2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
BUrcu bunu ben de itiraf ediyorum ve doktorumla konuşmak için çok erken ama inşallah benim doktor sezeryancıdır diye dua ediyorum ben sancı çekemem,normal yapamam eminim.
aaaa niye öyle diyosun canım gelin ben sizi yüreklendiririm, normal en güzeli. Tabi zorunlu sezaryene lafım yok. Bak sana tavsiye burda doğum hikayeleri diye bi konu var orayı oku insan acayip cesaretleniyo.

Ayy ne biliyim yakalamışken yapalım dediler herhalde zaten ağır bir aşıymış gribim ben 2-3 gündür sonra gelirim dedim.Ozaman 2-3 hafta sonra gel dedi

Canım kişiden kişiye değişir ağırlığı. Mesela bende 2 gün çok çok az ağrı oldu, o da hareket edince felan. Ama eşim 3-4 gün kolunu rahat kullanamadı,onu baya ağır etkiledi

Sağlık ocağındaki hemşire annem gibiydi süt içiyosun dimi, beslenmen iyi mi diye sıkıştırdı beni

Kaşıntıdan çıldırıyorum yaa sırtım falan heryerim kaşınıyo , banyodan sonra baby oil sürüyorum heryere ama yine de kaşınıyorum. İlaç kullanmıyorum.

Ben dayanıklıyımdır acıya bişeycik olmaz o zaman :18:

süt yerine yoğurtta tüketebilirsin hamileler için özellikle yaz aylarınca yoğurt ve ayran çok yararlıymıs ben daha çok yoğurt ayran tüketiyorum bide öyle dene istersen

Ferrum sanol vermişti memleketteki dr. mahvetti beni acayip bulantı yapıyo bide aç karnına içmek gerekiyomuş valla eşim bile içme dedi kendi dr.umuza soralım. 4-5 gündür içmedim

Ayağımı burktum kızlar (( şişecek bu şimdi buz koyuyorum ama biliyorum ben bu ayak mimli benim of ya düz yolda yürüyemiyorum

canım yaa allah bağışlasın diğer topikteydik biliyorum canımcım :) allah ım isteyen herkese nasip etsin inş, kız erkek farketmez sağlıklı olsunlarda
evet canım asılama topıgındeydık bırlıkte.
Aynen canım saglıklı olsunlar ınsallahhhhhhh

filiz dün evlilik yıldönümünüzmüş. Kızınızla beraber daha nice senelere inşallah
Nasıl geçirdiniz.biraz tüyo alıyım.bizimde 10 haziranda

saol kuzum benımmmm
Sorma eve 7 de geldı beyfendı sınır oldum tabii yemege goturdu ordanda besıktasa sahıle goturdu orda bıyere oturduk pasta vs almıs orda ole kutladık geldık ıste canım
1 gıbı evdeydım ama hep sınır oldum

süt yerine yoğurtta tüketebilirsin hamileler için özellikle yaz aylarınca yoğurt ve ayran çok yararlıymıs ben daha çok yoğurt ayran tüketiyorum bide öyle dene istersen

Ben de öyle yapıyorum ama yoğurt yiyorum onu da pek yemezdim de bebiş için yemeye çalışıyorum, keşke alışkanlık haline de gelse de daha sonra da içmeye devam etsek kemik erimesi korkutuyo beni kemiklerim çok zayıf. Yumurtadan da tiksindim zaten hamilelikte

ferrum sanol vermişti memleketteki dr. Mahvetti beni acayip bulantı yapıyo bide aç karnına içmek gerekiyomuş valla eşim bile içme dedi kendi dr.umuza soralım. 4-5 gündür içmedim

ben kullanıyorum canım banada sıse ıcınde vermıstı o gun 2 sefer cıkardım afedersın.
Sımdı organık olanını verdı ssk karsılamıo ama hıc bulantı yapmıoo bısey yapmıo tok karnına alıosun
solgar ismi netten bak ıstersen
bende bebe yagı aldım nıvea onu suruyorum sımdılık

saol canım. inan gitmeyide denedim. ablamın ısrarıyla geri döndüm. dün bana öle dio eşşek gibi nasıl geri geldiysen bunun içinde eşşek gibi özür diliceksin dio insan karısına böle kelimeler kullanırmı ya daha neler neler dedi şimdi burda azıma alamıcam. ölmüş babamdan ne istio onuda anlamıyorum her seferinde babama laf söylüyo zaten başka odada kalıyorum. ve o yokmuş gibi yaşıcam kararlıyım

nergisyasemin yazdıkalrını okuyunca çok üzüldüm...nasıl bir adam...bu nasıl bir yontulmamışlık örneğidir ya... hiç bi zaman çocuk bi arada tutmaz ailey i sevgi oluşmaz yani..kendimden biliyorum..annem babam boşanmamışlardı ben varım diye gel gör ki tüm sıkıntıyıda ben çektim...ne annenin ne babanın onca sorumluluğu çocuğun küçücük bedenine yüklemeye hakkı yok....sen hakaretlere katlanmak zorunda değilsin..senin kocanın sevgi duyduğunuda düşünmüyorum sana...niye biliyormusun canım..insan sevdiğini kıramaz incitmek istemez..kendini göz önüne getir onun sana söylediği kırıcı şeyleri sen ona söylemiyorsun neden? sevdiğin için....huzursuz bir ortamda çocuk büyütmektense ayrıl bu adamdan daha iyi. hem onu bağlayanda bişey yok...gitmek istiyorsa işte kapı buda kapının sapı açmaya yarıyor dersin..ileride çocuğun bu durumu sezeecek..sizinle biyere gelmek istemeyecek kavga edersiniz diye...bir adım geri duracak...ananımı seviyorsun babanımı gibi saçma sapan sorulara maruz kalıp endişeye düşecek...boşanırlarsa annemi babamı ya göremezsem deyip üzülecek...bunları yaşatma..ben hala geçmişten bahsederken hüngür hüngür ağlıyorum..çocuğuna bomboşş bi adamla yaşayacağın bi gelecek / bi geçmiş / bi bugün sağlama... çok üzüldüm ağladım yazdıklarını okuyunca...herşey aklıma geldi..bak 29 yaşındayım..ama geçmişe bakınca annemle babamla bi yere gittiğimiz yoktu bi elin parmaklarını geçmezdi...şuan iyiler...artık kaç sene geçti...bana olan oldu...geçmiş herkese göre geçmişte kaldı...ben sürekli geçmişi yaşayarak eksiklikleri duyarak yaşamaya devam ettim...vel hasıl çok uzun yazdım.. Allah sana sıhhat verswin sana sevdiklerine ve bebeğine...gerisini geçmişe postala gitsin.

saol canım bende aynı şeyi düşünüyorum huzursuz kavgalı bir ortamda büyümektense ayrılalım onun için daha iyi olur diye düşünüyorum. ama şu an ayrılamam anneme bir dünya borcumuz var ödemez onu kadında zeten bizim yüzümüzden mağdur oldu. bundan sonra maaşımı vermeyip biriktircem annemin parasını ödicem bu süredede o yokmuş gibi davrancam bebek oluncada boşanmayı düşünüyorum. ben dün akşam banyoda ölebilirdim. bu kadar umursamayan bir insanla ömür geçeceğini sanmıyorum.

ben normal dogumdan cok korkuyorummmmmmmmmmmm:18::18::18::18:

ben hep normal doğumu düşününce , evlencez ilişkiye girmek korkutucuydu evlendik basitmiş Doktora gitcez alttan muayene ürkütücüydü olduk bişey yokmuş demekki bilmediğimiz daha önce yaşamadığımız şey korkutucu geliyo normal doğumda öyle olacak çok basit doğurcaz inşallahhh bebişlerimizi kucağımıza alıncada yaşadığımız hiç bişey gelmeyecek aklımıza

ay kızlar şu habere bakın:

Milliyet - Gereksiz test yaptırmayın
gereksiz test yaptırmayın 2li, 3lü, 4lü diyor

Burda testleri yapmayın diyor,asıl ultrasyona sık girmemek gerekiyormuş ingilterede doğum yapan bir arkadaşım ultrasyona orda sadece 2 kez 12 ve 23 haftalıkken bakıldığını söyledi. Bizde herşey abartı,hepsi olmalı.Sırf kafa karıştırıyor o testler aslında ama doktor yaptır derse de mecburuz tabi,insan yoksa niye yaptırmadım bişey varmıydıki diye telaşlanır doğuma kadar.

Ferrum sanol vermişti memleketteki dr. mahvetti beni acayip bulantı yapıyo bide aç karnına içmek gerekiyomuş valla eşim bile içme dedi kendi dr.umuza soralım. 4-5 gündür içmedim

ben elevit ile gynoferon alıyorum dün başladım bakalım inş. kötü olmam.
elevitin yarısını içtim tabi gynoferon da günde 2 defa ama ben sabah sabahları tok alıyorum.

aç alınca daha kötü
eczacı doğum yapmış arkadaşım hiç alamıyorsan yemeklerle al fark etmez demişti

canım bir arkadaş bebe yağı kullanıyordu onda da kaşıntı ve kızarıklık olmuş biraz araştırınca bebek yağı bazen alerji yaparmış senin kide öyle bişey mi acaba :44::44::44:

ayağımı burktum kızlar (( şişecek bu şimdi buz koyuyorum ama biliyorum ben bu ayak mimli benim of ya düz yolda yürüyemiyorum

geçen bende burktum hala şişi var benimkide mimli daha önce 3 kere çıkmışlığı var , eğer üstüne basıyorsan sıkıntı yok, şiş ve morluk hemen geçmez, benimki 2 hafta olacak nerdeyse hala var, bandajla tatlım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…