2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

bana 2 kişi dışında hep erkek tahmini yaptılar bende hep kız hissettim millet oğlun olacak dedikçe daha çok merak ediyorummm Benim eşim çıkmaya başladığımızdan beri hep kızı olsun ister ama şimdi istek değil erkek olacak gibi hissediyorum diyor ,hatta geçen hareketlerini hissetmiyorum ama karnımın tipinden anlıyorum solda bebeğim dedim eşime baksana solda diye eşim trabzonlu benim geleceğin sol beki geliyor, trabzonsporun umudu o diyo Dedim olmuşken forvet olsun bari Ben renkli gözlü değilim ama eşim öyle bakalım çekecek mi ben gözleri ona çeksin istiyorum oda burnu bana tam tersi olursa çok tipli bir sıpam olacak koyu gözlü koca burunlu

canım amnioyuyu neden istedi bi sorunmu gördüki ben kızımda 3lü testimde risk çıkınca yaptırmıştım yıpratmaktan başka bişey değil ya tabi gerekliyse yapılmalı ama yinede can sıkıntısı.

ben açık kumralım eşim beyaz tenli bizim gözler ela babalarımız mavi gözlü ben ondan umut ediyorum belki mavi olur diye inşallah hayallerimizdeki gibi sağlıklı birer bebek olurlar :))

Kızlaaaaaaaarr ben de 2 gündür kızımı hissediyorum, o başlarda hissettiğim damar atışları gibi ama daha sık pıtır pıtır Veeee özellikle karpuz yedikten sonra oluyo Anası kılıklı karpuz hastası olcak heralde.

canım 1. Si öncesini bilmiyorum 2. Si yaşını bilmiyorum ama sırf yaşın için amniyo sentez istediyse 2lide ense ölçümün falan iyiyse çok iyi yapmışın benim teyzem 38-39 yaşında şuan benden 2 ay önde onada sırf yaşı için amniyo sentez yaptırdı doktoru anca stres oldu sonuç bekleyene kadar hiç bişeyde çıkmadı , rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hepimiznkini de tabi ki.....

öyle cnim yaa psikoloji bozmaktan baska bi r ise yaramiyor. doktor yasimdan dolayi riks gördü. onun icin hic bir test yapmadan istedi. bugün yaptirmam gerekiyordu ama iki günce ben vay´z gecttimmm... ögrenmek istemiyorum dedimmm...bugün detayli bakti ultrasonla...

ben açık kumralım eşim beyaz tenli bizim gözler ela babalarımız mavi gözlü ben ondan umut ediyorum belki mavi olur diye Inşallah hayallerimizdeki gibi sağlıklı birer bebek olurlar :))

amin, rabbim aklen ruhen bedenen sağlıklı evlatlar nasip etsin tabiki öncelikle , ama insan merak etmeden duramıyo cinsiyeti önemli değil ama ne olduğunu doğunca kime benzediğini hep hayal ederken buluyorum , bazen ileriki zamanlarını falan hayal ediyom bazen eşime sana karşı fitliycem , uyuduğunda burnunu sıkacak bebeğim falan deyip gözümde canlandırıyorum

aminnn canim benimmmmm.. benim yasim 37. ikili testi tr de yaptirmistim hepsi iyidi. ama burada hic test yapmadan amniyo istedi yasimdan dolayii. önce ok demistim ama sonra icime sinmedi. kipirtilarini hissediyorum ne olcak aldircakmiyim, yapamam dedim.. ögrenmeyip Allah a havale ettim...insallah Rabbim korur...

hadi gözün aydın canım darısı bize yerim ben minik prensesin tepiklerini..

iyi yapmışsın canım ben yaptırdım ama sonuç çıkana kadar yaşamadım resmen ağlamaktan helak olmuştum ya bebeğimde sorun çıkarsa diye ama çok şükür temiz çıktı kızımda çok sağlıklı doğdu allah kimseye yaşadığım o sıkıntıları yaşatmasın çok zor günlerdi..

benımde basım agrıyor cok fenaaaaaaaaaaa

gecmiş olsun canım evdeyse yat dinlen uyumaya calış gecer belki..

amin canım inş. bende eşime kızınca tükür kızım babana diyorum eşim bile gülüyo çocuğu bana karşı şimdiden doldurma diyo

ya özürlü olur deniyo ama sapasağlam veriyo rabbim yeri geliyoda , 2 lin güzel çıkmış rabbimin izniyle sağlıkla alırsın kucağına bebeğini , zaten o testlede detaylı her türlü rahatsızlığı keşfedemiyorlar , ayrıca rabbim kimseye vermesinde kucağımıza aldıktan sonrada bişey olabilir o her türlü benim mucizem bende sen gibi düşünüyorum açıkçası rabbim o şekilde sınamasın kimseyi ama aldıramam ...........

amin canım inş. Bende eşime kızınca tükür kızım babana diyorum Eşim bile gülüyo çocuğu bana karşı şimdiden doldurma diyo

ya benim ki fitleme bile demiyo, hayallerini söze dökemediği için hazır hayal dinlemesi bile hoşuna gidiyo mest oluyo resmen

tşk ederim canım işteyim canım eve gıdınce vurup kafayı yatıcam zaten

Son düzenleme:
bugün hiç halim yok kolumu bile kaldıramıyorum sabahdan beri okuyorum ama yazamıyorum ufff niye böyle oldum bilmiyorum.
şu 1,5 saati atlatsamda eve gitsem

evet ya bi senedir 24 haftaya çıkaramadılar ücretli izni ( arada 2 ay farkediyor az değil ki bizim doğumlara daah var o zamana çıkar inş

nebilim uzadıkça uzadı bu gidişle bizede çıkmıcak diye korkuyorum şu doğum yapan annelere yarım gün çalışma diye bişey çıkaracaklardı onu bari çıkarsalar onada razıyım sabah gelir öğleden sonra çıkar giderdim offf offf bian önce belli olsada bizde rahata ersek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…