2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Eşim dün gece ben hissedemiyorum nasıl birşey olduğunu diyor bende bende hissedemiyorum daha dedim doktora gidince ultrasonda gösterse bile idrak edemedim henüz ( çikolata ye canım hareketi sıklaşır :))

ben 3 hafta kadar önce gittim hiç kımıldamadı göstermedi de cinsiyeti bacaklar kendine çekik yatıyordu doktor bi dahaki sefere bakarız dedi 3 haftadır merakla bekliyorum inş salı günü konrolüm var kocaman bi çikolata yiyip öyle gireceğim ultrasona :)) inş bu defa evde yaptığı gibi hareketli olur da gösterir :))

ohh ohh masallah.benım gıdıklanma tarzı hısler oluyor ıcımde 1 aydır.gecen hafta da 1 gun hareketlerını hıssettıgımı dusundum.gecen gece sag tarafıma yatınca sankı pıt pıt yaptı.ama hala bır tekme yemedım.tekme ıstıyorummm

senin kendi doktorun ne diyorsa onu yap onun söylediklerinden şaşma sonuçta bebeğin gelişimini gören o canım bir doktora git bi kaç taneye gidersen hem kafan karışır hem yorulursun. doktor gerekli gördüğü şeyleri söyler zaten

İnşallah gösterir canım bu sefer benimki kendiliğinden acıp gösterdi doktor amcasına çikolata yiyip girmiştim :)

sol tarafına yat geceleri sağa yatınca bebeğe giden kan yavaşlıyormuş hareketleri azalıyor sen sola yat hissedersin böyle içinde kelebek varmış gibi bi duygu oluyor önce sonra bildiğin tekme :)) bide genelde eşimin yanındayken çok hareketleniyor

İnşallah gösterir canım bu sefer benimki kendiliğinden acıp gösterdi doktor amcasına çikolata yiyip girmiştim :)

ayy inşallah ya önce sağlıklı olsun diyoruz elbette ama çok da merak ediyoruz :)) ben kızım diye seviyorum eşim oğlum :)) çocukda ne olduğunu bilemedi yavrucak :)) bende deneyeyim çikolatayı

genelde sola yatmaya calısıyorum ama cok sıkılınca saga da donuyorum sırtustu de yatıyorum napıyım.sıkıntı gelınce uyukum da kacıyor cunku.bazen esım elını karnıma koydugunda kalp atısını pıt pıt hıssedıyoruz ıkımızde.o cok hosumuza gıdıyor

ayy inşallah ya önce sağlıklı olsun diyoruz elbette ama çok da merak ediyoruz :)) ben kızım diye seviyorum eşim oğlum :)) çocukda ne olduğunu bilemedi yavrucak :)) bende deneyeyim çikolatayı

ya ben ne zaman hissedecem ne tembel çıktı benim sıpam aynı anası Bizde eğer gösterirse yarın öğrencez bizdede eşim erkek ben kız hissediyorum ama eşimde kızı olsun çok istiyor normalde bakalım nolcak

bi yazıda okumuştum babaların ilgilendiği bebekler daha iyi bir çocukluk geçiriyormuş özellikle hamilelik döneminde ve doğduktan sonraki 6 ay. bi kaç haftaya dış dünyadaki sesleri duymaya başlayacaklar babalarının sesleri temasları onları rahatlatırmış. eğer çatlak oluşmasın diye krem yağ kullanmaya başladıysan eşine sürdür bebek hisseder babasını daha çok hareketlenir :))

Bende ummuyordum cinsiyeti öğreneceğimi doktora sormadım bile ben sormadan doktorumuz söyledi kızınız olacak dedi :)) bizde oğlumuz diye seviyorduk niyeyse :)) ye canım her ultrasona girdiğinde hareketli görmüş olursun :)

inşallah gösterir erkekler çoğunlukta sanki forumda bakalım bizimkiler ne olacak :)) kısa zaman içinde hareket eder seninde merak etme :) benim eşim cinsiyeti soranlara "erkek belli de göstermiyor kereta yinede " diyor :))))

zayif hamile kalanlarin normal ve kilolulara gore daha fazla kilo almasi lazim, bir daha ki randevuda hassasiyetini belirt olmadi. sana da yazik bebise de beslenmeniz lazim. bazi doktorlar da cok kati oluyorlar kilo konusunda :/

aksi gibi hamilelikten önce tatlı çikolata çok severdim şimdi hiç aklıma bile gelmiyor hep ekşi turşu erik yemek istiyorum :)) ama arada rüşvet vermek lazım haklısın göstersin kendini diye :))

istanbulda öyle bir rüzgar varki uçuruyo herşeyi balkondan çamasırlarımı zar zor içeri soktum güzelde kururdu bu rüzgarda ama almasaydım bi daha yıkamak zorunda kalacaktım..

istanbulda öyle bir rüzgar varki uçuruyo herşeyi balkondan çamasırlarımı zar zor içeri soktum güzelde kururdu bu rüzgarda ama almasaydım bi daha yıkamak zorunda kalacaktım..

burasıda aynı (kocaeli) sabah belediye fırtına yıldırım dolu uyarısı yaptı anovs etti bakalım ne olacak şimdilik baya rüzgar var ucuruyor ama cok sıcakkk cok

benim eşimde geçenlerde magazin programlarının birinde ünlülerin çocukları vardı böyle uzun kıvırcık saçlı bir erkek çocuk gösteriyo dedi ki benim çocuğumunda saçını kestirmiycem uzun olacak (o erkek hissedince erkek olacağı kesinleştiya ) bende dedim kızın saçının uzunu makbüldür zaten

Bizim burasıda aynı durumda toz yağıyor sanki camlarım battı yine

ben hep kız hissettim bugüne kadar forumda da okudum kim ne hissettiyse tersi çıkmış erkekler de bi erkek çocuk tutkusu var yani :)) sağlıklı olsunlarda inşallah ben erkekde olsa kızda olsa sarı saçlı tombul yanaklı bembeyaz mavi gözlü olacak gibi hissediyorum hep :)) onunda tersi olur kara kuru bi bebek olurmuş :))) sağlıklı olsunda farketmez

herkese merhabaaa, umarim herkes iyidirr... biz doktorumuzdan geldik, amniyo yu iptal edince hic hoslanmadi. yas riski dedi falan dedi bir kagit imzalatti. biz yine yani ben yine yineledim ögenmek istemiyorum diye. ultrason ile hizlica bir tarama yapti ölctü bicti falan hersey yolunca dedi. 22, haftada organ taramasi yapilcak ama bir uzman daha gerekli dedi baska bir sehirde randevu verdi. erkek gibi görünüyor ama kesin bisi demicem dedi .. iste simdilik bu kadar..cok sükür..

burasıda aynı (kocaeli) sabah belediye fırtına yıldırım dolu uyarısı yaptı anovs etti bakalım ne olacak şimdilik baya rüzgar var ucuruyor ama cok sıcakkk cok

Bizim burasıda aynı durumda toz yağıyor sanki camlarım battı yine

sabah çok aşırı sıcak vardı öğleden sonra 3 gibi rüzgar başladı yağmur yağacak gibi bu rüzgarın peşine ama yağmasın ya pazara gidicem daha baktığım çocukta hala bende babası karşıya gitti gelmedi hala eve tıkılı kaldım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…