Ayağımı burktum kızlar(( şişecek bu şimdi buz koyuyorum ama biliyorum ben bu ayak mimli benim of ya düz yolda yürüyemiyorum
ıycene kafam karıstı yaa
Bana 4 lu testı 17+2 de yapıcak
detaylıyı bılmıyorum hıc ama 18 20 dıye aklımda kalmıs 20.22 dıyen var 20 24 dıyen var ıns gıttıgım zaman yapmaz bana dr erken oluyor baya cok karısık ısler yahu bunlar
Bı dogsalarda bebıslerımız rahat etsek
saol canım. inan gitmeyide denedim. ablamın ısrarıyla geri döndüm. dün bana öle dio eşşek gibi nasıl geri geldiysen bunun içinde eşşek gibi özür diliceksin dio insan karısına böle kelimeler kullanırmı yadaha neler neler dedi şimdi burda azıma alamıcam. ölmüş babamdan ne istio onuda anlamıyorum her seferinde babama laf söylüyo zaten başka odada kalıyorum. ve o yokmuş gibi yaşıcam kararlıyım
Sağlık ocağındaki hemşire annem gibiydi süt içiyosun dimi, beslenmen iyi mi diye sıkıştırdı beni
Kaşıntıdan çıldırıyorum yaa sırtım falan heryerim kaşınıyo , banyodan sonra baby oil sürüyorum heryere ama yine de kaşınıyorum. İlaç kullanmıyorum.
HEHE aynen canım napalım artk normaldır dıyıp gıdıcezbilmemki normal miama normaldir herhalde ya sonuçta ikimizinde öyle olacağına göre normaldir normaldir
canım ayrıntılıda bütün organlarına falan bakılıyo o kadar erken olmaması lazım oluştumu her bişeyi bu sıpaların yoksa
Canım sen ankaradaydın galiba öyle hatırlıyorum. Eğer tam kararını verirsen ayrılmak için görüşebiliriz sana yardımcı olabilirim.Ama dediğim gibi tam karar vermelisin ve o aşamaya gelene kadar tüm çabayı göstermelisin,sonradan pişman olmamak için acele karar verme lütfen.
evet canım ankaradayım. kararım kesin ama dediğim gibi annemin parasını almadan birşey yapamam yoksa hayatta ödemez onu. o yüzden bi müddet daha dişimi sıkıcam. beni zerre kadar düşünmeyen bir insanla bir ömür geçiremicem
Canım ne demek eşek gibi geldin yaa inanamıyorumHamilesin yaa bi deeee valla kusura bakma da canım eşin de resmen çocuk gibiymiş. Ne demek rahmetli babana laf sayması Ne kadarlık evlisiniz canım bu arada?
Bence sen ciddi anlamda oturup düşünmeli ve bir karara varmalısın. Boşanma anlamında demiyorum ama bu böyle gitmez. Senin en hassas olduğun dönemler. Biz kadınlar her şeyi sineye çekeriz ama özellikle hamile ve lohusalık döneminde yaşananları asla zihnimizden atamazmışız. Çoookk pişman olacak çookk. Ama sana tavsiyem bu sefer yelkenlerini suya indirme diren.
Bi de bi arkadaş yazmıştı ona aynen katılıyorum. Canım alınma ama sen de çok taviz veriyorsun. Yemeği,kahvaltısı,ütüsü, ailesi, kimseye asla yok diyemem felan diyosun. Demelisin canım yoksa ahanda böyle azıcık olumsuz davrandın mı burnundan fitil fitil getirirler.
doru söylüosun canım11 aylık evliyiz. herşeyi o kadar çabuk tükettikki. ben ses çıkarmayınca o bana her türlü lafı söyleme hakkı gördü kendinde. diyorum ya aynı annesi. anneside babasına yapıyo. bugün bu saat adamı evde bişey yerine koyan yok öyleyken o adam bile bana durmadan laf sokuyo herkes gücü yetebilene. hiçbirşey demiyorum artık Rabbim büyük.
yok canım 4 luye kadar varbenımde 4 lu olucak.
ayrıntılıya ne zaman grııcen yanı kacıncı haftada yapılıyor kı acaba?
Adliyedemi çalışıyosun bi yazında öyle okudum sanki.
yok canım benım avukatım ben sabah adlıyede ıslerım vardı malum halsızlıkten durusmaya gıremıyınce mazeret verdım :)
Geçmiş olsun, meslektaşmışız hem de aynı şehirde, adliyede karşılaşırız umarım bir gün belki de tanışıyoruzdur, özel mesaj yazamıyorum hala yazabiliyosan sen bana mesaj atabilirsin.[/QUOTE
karsılasmısbıle olabılırz aslında.bır gun oturur cay ıcerız artık kısmetse.saol canım ya kasık agrısı normalmıydı bılmıyorum dusuk tehtıdıde gecırınce baya panık oldum.agrı mıde bulantısı yaptı resmen.fenalıklar bastı.
doru söylüosun canım11 aylık evliyiz. herşeyi o kadar çabuk tükettikki. ben ses çıkarmayınca o bana her türlü lafı söyleme hakkı gördü kendinde. diyorum ya aynı annesi. anneside babasına yapıyo. bugün bu saat adamı evde bişey yerine koyan yok öyleyken o adam bile bana durmadan laf sokuyo herkes gücü yetebilene. hiçbirşey demiyorum artık Rabbim büyük.
4 lu test 16 20 haftalarda oluyormusfılızcım doktorumun soyledıgıne gore 4 lu taramayı 16. 20.haftalar arasında yapıyorlar.ayrıntılıyıda 18 .20. dıye bılıyorum ama 4 lu taramada ınclemeyı zaten yapıyormus merkezler.
Ayağımı burktum kızlar(( şişecek bu şimdi buz koyuyorum ama biliyorum ben bu ayak mimli benim of ya düz yolda yürüyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?