2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
ooooffff geçmiş olsun canım dikkat et, güzelce sar ayağını ve uzat bi süre kalkma

burcu_81 canım geçmiş olsun. anneannem biz biyerimizi burkunca zeytinle ekmeği çiğneyip sarardı. dene istersen belki iyi gelir.

gecmiş olsun canım dikkat et kendine çok dolaşma dinlen bol bol..

Teşekkür ederim kızlar saolun ayağım mimli olduğundan biliyorum dedini buz tuttum şişmesini engelledim üzerine basmadım allahdan eşim evdeydi şimdi daha iyi uzattım ayağımı basmıyorum of ya nerden çıktı şimdi bu

Daha 11 aylık evliymişsiniz oy canım ya evlilik herkesin dediği gibi 3 yılda oturuyor ben de 2 yıl çok tartıştım kavgalar ettik ama hiçbirimiz diğerinin ne ailesine ne de kendine hakaret etmedi artık oturmuş evliliğimiz var o bazı şeyleri görmezden geliyor bende ondakileri ama bu lar ufak tefek şeyler sizinki çok farklı allah nasıl biliyorsa öyle yapsın

aa aramızda 1 gun varmıs canım nıce uzun senelere esınle valla hormonlardanmıdır nedır bende dun cok kızdım hep bagrındım
yemege gıttık ordan besıktas sahıle goturdu pasta aldı vs kutladı ama sınır oldum ona basta bıkere
halada sınır gıdıyorum aradı bugun ne oldu ne arıon dıom ıycene sınır oluyorum buaralar

Siz de bebişinizle birlikte uzun güzel seneler geçirirsiniz inşallah Filizciğim.
adama kızgınım ama ortada belli bir sebep yok.Kalbim kırılmasın diye alttan alıyor,
susuyor o bile bana batıyor.
İstiyorum ki...
ne istediğimi bilmiyorum galiba.:44:
Hormonlarım bana çok pis oyun oynuyor sanırım,tek açıklaması bu.

ayağına burkulan yere hamur sar canım küçükken öyle yaparlardı sakın krem kullanma hani şu muscoril falan gibi şeyleri yasak çünkü

ya ben arada bepanten kullanıyorm acaba oda yasakmıdır bişey olur mu ki

ben ilk zamanlarda ayağımı burktum muscoril kullancaktım kendi kafama göre eşim izin vermedi doktora gittik iyiki kullanmamışsın dedi krem falan sürme sakın ilaç nitelikli dedi. el kremi vücat kremi gibi şeyleri sordum onların emilimi az çocuğa geçmez dedi hani nivea diadermin gibi şeyler için. bence bepanteni bi doktoruna sor gitmene daha çok varsa ben salı günü gideceğim sorarım haber veririm sana sormadan kullanma

Son düzenleme:

bilmiyorumki canım belkide biz çok değer verdiğimiz için böyle oluyor. evlilik yıldönümüznüz kutlu olsun nice 7 yıllara inşallah. benim eşim çok düşüncesiz ve sürekli beni yeren bir insan herşeyimi eleştirir. belkide olay küçük ama hepsinin patlaması oluyor. artık ona cevap vermek dahi gelmiyor içimden öyle yıldımki anlatamam. düzeltmek içinde çabalamak istemiyorum artık. inceldiği yerden kopsun modundayım.

saol canım amin ...
valla sorma bende dedım ınsan süpriz yapar bısey yapar işteydım mal teslımatı vardı vs vs dedı zaten eve geldıgınde kan ter ıcnde kalmıs neyse napalım saglık olsun..
hormonlar canım hormonlar ama kocalar anlamaz..!

iyi olur ya aslında çok 2 hafta var daha kontrolüme bide kullandım 2 yada 3 kere artık kullanmam ama bi sakıncası varmıdır merak ettimm

Ben yüzüme güneş kremi sürerken bile korkuyorum bişey olurmu diye, hangi birini sorcaz doktora bilmiyorum.Çoğu şeyin prospektüsü de yok nasıl anlıycaz?

bilsem,,, bende korkuyorum valla cocuklarda falan kullanılıyor vsvs diye bepanten kullandım ama şimdi ondanda korktum

dünden beri baya belirgin bi şekilde hareketlerini hissediyorum resmen nefesimi tutup onu dinliyorum özellikle yemek yediktem yarım saat sonra falan başlıyor harekete ilk korktum noluyo diye ama eşimde elini koydu baktı gerçekten hareket ediyor sol tarafımda resmen pıt pıt pıt ediyor hatta dün akşam açtım karnımı dışarıdan görünüyo mu diye minik bi hareket görünüyo göbeğime doğru inip kalkan hani göz seğirmesi gibi :)) çok değişik birşey

Son düzenleme:
ayağına burkulan yere hamur sar canım küçükken öyle yaparlardı sakın krem kullanma hani şu muscoril falan gibi şeyleri yasak çünkü
Kullanmıyorum canım krem normalde de zaten acıya dayanıklıyımdır ilaç kullanmayı sevmiyorum şimdilik iyi bakalım saolasın

Ay ne güzel canım ya allahım bana da nasip et bir an önce hissetmeyi

nergisyasemıncım daha cok yenı evlıymıssınız.ınan bana herkes evlılıgın ılk senesınde sorunlar yasıyor.bız de yasadık.ıkımız de ustunluk kurmaya calıstık vs vs...ama zamanla allaha bın sukur duzeldı.hazıranda 3 senemız bıtecek ınsallah.bebısınız bıraz erken gelmıs ama anneye babaya sans,sevgı,anlayıs ve sabır getırecek.bıraz sakınlesın ve bence bu konuları konusun.artık bebısınız ıcın yasayacaksınız daha dunyaya gelmeden pısman olan bır annesı babası olursa onları bırakıp gıtmesınden korkarım.

kızlar ne yapacağımı şaşırdım bir akıl verin.dr ikili sonucu iyi dedi.dörtlüye gel dedi.ama devlet hast. dr üçlüyü burada yapalım hem ücretsiz dedi.yani üçlüyü yaptırıp dörtlüyü yaptırmasam mı acaba diyorum bir de detaylı ultrasona mı gitsem dörtlü yerine diyorum.siz ne dersiniz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…