valla benim doktorum da öyle, 2liyi yaptırdım daha sonucu çıkmadı. hatta bugün arayayım bakalım çıkmış mı
3lüye de gel 2 hafta sonra dedi.
4lü falan da varsa kesin onu da ister
canım ben hamile olduğumu çğrendiğimden beri idrar yolu enfeksiyonu çekiyorum. ilk başta antibiyortik kullandım ama kutuyu bitiremedim ieçemedim sonra. ama fayda etmedi.
şimdi 14.haftaya girdim gene de geçmedi.
kaşına kaşına bir hal oluyorum.
travazol krem sürüyorum zerre faydası olmuyor.
sekeristancım iyiyim sağolasın.
bu hafta işbaşı yaptım. rapor hakkım bitmişti mecburen. sabahları daha iyi oluyorum
ama akşam eve gidince başlıyor mide bulantısı, gece geç saatlere kadar bulanıyor, gece istifrağ edince artık pilim bitiyor yatıyorum ama bu sefer de bütün gece uyuyamıyorum.
sen nasılsın?
hiç sakıncası yokmuş ablam yeni doğum yaptı 2.çocuğuna biz 2-3 hiçbirini yaptırmadık dedi. gerek yok dedi.
doktorun iyi yapmış.
benimkine yaptırmak istemiyorum dedim gene de yaptı 2yi.
3lüyü de 2 hafta sonra gel dedi.
mıgden duzeldıgınde yersın ozaman canım mutlaka sole ama yemedıgını ben soledım cunku o yuzden verdi..
aa ben 18 20 haftalarda bılıyorum yanlısmı bılıyorum kı?
canım 2 li teste %90 sonuc verırken 3 4 lü teste %60 gıbı bır sonuc verıyormus ole duydum nıe yaptırmadın ki senmı ıstemedın
hımmm soruyum bakalım canım ben haftaya persembe 4 lü test ıcın gıdıcem acab 4 lu testmı 18 20 arasıydı belkıde karıstırıom ole duydum cunku18. Hafta çok erken canımm.
Arkadaşım 24 haftalık hamile 22.haftada girdi.
ben erkek hıssedıyordum ama esım kız ıstedı bıde benım bılıosun asılama ıle oldu yasağol yorumun için canımm, gözün aydın demek kızın olacakk ayy allah ım sağlık versin inş, sen ne istiyordun :) eşim erkek diyor :) genelde kızın olacak diyorlar:) hayırlısı olsun hepimiz için inş, sağlıklı olsunlarda,
3 lü test 18 haftalıkken yapılıyor
3 lü test 18 haftalıkken yapılıyor benim 2 li test te 14 haftalıkken yapıldı sorun olmuyor yani
Bana 3 lü test 16 haftalıkken yapıldı.
Dün sağlık ocağına gittim progestan yazdırmak ve bebeğimin kalp atışlarını dinlemek için çok şükür duyduk da içim rahatladı. Hemşire hazır gelmişken aşı yapalım sana dedi. Ne aşısı ben daha sonra geleyim dedim. Tamam o zaman zaten normalde 20 haftalıkken yapılıyo dedi. Töbe töbeeTetanoz aşısıymış doktoruma sormadan yaptırmak istemiyorum.
travocort yada keterol kullanabılırsın cnm kasıntı ıcın ben kullanıyorum keterol kestı kasıntımı cok hafıf arada oluo sabah aksam sur dedı dr bana mantar olmusum sanırım bende
canım ya inş bir an önce geçer bulantıların , bende çok şükür iyiyim canım , içim rahatladı valla acaba birşey olur mu diye düşünüyordum sağol canım, mide bulantısına kivi iyi geliyormuş canım aklında olsun
Bana 3 lü test 16 haftalıkken yapıldı.
Dün sağlık ocağına gittim progestan yazdırmak ve bebeğimin kalp atışlarını dinlemek için çok şükür duyduk da içim rahatladı. Hemşire hazır gelmişken aşı yapalım sana dedi. Ne aşısı ben daha sonra geleyim dedim. Tamam o zaman zaten normalde 20 haftalıkken yapılıyo dedi. Töbe töbeeTetanoz aşısıymış doktoruma sormadan yaptırmak istemiyorum.
bende içeriğini okudum bi sakıncası yok gibi görünüyor bende sütü öyle daha çok seviyorum ama yinede çok tükememek gerek sonuçta içinde az da olsa koruyucu vardır aylarca bozulmuyor nihayetinde hazır gıda canım
travocort yada keterol kullanabılırsın cnm kasıntı ıcın ben kullanıyorum keterol kestı kasıntımı cok hafıf arada oluo sabah aksam sur dedı dr bana mantar olmusum sanırım bende
Merhaba kizlar.yeni uyeyim ben de katilmak istedim araniza sirf bu baslik icin uye oldum.Listeye eklenirsem sevinirim.Ikinci gebeligim sat 8 subat.sezeryan olacagim icin dogum tarihi tahminen 1 kasim.herke
se mukemmel bir hamilelik diliyorum
Ben yine çok kötüyümsığıncak kimsem yok o kadar çaresizimki işten gelirken yolda tartıştık eşimle. Sesimi çıkarmadım gelince yemeğimi yaptım koydum önüne. Yedi kalktı. Bende azcık balkonda oturup yatakodasına geçip yattım. Geldi laf söylemeye başladı o kadar kırıldımki bende söyledim. Baırıp çaırıp çıktı odadan ağlarken kustum kalktım banyoya girdim. Bayılmışım kaç saat kaldım bilmiyorum gelip bakmamış bile kendi kendime ayıldım nereye çarptıysam heryerim acıyo. Çıktım yattım çok halsizdim. Bi ara geldi yine saydı saydı gitti. Biraz önce geldi yattı. Bende kalktım saçımı kuruttum. Oturma odasında yer yaptım kendime yattım. Çıkıp geldi yine baırdı çaırdı. Benden nefret ediomuş onu bana bağlayan tek şey bebekmiş o kadar gücüme gittiki anlatamam oysa ben onu ne kadar çok seviyodum. Napıcaımı bilmiyorum. Keşke bayıldıımda düşseydi diye bile düşündüm yazık deilmi bebeime annesini sevmeyen bi babası olcak allahım yardım et çok canım yanıyo nolur dua edin bana ve bebeime
Bence geçen ailesi yüzünden olanları sindiremediği için acısını çıkartıyor çünkü ortada hiç bişey yoktusabahları o kullanıo arabayı kendi iniyo ben devam ediorum akşamda ben gidiyorum onu almaya yine ona veriyorum arabayı trafik çok sıkışık oluyo sürekli şerit deiştirio ani hareketler yapıo bende hamileliğimden beri daha tepkili oldum irkiliyorum ani fren yaptığında falan. Bugün onu alınca inmedim. O binicede takıldım ben kullaniim daha güvende hissediyorum kendimi dedim güldüm. Yol boyunca normal giderken bile abartı şekilde benim taklidimi yapmaya başladı. Ama üst üste yapıo ve inadına yapıo sesimi çıkarmadım sonuncuda aniden yaptı ve koluma çarptı sert bi şekilde bende irkildim hızımda vardı yani ani bi hareket yapsam allah göstermesin takla bile atabilirdik. Sinirlendim yeter artık bi saygı duy dedim çektim sağa indim arabadan geç kendin kullan dedim. Geçti. Bidahada binmicem arabaya kendin rahat rahat bin dedim. Servisle gidicem dedim. Eve geldik yemek yaptım. Yemekten sonra geldi benim şoförlüüme laf sölüo yok ne bilirmişimde falan bende dedim sen çok bildiin için boyna kaza yaptın dimi dedim sinirlendi. Ben çok ufak yaşta araba kullanmaya başladım erkek gibiydim çok meraklıydım yaşımı doldurur doldurmaz babam araba aldı ve çok şükür 12 yıldır bi tane bile kaza yapmadım 5 yıl minibüs kullandım. Kalkmış onları söylüyo benim memleketim küçükmüş orda araba kullanmaya benzemezmiş burası büyük şehirmiş rahmetli babama bile laf söyledi. Tek suçum hamilelikten sonra istem dışı tedirgin olmam
ben normal dogumdan cok korkuyorummmmmmmmmmmm:18::18::18::18:
hımmm soruyum bakalım canım ben haftaya persembe 4 lü test ıcın gıdıcem acab 4 lu testmı 18 20 arasıydı belkıde karıstırıom ole duydum cunku
ben erkek hıssedıyordum ama esım kız ıstedı bıde benım bılıosun asılama ıle oldu ya
dedım kız olursa oda cekıcek. Benım ıcın mucıze zaten kız erkek hıc farketmez aynen canım saglıklı olsunlarda.
hımmm 4 lü bana yapıcak 17 haftalıkken canım allah allah bu dr uymuo demekkı bırbırıne
deli mi ne o da gelmişken yapalım da ne oluyomuş
Ben evlenmeden önce 2 doz yaptırmıştım. Şimdi de 2 doz yapsak yeterli dedi. Doktooruma sordum ben de 20. haftada dedi. İyi yapmışsın canım. Azcık cahil olsak başımıza gelmeyen kalmazdı bu ülkede
travacortu da önceden sürüyordum travazolla birlikte, dur bi daha alayım.
keterolü saç şampuanı diye biliyodum bi sorayım bakayım canım sağolasın
sağol canım, ilk zamanlar kivi yiyordum da şimdi pek yiyemiyorum.
vahsihatuncum valla iyi ki demişsin aşı için sonra geleyim diye.
ne antikalar ya!
20.haftada yapılıyorsa niye şimdiden yapayım diyorsun alla alla kızdım valla
canımcım Antalya nın neresinde oturuyodun 2 3 kere geldim belki yakınlarına gelmişimdir :) belki aynı plajda güneşlenmişizdirAntalyaya bana gelin kızlar evim deniz 300 metreKoca göbeklerle plajı istila ederiz turistleri kaçırırız Fok balığı gibi her birimiz bir tarafta Ayyy düşününce çok güldümmm
gözün aydın canım doktor halt etmiş her ay 1 kilo alcakmışım yazmışsın e zaten her ay 1 kilo almışsınKızlar biraz geç geldim doktordan çıkınca başka yerlere gittim. Çok şükür bebeğim çok iyi şu an için herşey yolunda ve erkek kesinleşti hatta bayağı terbiyesiz benim oğlan mallar meydandaydı fotoları yükleyeceğim tek moralimi bozan 3 kilo almişım daha doğrusu doktor çok anormal karşıladı aslında doğru dürüst hiçbir şey yemiyorum çok meyva yıyorum o ndan kilo aldım ama 47 kilo oldum zaten çok zayıf hamile kaldım bu doktor niye böyle karşıladı anlamadım kiloyu hiç sevmeyen tarz da bir adam ayda bir kilo almam lazımmış neyse yavrum sağlıklı ya gerisi boş detaylı için 19 hazirana gün verdi 2 doktor bakıyormuş. Bir de bir test istedi bir hormona bakıcakmış eğer detalı da bir sorun çıkarsa amnosentez yapılırsa kıyaslama yapılıyormuş ay neyse yavrumu görmek çok iyi geldi.
çook tatşı maşşallahh çok güldüm ya büyük insan gibi ve yuh dedim bacagı kadar mipisi var bu bebişinEki Görüntüle 717738
Benim terbiyesiz oğlum teyzeleri.
hahahahyt gözün aydın canım bişey cıkmamasına çok sevindimm ozaman sana iyi tatillerr diliyorum yalnız aadamı öldürdün kız 2 3 gün önce töbe töbeslm kızlar,eşimin tomoğrafi sonucu temiz çıktı çok şükür.söz almıştım temiz çıkarsa denize götürcek beni cumartesiye kadar.(ama zaten ben emindim bir şey çıkmayacğına )
saolasın canım aa olemı senınde dogum gunun kutlu olsun nıce nıce uzun seneler bebısınle esınle. Bızde dun cıktık ama cok yoruldumfilizcim dün evlilik yıldönümünmüş nice senelere inşallah bebişinle,i benim de dün doğumgünümdü, ufak bi kutlama yaptık esas kutlama benim için cuma bebişimi görünce allahın izniyle,
,
tamam canım sor haber edersın bızı4 lü usg dediğinin zamanıdır belki ben onu bilmiyorum ama şu ayrıntılı bakılanı öyle biliyorum canım yarın randevum var belki söyler doktor bana paylaşırım .....
bana 3 lü test 16 haftalıkken yapıldı.
keterol sampuanıda var kremıde c sınıfı ılac bana onu verdı o kasıntımı durdurdu ne berbat bı kasıntı yaaa gece daha cok oluodutravacortu da önceden sürüyordum travazolla birlikte, dur bi daha alayım.
Keterolü saç şampuanı diye biliyodum bi sorayım bakayım canım sağolasın:
evet hamılelıkte oluyor cok sık benım oncedende oluyordu cok maalesef mantar sistit cok olurumya bende kaşıntı yok şimdilik ama idrar kültüründe üreme oldu bir bakteride ilaç kullandım geçtii.sanırım yine tekrarladı ve çok sancı yaptı dün berbattı yani..inşallah geçer kızlarr bu hamilelikte herşey oluyor sanırım..detaylı ultrason 20 ve 22.haftalarda yapılıyor bildiğim kadarıyla ..
ıycene kafam karıstı yaa
Bana 4 lu testı 17+2 de yapıcak
detaylıyı bılmıyorum hıc ama 18 20 dıye aklımda kalmıs 20.22 dıyen var 20 24 dıyen var ıns gıttıgım zaman yapmaz bana dr erken oluyor baya cok karısık ısler yahu bunlar
Bı dogsalarda bebıslerımız rahat etsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?