yok canım doktotum hazirana gün verdi o zaman 14 haftalık oluyorum hemşire ile görüştüm bazılarına ikili yaptırıyormuş bazılarına yaptırmıyormuş üçlüyü yaptırıyormuş.zaten üçlüde 2 li testteki testler yapılıp ek olarak başka şeylere bakılıyormuş, kafam karıştı benimde..
kızlarr selamlar sevgilerrrr hepinize ve minik kuzularınıza :)
uzun zamandır yazamoyorum hepinizin keyfi yerindedir umarım bende geçen hafta 3 lü testimi yaptırdım umarım sonuçlar hayırlı olur herbirimiz için ..birde bitmek bilmeyen idrar yolu enfeksiyonuyla uğraşıyorum kızlar ya of delirmek üzereyim geçen hafta antibiyotik kullandım düzeldi bu hafta yine hortladı ne yapacağımı şaşırdım resmn inşallah allahın izniyle atlatırımda oğluşumu sağlıkla kucağıma alırım ..en azından tedavi ediliyoruz diye şükrediyorum ya atlansaydı allah korusun .dün çok fazla ağrım oldu ve öyle anladım tekrar başladığını enfeksiyonun bugün daha iyiyim hamd olsun ..bu yaşıma kadar hiç başıma gelmemişti neden oluıyor cevabını birtürlü bulamıyorum ya..
Benim de sinirimi bozdu çok zayıf bırı olduğum halde kilo takıntım vardır ınan dün bende iştah falan kalmadı yemek bile doğrudürüst yemedim 44 kiloyla hamile kaldım ya şimdi 47 oldum herhalde bundan sonra ayda 3 kilo almamı istemiyor bır kılo alıcakmışım adamın kılolu hastasna ne diyor çok merak ediyorum.
yok canım 4 luye kadar varbenımde 4 lu olucak.
ayrıntılıya ne zaman grııcen yanı kacıncı haftada yapılıyor kı acaba?
Çok da uzak sayılmayız canımBen de Medicalde Murat İnala gidiyorum. Ama çok uzak kalıyor o yüzden bu aydan sonra Akdeniz Şifa'da Ertuğrul Akdaş'a gitcem orda devam etcem. Ertuğrul bey nnormal doğum yanlısıymış. Benim için önmli olan da o zaten.
hımm dogrudur canımmm bosver takılma ozaman ıns guzel cıkar sonuclarınızda
kızlar bırkac saattı belımın yanındakı bosluklarda agrım var(yanlarımda).bu sıcakta şal sardım oturuyorum.sızce neden olabılır.yasayan oldu mu
22.haftada gircekmişim filiz. Teyzem 41 yaşında şuanda 5 aylık hamile. Ayrıntılı ultrasona 3 aylıkken girmişti. Ya o çok erken girdi ya da biz çok geç kaldık :44:
sağol canım mesajımı eksik yazmışım doktorum hazirana gün verdi cinsiyetini söyleyecek inş , test için birşey demedi haziranda 14 haftalık olacağım inş o zaman testi kaçırmış oluyorum hemşire problem olmaz dedi ama kafama takıldı
bende dun gece bı eğlebceden cıkarken bı adam oldurulmesıne tanık oldum dıye 3 yerımden vuruldum.ama dımdık ayakta devam ettım hayatıma
ben normal dogumdan cok korkuyorummmmmmmmmmmm:18::18::18::18:
Günaydın sabah şekerleri :80::80::80:
Güzel bir güne benziyor, herkese bebişleriyle mutlu günler
filizcim benimkinin normal olduğunu hiç sanmıyorum.karın ağırması deyilde sanki moraran bir yerin üstüne bastırırsın ya işte öyle acıyor.
ultrason muayenesindede bir sorun görülmüyor.
4lü testide yaptırcakmışım.5li varsa onuda yaptır der valla
kızlarr selamlar sevgilerrrr hepinize ve minik kuzularınıza :)
uzun zamandır yazamoyorum hepinizin keyfi yerindedir umarım bende geçen hafta 3 lü testimi yaptırdım umarım sonuçlar hayırlı olur herbirimiz için ..birde bitmek bilmeyen idrar yolu enfeksiyonuyla uğraşıyorum kızlar ya of delirmek üzereyim geçen hafta antibiyotik kullandım düzeldi bu hafta yine hortladı ne yapacağımı şaşırdım resmn inşallah allahın izniyle atlatırımda oğluşumu sağlıkla kucağıma alırım ..en azından tedavi ediliyoruz diye şükrediyorum ya atlansaydı allah korusun .dün çok fazla ağrım oldu ve öyle anladım tekrar başladığını enfeksiyonun bugün daha iyiyim hamd olsun ..bu yaşıma kadar hiç başıma gelmemişti neden oluıyor cevabını birtürlü bulamıyorum ya..
madam musot canım nasılsın bulantıların nasıl oldu?
nasılsınız kızlar bebişler nasıl ? doktorum ikili test yapmadan üçlü test yapacak sanırım herhangi bir sakınca olur mu ?
bende anlamadım 18 20 hafta arası oluo dıye bılıodum ama anlamadım sımdık neyse haftaya 4 lu ıcın gıdıcem ozaman sorarım.
canım 3 lu testın zamanını hıc bılmıyorum .
Ama dr demısse zaten sorun yoktur. Kızın olur gıbıme gelıo
Ben erkek erkek dedım kızımız olucakmıs
canım 3 lu testın zamanını hıc bılmıyorum .
Ama dr demısse zaten sorun yoktur. Kızın olur gıbıme gelıo
Ben erkek erkek dedım kızımız olucakmıs
sağol yorumun için canımm, gözün aydın demek kızın olacakk ayy Allah ım sağlık versin inş, sen ne istiyordun :) eşim erkek diyor :) genelde kızın olacak diyorlar:) hayırlısı olsun hepimiz için inş, sağlıklı olsunlarda,
travocort yada keterol kullanabılırsın cnm kasıntı ıcın ben kullanıyorum keterol kestı kasıntımı cok hafıf arada oluo sabah aksam sur dedı dr bana mantar olmusum sanırım bendecanım ben hamile olduğumu çğrendiğimden beri idrar yolu enfeksiyonu çekiyorum. Ilk başta antibiyortik kullandım ama kutuyu bitiremedim ieçemedim sonra. Ama fayda etmedi.
şimdi 14.haftaya girdim gene de geçmedi.
Kaşına kaşına bir hal oluyorum.
Travazol krem sürüyorum zerre faydası olmuyor.
Ben de de başladı kaburgalarımı sıkıştırıyolar sanki, belim çok ağrıyo oturup kalktıgımda yada yataktan kalktıgımda ağır çekim kalkıyorumama hiç önemsemedim.Gayet normal hamileyiz karnımız büyüyor bebişler kendine yer açıyor
Süt içemiyordum nestle nesfit karışık meyveli aldım.Süt tükettim bayağı bu şekilde.Nestle nesfitin üzerinde vitamin mineral yazıyor doğal gibi de geliyor inş içinde katkı maddesi yoktur. Fikri olan var mı kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?