyük şehirmiş rahmetli babama bile laf söyledi. Tek suçum hamilelikten sonra istem dışı tedirgin olmam
benım kanama cok fazla ıdı parca parca seyler dustu 1 gece hastanede yattım serum ıgne vs derken kanamam hala durmadı..
1 bucuk aya yakında lekelerım geldı senın gene az gelmıs cANIM sukretbenımde akıntım gelıo dısarı cıkıyorum hemen wc arıyorum dusun bakıyorum akıntı ohh dıyorum
canım cok saol
aminnnnnnnnnnnnnnnnn ablacım aminnnnnnnn cok saolll
genemi tartısma oldu offffff canım yaa nolucak senın halin
cok uzuluyorum yaa ıcım gıdıyor ınan..cunku en onemlısı karnında bebegın var eşin obur tarafta ne yapıcak acaba bunların hesabını tek tek verıcek!!madem nefret edıyormuss ozaman ne dıye evlenmıs.
sabır sabırr sabırr et ama ınsanda sabırda bırakmıyorlar..
Canım haklısın gerçekten ortada bişey yokmuş. Belliki bi yerlerden senin canını yakmaya çalışmış. Ama bence ailesinin gaz vermesi bunlar, yoksa unutulur giderdi. Bak belki klasik olacak ama evladını düşün. Şuan canının acısıyla ve sinirle bakıyorsun olaylara ama bak incir çekirdeğini doldurmayacak bir konu. Emin ol o da hatasını anlayınca çok pişman olacaktır. Bi süre uzak dur, tepki de gösterme, sinirlenip ağlaman bile onun amacıma ulaştım diye düşünmesine sebep olur. Kendi halinde takıl. Yaptığı şeyler ve sarf ettiği sözler her ne kadar ağır olsa da senin canını yakmak içindir.
Dua edin bana ve bebeime. Kendimden çok bebeime üzülüyorum şimdi bile herşeyi hissediyodurdoğunca ne olucaz bilmiyorum açık açık sevmiyorum dedi yazık deilmi bebeime kendimi düşünmüyorum bile
Çok üzülüyorum. Canımı yakmayı çok iyi biliyo. Babamı tanımadı bile 9 yıl oldu kaybedeli ve babam melek gibi bi insandı ona bile laf söylüyobabacım rüyalarıma giriyo benim üzüldüğümü görüyo heralde bana hiç kıyamazdı. Eller kıyıyo hep babam gibi bi eşim olsun istedim ama babamın tırnağı kadar bile değil
ben de babami 8 yil once kaybettim..hele biri bi laf etsin. obur tarafta gorur o gununu. babacigin da uzuluyor herhalde ruyalarina giriyorne zaman cok uzulse ya da sevince ruyama giriyor benimki de. Allah'a havale et o herseyi goruyor..
günaydın kızlar
Ben yine çok kötüyümsığıncak kimsem yok o kadar çaresizimki işten gelirken yolda tartıştık eşimle. Sesimi çıkarmadım gelince yemeğimi yaptım koydum önüne. Yedi kalktı. Bende azcık balkonda oturup yatakodasına geçip yattım. Geldi laf söylemeye başladı o kadar kırıldımki bende söyledim. Baırıp çaırıp çıktı odadan ağlarken kustum kalktım banyoya girdim. Bayılmışım kaç saat kaldım bilmiyorum gelip bakmamış bile kendi kendime ayıldım nereye çarptıysam heryerim acıyo. Çıktım yattım çok halsizdim. Bi ara geldi yine saydı saydı gitti. Biraz önce geldi yattı. Bende kalktım saçımı kuruttum. Oturma odasında yer yaptım kendime yattım. Çıkıp geldi yine baırdı çaırdı. Benden nefret ediomuş onu bana bağlayan tek şey bebekmiş o kadar gücüme gittiki anlatamam oysa ben onu ne kadar çok seviyodum. Napıcaımı bilmiyorum. Keşke bayıldıımda düşseydi diye bile düşündüm yazık deilmi bebeime annesini sevmeyen bi babası olcak allahım yardım et çok canım yanıyo nolur dua edin bana ve bebeime
benden de kocaman günaydın
kuzucuklarınızla dertsiz, mutlu haberli, bol kıpırtılı bir gün diyorum
Annişler bugün ilk defa yumurta hasladım inşallah yıyebilirim işyerimde kokuta kokuta
ohh kuzucuklar için feda olsun
bide dun diyetisyen bır arkadasla konustum balık bu mevsimde taze bulmak zor napıyım dıye o da bol rokalı salata yap dardanel tarzı bı kutunun yagını süzdür üzerine koy bol limonla ye dedı tavsşiye ederim
Şimdilik bu kadar
canııımmm,maşşallah çok tatlı yaaa.görüntü ne kadar net çıkmış.renkli ultrason mu?
Günaydın kızlar akşam erken kaçtım pek keyfim toktu sıcak hiç iyi gelmedi bu gece de 4 uyandım o uyanış zaten çok erkencıydım şimdiden böyleysem son aylarda ne yapucam bilmiyorum.
slm kızlar
ben hala cinsiyetini öğrenemedim ufaklıgın pzt kontrol var bakalım hayırlısı
bende artık izin istiycem yatmaktan çok bunaldım çokda gazım oluyo yat yat
kadıkoylü cnm allah bağışlasın çok tatlı çıkmış paşa
bide doktorunu ben anlayamadım zayıf hamile kalanların daha fazla kilo alması lzm
gebelikte bendeki bütün gebelik kitaplarında öyle yazıyor
bende kilo alcam die yırtıyorum kendimi ama henüz 1 kilo alabildim
bnm doktorumda normal dio ama ben almak istiyorum eski kıyafetlerime girmek istemiyorumki ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?