2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım niye sinirin bozuluyo ki senin kilo alman demek bebeğinde aynı oranda kilo aldığı anlamına gelmiyor ki , bende 3 ayda 1.200 aldım ama bu ay biraz kaçtı galiba açığı kapatcam her aya bir kilo eşit şekilde bölüncek galiba .............

Nergizyasemin

Çok üzüldüm durumu na evde ki huzursuzlık hiçbir şeye benzemez Allah iyi etsin sana tavsıyem belki zor ama sakın fevri davranma zaten bir evliğin içindekım olursa olsun 3. Şahıslar varsa iş kötü oluyor kocanın laflarına takılma erkek milleti o anlarda canını acıtmak için herşeyi söyler sonrada köpek gibi pişman olur. Bende eşimle ne kavgalarımız olmuştur beni çok sevdiği halde neler söylemiştir ama sonra en çok pişman olan o olmuştur ilk senemiz çok kavgalı geçmiştir ma şükürler olsun şimdi iyi benim en büyük şansım kocam çok vicdan sahibidir. Allah yardımcın olsum kocanda tez vakitte aklı başına gelir inşallah dualarımız seninle bol bol ya sabır ya selamet çek!

saol canım. artık birşeylerin düzeleceini sanmıyorum ama yinede sessiz kalıp beklemekten başka çarem yok

canım inan dün hiçbişey demedim. ama benim kocam bişey demedikçe tepeme çıkan bir insan. dünde aynısını yaptı. yaptıklarının farkına varacaınıda hiç sanmıyorum. hala eski kavgalarımızın kinini kusuyo. onlardan bile pişman olmamış yani. Allaha havale ettim şu an tek yapabildiğim bu

saol canım. hatasını anlıyacağını sanmam. hep ben diyen bir insan. ve hiç kendinde hata görmeyen bir insan. beni hasta ettiler. ona rağmen hala beni suçlar. bu hale gelmemizin nedeni benmişim. ailesinin bana davranışının sebebide benmişim. bazen diyorum. ya ayrılsak ya ölsemde gitse başkasıyla evlensede nasıl oluyomuş görse

çok saol canım burda kimsem yok. dertleşcek arkadaşımda yok sizde olmasanız napardım bilmem. Allah hepinizden razı olsun

Ah bu erkekler ve aileleri sanki kendilerinin kızı yada kızkardeşleri yok iyiki çalışıyorsun ölüme ağzını alma bak karnında masum bir melek var onun için iyi olmak zorundasın

önceki durumunuzu bilemiyorum , rabbim sabır versin eşinde inşallah düzelir sen sadece bebeğini düşün boşver o zaman ....

Canim abartmadan icebilirsin. Ben iciyorum arada.

bence hiç içmeyin kızlar bi yudum bile almayın gerçekten çok zararlı. yengem ilk hamileliğinde çok sık olmasa da arada sırada içiyordu haftada bir mesela. bebek anne karnındayken daha 5 aylıkken böbreklerini çürütmüş ve anneyi zehirlemeye başlamış artık bebek alındı malesef allah korusun içmeyin doktor kola gibi asitli içeçeklerin neden olduğunu söyledi

kıyamadım sana ya biz bayanlar hassasız hele hamilelikle iyice kırılgan oluyoruz, bide üstüne üstlük böyle olaylar. odun bu adamlar ya karını düşünmüyorsan bebeğini düşün demi.hamilelik başladı başlayalı sıkıntılı günler geçiriyoruz canım ALLAH yardımcın olsun biraz daha kendini zorla kötü şeyler düşünme herşey iyi olur inşallah, eşinle güzel güzel konuşmayı dene sinirlenmeden kendini ifade etmeye çalış.erkek milleti baskın olmak istiyor her dediğine he dememizi bekliyorlar olmaz ben bildiğimi yaparım deyince çıldırıyorlar.seni sevmediğinden değildir sevmese çeker yolunu ayırır bebeği bile düşünmez sadece canını yakmak istiyor bence.

canım arkadasım hamılelıgın basından berı gercekten esınle cok sorun yasadın.esın hep mı boyleydı bılmıyorum ama sende gerekıyorsa sessız kalma.sen hamılesın karnında onun bebegı var.bu kadar guclu durma karsısında.belkı senın gucun karsısında ezılıyor.madem kavga ettınız yemek yapma o gun ıcın hastayım de dısarıdan bıseyler soyle.senınle ılgılenmesını sagla.bebek ısteyıp hemen mı hamıle kaldın bılmıyorum.eger oyleyse erkekler kolay elde ettıklerının kıymetını bılmıyorlar.benım ılk hamılelıgımde esım resmen burnımdan getırdıçsureklı benımle kavga ettı.hatta ben bebegı aldırmayı dusundum.tum bunlar sonucunda belkı de bebegımın kalbı durdu.allah korusun yasamanı ıstemem buyuk bır acı tarıfsız.sımdı tekrar hamıleyım ve ıkımız de bebegımızın kıymetını anladık.o bızım kaprıslerımızden bızden cok daha kıymetlı.keske esın su yazdıklarımı okusa.ınan senıle aynı seylerı yasadım.ama ben bebegımı kaybettım.lutfen oturup konusun ve sakın olun.

canım artık inan sevdiini düşünmüyorum güzel güzel konuşmayıda denedim küsmeyide denedim ama hiçbiri çözüm olmadı ben boyun eğdikçe o daha çok tepeme bindi. dünde çok ciddi ciddi söledi beni sana bağlayan tek şey o bebek diye

ailesi yüzünden olan sorunlarımız hep böyleydi canım. hatta nişanlanmadan başladı ama evlenene kadar hep alttan aldı. ne zaman evlendik ondan sonra başladı tepkileri bebek isteyerek olmadı hatta bana kalsa evliliğm oturana kadar düşünmüyordum. beklenmedik birşeydi vardır bundada bir hayır dedim. dün gece bende çok düşündüm ve dua ettim yavrum kadersiz olcaksa hiç doğmasın diye. o kadar içim acıyoki anlatamam. hamile kaldım kalalı bebeimin sevincini yaşayamadım

yazdıklarını yeni okudum
Öncelikle Allah sana sabır versin diğerlerini de İslah etsin.

Sen Rabbine duanı eksik etme hayırlısını dile bebğin için sakin olmaya çalış.

sen zannediyormusun bu yaptıkları cezasız kalacak
Yüce Rabbim karnında sabi taşıyan gebeyi çaresiz bırakır mı sabrının mükafatını sonraki günlerde kat be kat vermez mi

Öyle sinir oldum ki kocana bu ne cahilliktir be ne bencilliktir. iyi karını sevme nefret et, sen de dünyanın en kötü insanı ol da o sabinin ne günahı var. offff cok sinir oldum

Dualarım seninle Rabbim yüzünü güldürsün inşallah derdini tasanı alsın götürsün rahmeti bol olan yüce rabbimden sabır dile duanı da eksik etme

keske elimden daha fazlası gelebilse

canııımm yaa kıyamam hamiliğin de en son yaşaman gereken olaylar bunlarr ama ben şunu söyliyim her evlilikte oluyor be canımm inan bana ve canını sıkma mdiyemiycem desemde başaramıycaksın ama bebeğini düşününce azıcık daha kendine iyi davran bebeğin şuan herşeyi hissetmeye başladı zaten allahım yardımcın olsunn....sana yapabilicem tek şey dua edebilmek rabbim senide bebeğinide korusunnn....inşallah en kısa zamnda kocanın aklı başına gelirrr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…