2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

benım oglusum cok babacıesıme dıyorum haftasonu baba ogul gunlerı yapıcam sıze bende dogru kuaforesabahları gunaydın dedırtıyorum esıme alıssın ogluna dıye.bu gıdıklanma bebek hareketı olabılır mı ne dersın

bende istiyorummmmmmmmm ama yaaa

ohh daha ne istiyosun filiz
bizimki tam beethoven.1 kere özel günümüzü kutladığımızı görmedim.o gün tam tersi kavgayla geçer.yarınki günü bi hediyeyle gelir.

bana da arkadaslar yaptı ben de bıcağa oturdum. bir de çin takviminden baktılar kesin erkek dedi arkadas. diğeri de ben kız diyorum dedi iddiaya girdiler:)))

bi belli olsaydı ben de cok merak ediyorum.basta hep kız hissettim kız gördüm rüyalarımda içimin bir tarafı da kız diyor ama hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah.

bir de kızı olacakların güzelliği gider erkek olacak anneleer güzelleşir denir.

başlarda sivilceler fiilan acayiptğ yuzum simdi kilo da alınca sanırım guzelleştim gib geldi.

tüm koca-karı yontemleri erkek diyor sanki bana.

ama hala hiç tatlı cekmiyor canım varsa yoksa ekşi-tuzlu:)

Decavit kötü diyorsunuz inan ona razıyım ferrum sanol mahvediyo beni aç karnına içmek gerekiyo ya bide. Dr a sorayım ben de seninki gibi organik falan olanı varsa yazsın. Johnsons aldım ben de bidahakine nivea alcam güzel de koksun mümkünse

Ben de aç karnına içiyorum 5-10 dk sonra yemek yiyorum güyya aç karnına içmiş oluyorum

Bebe yağı alerji yapabilir aslında evet ama ben zaten kaşınıyorum diye bebe yağı sürmüştüm, cildim kurudu biraz ondan diye düşünüyorum.

Doktoruma soruyum bari ama çekiniyorum herşeyi soramıyorum bebe yağını süreli sadece sırtımda kaldı kaşıntı, kuruluktan oluyor bence.

Canım ilk yıllarda bak hepimiz aynı şeyi söylüyoruz tartışma olması normal, birdaha hiç düzelmez gibi geliyor bazı şeyler ama evlilik oturdukça tecrübe edindikçe daha sakin olunuyor. Sana tek tavsiyem kendine ve eşine olan saygını kaybetme, o ne derse desin cevap verme , sen de konuştugunda artık eşit oluyorsunuz , ama susarsan uzaklaşırsan tartıştıgınız odadan falan eşin kendiyle yalnız kaldıgında bu kadın susuyor ben böyle böyle dedim diye düşünür, ama sen cevap verirsen yıkımdan başka bişey geçmez elinize.Bağırır bağırır susarsınız kavga ... vs kendine ve eşine olan saygını kaybedersin.Şeytanın en çok sevdiği şeylerden biride karı kocanın kavga etmesiymiş.İki farklı karakterin aynı evi ve herşeyi paylaşması kolay değil. Allah hepimizin yuvalarına sağlık huzur , bereket,mutluluk versin inş

Ben de 2 haftadır hissetmeye başladım harika bişey, kanrımda döndüğünü bile hissediyorum. Özellikle sol tarafıma yattıgımda.İnş yakında çok daha net hissetcez. Allahım anne olmak isteyen herkese nasip etsin inş bu duyguyu.Gurbetgüzeli ,çiçek hep dualarımda

Daha hiç karpuz yemedim bugün sipariş verdim bakalım inş unutmaz 16 haftadan sonra hissetmeye başladım ben de gittikçe artıyor hele 2 gündür maşallah kımıl kımıl sıpa şükürler olsun

o değilde doğum izinleri belli olsa çok daha iyi olucak :26:

Sorma ya inş bize yetişir doğum izinleri uzar inşallah

teşekkür ederim canım.

koca- karı yöntemi bende tuttu gerçekten. bıçak makas olayını yaptık makasa oturdum.
çin takvimine görede kız çıkıyor.o da doğru çıktı
anne adayı kıza hamileyken çirkinler derler ya bendede tam tersi oldu.yüzüm bembeyaz ve pürüzsüz oldu. her gören güzelleşmişsin diyor.

benimde 22 haftada yapilacak. ama doktor ben yeterli degilim bu isin uzmani olmali dedi. baska bir sehre gidicez doktorumda bizimle gelicek. hayilrisi Allah tan artik...insaallah sende hayilri haberler alirsin...

kizlar bir sorum var, yurtdisinda yasayinca ve annem ve babama da calisinca bir yolunu bulup izin alip gelip en az 1 ay falan destek olmak istiyorlar. Ydisi olunca gelince biraz kalip destek olayim diyor, kayinvalidemlerde sirayla gelelim diyorlar sonucta ev kalabalik iyi olmaz. Neyse sorum su ki simdi annemler gelip 1-1.5 ay kalmasi normal degil mi? Yani kv ler boylece geldiginde bebek 1.5 aylik gibi olcak yani anormal bi durum degil demi? Annemler de sirayla gelinecek diye azcik kalip gitmesi de icime sinmez

kizlar fikir ve onaylara ihtiyacim var biraz kafama taktim da:)

kizlar ben de 2-3 gundur solumda gobek deligi yakininda once yumruk gibi bir sey hissettim. Ozellikle yatinca cok oldu bebek solda buarada. Simdi de gobek deligime icten basinc oluyor :) bebek hareketleri yavas yavas basliyor sanirim bakalim ilerleyen zamanda ne tekmeler gelece :)

ayrica gidiklanma da oluyor bende

Son düzenleme:
Selamm kasim annesi olarak bende grupta olmak isterim bugun 13+2 kasim 26 dogum haftaya cinsiyet ogrenicem cok heyecanliyim :)

Kızlar daha çok var bunları düşünmeye ama ben doğuma eşimde benimle gelsin istiyorum. Haftaya dra soracağım kabul etmiyorsa değiştireceğim bile. Siz ne düşünüyorsunuz

şükürler olsun 3'lü taramanın sonucuda güzel çıktı.ohhh çok rahatladım üstümden bir yük daha kalktı
gozun aydın canımmmm
ohh daha ne istiyosun filiz
bizimki tam beethoven.1 kere özel günümüzü kutladığımızı görmedim.o gün tam tersi kavgayla geçer.yarınki günü bi hediyeyle gelir.
aman ıste zorla cıkardı ya ıslerı yogundu babasına bıraktı dukkanı cıktık bende dun solendım hep

decavıte ben kotu demedım kuzum ben hıc ıcmedım elevıt ıcıyorum ben hıc sorun olmuo bende.
yazmayla alınmıo bu ılac ssk karsılamıo 90 kapsul 33 tl falan canım solgar dıye bır ılac.organık .
nıvea guzel kokuo valla bayılıyorum ben kokusuna

Canim ben de yurtdisindayim ve bizde de plan aynennnn sizinki gibi :) once annem gelecek kalacak sonra kayinvalidem gelecek hatta kayinvalidem de once annen gelip sana destek olmali sonra ben gelirim boylelikle yanliz da kalmazsin dedi.

Canim ben de yurtdisindayim ve bizde de plan aynennnn sizinki gibi :) once annem gelecek kalacak sonra kayinvalidem gelecek hatta kayinvalidem de once annen gelip sana destek olmali sonra ben gelirim boylelikle yanliz da kalmazsin dedi.

sagol canim destegin icin. Annem ve babam gelecek bizde de burda tek esimle benim yalniziz zaten. Nekadar kalacaklar bizimkiler dogum oncesi 1 hafta sonrasi da 4 hafta planliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…