Ayyy bence de en iyisi annenin gelmesi, kayınvalideni bilmem ama adece annenin ilk zamanlar yanında olması süper olur. Benim de annem yurt dışında ve gelme imkanları yok. O yüzden kayınvalide gelecek ayyyy keşke gelmese, onu her gördüğümde stres oluyorum bi de lohusa halimle nasıl çekecem şimdiden kara kara düşünmeye başladım.
Canımm aslında ben de çok istedim başlarda ama araştırmalarımda, okuduğum, dinlediğim kadarıyla eşler arası ilişki açısından sonuçları pek olumlu olmuyormuş. Kocanın eşine karşı bakışı değişebiliyormuş. Sezaryen olursa belki ama normal doğum düşünen biri olarak asla girmesini istemem.
Günaydın kızlar. Şuan o kadar sinirliyim ki 4-5 saatlik uykuyla duruyorum.Dün gece eşim nöbetçiydi. Saat gece 1 gibi çamaşırları dışarda unuttuğumu farkettim, çıkıp alayım dedim ki hiç huyum değildir gece öyle balkona felan çıkmak. Benim ev de giriş katta. Yan tarafta da otel var. Neyse balkon kapısını bi açtım, balkonun 1 metre önünde kısa saçlı bi kadın rus turist gözlerini dikmiş bana bakıyo. Allahım o an o kadar çok korktum ki bayılacaktım. Hayal görüyorum sandım. Derin nefes aldım tekrar baktım.Hala orda bana bakıyo. Bahçenin içine girmiş yani. Bizim bahçede de erik ağacı var. Neyse el kol işaretleriyle bana heralde bahçeyi seyrettiğini anlatmaya çalıştı, elinde bi de ağaçtan kopardığı erik var. Hey Allahım ölür müsün öldürürmüsün hamile halimle Sonra hızlıca çıktı gitti. Kızlar korkudan öldüm öldüm dirildim. Bi de eşim nöbetçi. Aradım dedim bak gelip müdahale etmezsen ben 156'yı ararım mecbur yine sen görevlisin geleceksin bi vatandaş olarak arıyorum dedim Tamam dedi ama poposunu kaldırdığını sanmıyorum ama bugün arayacam o oteli hatta kapısına gitcem. Keşke çıkıp da bi temiz dövseydim pis kadını.
Geçmiş olsun canım kötü bir durumda kalmışsın gerçekten ne rahatlık kadındaki ben olsaydım düşer bayılırdım kesin aniden karşıma biri çıksa çığlığı basarım normalde o durumda bayılırdım :)
Geçmiş olsun canım neresi orası :)))
canım ben izmirdeyim ama baktım, manisa sallanmış. Biz alıştık artık sallanmaya... insanın boş anına gelince rengi atıyor birden.
günaydın kızlarrrr
iyi başlamadı günüm sabah 6 dan berı ayaktayım ve sürekli çıkarıyorum. neyi diye sorarsanız boş mideyi.
Allahım 16 .hafatadan sonra insan bu kadar kötü olabılır mı
neyse bıraz sakınladım dıyım su içitim hopp o da gitti
hiç halim kalmadı dağıldım. işteyim eve de gidemem temizlik var. napcann mecbuurr bugün burada sürünücez
canım miden boş ken en azından bir bardak su iç ki bogazların bari tahriş olmasın , benimde sabahları öncedende olurdu hamileliktede oldu safra sıkıntısı hep boş midede oluyo ...
Canım ben düzceliyim ve 99 deprenlerinin ikisininde merkezindeydim allahım bir daha göstermesin o günleri o yüzden tırsma dırumu her zaman var o yüzden sordum bana yakınmısın diye çocukluğumda ilk defa gittiğim izmirde hissetmiştim depremi ilk defa
günaydın teyzoşlar ve kuzucukları biz bugün doktora gitcezzzz
tam yazarken beşik gibi hafif hafif sallandık kızlar tırstım sabah sabah....
Günaydın hepinizeeee....
günaydın kızlarrrr
iyi başlamadı günüm sabah 6 dan berı ayaktayım ve sürekli çıkarıyorum. neyi diye sorarsanız boş mideyi.
Allahım 16 .hafatadan sonra insan bu kadar kötü olabılır mı
neyse bıraz sakınladım dıyım su içitim hopp o da gitti
hiç halim kalmadı dağıldım. işteyim eve de gidemem temizlik var. napcann mecbuurr bugün burada sürünücez
günaydın canım. Bende bugün doktora gidicem. Dört gözle cinsiyet söyler diye beklicem. Ama pekte umudum yok benim sıpa biras inatçı :)
saol ilgin ve düşüncen için
su içince de kosturdum tuvalete
bebişlerin yeni adeti napcaz çekceeezzzzz mecbuuuuurr
<ne çektim be> :)
saka bı yana bebısle ıyı olsun da ben herseylerine razıyım
rabbim cümlemizin kuzucuklarını korusun olmayıpda isteyenlere tez zamanda hayırlı evlatlar versin
Eki Görüntüle 719264 Bunun gibi bi şey düşünüyorum, yani kovalı. Kovaları ve tülü alcam üzerindeki stcikerleri de şurdan sipariş vercem STICKER
Sakin gitme uzun cevap yazacağım
kuzum okuduğum bir kaç makale üzerinden konuştum hurafelerden değil. Tabiki bunlar genel kanılar. Eşin yanında olmak isterse olur sonuç olarak. Benim kocişim aşırı duygusal o yüzden tereddütlüyüm neler hisseder diye. Normal doğum yapmayı çok istiyorum, o yüzden pek istemem ama sezaryen olursam yanımda olabilir. Tabi şimdiki düşüncelerimle konuşuyorum. Yavrucanım kapıya dayandımı ne hissetcem bilmiyorum. Kocamsız doğurmam diye bağırıyomuşum
Günaydın kızlar. Şuan o kadar sinirliyim ki 4-5 saatlik uykuyla duruyorum.Dün gece eşim nöbetçiydi. Saat gece 1 gibi çamaşırları dışarda unuttuğumu farkettim, çıkıp alayım dedim ki hiç huyum değildir gece öyle balkona felan çıkmak. Benim ev de giriş katta. Yan tarafta da otel var. Neyse balkon kapısını bi açtım, balkonun 1 metre önünde kısa saçlı bi kadın rus turist gözlerini dikmiş bana bakıyo. Allahım o an o kadar çok korktum ki bayılacaktım. Hayal görüyorum sandım. Derin nefes aldım tekrar baktım.Hala orda bana bakıyo. Bahçenin içine girmiş yani. Bizim bahçede de erik ağacı var. Neyse el kol işaretleriyle bana heralde bahçeyi seyrettiğini anlatmaya çalıştı, elinde bi de ağaçtan kopardığı erik var. Hey Allahım ölür müsün öldürürmüsün hamile halimle Sonra hızlıca çıktı gitti. Kızlar korkudan öldüm öldüm dirildim. Bi de eşim nöbetçi. Aradım dedim bak gelip müdahale etmezsen ben 156'yı ararım mecbur yine sen görevlisin geleceksin bi vatandaş olarak arıyorum dedim Tamam dedi ama poposunu kaldırdığını sanmıyorum ama bugün arayacam o oteli hatta kapısına gitcem. Keşke çıkıp da bi temiz dövseydim pis kadını.
saolasın
neyse geçer herhalde
sen nasılsın evdeki durumlar nasıl
aksam nasıl geçtı konusabıldınız mı,
snın keyfın bugun nasıl
benım oglusum cok babacıesıme dıyorum haftasonu baba ogul gunlerı yapıcam sıze bende dogru kuafore sabahları gunaydın dedırtıyorum esıme alıssın ogluna dıye.bu gıdıklanma bebek hareketı olabılır mı ne dersın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?