saol canım ayyyyyyyyy ne gusel olurdu valaaaa basbakanımıza solesekmı ne yapsak
bu arda ıstanbulda bugun acayıp bı hava var ya basık sıcak ve bunaltıcı
saol canım ayyyyyyyyy ne gusel olurdu valaaaa basbakanımıza solesekmı ne yapsak
bu arda ıstanbulda bugun acayıp bı hava var ya basık sıcak ve bunaltıcı
ıstanbulda gercekten hava basık ve sıcakk yagmur yagdı burda ama hala sıcakkkkkk camlarımın hepsı acık esmıo bıle kı normalde benım evım serındır. napcamm yazın of anam offf
Ekledim kizlar sizide
Hayirli sabhlar iki gun yogun gececk tekstil dukkanim var kermes var oaraya stand acacagim
Iki gun yok gibiyim evdebaksamlari donucem insAllah bu sebebten heyecanimida bastiririm pazartesi gununu iple cekiyorum insAllah herkese guzel huzurlu hafta sonlari
ya özürlü olur deniyo ama sapasağlam veriyo rabbim yeri geliyoda , 2 lin güzel çıkmış rabbimin izniyle sağlıkla alırsın kucağına bebeğini , zaten o testlede detaylı her türlü rahatsızlığı keşfedemiyorlar , ayrıca rabbim kimseye vermesinde kucağımıza aldıktan sonrada bişey olabilir o her türlü benim mucizem bende sen gibi düşünüyorum açıkçası rabbim o şekilde sınamasın kimseyi ama aldıramam ...........
ya benim ki fitleme bile demiyo, hayallerini söze dökemediği için hazır hayal dinlemesi bile hoşuna gidiyo mest oluyo resmen
bılmem avrupa yakasındaym ben sabah yagdı yagmur suan sıcak hamambu rüzgar neyin nesi onu anlayamadım ben resmen fırtına var gibi
beni deeklermisiniz arkadaşlar ben yapamadım da fatmaksr son adet tarihim 10/02/2013 beklenen doğum tarihi 16/11/2013
Kızlaaaaaaaarr ben de 2 gündür kızımı hissediyorum, o başlarda hissettiğim damar atışları gibi ama daha sık pıtır pıtırVeeee özellikle karpuz yedikten sonra oluyo Anası kılıklı karpuz hastası olcak heralde.
herkese merhabaaa, umarim herkes iyidirr... biz doktorumuzdan geldik, amniyo yu iptal edince hic hoslanmadi. yas riski dedi falan dedi bir kagit imzalatti. biz yine yani ben yine yineledim ögenmek istemiyorum diye. ultrason ile hizlica bir tarama yapti ölctü bicti falan hersey yolunca dedi. 22, haftada organ taramasi yapilcak ama bir uzman daha gerekli dedi baska bir sehirde randevu verdi. erkek gibi görünüyor ama kesin bisi demicem dedi .. iste simdilik bu kadar..cok sükür..
Ay canimmm hayirli olsunnn ❤ ben de iki gundur uzaninca hissediyorum insallah hep boyle hissederiz sipalari :)) 11.11 kizlari ❤
bi yazıda okumuştum babaların ilgilendiği bebekler daha iyi bir çocukluk geçiriyormuş özellikle hamilelik döneminde ve doğduktan sonraki 6 ay. bi kaç haftaya dış dünyadaki sesleri duymaya başlayacaklar babalarının sesleri temasları onları rahatlatırmış. eğer çatlak oluşmasın diye krem yağ kullanmaya başladıysan eşine sürdür bebek hisseder babasını daha çok hareketlenir :))
Kızlaaaaaaaarr ben de 2 gündür kızımı hissediyorum, o başlarda hissettiğim damar atışları gibi ama daha sık pıtır pıtırVeeee özellikle karpuz yedikten sonra oluyo Anası kılıklı karpuz hastası olcak heralde.
iyi olur ya aslında çok 2 hafta var daha kontrolüme bide kullandım 2 yada 3 kere artık kullanmam ama bi sakıncası varmıdır merak ettimm
bilsem,,, bende korkuyorum valla cocuklarda falan kullanılıyor vsvs diye bepanten kullandım ama şimdi ondanda korktum
canım ayrıntılının yararı ne yazabilir misin,şu günlerde çok fazla uyuşukluk var araştıracak halim bile yok.
Bende bende bende istiyorummmmm artıkkkkkk :)
Hissedecekmiyim diye sırt üstü yattım nefesimi tuttum göbek deliğimin yakınlarında seyirme oldu eşim ev gelince onada yaptım nefesini tuttuğun için olabilir dedi tutmayınca olmuyor ama(( kaldı 11 gün
öyle cnim yaa psikoloji bozmaktan baska bi r ise yaramiyor. doktor yasimdan dolayi riks gördü. onun icin hic bir test yapmadan istedi. bugün yaptirmam gerekiyordu ama iki günce ben vay´z gecttimmm... ögrenmek istemiyorum dedimmm...bugün detayli bakti ultrasonla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?