ooooffff geçmiş olsun canım dikkat et, güzelce sar ayağını ve uzat bi süre kalkma
canım bir arkadaş bebe yağı kullanıyordu onda da kaşıntı ve kızarıklık olmuş biraz araştırınca bebek yağı bazen alerji yaparmış senin kide öyle bişey mi acaba :44::44::44:
geçen bende burktum hala şişi var benimkide mimli daha önce 3 kere çıkmışlığı var , eğer üstüne basıyorsan sıkıntı yok, şiş ve morluk hemen geçmez, benimki 2 hafta olacak nerdeyse hala var, bandajla tatlım....
geçmiş olsunn çok ;( üstüne basmamaya çalış uzat ayağını dinlendir dayanılmaz bir ağrı olursa doktora git ama hafiften sızlarsa sar inşallah cabuk geçer ezilme gibi birşey varsa 3 4 gün içinde geçiyor ama geçmezse mtlaka bi doktora git ezilme vs için krem falan veriyolar
burcu_81 canım geçmiş olsun. anneannem biz biyerimizi burkunca zeytinle ekmeği çiğneyip sarardı. dene istersen belki iyi gelir.
gecmiş olsun canım dikkat et kendine çok dolaşma dinlen bol bol..
Zor canım işin çok zor.Öyle üzülüyorum ki sana,eşine öyle kızıyorum ki.
Erkekler genel anlamda böyleler sanki,karşıdaki sessizse daha bir ezme çabası
içindeler.Bilmiyorum gösterdiğin sabrın karşılığını alabilecek misin?
Ben de çok sustum eşime,baktım olmuyor daha bir cadılaştım ben de.
Şimdi o susuyor ama bu suskunluğu da beni deli ediyor.
Tartışmayalım ama iletişim kuralım istiyorum.
Belki de beni düşünce yolu ile anlamasını bekliyorum bilmiyorum ki.
Bugün 7.evlilik yıldönümümüz.Kızgınım ona daha çokta kırgınım.
Ama haksızda olabilirim çünkü dedimya ben söylemeden anlamasını bekliyorum.
Çok şey bekliyorum demi.
Biz mi garibiz onlar mı garip bilemiyorum ki..
aa aramızda 1 gun varmıs canım nıce uzun senelere esınle valla hormonlardanmıdır nedır bende dun cok kızdım hep bagrındım
yemege gıttık ordan besıktas sahıle goturdu pasta aldı vs kutladı ama sınır oldum ona basta bıkere
halada sınır gıdıyorum aradı bugun ne oldu ne arıon dıom ıycene sınır oluyorum buaralar
Teşekkür ederim kızlar saolun ayağım mimli olduğundan biliyorum dedini buz tuttum şişmesini engelledim üzerine basmadım allahdan eşim evdeydi şimdi daha iyi uzattım ayağımı basmıyorum of ya nerden çıktı şimdi bu
ayağına burkulan yere hamur sar canım küçükken öyle yaparlardı sakın krem kullanma hani şu muscoril falan gibi şeyleri yasak çünkü
ya ben arada bepanten kullanıyorm acaba oda yasakmıdır bişey olur mu ki
ya ben arada bepanten kullanıyorm acaba oda yasakmıdır bişey olur mu ki
Zor canım işin çok zor.Öyle üzülüyorum ki sana,eşine öyle kızıyorum ki.
Erkekler genel anlamda böyleler sanki,karşıdaki sessizse daha bir ezme çabası
içindeler.Bilmiyorum gösterdiğin sabrın karşılığını alabilecek misin?
Ben de çok sustum eşime,baktım olmuyor daha bir cadılaştım ben de.
Şimdi o susuyor ama bu suskunluğu da beni deli ediyor.
Tartışmayalım ama iletişim kuralım istiyorum.
Belki de beni düşünce yolu ile anlamasını bekliyorum bilmiyorum ki.
Bugün 7.evlilik yıldönümümüz.Kızgınım ona daha çokta kırgınım.
Ama haksızda olabilirim çünkü dedimya ben söylemeden anlamasını bekliyorum.
Çok şey bekliyorum demi.
Biz mi garibiz onlar mı garip bilemiyorum ki..
Siz de bebişinizle birlikte uzun güzel seneler geçirirsiniz inşallah Filizciğim.
adama kızgınım ama ortada belli bir sebep yok.Kalbim kırılmasın diye alttan alıyor,
susuyor o bile bana batıyor.
İstiyorum ki...
ne istediğimi bilmiyorum galiba.:44:
Hormonlarım bana çok pis oyun oynuyor sanırım,tek açıklaması bu.
iyi olur ya aslında çok 2 hafta var daha kontrolüme bide kullandım 2 yada 3 kere artık kullanmam ama bi sakıncası varmıdır merak ettimmben ilk zamanlarda ayağımı burktum muscoril kullancaktım kendi kafama göre eşim izin vermedi doktora gittik iyiki kullanmamışsın dedi krem falan sürme sakın ilaç nitelikli dedi. el kremi vücat kremi gibi şeyleri sordum onların emilimi az çocuğa geçmez dedi hani nivea diadermin gibi şeyler için. bence bepanteni bi doktoruna sor gitmene daha çok varsa ben salı günü gideceğim sorarım haber veririm sana sormadan kullanma
Ben yüzüme güneş kremi sürerken bile korkuyorum bişey olurmu diye, hangi birini sorcaz doktora bilmiyorum.Çoğu şeyin prospektüsü de yok nasıl anlıycaz?
4lu hakkinda hic bir fikrim yok.
biz ayrintiliya 12 haziranda girecegiz.
Kullanmıyorum canım krem normalde de zaten acıya dayanıklıyımdır ilaç kullanmayı sevmiyorum şimdilik iyi bakalım saolasınayağına burkulan yere hamur sar canım küçükken öyle yaparlardı sakın krem kullanma hani şu muscoril falan gibi şeyleri yasak çünkü
dünden beri baya belirgin bi şekilde hareketlerini hissediyorum resmen nefesimi tutup onu dinliyorum özellikle yemek yediktem yarım saat sonra falan başlıyor harekete ilk korktum noluyo diye ama eşimde elini koydu baktı gerçekten hareket ediyor sol tarafımda resmen pıt pıt pıt ediyor hatta dün akşam açtım karnımı dışarıdan görünüyo mu diye minik bi hareket görünüyo göbeğime doğru inip kalkan hani göz seğirmesi gibi :)) çok değişik birşey
Ay ne güzel canım ya allahım bana da nasip et bir an önce hissetmeyi
inşallah canım çok güzel bi duygu şimdi hissettim hamile olduğumu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?