kızlar iremneva doktordan çıkmış herşey güzel çok şükür ama cinsiyet müjdesini kendisi versin ben demiyim azmerak edin
orası da neresi?
Ben cevap vereyim Avusturyaorası neresi canım
ayyy hadi bakalımmm bence kızzzzzkızlar iremneva doktordan çıkmış herşey güzel çok şükür ama cinsiyet müjdesini kendisi versin ben demiyim azmerak edin
emtucuğummm bunları bebek görmeye gelenlere ister evde ister hastanede verirsin. Ama istersen de 40 mevlüdünde de dağıtırsın. O da mevlüt şekeri olurcanım o şekerler sanıırm bebek dogduktan sonra mevlüt okutulduğunda bebek şekeri olarak veriliyor okumaya gelenler,
evet aslında dogru tek tek yapmak lazım ama ben enerjiyi bulmusken yapıyorum bigünüm bigünümü tutmuyoki bugün enerjiğim yarın kolumu kaldıramıyorum sonra herşey kalıyor ;(
emtucuğummm bunları bebek görmeye gelenlere ister evde ister hastanede verirsin. Ama istersen de 40 mevlüdünde de dağıtırsın. O da mevlüt şekeri olur
bence erkek :))
Ben cevap vereyim Avusturya
ayyy hadi bakalımmm bence kızzzzz
emtucuğummm bunları bebek görmeye gelenlere ister evde ister hastanede verirsin. Ama istersen de 40 mevlüdünde de dağıtırsın. O da mevlüt şekeri olur
orası neresi canım
Selayhusumm biliyorum bübchen'i hatta en iyi bebek bakım ürünlerine sahip markalardan biri. Çok doğalmış, çoğu anne onu kullanıyo.
Kizlae vucudunda catlaklari olusmaya baslayan varmi
Kızlar ben Sebamed 50+ faktör güneş kremi aldım yüzüm için. Paraben içermez yazıyor. Doktorum cildinde leke oluşmaması için kullan demişti,fakat marka vermedi. Siz hangi markaları kullanıyorsunuz? Sebamed kullanan var mı?
doğumgünün kutlu olsun canım, bebişinle sevdiklerinle nice güzel senelerin olsun inşallahbu arada günaydın kızlarbugün benim doğum günüm ilk hediyemizi aldık bebişimizle işyerim benima adıma tema vakfına ağaç diktirmiş benimde bir dikili ağacım var bu dünyada
Ohhh miss olmus , eline saglik canim dinlenmek hakkin artik :)oy halim yok yazdım ama yazar yazmazda kalktım işe giriştim ;D 2 posta camasır yıkanda asıldı ev süpürüldü bulasık makinesi yıkandı yerleştirildi sıgmayanlar elde yıkandı mutfak toplandı tezgah ciflendi temizlendi şuan yemekler pişiyor bittim sanırım ölüyorummm
Cok sevindim neguzel iyi gecmis kontrolu , kizmi acaba :)kızlar iremneva doktordan çıkmış herşey güzel çok şükür ama cinsiyet müjdesini kendisi versin ben demiyim azmerak edin
kızlaaar bugün kontrolüm var 7 de, çok heycanlıym, eşim gitmeden bişeyler ye diyo ama heycandan midem bi garip, sadece çikolata yicem :)), cinsiyeti de öğreniriz inşallah, 15+1 im bugün bakalım göstercek mi,
Yok canım çocuklar için olanı almadım, üzerinde kırmızı işaret olanı aldım. Vücut için olanı da alcam.görümcem biodermanın 50 faktörünü almış bana verdi ama küçücük bişey yüz için sanırım sadece, vücut için ben de sebamed düşünüyorum sen çocuklar için olanımı aldın, bi de neharcım deniz keyfini bikiniyle mı yapıcaksın merak ettim:), bende denize girmek istiyorum ama bikini işi zor :/
kızlaaar bugün kontrolüm var 7 de, çok heycanlıym, eşim gitmeden bişeyler ye diyo ama heycandan midem bi garip, sadece çikolata yicem :)), cinsiyeti de öğreniriz inşallah, 15+1 im bugün bakalım göstercek mi,
inşallah görürsün canımkızlaaar bugün kontrolüm var 7 de, çok heycanlıym, eşim gitmeden bişeyler ye diyo ama heycandan midem bi garip, sadece çikolata yicem :)), cinsiyeti de öğreniriz inşallah, 15+1 im bugün bakalım göstercek mi,
Ohhh miss olmus , eline saglik canim dinlenmek hakkin artik :)
.
saol canım. çok şükür işim var. Rabbim kimseye muhtaç etmesin. işte bi annemden aldığı para var en azından onu ödeyene kadar ayrılmam. en kötü kendi maaşımı vermicem ondan biriktirip ödiycem bi şekilde. eşim yozgatlı. bizimde kendi aramızda hiçbir problem yoktu ta ki ailesi ortalığı karıştırana kadar. şu andada o yüzden kinli bana. beni koyacaı yeri hiçbir zaman bilemedi. hep ezdi horladı. hemde ailesiyle beraber yaptı bunu. karnımda bebeğim var ailesine karşı en ufak bir surat atıysam en ufak bir ters kelime söylediysem en ufak bir saygısızlık yaptıysam Allahım kulum diye çağırmasın. o kadarda vicdanım rahat. buyursunlar başka bir gelin alsınlarda görsünler. başkada hiçbirşey demiyorum.
Bizde 7. ayin basinda gidecegiz hamileler icin cok guzel tankiniler gordum , hem karni kapatiyor hem iki parca ondan alacagim bende ..
Nehar cook sanslisin yaa :)) canim deniz dibinde ..
Insallah iyi haberlerle gelirsin canim ...cinsiyetide ogrenirsiniz ..
Yok canım çocuklar için olanı almadım, üzerinde kırmızı işaret olanı aldım. Vücut için olanı da alcam.
diğer konuya gelince valla canım üstüme bikini giyerim altıma da mini şort diyorum, ama göğüslerim aşırı derecede büyüdü( Sadece eşimle gittiğim zamanlar bu şekilde giyinirim o da yanmak için zaten 2-3 haftada yanarım. Sonra karnım da iyice çıkar, tabi misafirlerimiz de gelcek mayoya dönerim. Bi tane mayom var elbise şeklinde çok tatlı, eğer olursa onu giyerim. Ki dediğim gibi benim ev deniz kenarı taaa eylüle kadar nerdeyse her gün gireriz, belki hamiş mayosu da alırım.
Ama şunu okudum bi yerde tabi hurafe de olabilir. Anne karnını çıplakken gösterirse bebek içerde büzüşürmüş. Pek iyi değilmiş çıplak karınla yani
Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel. Eğer sana dönükse zaten görürsünüz dua et popişini dönmesinhaber ver bize de
inşallah canım bakalım bekliyorum saati :)
bizim de haziranda biyerlere gitme ihtimalimiz var ama ne giycem bilmiyorum bikini giysem göbeğim zaten tüylüydü iyice arrtı erkek göbeği gibi :), hamile mayosu alsam çok mu pahalıdır bikaçgün için değermi bilmiyorum bide burda bi arkadaş tankinimi ondan bahsetti açıkcası duymamıştım hiç ama sonra araştırdım fena görünmüyo, ama sen çok şanslısın maşallah, bende su kuşuyum ama istanbul da zor arada havuza gidiyoduk şimdi onada cesaret edemem,
kontrol sonrası yazarım hemen canım herkes kız diyo ama bakalım hayırlısı gösterir inşallah
canım sen tüy deyince rüyam aklıma geldi:)))
ruaymda resmen bıyıklarım vardı ben nasıl boyle gezmişim deyip bıyıklarımı alıyordum ama bildiğin bıyıktı yan normalde yoktur. sabah aynaya baktı kalkınca:))
simdi anlamına baktım da hamile kadının bıyıklı oldugunu görmesi erkek cocuk demekmiş:)))
hersey erkek diyor bana bir de doktor bişey deseydi de öğrenseydik ya:))
senin de inşallah belli olur bugun..
kizlarrrrrr %90 kizcemmmmmmmm olacakmisss ama kordon bacak arasindaydi her ihtimale karsi kordon altindan ne cikar diye gelecek ay netlescek52:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?