Eşim dün gece ben hissedemiyorum nasıl birşey olduğunu diyor bende bende hissedemiyorum daha dedim doktora gidince ultrasonda gösterse bile idrak edemedim henüz( çikolata ye canım hareketi sıklaşır :))
dünden beri baya belirgin bi şekilde hareketlerini hissediyorum resmen nefesimi tutup onu dinliyorum özellikle yemek yediktem yarım saat sonra falan başlıyor harekete ilk korktum noluyo diye ama eşimde elini koydu baktı gerçekten hareket ediyor sol tarafımda resmen pıt pıt pıt ediyor hatta dün akşam açtım karnımı dışarıdan görünüyo mu diye minik bi hareket görünüyo göbeğime doğru inip kalkan hani göz seğirmesi gibi :)) çok değişik birşey
kızlar ne yapacağımı şaşırdım bir akıl verin.dr ikili sonucu iyi dedi.dörtlüye gel dedi.ama devlet hast. dr üçlüyü burada yapalım hem ücretsiz dedi.yani üçlüyü yaptırıp dörtlüyü yaptırmasam mı acaba diyorum bir de detaylı ultrasona mı gitsem dörtlü yerine diyorum.siz ne dersiniz???
ben 3 hafta kadar önce gittim hiç kımıldamadı göstermedi de cinsiyeti bacaklar kendine çekik yatıyordu doktor bi dahaki sefere bakarız dedi 3 haftadır merakla bekliyorum inş salı günü konrolüm var kocaman bi çikolata yiyip öyle gireceğim ultrasona :)) inş bu defa evde yaptığı gibi hareketli olur da gösterir :))
ohh ohh masallah.benım gıdıklanma tarzı hısler oluyor ıcımde 1 aydır.gecen hafta da 1 gun hareketlerını hıssettıgımı dusundum.gecen gece sag tarafıma yatınca sankı pıt pıt yaptı.ama hala bır tekme yemedım.tekme ıstıyorummm
İnşallah gösterir canım bu sefer benimki kendiliğinden acıp gösterdi doktor amcasına çikolata yiyip girmiştim :)
sol tarafına yat geceleri sağa yatınca bebeğe giden kan yavaşlıyormuş hareketleri azalıyor sen sola yat hissedersin böyle içinde kelebek varmış gibi bi duygu oluyor önce sonra bildiğin tekme :)) bide genelde eşimin yanındayken çok hareketleniyor
dünden beri baya belirgin bi şekilde hareketlerini hissediyorum resmen nefesimi tutup onu dinliyorum özellikle yemek yediktem yarım saat sonra falan başlıyor harekete ilk korktum noluyo diye ama eşimde elini koydu baktı gerçekten hareket ediyor sol tarafımda resmen pıt pıt pıt ediyor hatta dün akşam açtım karnımı dışarıdan görünüyo mu diye minik bi hareket görünüyo göbeğime doğru inip kalkan hani göz seğirmesi gibi :)) çok değişik birşey
ayy inşallah ya önce sağlıklı olsun diyoruz elbette ama çok da merak ediyoruz :)) ben kızım diye seviyorum eşim oğlum :)) çocukda ne olduğunu bilemedi yavrucak :)) bende deneyeyim çikolatayı
genelde sola yatmaya calısıyorum ama cok sıkılınca saga da donuyorum sırtustu de yatıyorum napıyım.sıkıntı gelınce uyukum da kacıyor cunku.bazen esım elını karnıma koydugunda kalp atısını pıt pıt hıssedıyoruz ıkımızde.o cok hosumuza gıdıyor
ayy inşallah ya önce sağlıklı olsun diyoruz elbette ama çok da merak ediyoruz :)) ben kızım diye seviyorum eşim oğlum :)) çocukda ne olduğunu bilemedi yavrucak :)) bende deneyeyim çikolatayı
ya ben ne zaman hissedecem ne tembel çıktı benim sıpam aynı anasıBizde eğer gösterirse yarın öğrencez bizdede eşim erkek ben kız hissediyorum ama eşimde kızı olsun çok istiyor normalde bakalım nolcak
Benim de sinirimi bozdu çok zayıf bırı olduğum halde kilo takıntım vardır ınan dün bende iştah falan kalmadı yemek bile doğrudürüst yemedim 44 kiloyla hamile kaldım ya şimdi 47 oldum herhalde bundan sonra ayda 3 kilo almamı istemiyor bır kılo alıcakmışım adamın kılolu hastasna ne diyor çok merak ediyorum.
Bende ummuyordum cinsiyeti öğreneceğimi doktora sormadım bile ben sormadan doktorumuz söyledi kızınız olacak dedi :)) bizde oğlumuz diye seviyorduk niyeyse :)) ye canım her ultrasona girdiğinde hareketli görmüş olursun :)
istanbulda öyle bir rüzgar varki uçuruyo herşeyi balkondan çamasırlarımı zar zor içeri soktum güzelde kururdu bu rüzgarda ama almasaydım bi daha yıkamak zorunda kalacaktım..
inşallah gösterir erkekler çoğunlukta sanki forumda bakalım bizimkiler ne olacak :)) kısa zaman içinde hareket eder seninde merak etme :) benim eşim cinsiyeti soranlara "erkek belli de göstermiyor kereta yinede " diyor :))))
istanbulda öyle bir rüzgar varki uçuruyo herşeyi balkondan çamasırlarımı zar zor içeri soktum güzelde kururdu bu rüzgarda ama almasaydım bi daha yıkamak zorunda kalacaktım..
benim eşimde geçenlerde magazin programlarının birinde ünlülerin çocukları vardı böyle uzun kıvırcık saçlı bir erkek çocuk gösteriyo dedi ki benim çocuğumunda saçını kestirmiycem uzun olacak (o erkek hissedince erkek olacağı kesinleştiya ) bende dedim kızın saçının uzunu makbüldür zaten
burasıda aynı (kocaeli) sabah belediye fırtına yıldırım dolu uyarısı yaptı anovs etti bakalım ne olacak şimdilik baya rüzgar var ucuruyor ama cok sıcakkk cok
Bizim burasıda aynı durumda toz yağıyor sanki camlarım battı yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?