2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
canım estağfurullah. Evet bunlar bebek şekeri, doğumdan 15-20 gün önce hazırlıyoruz. İster hastaneye götürürsün ki bence evde dağıtmak mantıklı. Neyse bebeği görmeye gelenlere birer tane ikram edersin. Çok değişik şekilleri var, kendimiz alıp yapcaz. Tabi istersen hazır yapılmış da alabilirsin. Hazırları gittigidiyorda var. Google yaz bebek şekeri diye görsellerde bir sürü var. İşte minik keselere felan şeker koycaz. İsteyen buz dolabı magnetı isteyen küçük sabunlar yapar dağıtır. Senin zevkine kalmış canımmm. Mesela puffy abla keçeden figürler yapıp içine şeker koycak, ben de o gördüğün kovalardan alcam tüle de şekerleri sarım içine koycam
Biraz karışık oldu ama yapmak istediğin zaman bana mesaj at ben sana bi kaç site öneririm. Hem hazır için hem de kendin yapacaksan malzeme satan yerler için

orası da neresi?

orası neresi canım
Ben cevap vereyim Avusturya

kızlar iremneva doktordan çıkmış herşey güzel çok şükür ama cinsiyet müjdesini kendisi versin ben demiyim azmerak edin
ayyy hadi bakalımmm bence kızzzzz

emtucuğummm bunları bebek görmeye gelenlere ister evde ister hastanede verirsin. Ama istersen de 40 mevlüdünde de dağıtırsın. O da mevlüt şekeri olur

emtucuğummm bunları bebek görmeye gelenlere ister evde ister hastanede verirsin. Ama istersen de 40 mevlüdünde de dağıtırsın. O da mevlüt şekeri olur

evet doğruuuu :) artık kişinin tercihine göre ister hastanede ister eve gelene ister mevlütte ben de bebeği görmeye gelenlere vereyim bari hiç aklımda yoktu ama iyi fikirmiş bende alcam cok begendimm cok şekerleeer

orası neresi canım

Avusturya canim .. 6. ayda bile kar gormuslugumuz vardir , cok dengesiz havamiz , 2-3 hafta once 25 dereceydi simdi buz .. Dengemiz sasiyor .. Hasta olmamak elde degil ..

Selayhusumm biliyorum bübchen'i hatta en iyi bebek bakım ürünlerine sahip markalardan biri. Çok doğalmış, çoğu anne onu kullanıyo.

Evet canim bende oglumda kullanmistim cok memnundum .. Simdide kendime aldim :))

Kizlae vucudunda catlaklari olusmaya baslayan varmi

benim zaten kalçamda vardı ama artmaya başladılar sanki şimdilik göbişde yok ama zaten daha çok büyümedi, annemdede ablamdada göbişlerinde olmamış bakalım ben ne olcam,

görümcem biodermanın 50 faktörünü almış bana verdi ama küçücük bişey yüz için sanırım sadece, vücut için ben de sebamed düşünüyorum sen çocuklar için olanımı aldın, bi de neharcım deniz keyfini bikiniyle mı yapıcaksın merak ettim:), bende denize girmek istiyorum ama bikini işi zor :/

bu arada günaydın kızlar bugün benim doğum günüm ilk hediyemizi aldık bebişimizle işyerim benima adıma tema vakfına ağaç diktirmiş benimde bir dikili ağacım var bu dünyada
doğumgünün kutlu olsun canım, bebişinle sevdiklerinle nice güzel senelerin olsun inşallah

kızlaaar bugün kontrolüm var 7 de, çok heycanlıym, eşim gitmeden bişeyler ye diyo ama heycandan midem bi garip, sadece çikolata yicem :)), cinsiyeti de öğreniriz inşallah, 15+1 im bugün bakalım göstercek mi,

Ohhh miss olmus , eline saglik canim dinlenmek hakkin artik :)
kızlar iremneva doktordan çıkmış herşey güzel çok şükür ama cinsiyet müjdesini kendisi versin ben demiyim azmerak edin
Cok sevindim neguzel iyi gecmis kontrolu , kizmi acaba :)
kızlaaar bugün kontrolüm var 7 de, çok heycanlıym, eşim gitmeden bişeyler ye diyo ama heycandan midem bi garip, sadece çikolata yicem :)), cinsiyeti de öğreniriz inşallah, 15+1 im bugün bakalım göstercek mi,

Insallah iyi haberlerle gelirsin canim ...cinsiyetide ogrenirsiniz ..

Yok canım çocuklar için olanı almadım, üzerinde kırmızı işaret olanı aldım. Vücut için olanı da alcam.
diğer konuya gelince valla canım üstüme bikini giyerim altıma da mini şort diyorum, ama göğüslerim aşırı derecede büyüdü ( Sadece eşimle gittiğim zamanlar bu şekilde giyinirim o da yanmak için zaten 2-3 haftada yanarım. Sonra karnım da iyice çıkar, tabi misafirlerimiz de gelcek mayoya dönerim. Bi tane mayom var elbise şeklinde çok tatlı, eğer olursa onu giyerim. Ki dediğim gibi benim ev deniz kenarı taaa eylüle kadar nerdeyse her gün gireriz, belki hamiş mayosu da alırım.
Ama şunu okudum bi yerde tabi hurafe de olabilir. Anne karnını çıplakken gösterirse bebek içerde büzüşürmüş. Pek iyi değilmiş çıplak karınla yani

Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel. Eğer sana dönükse zaten görürsünüz dua et popişini dönmesin haber ver bize de

Bizde 7. ayin basinda gidecegiz hamileler icin cok guzel tankiniler gordum , hem karni kapatiyor hem iki parca ondan alacagim bende ..
Nehar cook sanslisin yaa :)) canim deniz dibinde ..

inşallah görürsün canım
Ohhh miss olmus , eline saglik canim dinlenmek hakkin artik :)
.

evet dimi artık dinleneyim eşim 10 dk sonra evde sofra hazırr hadi hoşçakalın kızlarrr:)

ya inanamıyorum bukadar olu yozgatlı diyince daldım hemen yazmak için benim k.v lerde bin beter ve yozgatlı ve ben kaç tane yozgatlı duyduysam hep aynı durumlar.ama allaha şükür eşim benimle ailesini resmen benim için sildi.6 senelik evlilikte 10 kez küsüp barışmışızdır.tek torunları var ve görmek için delirselerde dilleri durmadığı için birtürlü anlaşamıyoruzz.ve allahtan uzak memleketteler.eğer eşim benim yanımda olmasa ya evlenemzdik yada şimdiye kaçkere boşanmıştık.

Bizde 7. ayin basinda gidecegiz hamileler icin cok guzel tankiniler gordum , hem karni kapatiyor hem iki parca ondan alacagim bende ..
Nehar cook sanslisin yaa :)) canim deniz dibinde ..

Ayyy geçen yıl da hakkarideydik Bize binde bir böyle bi yer gelir canım bundan sonra göremeyiz :)) burda da bi 4 yıl daha kalırız gibime geliyo, sonra devlet baba nereye derse oraya

Insallah iyi haberlerle gelirsin canim ...cinsiyetide ogrenirsiniz ..

inşallah canım bakalım bekliyorum saati :)

bizim de haziranda biyerlere gitme ihtimalimiz var ama ne giycem bilmiyorum bikini giysem göbeğim zaten tüylüydü iyice arrtı erkek göbeği gibi :), hamile mayosu alsam çok mu pahalıdır bikaçgün için değermi bilmiyorum bide burda bi arkadaş tankinimi ondan bahsetti açıkcası duymamıştım hiç ama sonra araştırdım fena görünmüyo, ama sen çok şanslısın maşallah, bende su kuşuyum ama istanbul da zor arada havuza gidiyoduk şimdi onada cesaret edemem,

kontrol sonrası yazarım hemen canım herkes kız diyo ama bakalım hayırlısı gösterir inşallah

canım sen tüy deyince rüyam aklıma geldi:)))

ruaymda resmen bıyıklarım vardı ben nasıl boyle gezmişim deyip bıyıklarımı alıyordum ama bildiğin bıyıktı yan normalde yoktur. sabah aynaya baktı kalkınca:))

simdi anlamına baktım da hamile kadının bıyıklı oldugunu görmesi erkek cocuk demekmiş:)))

hersey erkek diyor bana bir de doktor bişey deseydi de öğrenseydik ya:))

senin de inşallah belli olur bugun..

:)) inşallah sağlıklı olsun da valla ama yine de merak işte, ben çıkıyorum şimdi bugün kv de gelicek torununu görmeye ultrasonda :) öpüyorum hepinizi kızlaar

ayy uyumusum kalmısım of progestan off benı mahvedıyorsun .kan ter ıcınde kaldım halbukı sabah dus aldım ya aksama bıdaha alıcam..
Kızlar randevusu olanlar ne oldu gelmedılermı nergısyasemınınde vardı randevusu ne yaptı acaba
ıremnevanın bence kızı oluyor öle hıssettım
Sıla naptın acaba bıde bır ark daha vardı nıckı hatırlamadım uyku sersemiyım hala
bende komposto koydum sımdı ıcıyım sogukta napıcaz asıtlı ıcemıyoruz
gercı ben ıcıyorum arada cokta takılmıom
azcık esımın yanına gıdıyım sıkıldım evde uyku setı vardı bebek ıcın bakım ona nasıl bıseymıs

Kizlarrrrrr %90 kizcemmmmmmmm olacakmisss ama kordon bacak arasindaydi her ihtimale karsi kordon altindan ne cikar diye gelecek ay netlescek 52:

kizlarrrrrr %90 kizcemmmmmmmm olacakmisss ama kordon bacak arasindaydi her ihtimale karsi kordon altindan ne cikar diye gelecek ay netlescek 52:

gozun aydın canım dogru tahmın ettık demekkii
Kızlarda yanılma olmuomus ole bılıyorum ama bıde %90 baya buyuk bır sey benımde %100 demıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…