ben hep kız hissettim bugüne kadar forumda da okudum kim ne hissettiyse tersi çıkmış :d erkekler de bi erkek çocuk tutkusu var yani :)) sağlıklı olsunlarda inşallah ben erkekde olsa kızda olsa sarı saçlı tombul yanaklı bembeyaz mavi gözlü olacak gibi hissediyorum hep :)) onunda tersi olur kara kuru bi bebek olurmuş :))) sağlıklı olsunda farketmez
herkese merhabaaa, umarim herkes iyidirr... biz doktorumuzdan geldik, amniyo yu iptal edince hic hoslanmadi. yas riski dedi falan dedi bir kagit imzalatti. biz yine yani ben yine yineledim ögenmek istemiyorum diye. ultrason ile hizlica bir tarama yapti ölctü bicti falan hersey yolunca dedi. 22, haftada organ taramasi yapilcak ama bir uzman daha gerekli dedi baska bir sehirde randevu verdi. erkek gibi görünüyor ama kesin bisi demicem dedi .. iste simdilik bu kadar..cok sükür..
bana 2 kişi dışında hep erkek tahmini yaptılar bende hep kız hissettim millet oğlun olacak dedikçe daha çok merak ediyorummmBenim eşim çıkmaya başladığımızdan beri hep kızı olsun ister ama şimdi istek değil erkek olacak gibi hissediyorum diyor ,hatta geçen hareketlerini hissetmiyorum ama karnımın tipinden anlıyorum solda bebeğim dedim eşime baksana solda diye eşim trabzonlu benim geleceğin sol beki geliyor, trabzonsporun umudu o diyo Dedim olmuşken forvet olsun bari Ben renkli gözlü değilim ama eşim öyle bakalım çekecek mi ben gözleri ona çeksin istiyorum oda burnu bana tam tersi olursa çok tipli bir sıpam olacak koyu gözlü koca burunlu
herkese merhabaaa, umarim herkes iyidirr... Biz doktorumuzdan geldik, amniyo yu iptal edince hic hoslanmadi. Yas riski dedi falan dedi bir kagit imzalatti. Biz yine yani ben yine yineledim ögenmek istemiyorum diye. Ultrason ile hizlica bir tarama yapti ölctü bicti falan hersey yolunca dedi. 22, haftada organ taramasi yapilcak ama bir uzman daha gerekli dedi baska bir sehirde randevu verdi. Erkek gibi görünüyor ama kesin bisi demicem dedi .. Iste simdilik bu kadar..cok sükür..
Kızlaaaaaaaarr ben de 2 gündür kızımı hissediyorum, o başlarda hissettiğim damar atışları gibi ama daha sık pıtır pıtırVeeee özellikle karpuz yedikten sonra oluyo Anası kılıklı karpuz hastası olcak heralde.
canım amnioyuyu neden istedi bi sorunmu gördüki ben kızımda 3lü testimde risk çıkınca yaptırmıştım yıpratmaktan başka bişey değil ya tabi gerekliyse yapılmalı ama yinede can sıkıntısı.
ben açık kumralım eşim beyaz tenli bizim gözler ela babalarımız mavi gözlü ben ondan umut ediyorum belki mavi olur diyeInşallah hayallerimizdeki gibi sağlıklı birer bebek olurlar :))
canım 1. Si öncesini bilmiyorum 2. Si yaşını bilmiyorum ama sırf yaşın için amniyo sentez istediyse 2lide ense ölçümün falan iyiyse çok iyi yapmışın benim teyzem 38-39 yaşında şuan benden 2 ay önde onada sırf yaşı için amniyo sentez yaptırdı doktoru anca stres oldu sonuç bekleyene kadar hiç bişeyde çıkmadı , rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hepimiznkini de tabi ki.....
Kızlaaaaaaaarr ben de 2 gündür kızımı hissediyorum, o başlarda hissettiğim damar atışları gibi ama daha sık pıtır pıtırVeeee özellikle karpuz yedikten sonra oluyo Anası kılıklı karpuz hastası olcak heralde.
öyle cnim yaa psikoloji bozmaktan baska bi r ise yaramiyor. doktor yasimdan dolayi riks gördü. onun icin hic bir test yapmadan istedi. bugün yaptirmam gerekiyordu ama iki günce ben vay´z gecttimmm... ögrenmek istemiyorum dedimmm...bugün detayli bakti ultrasonla...
benımde basım agrıyor cok fenaaaaaaaaaaa
amin, rabbim aklen ruhen bedenen sağlıklı evlatlar nasip etsin tabiki öncelikle , ama insan merak etmeden duramıyo cinsiyeti önemli değil ama ne olduğunu doğunca kime benzediğini hep hayal ederken buluyorum , bazen ileriki zamanlarını falan hayal ediyom bazen eşime sana karşı fitliycem , uyuduğunda burnunu sıkacak bebeğim falan deyip gözümde canlandırıyorum
aminnn canim benimmmmm.. Benim yasim 37. Ikili testi tr de yaptirmistim hepsi iyidi. Ama burada hic test yapmadan amniyo istedi yasimdan dolayii. önce ok demistim ama sonra icime sinmedi. Kipirtilarini hissediyorum ne olcak aldircakmiyim, yapamam dedim.. ögrenmeyip allah a havale ettim...insallah rabbim korur...
amin canım inş. Bende eşime kızınca tükür kızım babana diyorumEşim bile gülüyo çocuğu bana karşı şimdiden doldurma diyo
hadi gözün aydın canım darısı bize yerim ben minik prensesin tepiklerini..
iyi yapmışsın canım ben yaptırdım ama sonuç çıkana kadar yaşamadım resmen ağlamaktan helak olmuştum ya bebeğimde sorun çıkarsa diye ama çok şükür temiz çıktı kızımda çok sağlıklı doğdu allah kimseye yaşadığım o sıkıntıları yaşatmasın çok zor günlerdi..
gecmiş olsun canım evdeyse yat dinlen uyumaya calış gecer belki..
tşk ederim canım işteyim canım eve gıdınce vurup kafayı yatıcam zaten
o değilde doğum izinleri belli olsa çok daha iyi olucak :26:
keşke hamilelere iş yarım gün olsa :)) yarım günde uyku olsa :)) geçmiş olsun canım
evet ya bi senedir 24 haftaya çıkaramadılar ücretli izni( arada 2 ay farkediyor az değil ki bizim doğumlara daah var o zamana çıkar inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?