2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Ayağımı burktum kızlar (( şişecek bu şimdi buz koyuyorum ama biliyorum ben bu ayak mimli benim of ya düz yolda yürüyemiyorum

geçmiş olsunn çok ;( üstüne basmamaya çalış uzat ayağını dinlendir dayanılmaz bir ağrı olursa doktora git ama hafiften sızlarsa sar inşallah cabuk geçer ezilme gibi birşey varsa 3 4 gün içinde geçiyor ama geçmezse mtlaka bi doktora git ezilme vs için krem falan veriyolar

canım ayrıntılıda bütün organlarına falan bakılıyo o kadar erken olmaması lazım oluştumu her bişeyi bu sıpaların yoksa

Canım sen ankaradaydın galiba öyle hatırlıyorum. Eğer tam kararını verirsen ayrılmak için görüşebiliriz sana yardımcı olabilirim.Ama dediğim gibi tam karar vermelisin ve o aşamaya gelene kadar tüm çabayı göstermelisin,sonradan pişman olmamak için acele karar verme lütfen.

canım kasıntı gecenlerde bende de oldu 3 gün filan vucudumun her yeri kasındı nerdeyse.ama sonra azaldı ve gecti. doktora sordum vucudun sadece karın kalca gibi buyuyen kısımlarımızda filan olur arada tum vucutta olmamalı dedi. eger devam ederse karaciğer enzimlerini ölçelim dedi. sanırım benimki alerjiydi geçti

dikkat et devam ederse git doktora mutlaka ölçtür canım bebek için tehlikeyliymiş bu enzimlerin yukselmesi Allah korusun..

bilmemki normal mi ama normaldir herhalde ya sonuçta ikimizinde öyle olacağına göre normaldir normaldir
HEHE aynen canım napalım artk normaldır dıyıp gıdıcez

canım ayrıntılıda bütün organlarına falan bakılıyo o kadar erken olmaması lazım oluştumu her bişeyi bu sıpaların yoksa

bılıyorum canım evet ama nebılım topıkte okudum baya ayrı ayrı haftalar dıyenler var anlamadım neyse gıdınce sorarım dr

evet canım ankaradayım. kararım kesin ama dediğim gibi annemin parasını almadan birşey yapamam yoksa hayatta ödemez onu. o yüzden bi müddet daha dişimi sıkıcam. beni zerre kadar düşünmeyen bir insanla bir ömür geçiremicem

burcu_81 canım geçmiş olsun. anneannem biz biyerimizi burkunca zeytinle ekmeği çiğneyip sarardı. dene istersen belki iyi gelir.

Canım ne demek eşek gibi geldin yaa inanamıyorum Hamilesin yaa bi deeee valla kusura bakma da canım eşin de resmen çocuk gibiymiş. Ne demek rahmetli babana laf sayması Ne kadarlık evlisiniz canım bu arada?
Bence sen ciddi anlamda oturup düşünmeli ve bir karara varmalısın. Boşanma anlamında demiyorum ama bu böyle gitmez. Senin en hassas olduğun dönemler. Biz kadınlar her şeyi sineye çekeriz ama özellikle hamile ve lohusalık döneminde yaşananları asla zihnimizden atamazmışız. Çoookk pişman olacak çookk. Ama sana tavsiyem bu sefer yelkenlerini suya indirme diren.
Bi de bi arkadaş yazmıştı ona aynen katılıyorum. Canım alınma ama sen de çok taviz veriyorsun. Yemeği,kahvaltısı,ütüsü, ailesi, kimseye asla yok diyemem felan diyosun. Demelisin canım yoksa ahanda böyle azıcık olumsuz davrandın mı burnundan fitil fitil getirirler.

ya nasıl bi şirret adammış anlamadım...paranında üstüne yatacak yani....canım çocuk doğunca madem öyle ayrılırsın....doğana kadarda sen benim istemiyorsun zaten diye laf söyle arada ki boşanırken seni rahatsız etmesin..sen istemiştin dersin.... bi görsün bebeğin yüzünü sonra boşan...baştan sana iyi davransada kanma.. acı çekmene değmez...adamda adam olsa

doru söylüosun canım 11 aylık evliyiz. herşeyi o kadar çabuk tükettikki. ben ses çıkarmayınca o bana her türlü lafı söyleme hakkı gördü kendinde. diyorum ya aynı annesi. anneside babasına yapıyo. bugün bu saat adamı evde bişey yerine koyan yok öyleyken o adam bile bana durmadan laf sokuyo herkes gücü yetebilene. hiçbirşey demiyorum artık Rabbim büyük.

Allah sabır versin 11 ay olmuş daha yazık, lanet olsun böyle adamlara ya Allah sana ve bebişine güç versin takma onu sen kendine iyi bak

yok canım 4 luye kadar var benımde 4 lu olucak.
ayrıntılıya ne zaman grııcen yanı kacıncı haftada yapılıyor kı acaba?

fılızcım doktorumun soyledıgıne gore 4 lu taramayı 16. 20.haftalar arasında yapıyorlar.ayrıntılıyıda 18 .20. dıye bılıyorum ama 4 lu taramada ınclemeyı zaten yapıyormus merkezler.

yok canım benım avukatım ben sabah adlıyede ıslerım vardı malum halsızlıkten durusmaya gıremıyınce mazeret verdım :)

Geçmiş olsun, meslektaşmışız hem de aynı şehirde, adliyede karşılaşırız umarım bir gün belki de tanışıyoruzdur, özel mesaj yazamıyorum hala yazabiliyosan sen bana mesaj atabilirsin.

Kasık bel ağrıları bende de oluyor ama çok şiddetli değil,ben bulantı yaşamadım hiç,onun nasıl bir durum olduğunu bilmiyorum,eminim zordur hem ağrı hem bulantı sarsar insanı,sabah taze sıkılmış meyve suyu içmeye çalış insanı zinde tutuyor çalışırken ve iyi bir kahvaltı günü iyi geçirmeyi sağlıyo.YAni bünyeyi biraz güçlü tutmak lazım ilaç vitamin falan alıyoruz ama önemli olan beslenmek de biraz.

11 aylıkmı evlısın ve bunları yapıo sana ölemi allahım yaaa canım evlılık 2 yılda oturuyor bende cok sorun yasadım esımle ama suan 3 sene doldu kavgalar azaldı
nehara bende katılıyorum sen cok tavız vermıssın ben asla kavga ettıgım zaman yemekte yapmam utude yapmam haketmıyor hıcbıseyı ozaman zaten sınırlıyım bıde utusunu yemegınımı yapıcam hazırlıcam valla kusura bakmasın

fılızcım doktorumun soyledıgıne gore 4 lu taramayı 16. 20.haftalar arasında yapıyorlar.ayrıntılıyıda 18 .20. dıye bılıyorum ama 4 lu taramada ınclemeyı zaten yapıyormus merkezler.
4 lu test 16 20 haftalarda oluyormus
ayrıntılı ultrasyonda 20 24 haftalarda oluyormus arkadasımdan ogrendım canım

Zor canım işin çok zor.Öyle üzülüyorum ki sana,eşine öyle kızıyorum ki.
Erkekler genel anlamda böyleler sanki,karşıdaki sessizse daha bir ezme çabası
içindeler.Bilmiyorum gösterdiğin sabrın karşılığını alabilecek misin?
Ben de çok sustum eşime,baktım olmuyor daha bir cadılaştım ben de.
Şimdi o susuyor ama bu suskunluğu da beni deli ediyor.
Tartışmayalım ama iletişim kuralım istiyorum.
Belki de beni düşünce yolu ile anlamasını bekliyorum bilmiyorum ki.

Bugün 7.evlilik yıldönümümüz.Kızgınım ona daha çokta kırgınım.
Ama haksızda olabilirim çünkü dedimya ben söylemeden anlamasını bekliyorum.
Çok şey bekliyorum demi.
Biz mi garibiz onlar mı garip bilemiyorum ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…