aaaa niye öyle diyosun canım gelin ben sizi yüreklendiririm, normal en güzeli. Tabi zorunlu sezaryene lafım yok. Bak sana tavsiye burda doğum hikayeleri diye bi konu var orayı oku insan acayip cesaretleniyo.BUrcu bunu ben de itiraf ediyorum ve doktorumla konuşmak için çok erken ama inşallah benim doktor sezeryancıdır diye dua ediyorum ben sancı çekemem,normal yapamam eminim.
Ayy ne biliyim yakalamışken yapalım dediler herhaldezaten ağır bir aşıymış gribim ben 2-3 gündür sonra gelirim dedim.Ozaman 2-3 hafta sonra gel dedi
saolasın canım aa olemı senınde dogum gunun kutlu olsun nıce nıce uzun seneler bebısınle esınle. Bızde dun cıktık ama cok yoruldum
tamam canım sor haber edersın bızı
allahım ya ne dıye yapıcakmıs ben yaptırmıcam dr ıstemıyor .
keterol sampuanıda var kremıde c sınıfı ılac bana onu verdı o kasıntımı durdurdu ne berbat bı kasıntı yaaa gece daha cok oluodu
evet hamılelıkte oluyor cok sık benım oncedende oluyordu cok maalesef mantar sistit cok olurum
ölemı yapılıyor neyse gıttıgımde sorucam
aaaa niye öyle diyosun canım gelin ben sizi yüreklendiririm, normal en güzeli. Tabi zorunlu sezaryene lafım yok. Bak sana tavsiye burda doğum hikayeleri diye bi konu var orayı oku insan acayip cesaretleniyo.
Canım kişiden kişiye değişir ağırlığı. Mesela bende 2 gün çok çok az ağrı oldu, o da hareket edince felan. Ama eşim 3-4 gün kolunu rahat kullanamadı,onu baya ağır etkiledi
Bana gayet doğal gibi geliyodu fırınlanmış yada kurutulmuş gibi, tarhanaya benzettim. Ama haklısın içinde yine de vardır katkı maddeleri. Gaz yapmayan süt türleri deniyim bide, dr.um günde 3 bardak süt iç dedi ben 1 bardak bile içemiyorum,zaten kemiklerim incecik.
evet canım asılama topıgındeydık bırlıkte.canım yaa allah bağışlasın diğer topikteydik biliyorum canımcım :) allah ım isteyen herkese nasip etsin inş, kız erkek farketmez sağlıklı olsunlarda
filiz dün evlilik yıldönümünüzmüş. Kızınızla beraber daha nice senelere inşallah
Nasıl geçirdiniz.biraz tüyo alıyım.bizimde 10 haziranda
süt yerine yoğurtta tüketebilirsin hamileler için özellikle yaz aylarınca yoğurt ve ayran çok yararlıymıs ben daha çok yoğurt ayran tüketiyorum bide öyle dene istersen
ferrum sanol vermişti memleketteki dr. Mahvetti beni acayip bulantı yapıyo bide aç karnına içmek gerekiyomuş valla eşim bile içme dedi kendi dr.umuza soralım. 4-5 gündür içmedim
sağlık ocağındaki hemşire annem gibiydi süt içiyosun dimi, beslenmen iyi mi diye sıkıştırdı beni
Kaşıntıdan çıldırıyorum yaa sırtım falan heryerim kaşınıyo , banyodan sonra baby oil sürüyorum heryere ama yine de kaşınıyorum. Ilaç kullanmıyorum.
canım banada 4 lü yapcak 2 hafta sonra bende 17 falan oluyorum yani bu durumda
Tebrik ederim canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Nergis durumuna gerçekten çok üzüldüm ve gözlerim doldu seni hiç tanımamama rağmen çok etkilendim. Ama sana komik bişey söyleyim mi seninki gene sana bağlayan tek şeyin bebeği olduğunu söylüyomuş, benimki dün akşam yemekte dediki bebeğim bi doğsun alıp kaçıcam bu evden :) Gülermisin ağlarmısın, benim nazlarıma dayanamıyo çocuğun doğmasını bekliyomuş bana o yüzden dayanıyomuş alıp kaçacakmış :) Havasını alır:)
Canım bu araba konusunda da seninle birebir aynı şeyleri yaşıyorum bende. Onun sürdüğü arabaya binmekten hep tedirgin oluyorum saolsun hiçbir çukuru kaçırmaz.Ben de hep kendim sürüyorum onunlayken gerçekten kendimi güvende hissediyorum kendim sürünce. Bu tamamen koruma iç güdüsü,onlar bunu hissetmediği için sadece akıllarına gelince dikkat ediyolar biz hissediyoruz fark bu.Lütfen üzülme kendini sıkma, seni rahatlatacak şeylerle meşgul ol ve ben bu işle uğraşan biriyim sana tavsiyem eşinle kavga ettiğinde başka odaya git ama başka eve annen de dahil gitme.Sorunlar uzaklaşınca hallolmaz,sadece daha fazla büyür.
BUrcu bunu ben de itiraf ediyorum ve doktorumla konuşmak için çok erken ama inşallah benim doktor sezeryancıdır diye dua ediyorum ben sancı çekemem,normal yapamam eminim.
nergisyasemin yazdıkalrını okuyunca çok üzüldüm...nasıl bir adam...bu nasıl bir yontulmamışlık örneğidir ya...hiç bi zaman çocuk bi arada tutmaz ailey i sevgi oluşmaz yani..kendimden biliyorum..annem babam boşanmamışlardı ben varım diye gel gör ki tüm sıkıntıyıda ben çektim...ne annenin ne babanın onca sorumluluğu çocuğun küçücük bedenine yüklemeye hakkı yok....sen hakaretlere katlanmak zorunda değilsin..senin kocanın sevgi duyduğunuda düşünmüyorum sana...niye biliyormusun canım..insan sevdiğini kıramaz incitmek istemez..kendini göz önüne getir onun sana söylediği kırıcı şeyleri sen ona söylemiyorsun neden? sevdiğin için....huzursuz bir ortamda çocuk büyütmektense ayrıl bu adamdan daha iyi. hem onu bağlayanda bişey yok...gitmek istiyorsa işte kapı buda kapının sapı açmaya yarıyor dersin..ileride çocuğun bu durumu sezeecek..sizinle biyere gelmek istemeyecek kavga edersiniz diye...bir adım geri duracak...ananımı seviyorsun babanımı gibi saçma sapan sorulara maruz kalıp endişeye düşecek...boşanırlarsa annemi babamı ya göremezsem deyip üzülecek...bunları yaşatma..ben hala geçmişten bahsederken hüngür hüngür ağlıyorum..çocuğuna bomboşş bi adamla yaşayacağın bi gelecek / bi geçmiş / bi bugün sağlama... çok üzüldüm ağladım yazdıklarını okuyunca...herşey aklıma geldi..bak 29 yaşındayım..ama geçmişe bakınca annemle babamla bi yere gittiğimiz yoktu bi elin parmaklarını geçmezdi...şuan iyiler...artık kaç sene geçti...bana olan oldu...geçmiş herkese göre geçmişte kaldı...ben sürekli geçmişi yaşayarak eksiklikleri duyarak yaşamaya devam ettim...vel hasıl çok uzun yazdım.. Allah sana sıhhat verswin sana sevdiklerine ve bebeğine...gerisini geçmişe postala gitsin.
ben normal dogumdan cok korkuyorummmmmmmmmmmm:18::18::18::18:
ay kızlar şu habere bakın:
Milliyet - Gereksiz test yaptırmayın
gereksiz test yaptırmayın 2li, 3lü, 4lü diyor
Ayağımı burktum kızlar(( şişecek bu şimdi buz koyuyorum ama biliyorum ben bu ayak mimli benim of ya düz yolda yürüyemiyorum
tamam cnm ozaman 17 hafta normal yanı
Ferrum sanol vermişti memleketteki dr. mahvetti beni acayip bulantı yapıyo bide aç karnına içmek gerekiyomuş valla eşim bile içme dedi kendi dr.umuza soralım. 4-5 gündür içmedim
sağlık ocağındaki hemşire annem gibiydi süt içiyosun dimi, beslenmen iyi mi diye sıkıştırdı beni
Kaşıntıdan çıldırıyorum yaa sırtım falan heryerim kaşınıyo , banyodan sonra baby oil sürüyorum heryere ama yine de kaşınıyorum. Ilaç kullanmıyorum.
ayağımı burktum kızlar(( şişecek bu şimdi buz koyuyorum ama biliyorum ben bu ayak mimli benim of ya düz yolda yürüyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?