Benim de sinirimi bozdu çok zayıf bırı olduğum halde kilo takıntım vardır ınan dün bende iştah falan kalmadı yemek bile doğrudürüst yemedim 44 kiloyla hamile kaldım ya şimdi 47 oldum herhalde bundan sonra ayda 3 kilo almamı istemiyor bır kılo alıcakmışım adamın kılolu hastasna ne diyor çok merak ediyorum.
canımmmmm kıyamam yaaa.inan çok üzüldümbiliyorum zor ama kendını üzmemeye çalış ve bebişin için öyle kötü bişey düşünme bı daha.eşin anlayacaktır hatasını mutlaka bıraz daha sabır.zamanla herşey düzelecek inşallah dualarım senınle..
canım üzüldüm tartışmanıza , ama sana söyleyebileceğim fevri davranmaman tartışmanın en kötü tarafı bu, bazen kişiler birşeye sinirleniyor ama başkasının küçücük bir lafıyla alev alıyor, belki eşin o gün işte birşeylere dolmuştu senin takılman bardağı taşırdı, bazı insanlar sinirlendiğinde karşı tarafın duygularını düşünmeden sinirle konuşur eşinde öyle galiba , keşke önce düşünüp sonra konuşsak ama bazen yapıyoruz işte, biraz böyle değerlendir olayı ve sessiz kal oda yaptığının ve söylediklerinin farkına varacaktır , birde sana naçizane tavsiyem tartıştığınızda o sen böylesin dediğinde sende böylesin diye devam etmek yerine o cümlenin seni nası kırdığını belirtip tartışmayı devam ettirmemek inan hem tansiyonu düşüren bişey hemde karşı tarafı kendine getiren , bir bebeğiniz var önce onu düşün inşallah herşey çok güzel olur tatlım....
Günaydın canım tartışmışsınız yine çok üzüldüm allah sabır versin sana bebeğini ve sni korusun.. Eşin denilcek birşey bırakmıyor ne dense boş ona seni gerdikce yavrunuzun gerildiğinin farkında değil boşuna dememişler babalar çocuğu kucağına alınca anlarmış babalığı inşallah allah islah ederde eşini bir an önce hatasını anlayıp snden özür diler yaşattıkları için ve bir daha yaşatmaz
Nergizyasemin
Çok üzüldüm durumu na evde ki huzursuzlık hiçbir şeye benzemez Allah iyi etsin sana tavsıyem belki zor ama sakın fevri davranma zaten bir evliğin içindekım olursa olsun 3. Şahıslar varsa iş kötü oluyor kocanın laflarına takılma erkek milleti o anlarda canını acıtmak için herşeyi söyler sonrada köpek gibi pişman olur. Bende eşimle ne kavgalarımız olmuştur beni çok sevdiği halde neler söylemiştir ama sonra en çok pişman olan o olmuştur ilk senemiz çok kavgalı geçmiştir ma şükürler olsun şimdi iyi benim en büyük şansım kocam çok vicdan sahibidir. Allah yardımcın olsum kocanda tez vakitte aklı başına gelir inşallah dualarımız seninle bol bol ya sabır ya selamet çek!
saol canım. hatasını anlıyacağını sanmam. hep ben diyen bir insan. ve hiç kendinde hata görmeyen bir insan. beni hasta ettiler. ona rağmen hala beni suçlar. bu hale gelmemizin nedeni benmişim. ailesinin bana davranışının sebebide benmişim. bazen diyorum. ya ayrılsak ya ölsemde gitse başkasıyla evlensede nasıl oluyomuş görse
canım inan dün hiçbişey demedim. ama benim kocam bişey demedikçe tepeme çıkan bir insan. dünde aynısını yaptı. yaptıklarının farkına varacaınıda hiç sanmıyorum. hala eski kavgalarımızın kinini kusuyo. onlardan bile pişman olmamış yani. Allaha havale ettim şu an tek yapabildiğim bu
Canim abartmadan icebilirsin. Ben iciyorum arada.
Ben yine çok kötüyümsığıncak kimsem yok o kadar çaresizimki işten gelirken yolda tartıştık eşimle. Sesimi çıkarmadım gelince yemeğimi yaptım koydum önüne. Yedi kalktı. Bende azcık balkonda oturup yatakodasına geçip yattım. Geldi laf söylemeye başladı o kadar kırıldımki bende söyledim. Baırıp çaırıp çıktı odadan ağlarken kustum kalktım banyoya girdim. Bayılmışım kaç saat kaldım bilmiyorum gelip bakmamış bile kendi kendime ayıldım nereye çarptıysam heryerim acıyo. Çıktım yattım çok halsizdim. Bi ara geldi yine saydı saydı gitti. Biraz önce geldi yattı. Bende kalktım saçımı kuruttum. Oturma odasında yer yaptım kendime yattım. Çıkıp geldi yine baırdı çaırdı. Benden nefret ediomuş onu bana bağlayan tek şey bebekmiş o kadar gücüme gittiki anlatamam oysa ben onu ne kadar çok seviyodum. Napıcaımı bilmiyorum. Keşke bayıldıımda düşseydi diye bile düşündüm yazık deilmi bebeime annesini sevmeyen bi babası olcak allahım yardım et çok canım yanıyo nolur dua edin bana ve bebeime
canım ben et balık yemıyorum ya o yuzden verdı ..
benımde ıyıydi kan sonuclarım
bende gastrıt reflu vardı ama suan mıgdemde sorun yok sukur..gavısconu ıcememıstır onun yerıne baska vermıstım tadı daha iidi
kıyamadım sana ya biz bayanlar hassasız hele hamilelikle iyice kırılgan oluyoruz, bide üstüne üstlük böyle olaylar. odun bu adamlar ya karını düşünmüyorsan bebeğini düşün demi.hamilelik başladı başlayalı sıkıntılı günler geçiriyoruz canım ALLAH yardımcın olsun biraz daha kendini zorla kötü şeyler düşünme herşey iyi olur inşallah, eşinle güzel güzel konuşmayı dene sinirlenmeden kendini ifade etmeye çalış.erkek milleti baskın olmak istiyor her dediğine he dememizi bekliyorlar olmaz ben bildiğimi yaparım deyince çıldırıyorlar.seni sevmediğinden değildir sevmese çeker yolunu ayırır bebeği bile düşünmez sadece canını yakmak istiyor bence.
canım arkadasım hamılelıgın basından berı gercekten esınle cok sorun yasadın.esın hep mı boyleydı bılmıyorum ama sende gerekıyorsa sessız kalma.sen hamılesın karnında onun bebegı var.bu kadar guclu durma karsısında.belkı senın gucun karsısında ezılıyor.madem kavga ettınız yemek yapma o gun ıcın hastayım de dısarıdan bıseyler soyle.senınle ılgılenmesını sagla.bebek ısteyıp hemen mı hamıle kaldın bılmıyorum.eger oyleyse erkekler kolay elde ettıklerının kıymetını bılmıyorlar.benım ılk hamılelıgımde esım resmen burnımdan getırdıçsureklı benımle kavga ettı.hatta ben bebegı aldırmayı dusundum.tum bunlar sonucunda belkı de bebegımın kalbı durdu.allah korusun yasamanı ıstemem buyuk bır acı tarıfsız.sımdı tekrar hamıleyım ve ıkımız de bebegımızın kıymetını anladık.o bızım kaprıslerımızden bızden cok daha kıymetlı.keske esın su yazdıklarımı okusa.ınan senıle aynı seylerı yasadım.ama ben bebegımı kaybettım.lutfen oturup konusun ve sakın olun.
Eki Görüntüle 717738
Benim terbiyesiz oğlum teyzeleri.
Ben yine çok kötüyümsığıncak kimsem yok o kadar çaresizimki işten gelirken yolda tartıştık eşimle. Sesimi çıkarmadım gelince yemeğimi yaptım koydum önüne. Yedi kalktı. Bende azcık balkonda oturup yatakodasına geçip yattım. Geldi laf söylemeye başladı o kadar kırıldımki bende söyledim. Baırıp çaırıp çıktı odadan ağlarken kustum kalktım banyoya girdim. Bayılmışım kaç saat kaldım bilmiyorum gelip bakmamış bile kendi kendime ayıldım nereye çarptıysam heryerim acıyo. Çıktım yattım çok halsizdim. Bi ara geldi yine saydı saydı gitti. Biraz önce geldi yattı. Bende kalktım saçımı kuruttum. Oturma odasında yer yaptım kendime yattım. Çıkıp geldi yine baırdı çaırdı. Benden nefret ediomuş onu bana bağlayan tek şey bebekmiş o kadar gücüme gittiki anlatamam oysa ben onu ne kadar çok seviyodum. Napıcaımı bilmiyorum. Keşke bayıldıımda düşseydi diye bile düşündüm yazık deilmi bebeime annesini sevmeyen bi babası olcak allahım yardım et çok canım yanıyo nolur dua edin bana ve bebeime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?