2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
FİLİZCİM dün evlilik yıldönümünmüş nice senelere inşallah bebişinle,i benim de dün doğumgünümdü, ufak bi kutlama yaptık esas kutlama benim için cuma bebişimi görünce Allahın izniyle,

KURTLUKİRAZ eşinin sonucu iyi çıkmış sevindim, (buarada isimi doğru hatırladım umarım), dikkatimi çekti çünkü benim de geçenlerde eşimin baş dönme değil göz kayma sorunu vardı mr çekilde oda çokşükür temiz çıktı,

NERGİSYASEMİN canım ya anlattıklarına çook üzüldüm ama bence senin canını yakmak için öyle söyledi, seni sevmediğini hiç sanmıyorum, senin durumunu çok iyi anlıyorum eşimden değil de anne babamdan, babamın annesi yüzünden annem çok sıkıntılar çekmiş ve aynen senin gibi daha nişanda başlamış olaylar, hatta annem bana hamileyken boşanma noktasına gelinmiş davalar açılmış sonra vazgeçilmiş, sonrasında 25 sene devam ettiler annemin fedakarlığıyla, kayınvalide meselesi yılladır bitmedi gitti, ama dediğin gibi babam da küçükken hiç saygı görmemiş ve aynısı anneme ve bizlere yapıyodu, hayat dört dörtlük değil herşey bi sınav umarım eşin hatasını anlar bebişinizi düşünür dualarım seninle,

canım ya inş bir an önce geçer bulantıların , bende çok şükür iyiyim canım , içim rahatladı valla acaba birşey olur mu diye düşünüyordum sağol canım, mide bulantısına kivi iyi geliyormuş canım aklında olsun

4 lü usg dediğinin zamanıdır belki ben onu bilmiyorum ama şu ayrıntılı bakılanı öyle biliyorum canım yarın randevum var belki söyler doktor bana paylaşırım .....

Bana 3 lü test 16 haftalıkken yapıldı.

Dün sağlık ocağına gittim progestan yazdırmak ve bebeğimin kalp atışlarını dinlemek için çok şükür duyduk da içim rahatladı. Hemşire hazır gelmişken aşı yapalım sana dedi. Ne aşısı ben daha sonra geleyim dedim. Tamam o zaman zaten normalde 20 haftalıkken yapılıyo dedi. Töbe töbee Tetanoz aşısıymış doktoruma sormadan yaptırmak istemiyorum.

18. Hafta çok erken canımm.
Arkadaşım 24 haftalık hamile 22.haftada girdi.
hımmm soruyum bakalım canım ben haftaya persembe 4 lü test ıcın gıdıcem acab 4 lu testmı 18 20 arasıydı belkıde karıstırıom ole duydum cunku
ben erkek hıssedıyordum ama esım kız ıstedı bıde benım bılıosun asılama ıle oldu ya
dedım kız olursa oda cekıcek. Benım ıcın mucıze zaten kız erkek hıc farketmez aynen canım saglıklı olsunlarda.

3 lü test 18 haftalıkken yapılıyor

hımmm 4 lü bana yapıcak 17 haftalıkken canım allah allah bu dr uymuo demekkı bırbırıne

deli mi ne o da gelmişken yapalım da ne oluyomuş
Ben evlenmeden önce 2 doz yaptırmıştım. Şimdi de 2 doz yapsak yeterli dedi. Doktooruma sordum ben de 20. haftada dedi. İyi yapmışsın canım. Azcık cahil olsak başımıza gelmeyen kalmazdı bu ülkede

travocort yada keterol kullanabılırsın cnm kasıntı ıcın ben kullanıyorum keterol kestı kasıntımı cok hafıf arada oluo sabah aksam sur dedı dr bana mantar olmusum sanırım bende

travacortu da önceden sürüyordum travazolla birlikte, dur bi daha alayım.
keterolü saç şampuanı diye biliyodum bi sorayım bakayım canım sağolasın

sağol canım, ilk zamanlar kivi yiyordum da şimdi pek yiyemiyorum.

vahsihatuncum valla iyi ki demişsin aşı için sonra geleyim diye.
ne antikalar ya!
20.haftada yapılıyorsa niye şimdiden yapayım diyorsun alla alla kızdım valla

Bana gayet doğal gibi geliyodu fırınlanmış yada kurutulmuş gibi, tarhanaya benzettim. Ama haklısın içinde yine de vardır katkı maddeleri. Gaz yapmayan süt türleri deniyim bide, dr.um günde 3 bardak süt iç dedi ben 1 bardak bile içemiyorum,zaten kemiklerim incecik.

travocort yada keterol kullanabılırsın cnm kasıntı ıcın ben kullanıyorum keterol kestı kasıntımı cok hafıf arada oluo sabah aksam sur dedı dr bana mantar olmusum sanırım bende

ya bende kaşıntı yok şimdilik ama idrar kültüründe üreme oldu bir bakteride ilaç kullandım geçtii.sanırım yine tekrarladı ve çok sancı yaptı dün berbattı yani..inşallah geçer kızlarr bu hamilelikte herşey oluyor sanırım..detaylı ultrason 20 ve 22.haftalarda yapılıyor bildiğim kadarıyla ..

filiz dün evlilik yıldönümünüzmüş. kızınızla beraber daha nice senelere inşallah
nasıl geçirdiniz.biraz tüyo alıyım.bizimde 10 haziranda

Merhaba kizlar.yeni uyeyim ben de katilmak istedim araniza sirf bu baslik icin uye oldum.Listeye eklenirsem sevinirim.Ikinci gebeligim sat 8 subat.sezeryan olacagim icin dogum tarihi tahminen 1 kasim.herke
se mukemmel bir hamilelik diliyorum

Tebrik ederim canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Nergis durumuna gerçekten çok üzüldüm ve gözlerim doldu seni hiç tanımamama rağmen çok etkilendim. Ama sana komik bişey söyleyim mi seninki gene sana bağlayan tek şeyin bebeği olduğunu söylüyomuş, benimki dün akşam yemekte dediki bebeğim bi doğsun alıp kaçıcam bu evden :) Gülermisin ağlarmısın, benim nazlarıma dayanamıyo çocuğun doğmasını bekliyomuş bana o yüzden dayanıyomuş alıp kaçacakmış :) Havasını alır:)

Canım bu araba konusunda da seninle birebir aynı şeyleri yaşıyorum bende. Onun sürdüğü arabaya binmekten hep tedirgin oluyorum saolsun hiçbir çukuru kaçırmaz.Ben de hep kendim sürüyorum onunlayken gerçekten kendimi güvende hissediyorum kendim sürünce. Bu tamamen koruma iç güdüsü,onlar bunu hissetmediği için sadece akıllarına gelince dikkat ediyolar biz hissediyoruz fark bu.Lütfen üzülme kendini sıkma, seni rahatlatacak şeylerle meşgul ol ve ben bu işle uğraşan biriyim sana tavsiyem eşinle kavga ettiğinde başka odaya git ama başka eve annen de dahil gitme.Sorunlar uzaklaşınca hallolmaz,sadece daha fazla büyür.

ben normal dogumdan cok korkuyorummmmmmmmmmmm:18::18::18::18:

BUrcu bunu ben de itiraf ediyorum ve doktorumla konuşmak için çok erken ama inşallah benim doktor sezeryancıdır diye dua ediyorum ben sancı çekemem,normal yapamam eminim.

canım yaa Allah bağışlasın diğer topikteydik biliyorum canımcım :) Allah ım isteyen herkese nasip etsin inş, kız erkek farketmez sağlıklı olsunlarda

sırt ağrılarından şikayet eden kızlar bakın takvimimde bugün ne yazıyor:

"Hamileliğimin 13. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 189 gün kaldı.

Bebeğinizin karaciğeri safra salgılamaya ve pankreası insülin üretmeye başladı. Bu arada bazen sırt ağrıları hissetmeye başlayabilirsiniz. Bunun nedeni relaxin denilen doğumu kolaylaştırmak için salgılanan bir hormondur. Relaxin büyüyen rahminzin ihtiyacı olan alanı karşılamak için leğen kemiğinizin genişlemesini ve omurgaya bağlanan kalça eklemlerini gevşeterek doğumu kolaylaştırmak için destekler."

yani normalmiş. ben de bi ara aşırı derecede çektim, hatta benimki bel ağrısıydı, sandım ki kalçam falan çıktı, kuyruk sokumum bacağım, adımlarım değişmişti resmen. çok şükür daha iyiyim.

Ayy ne biliyim yakalamışken yapalım dediler herhalde zaten ağır bir aşıymış gribim ben 2-3 gündür sonra gelirim dedim.Ozaman 2-3 hafta sonra gel dedi

Valla çok ilginçler ya pek uğramıyoruz sağlık ocağına ya, yakalamışken vuralım dediler herhalde

anamm bitmiyorrr geçmiş 7 sayfa okudum pes ettimm merhaba kızlar nasılsınızzzz çok sıcak pooffff

Antalyaya bana gelin kızlar evim deniz 300 metre Koca göbeklerle plajı istila ederiz turistleri kaçırırız Fok balığı gibi her birimiz bir tarafta Ayyy düşününce çok güldümmm
canımcım Antalya nın neresinde oturuyodun 2 3 kere geldim belki yakınlarına gelmişimdir :) belki aynı plajda güneşlenmişizdir

gözün aydın canım doktor halt etmiş her ay 1 kilo alcakmışım yazmışsın e zaten her ay 1 kilo almışsın çok alsanda benim kilom ben şişko olmak istiyorum de

Eki Görüntüle 717738
Benim terbiyesiz oğlum teyzeleri.
çook tatşı maşşallahh çok güldüm ya büyük insan gibi ve yuh dedim bacagı kadar mipisi var bu bebişin çok güldüm maşşallah maşallahhh

slm kızlar,eşimin tomoğrafi sonucu temiz çıktı çok şükür.söz almıştım temiz çıkarsa denize götürcek beni cumartesiye kadar.(ama zaten ben emindim bir şey çıkmayacğına )
hahahahyt gözün aydın canım bişey cıkmamasına çok sevindimm ozaman sana iyi tatillerr diliyorum yalnız aadamı öldürdün kız 2 3 gün önce töbe töbe nasıl emindin öyle hehe cok gözünn aydııınnn

filizcim dün evlilik yıldönümünmüş nice senelere inşallah bebişinle,i benim de dün doğumgünümdü, ufak bi kutlama yaptık esas kutlama benim için cuma bebişimi görünce allahın izniyle,

,
saolasın canım aa olemı senınde dogum gunun kutlu olsun nıce nıce uzun seneler bebısınle esınle. Bızde dun cıktık ama cok yoruldum
4 lü usg dediğinin zamanıdır belki ben onu bilmiyorum ama şu ayrıntılı bakılanı öyle biliyorum canım yarın randevum var belki söyler doktor bana paylaşırım .....
tamam canım sor haber edersın bızı
allahım ya ne dıye yapıcakmıs ben yaptırmıcam dr ıstemıyor .
travacortu da önceden sürüyordum travazolla birlikte, dur bi daha alayım.
Keterolü saç şampuanı diye biliyodum bi sorayım bakayım canım sağolasın:
keterol sampuanıda var kremıde c sınıfı ılac bana onu verdı o kasıntımı durdurdu ne berbat bı kasıntı yaaa gece daha cok oluodu

evet hamılelıkte oluyor cok sık benım oncedende oluyordu cok maalesef mantar sistit cok olurum
ölemı yapılıyor neyse gıttıgımde sorucam

ıycene kafam karıstı yaa
Bana 4 lu testı 17+2 de yapıcak
detaylıyı bılmıyorum hıc ama 18 20 dıye aklımda kalmıs 20.22 dıyen var 20 24 dıyen var ıns gıttıgım zaman yapmaz bana dr erken oluyor baya cok karısık ısler yahu bunlar
Bı dogsalarda bebıslerımız rahat etsek

canım banada 4 lü yapcak 2 hafta sonra bende 17 falan oluyorum yani bu durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…