2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Ben bu ara çok sinirli oldum, dün de bu konuyu eşimle konuştum. Annen nezaman ne kadar kalacak bizde diye. O da sen ne kadar istersen kalır ama rahat etmezsen kendi anneni çağır o kalsın dedi. Düşündümde annem kv. den daha çok kv.lik yapıyor bana... Zaten annem bana ve bebeğime bakamaz bundan adım gibi eminim. Kv. ben toparlanıncaya kadar kalsa yeter. Sonra evi yakın gün içinde gelir gider dedim.
Keşke ablam kalabilseydi...

Kesin içmiş, kafa güzeldir canım. İnsan gece vakti yabancı birini gördü mü geriliyor tabi. Geceleri çıkma bir daha öyle bırak kalsınlar...

canım ben izmirdeyim ama baktım, manisa sallanmış. Biz alıştık artık sallanmaya... insanın boş anına gelince rengi atıyor birden.

günaydın kızlarrrr

iyi başlamadı günüm sabah 6 dan berı ayaktayım ve sürekli çıkarıyorum. neyi diye sorarsanız boş mideyi.

Allahım 16 .hafatadan sonra insan bu kadar kötü olabılır mı

neyse bıraz sakınladım dıyım su içitim hopp o da gitti

hiç halim kalmadı dağıldım. işteyim eve de gidemem temizlik var. napcann mecbuurr bugün burada sürünücez

canım ben izmirdeyim ama baktım, manisa sallanmış. Biz alıştık artık sallanmaya... insanın boş anına gelince rengi atıyor birden.

Canım ben düzceliyim ve 99 deprenlerinin ikisininde merkezindeydim allahım bir daha göstermesin o günleri o yüzden tırsma dırumu her zaman var o yüzden sordum bana yakınmısın diye çocukluğumda ilk defa gittiğim izmirde hissetmiştim depremi ilk defa

canım miden boş ken en azından bir bardak su iç ki bogazların bari tahriş olmasın , benimde sabahları öncedende olurdu hamileliktede oldu safra sıkıntısı hep boş midede oluyo ...

canım miden boş ken en azından bir bardak su iç ki bogazların bari tahriş olmasın , benimde sabahları öncedende olurdu hamileliktede oldu safra sıkıntısı hep boş midede oluyo ...

saol ilgin ve düşüncen için
su içince de kosturdum tuvalete

bebişlerin yeni adeti napcaz çekceeezzzzz mecbuuuuurr

<ne çektim be> :)
saka bı yana bebısle ıyı olsun da ben herseylerine razıyım

Rabbim cümlemizin kuzucuklarını korusun olmayıpda isteyenlere tez zamanda hayırlı evlatlar versin

Allah o depremi yaşayanlara sabır versin gerçekten. Ben izmirde olan büyük depremleri otobüste olduğumdan hissetmedim ama gece olan büyük bir deprem vardı. insanlar karınca gibi nereye gittiğini bilmeden kaçıştı. Bazen bende korkuyorum ama düşünmemeye çalışıyorum. Kaderde ne varsa yaşanıyor sonuçta.

günaydın teyzoşlar ve kuzucukları biz bugün doktora gitcezzzz

günaydın canım. bende bugün doktora gidicem. dört gözle cinsiyet söyler diye beklicem. ama pekte umudum yok benim sıpa biras inatçı :)

tam yazarken beşik gibi hafif hafif sallandık kızlar tırstım sabah sabah....

Günaydın hepinizeeee....

günaydın canım. çok geçmiş olsun.

günaydın canım sanada geçmiş olsun. bende geçti derken 16. haftada yine başlamıştı. şimdi ara ara oluo bebek saçlanıodur diolar bende anlamadım. hatta çok iiken birden kötüleşmiştim. şimdide bulantılarım devam edio. elimden geldiince çıkarmamaya çalışıyorum. hele o eleveti yuttuumda direk çıkıo o hapta eriyince iğrenç kokuyo çıkartırken boazımı yakıp geçio sanki

günaydın canım. Bende bugün doktora gidicem. Dört gözle cinsiyet söyler diye beklicem. Ama pekte umudum yok benim sıpa biras inatçı :)

bende aynı umutla gidiyorum geçen gittiğimde bacaklarını karnına çekip oturmuştu sormaya bile yeltenemedim pis sıpam

su içsende çıkarırsın ama en azında boğazlarına bişey olmaz

Eki Görüntüle 719264 Bunun gibi bi şey düşünüyorum, yani kovalı. Kovaları ve tülü alcam üzerindeki stcikerleri de şurdan sipariş vercem STICKER

ya bende artık bakıcam sizden esinlendim valla.durun size 2010 da yiğenime yaptğım bebek şekerinin fotosunu göstereyim.

Sakin gitme uzun cevap yazacağım

puffy abla yaaa şu bebek battaniyeni bi göremedim çok merak ediyorummm bi resmini gösterseneeee

saolasın

neyse geçer herhalde

sen nasılsın evdeki durumlar nasıl

aksam nasıl geçtı konusabıldınız mı,

snın keyfın bugun nasıl

günaydın kızlar. çok rüzgar var ya korkutucu bi gün. ben hala uykuya doyamıyorum gündüz bi saat iş çıkışı muhakkak kestiriyorum gece 12 gibi yatıyorum sabah 8 de kalkıyorum ama uykuya doyamıyorum

vallacancazım bişey diyimmi normal doğumda eşini istememen isabet olmuş.. ebelerimden biri demişti doğum esnasında küçük tuvalet büyük tuvalet bile çıkabiliyomuş... nerden biliyorum, doğumdan önce tuvalete girmek istedim izin vermedi doktorum... ebe anlattı normal yani dedi...ama eşimin ona şahit olmasını istemezdim :). ebeye sorum..oldumu bende dedim hayır dedi artık beni rahatlatmak için mi dedi bilmiyrum... :44:

günaydın canım ne korkunç ben olsam düşer bayılırdım herhalde :)

Günaydın Kızlar :) Ne zamandır eve kapandım gidecek kimsem yok derken İki gündür iyi geziyorum Hiç roman düğünü görmemiştim onuda görmüştüm oldum :) Bu arada sayfalar almış başını gitmiş tabi okuyamadım hepsini. Bide bugün büyük gün benim için. 1 ay aradan sonra bebeğimizi görücez inşallah cinsiyetinide öğrenebiliriz artık :)

günaydın millet bugün bebişlerini görmeye gidecekler hayırlı haberlerle gelirler inşallah.herşey gönlünüzcce olsun düzel günler diliyorum

saolasın

neyse geçer herhalde

sen nasılsın evdeki durumlar nasıl

aksam nasıl geçtı konusabıldınız mı,

snın keyfın bugun nasıl

aynı canım değişen bişey yok. dün yüzünü bile görmedim. eve geldiimde salondaydı bende oturma odasına geçtim bişiler yedim. onunda tıkırtısını duydum ama hiç görmedim. bi ara kapı kilit sesine uyandım. çöp falan çıkartıyo sandımda sabah arabanın yeri deişmişti biyere gitti heralde. hiç bişeyini ellemiyorum. h.sonu çamaşırınıda yıkamıcam ütüsünüde yapmıcam nolcak bakalım. kendiminkileri ayırıp yıkayıp ütülücem. bugün kontrolüm var. gece kötü kötü rüyalar gördüm çok sıkıntılıydı böle eşyalarım pis suların içine düşmüştü üzerime pis sular sıçrıyodu inşallah bebeim iyidir şu an tek düşündüğüm o.

olabilir tabi böyle minik minik kelebek gibi hafif hafif :)) alışsın tabi babasıyla konuşsun onunla birlikte kalmayı öğrensin ilerde ki bizde onları bırakıp gezmelere gidelim

Kızlar ya size birşey soracağım eleviti nasıl alıyorsunuz? Aç karnına mı tok karnına mı doktor aç dedi,eczacı tok yazmış kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…