2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
puufffyyyy ablaaaaaaaaa sana yapmak istediğim bebek şekeri modeli gösterdim ama görmedin sanırımmmmmmmmmmmmmmmm

ben bunu kocama soyledim, benimki de arastirma gorevlisi bilimadami bir nevi yani ondan o genel kanilar hurafeler beni kapsamaz ben evladimla karimin yaninda oalcagim dedi. ben de dedim "sakin kan gorunce bayilma da bir de seninle ugrasmayalim" :)

ben bunu kocama soyledim, benimki de arastirma gorevlisi bilimadami bir nevi yani ondan o genel kanilar hurafeler beni kapsamaz ben evladimla karimin yaninda oalcagim dedi. ben de dedim "sakin kan gorunce bayilma da bir de seninle ugrasmayalim" :)

kuzum okuduğum bir kaç makale üzerinden konuştum hurafelerden değil. Tabiki bunlar genel kanılar. Eşin yanında olmak isterse olur sonuç olarak. Benim kocişim aşırı duygusal o yüzden tereddütlüyüm neler hisseder diye. Normal doğum yapmayı çok istiyorum, o yüzden pek istemem ama sezaryen olursam yanımda olabilir. Tabi şimdiki düşüncelerimle konuşuyorum. Yavrucanım kapıya dayandımı ne hissetcem bilmiyorum. Kocamsız doğurmam diye bağırıyomuşum

Bunun gibi bi şey düşünüyorum, yani kovalı. Kovaları ve tülü alcam üzerindeki stcikerleri de şurdan sipariş vercem STICKER

Eki Görüntüle 719264 Bunun gibi bi şey düşünüyorum, yani kovalı. Kovaları ve tülü alcam üzerindeki stcikerleri de şurdan sipariş vercem STICKER

Verdigin siteye baktım guzel baskılar var :)
Sana bir tavsiye vereyim ben bir site buldum internette ismi birmax , mutlaka gir bu siteye hem yapılmış bebek şekerleri hemde bebek sekeri malzemeleri satıyor üstelik fiyatlari cok iyi benim malzemecide 2 tl olan kova burada 1 tl , ayrıca kesilmiş pembe mavi hazir bebek tülleri var cok seker . Uzeri biberon baskılı yada pulu , kurdeleler var uzeri yazılı hos geldin bebek falan yazıyor , bebek kartları hazırlıyorlar , yada buz dolabı magnetleri mutlaka incele burayı
Sana bir fikir daha bebek seker kutuları satılıyor , birde renkli figurler yapistirmak icin iste bebek arabasi keçeden veya kabartmali , kus falan , kristal emzik biberonlar var , yakıştırmak icin kalpler kelebekler var , yada bebek biblolari var kutulardan alip birde bu figurlerden ustune yapistirabilrsin kova kadar orjinal olur :))
Sen bu siteyi incele once sonra bir daha detaylı konuşuruz

Eki Görüntüle 719264 Bunun gibi bi şey düşünüyorum, yani kovalı. Kovaları ve tülü alcam üzerindeki stcikerleri de şurdan sipariş vercem STICKER

Simdi bende siteyi actım bir andan bakiyorum bebek şekeri kısmına gir orada cok guzel pusetler var , biberonlar var , bebek malzeme kısmındaki tüller var Kurdeleler var , bence karara vermeden iyice incele

Simdi bende siteyi actım bir andan bakiyorum bebek şekeri kısmına gir orada cok guzel pusetler var , biberonlar var , bebek malzeme kısmındaki tüller var Kurdeleler var , bence karara vermeden iyice incele

Evet ablacım birmaxı ben de duydum çok hoş şeyler var. Aslında tam karar vermedim, fikir alıyorum araştırıyorum. Kovalılar hoşuma gitti ama daha uzun zaman var belki değişir yine fikrim. Teşekkür ederim güzel fikirlerin için

Ztn bir senin isteyip istememen onemli iki kocan dedigin gibi tepki verebilecek biri mi yoksa illa bulunmak ister mi... O anki psikolojiyle hepimiz napariz bilinmez

Günaydın kızlar. Şuan o kadar sinirliyim ki 4-5 saatlik uykuyla duruyorum. Dün gece eşim nöbetçiydi. Saat gece 1 gibi çamaşırları dışarda unuttuğumu farkettim, çıkıp alayım dedim ki hiç huyum değildir gece öyle balkona felan çıkmak. Benim ev de giriş katta. Yan tarafta da otel var. Neyse balkon kapısını bi açtım, balkonun 1 metre önünde kısa saçlı bi kadın rus turist gözlerini dikmiş bana bakıyo. Allahım o an o kadar çok korktum ki bayılacaktım. Hayal görüyorum sandım. Derin nefes aldım tekrar baktım.Hala orda bana bakıyo. Bahçenin içine girmiş yani. Bizim bahçede de erik ağacı var. Neyse el kol işaretleriyle bana heralde bahçeyi seyrettiğini anlatmaya çalıştı, elinde bi de ağaçtan kopardığı erik var. Hey Allahım ölür müsün öldürürmüsün hamile halimle Sonra hızlıca çıktı gitti. Kızlar korkudan öldüm öldüm dirildim. Bi de eşim nöbetçi. Aradım dedim bak gelip müdahale etmezsen ben 156'yı ararım mecbur yine sen görevlisin geleceksin bi vatandaş olarak arıyorum dedim Tamam dedi ama poposunu kaldırdığını sanmıyorum ama bugün arayacam o oteli hatta kapısına gitcem. Keşke çıkıp da bi temiz dövseydim pis kadını.

bunla geçmiş olsun bir daha olmaz inşallah , gündüz gözü olsa o kadar etkilenmez insan ama birde gece olunca insanın aklına bin türlü şey gelir şahsen ben ilk başı son başı arasında başka fanteziler hayal ettim yine şükür sadece erikmiş derdi

tam yazarken beşik gibi hafif hafif sallandık kızlar tırstım sabah sabah....

Günaydın hepinizeeee....

Geçmiş olsun canım kötü bir durumda kalmışsın gerçekten ne rahatlık kadındaki ben olsaydım düşer bayılırdım kesin aniden karşıma biri çıksa çığlığı basarım normalde o durumda bayılırdım :)
tam yazarken beşik gibi hafif hafif sallandık kızlar tırstım sabah sabah....

Günaydın hepinizeeee....
Geçmiş olsun canım neresi orası :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…