2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

hımm dogrudur canımmm bosver takılma ozaman ıns guzel cıkar sonuclarınızda

geçmiş olsun canım

canım oğluşuna maşallah ya çok şirin görünüyo cidden herşey meydanda :), senin dr da benimki gibiymiş benimkinin ilk tavsiyesi sakın iki kişilik yeme, bende 48le hamile kaldım ve bende de kilo takıntısı var, şuan 51 kiloyum bulantı olmadığı için iyi yiyip içtim ama hergün tartılıyorum, senin bulantın varsaydı bence şuan normalsin, zaten sonra düzene girer kilo alımın bence,

yok canım 4 luye kadar var benımde 4 lu olucak.
ayrıntılıya ne zaman grııcen yanı kacıncı haftada yapılıyor kı acaba?

22.haftada gircekmişim filiz. teyzem 41 yaşında şuanda 5 aylık hamile. ayrıntılı ultrasona 3 aylıkken girmişti. ya o çok erken girdi ya da biz çok geç kaldık :44:

ben normal dogumdan cok korkuyorummmmmmmmmmmm:18::18::18::18:

hımm dogrudur canımmm bosver takılma ozaman ıns guzel cıkar sonuclarınızda

sağol canım mesajımı eksik yazmışım doktorum hazirana gün verdi cinsiyetini söyleyecek inş , test için birşey demedi haziranda 14 haftalık olacağım inş o zaman testi kaçırmış oluyorum hemşire problem olmaz dedi ama kafama takıldı

kızlar bırkac saattı belımın yanındakı bosluklarda agrım var(yanlarımda).bu sıcakta şal sardım oturuyorum.sızce neden olabılır.yasayan oldu mu

selam kizlar sairim baziarimizim kaburgalarinda agrilar olmaya baslamis. benim de sag kaburgamin altina bisey sokmaya calisiyorlar sanki. 2 gundur var bu agrim. anlamadimgitti. bulantilar deseniz aynen devam.pehhh ne zaman gececek yawff :(

22.haftada gircekmişim filiz. Teyzem 41 yaşında şuanda 5 aylık hamile. Ayrıntılı ultrasona 3 aylıkken girmişti. Ya o çok erken girdi ya da biz çok geç kaldık :44:

bende anlamadım 18 20 hafta arası oluo dıye bılıodum ama anlamadım sımdık neyse haftaya 4 lu ıcın gıdıcem ozaman sorarım.

canım 3 lu testın zamanını hıc bılmıyorum .
Ama dr demısse zaten sorun yoktur. Kızın olur gıbıme gelıo
Ben erkek erkek dedım kızımız olucakmıs

bende dun gece bı eğlebceden cıkarken bı adam oldurulmesıne tanık oldum dıye 3 yerımden vuruldum.ama dımdık ayakta devam ettım hayatıma

ahahahahha bak ben de buna çok güldümmm cüneyt narkınımm benimmmm

ben normal dogumdan cok korkuyorummmmmmmmmmmm:18::18::18::18:

anaaaaamm ben hiç korkmuyorum o mucizeyi yaşamak için sabırsızlanıyorum, sancı çekmek istiyorum İnşallah bi sorun çıkmaz da normal doğum yaparım. Ben de sezaryenden korkuyorum :18:Gel yavrım ben seni yüreklendiririm

Son düzenleme:

valla benim doktorum da öyle, 2liyi yaptırdım daha sonucu çıkmadı. hatta bugün arayayım bakalım çıkmış mı
3lüye de gel 2 hafta sonra dedi.
4lü falan da varsa kesin onu da ister

canım ben hamile olduğumu çğrendiğimden beri idrar yolu enfeksiyonu çekiyorum. ilk başta antibiyortik kullandım ama kutuyu bitiremedim ieçemedim sonra. ama fayda etmedi.
şimdi 14.haftaya girdim gene de geçmedi.
kaşına kaşına bir hal oluyorum.
travazol krem sürüyorum zerre faydası olmuyor.

madam musot canım nasılsın bulantıların nasıl oldu?

sekeristancım iyiyim sağolasın.
bu hafta işbaşı yaptım. rapor hakkım bitmişti mecburen. sabahları daha iyi oluyorum
ama akşam eve gidince başlıyor mide bulantısı, gece geç saatlere kadar bulanıyor, gece istifrağ edince artık pilim bitiyor yatıyorum ama bu sefer de bütün gece uyuyamıyorum.
sen nasılsın?

nasılsınız kızlar bebişler nasıl ? doktorum ikili test yapmadan üçlü test yapacak sanırım herhangi bir sakınca olur mu ?

hiç sakıncası yokmuş ablam yeni doğum yaptı 2.çocuğuna biz 2-3 hiçbirini yaptırmadık dedi. gerek yok dedi.
doktorun iyi yapmış.
benimkine yaptırmak istemiyorum dedim gene de yaptı 2yi.
3lüyü de 2 hafta sonra gel dedi.

canım 3 lu testın zamanını hıc bılmıyorum .
Ama dr demısse zaten sorun yoktur. Kızın olur gıbıme gelıo
Ben erkek erkek dedım kızımız olucakmıs

sağol yorumun için canımm, gözün aydın demek kızın olacakk ayy Allah ım sağlık versin inş, sen ne istiyordun :) eşim erkek diyor :) genelde kızın olacak diyorlar:) hayırlısı olsun hepimiz için inş, sağlıklı olsunlarda,

Ben de de başladı kaburgalarımı sıkıştırıyolar sanki, belim çok ağrıyo oturup kalktıgımda yada yataktan kalktıgımda ağır çekim kalkıyorumama hiç önemsemedim.Gayet normal hamileyiz karnımız büyüyor bebişler kendine yer açıyor

Süt içemiyordum nestle nesfit karışık meyveli aldım.Süt tükettim bayağı bu şekilde.Nestle nesfitin üzerinde vitamin mineral yazıyor doğal gibi de geliyor inş içinde katkı maddesi yoktur. Fikri olan var mı kızlar.

3 lü test 18 haftalıkken yapılıyor benim 2 li test te 14 haftalıkken yapıldı sorun olmuyor yani

travocort yada keterol kullanabılırsın cnm kasıntı ıcın ben kullanıyorum keterol kestı kasıntımı cok hafıf arada oluo sabah aksam sur dedı dr bana mantar olmusum sanırım bende

bende içeriğini okudum bi sakıncası yok gibi görünüyor bende sütü öyle daha çok seviyorum ama yinede çok tükememek gerek sonuçta içinde az da olsa koruyucu vardır aylarca bozulmuyor nihayetinde hazır gıda canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…