sagol canim destegin icin. Annem ve babam gelecek bizde de burda tek esimle benim yalniziz zaten. Nekadar kalacaklar bizimkiler dogum oncesi 1 hafta sonrasi da 4 hafta planliyor.
Canim daha tam konusmadik ama annem ( benim baba yok) ekimde gelir herhalde kalabildigi kdr kalir, Turkiyede kardeslerim de var sonra onlarin basina doner, o donunce de kayinvalidem gelir (orda da baba yok) kalir dedik plan boyle :)
insallah saglikla dogsunlar da.. bende diyorum acaba 1-1,5 ay kalmalari uzun mu diye kv ler de acaba dusunurmu ki biz de hemen gorsek cocugu diye ondan endise ettim
benimki oyle bir sey demedi ama benim annem ogretmen olunca yil ici izin almasi zor diye sanirim kafasinda anca 1 hafta gelir diye dusundu. gecen annem halletcek izini yoksa uzun sure gelemez dedim. uzun sure deyince sakayla biz de yasgunune geliriz ozaman bebegin dedi. Ben de taktim kafaya. esim de diyor takilcak bir sey yok ciddi anlamda dememistir diyorAmin insallah! Ben de ondan endise ediyordum ama benim kayinvalide kendiliginden dedi, kiz annesinin onceligi vardir dedi ben de derin bir ohh cektim :) sonucta sirayla gelmeleri daha iyi sen de yanliz kalmazsin iyice alisirsin
benimki oyle bir sey demedi ama benim annem ogretmen olunca yil ici izin almasi zor diye sanirim kafasinda anca 1 hafta gelir diye dusundu. gecen annem halletcek izini yoksa uzun sure gelemez dedim. uzun sure deyince sakayla biz de yasgunune geliriz ozaman bebegin dedi. Ben de taktim kafaya. esim de diyor takilcak bir sey yok ciddi anlamda dememistir diyor
onca islemle izin alip 1 hafta gelinmez zaten hem nasil tarih denk gelcek doguma
Selamlar kizlar ...
Isten geldim vecok yoruldum , haftada 2 gun gidince biraz birikiyor masamda isler ...
Simdide yemek yapiyorum ..
Test sonuclari alan arkadaslar olmus , tebrik ederim ..
Ne cok test var turkiyede oyle 2li 3 lu 4 lu 8li)
Burda okadar yok .. Bir kanla ense olcumu birde 20 haftalatda orgsnlar icin detayli ultrason..
Evlilik yildonumleri konusulmus :)) allahim ne kadar aromantigim .. Dun aklima geldi 1,5 ay once bizimki varmis :))) bebek telasindan unutup gitmisiz :)) dün aklima geldi ..
Bugun benimde cok ters bir gunumdu sabah evden bir hisimla ciktim yagdim gurledim ... Yeni yeni sakinlestim
Haftaya carsambaya doktorumda randevum var , insallah bakar ultrasonla ..
Insallah anlayisli davranirlar da dert etmene gerek kalmaz. Benim ve bebek icin daha iyi olur arka arkaya gelmeniz dersin
Valla burda o kadar pozitif ve pamuk gibisin ki ters olsbilecegine inanmam senin :)))
Burda da ikili ve ayrintili var o kadar
Tahammulszlugum sadece esime oda halilelikten .. Adami et sevmmedigim halde cig cig yiyebilirim ..
Hormonlarimin kurbaniyim canim :)))
Ne oldu sizin tasinma isiniz , esinin isi yani ?
insallah yani kendi kizina 40 gun gitti bakti. yani aslinda ydisi olunca gelince 1 hafta kalincak deil ya demi normal yani? kendisi dedi zaten ayni anda gelmeyelim diye. Tek cekincem 1.5 ay kalsalar sorun olur mu?
sagol canim destegin icin. Annem ve babam gelecek bizde de burda tek esimle benim yalniziz zaten. Nekadar kalacaklar bizimkiler dogum oncesi 1 hafta sonrasi da 4 hafta planliyor.
Tahammulszlugum sadece esime oda halilelikten .. Adami et sevmmedigim halde cig cig yiyebilirim ..
Hormonlarimin kurbaniyim canim :)))
Ne oldu sizin tasinma isiniz , esinin isi yani ?
Selamlar kizlar ...
Isten geldim vecok yoruldum , haftada 2 gun gidince biraz birikiyor masamda isler ...
Simdide yemek yapiyorum ..
Test sonuclari alan arkadaslar olmus , tebrik ederim ..
Ne cok test var turkiyede oyle 2li 3 lu 4 lu 8li)
Burda okadar yok .. Bir kanla ense olcumu birde 20 haftalatda orgsnlar icin detayli ultrason..
Evlilik yildonumleri konusulmus :)) allahim ne kadar aromantigim .. Dun aklima geldi 1,5 ay once bizimki varmis :))) bebek telasindan unutup gitmisiz :)) dün aklima geldi ..
Bugun benimde cok ters bir gunumdu sabah evden bir hisimla ciktim yagdim gurledim ... Yeni yeni sakinlestim
Haftaya carsambaya doktorumda randevum var , insallah bakar ultrasonla ..
Bence yanlis anlasilmamasi gereken bir olay , ates almaya gelmiyorlar , turkiyeden buraya gelen ailelerde 1-1,5 ay kaliyorlar minimum ..insallah yani kendi kizina 40 gun gitti bakti. yani aslinda ydisi olunca gelince 1 hafta kalincak deil ya demi normal yani? kendisi dedi zaten ayni anda gelmeyelim diye. Tek cekincem 1.5 ay kalsalar sorun olur mu?
Insallah en iyi sékilde sonuclanir canim ..Canim bir kac sirketle mulakatlari suruyor bakalim ne olacak her an suraya buraya tasiniyoruz diye toplanmaya baslayabiliriz.
Ben de su anda telefondan yaziyorum
Bebegime dedim senlik bir olay yok yavrum sakin uzerine alinma , sen sakin sakin devam et :))o kadar esip gürleme, icerde de bebsi esip gürlüyor:))) ama cok normal bu hormonlar acaip clisiyor:)))
Beb Amerikadayim diye yol uzun diye ztn gelen o kdr kaliyor, yurtdisi bu gelince biraz kalirsin. Sonra da hemen kayinvalidenlet gelir esin ne diyor?
slm kızlar ne zamandır giremiyordum baş ağrısı çeken var mı benim bir haftadır başım tutuyor
Ayyy bence de en iyisi annenin gelmesi, kayınvalideni bilmem ama adece annenin ilk zamanlar yanında olması süper olur. Benim de annem yurt dışında ve gelme imkanları yok. O yüzden kayınvalide gelecek ayyyy keşke gelmese, onu her gördüğümde stres oluyorum bi de lohusa halimle nasıl çekecem şimdiden kara kara düşünmeye başladım.kizlar bir sorum var, yurtdisinda yasayinca ve annem ve babama da calisinca bir yolunu bulup izin alip gelip en az 1 ay falan destek olmak istiyorlar. Ydisi olunca gelince biraz kalip destek olayim diyor, kayinvalidemlerde sirayla gelelim diyorlar sonucta ev kalabalik iyi olmaz. Neyse sorum su ki simdi annemler gelip 1-1.5 ay kalmasi normal degil mi? Yani kv ler boylece geldiginde bebek 1.5 aylik gibi olcak yani anormal bi durum degil demi? Annemler de sirayla gelinecek diye azcik kalip gitmesi de icime sinmez
kizlar fikir ve onaylara ihtiyacim var biraz kafama taktim da:)
Kızlar daha çok var bunları düşünmeye ama ben doğuma eşimde benimle gelsin istiyorum. Haftaya dra soracağım kabul etmiyorsa değiştireceğim bile. Siz ne düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?