2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
gozun aydın canım dogru tahmın ettık demekkii
Kızlarda yanılma olmuomus ole bılıyorum ama bıde %90 baya buyuk bır sey benımde %100 demıstı

Canim 2 paket cikolsta yedim bana misin demedi el ensede yatiyodu doktor keyfe bak erkek dedi sguldum genelde keyifliler erkek kizlar hareketli dedi erkek mi yani dedim gorunmuyo dedi once kordondan sonra karnima falan vurdu hayret bu kadar keyifli kiz gormedim hic %90 kiz dedi yinede diger ay netlesir kordon bazen yaniltiyo suan kordon gibi goruyorum dedi

Filizcim bebeğime ismini yazabilrsin ömer koyucağız.
Bir de kızlar ben doğduğu gibi sünnet ettirmeyi düşünüyorum daha sağlıklı ve kolay oluyormuş fikri oaln var mı?

filiz ben böyle beşik istiyorum ilk 6 ay kullanmak için nereden bulabilirim biliyo musun ? teyzen nereden almış ama sen istanbuldasın demi

canım ilk 1 yıl kullanabiliceği çook güzel böyle sepet gibi bir beşik var ben ondan alıcam insallah chicco da var çok tatlı bak istersen

Meraba kızlar biz geldik kontrolden :)
Cinsiyetini öğrendik sonunda bebeğimizin. içimize hep kız doğuyor diyorduk meğer ERKEKmiş Ben tabi hala alışamadım. Eşim kontrole giderken anlaşma yapıyordu benle pazara kadar söylemicez kimseye sürpriz yapıcaz annemlere gidince sözylicez diyodu bi baktım benden önce haber veriyor

Gerçi moralimde bozuk hala hiç bu kadar sinir olmamıştım. 1 aydır bugünün gelmesini bekliyorum bebeğimi görücem diye. Devlet hastanesinde ilgi yok diye özele gidiyoruz sözde 3 dk. durmuyoruz odada öyle canım sıkıldıki. Sanırım Dr.umuzu değiştiricez. Doğru düzgün ne ultrasonda bişi anlatıyor ne de görebiliyoruz bebeğimizi çabucak başından savuyor. 2li testimin sonucunu almamıştım onla ilgili bi yorum yapsın diye bekliyorum yok yorum falan. 4lü yü yaptırmak istiyomusunuz diyo. Ya bi açıkla dimi ne için gerekli bu testle neleri öğrenicez. Ben herşeyi internetten araştırıpta mı öğrenicem. Sonra gerek yok madem 4lüye dedi başka bişiye bakalım dedi onuda açıklamadı sağolsun kan verdik üstüne 100 TL. de para. İşi paraya çevirdiklerini düşünür oldum iyice. .Diyorum benim karın ve göğüs bölgemde kaşıntılarım var napmalıyım çatlaklar için bi öneriniz varmı olur öyle diyor ya şaka gibi. Kan verdikten sonra tekrar gittik odasına 2linin sonucunu alalımda bari elimizde bulunsun diye. Giderkende diyo sağlık ocağına gidinde aşılar falan oluyor onları öğrenin ne zamanmış diye. Dedim 20. haftada tetanoz sağolun biz internetten öğreniyoruz herşeyi gerek kalmıyor sizlere diye. Niye bi yığın para veriyimki böyle ilgisiz dr. a doğumda. Onda da ilgilenmez Allah bilir. Devlette doğururum daha iyi. Bakalım Bigaya gitmeyi düşünüyoruz bide. Ne zormuş iyi bi dr. bulmak. kendi özel muayenehaneleri olduğu zamanlarda böyle yapmıyorlar ama. ay çok uzun yazdım sinirimden

Kızlar nasılsınızzzzzzzzz

Nasıl yorgunum anlatamam son iki sınavım kaldı sonra başlasın tatill önce izmir sonra erzurum sonra umreye gitme ihtimalimiz var sonra tilki misali yine ankara

Yarın doktora gidiyorummm normalde randevu 4ündeydi ama izmire gidiceğim için erkene aldım ve sanırım artık bebeği hissediyorum çok değişik inşallah yanılmıyorumdur:)

bu arada isimler konusulmaya başlanmış çoktan ben kara kara düşünüyorum kız ismi gelmiyor hiç aklıma anlamlı birşey istiyoruz ama

nergis çook üzüldüm canım ama sen bebeğini düşün şuanda biliyorum demesi kolay ama sana emanet bir can var günahsız Rabbim imtahan ediyor sabret çok zor olsada çocugun için..

kızlar çok okudum ama pek aklımda kalmadı cinsiyetler öğrenilmiş meraklar giderilmiş hayırlı evlat olsunlar inşallah:)

filizcim bebeğime ismini yazabilrsin ömer koyucağız.
Bir de kızlar ben doğduğu gibi sünnet ettirmeyi düşünüyorum daha sağlıklı ve kolay oluyormuş fikri oaln var mı?
ok yazarım şimdi
gozun aydın canımm oglusun olucakmıs..
Neden bukadar ılgısız kı anlamadım bısey sımdı ne dıye kan aldı neyın nesıymıs.
Benım dr ozel muayenesı var ama onu oncedende ozel hastaneden tanıyoruz.
Bana ultrasyonu 7bucuk dakka tutmus cd verıo ya ordan baktım.
Ama ılk zamanlr banada 3 dk bakıodu canım
yokmu etrafında ozel hastane falan yada ozel muayene dr?

ya benimde ilk doktorum öyleydi ama şimdikinden çoook memnunun kan niye verdiniz canım? ya benimde bu sağlık ocağındaki iğne olayı kafamı karıştırdı bunu illa sağlık ocagında olucaz demi

kızlar merhaba,
herzaman yazamıyorum sizlere genelde bir sorum olunca kusura bakmayın ama takip ediyorum devamlı
cinsiyetler öğrenilmiş, hayırlı olsun evlatlarınız

benim bugün çok sancım var sol tarafımda batma şeklinde hiç bu kadar olmuyordu, gerçi ikinci çocuğum ama karar veremdim acilden gitsemmi diye, sizin ağrınız oluyormu, hafif hafif değil ama baya bir ağrı var

çatlaklar için kakao yağı kullanmıştım ben ilk oğlumda, ama çatlıcaksa pek engellemek mümkün değil, ben kullandım kullandım 9. ay harita gibi oldu birden çatladı , bazı insanların daha esnek oluyor cildi pek çatlamıyor

benimde oluyor canım ya neden oluyor bilmiyorum yarın sorucam doktora hele dün sol tarafımda kasığımın ağrısından uzanamıyordum baya ağrıdı ama bugün daha iyi dokununca ağrıyor

rahim büyüdüğü için kaslar geriliyor ondan oluyorda, bu kadarda zor oluyor ya, yatamıyorum bende dolaşıp duruyorum evde
sağol canım bu arada

rahim büyüdüğü için kaslar geriliyor ondan oluyorda, bu kadarda zor oluyor ya, yatamıyorum bende dolaşıp duruyorum evde
sağol canım bu arada

rica ederim canım ben yarın sorucam doktora cevabını yazarım buraya:) Bende aynı şekilde uzanamıyorum ağrı tutunca kötü birşey olmasında razıyım..

Kizlarrrrrr %90 kizcemmmmmmmm olacakmisss ama kordon bacak arasindaydi her ihtimale karsi kordon altindan ne cikar diye gelecek ay netlescek 52:
tahminim doğru çıktıııııııı kızıma arkadaş geliyooooooooooo

Filizcim bebeğime ismini yazabilrsin ömer koyucağız.

benim de erkek olsaydı kesinlikle yaptırmayı düşünüyordum. bence kesin yaptırmalısın, gerçi doktorunuzla konuşursunuz son zaman

canım oğlun hayırlı olsun erkekler hep tembihlerler ama önce kendileri yetiştirirler :) tetenoz aşısını bana sağlık ocağındaki hemşire söyledi.doktorum 25.haftadan önce sakın yaptırma dedi bu bilgiyi paylaşmak istedim yazını görünce.

Teşekkür ederim filizcim :) Ya bu 3. gidişimiz ilk başlarda yeni daha diye pek önemsememiştim ama bu sefer sinir oldum iyice. Benim o 3 dk. ultrasonda kalma sürem değil canım herşey dahil odaya girmemle çıkmam diyebilirim. hevesle çikolata yiyip gidiyorum bebeğimin hareketlerini göriyim diye durmuyoki üzerinde göriyim. Cinsiyetide ben demesem bakmıcak nerdeyse. Erkek dedi hemen. hani ben iyice göremedim bizede gösterin diyorum ben gördüm söyledim ya sen görüpte napcan demezmi. güler misin ağlar mısın? Kanıda anlamadım niçin aldı. lüyü yaptırcakmısınız diye sordu. Dedik ikiliyi yaptırdık bunda ne fark var. o zaman gerek yok kan alalım bi kaç şey var onlara bakarız sadece dedi. İstanbula gidicekmiş kan onu da laboratuvardan öğrendim ancak. Bakalım sonuçlar çıkınca açıklarsa anlıcaz inşallah ne olduğunu. Tabi eminim bizim dr. bi sorun yok temiz der sadece hiç bi açıklamada bulunmaz.
Malesef şu an olduğumuz ilçede özel hastane yok bizde sırf bu yüzden Bandırmada var diye oraya gidiyorduk eşimde kızdı iyice zaten ayda bir gidiyoruz olmadı İzmire gideriz ne bu böyle insan parasıyla rezil oluyor dedi. E bu muameleyi devlettede görüyoruz zaten niye hem onca yol gidip hemde masraf ediyim ki. En azından devlette gerekli gereksiz test yapmıyorlar. Açıklıyorlar bi getirisi olmadığı için. Yaptırsanda olur yaptırmasanda diye.

ya benimde ilk doktorum öyleydi ama şimdikinden çoook memnunun kan niye verdiniz canım? ya benimde bu sağlık ocağındaki iğne olayı kafamı karıştırdı bunu illa sağlık ocagında olucaz demi

Dediğim gibi bende anlamadım canım bu kanı neye verdik. Düşün kilosuyla boyunu bile öğrenemedim sormama rağmen. Geçiştirdi sağolsun herşeyi. Aşıyısa sağlık ocağında olucaz diye biliyorum canım. ama belki özelde yaptırmak istersen özelde de yapıyorlardır.

Çok teşekkürler canım. Benim Dr. umda sağolsun bilmediği için sağlık ocağından öğrenirsin dedi ne zaman yaptıracağını. Hemşire bana 20. haftada gelirsin yaparız demişti ondan 20. hafta diye biliyorum bende canım. Söylediğin iyi oldu bide bunu araştırıyım bari. Artık kime güveneceğimi şaşırdım.

Bu arada kızlar ELEVİT ve GYNOFERON iki ilacı bir arada kullanan arkadaşlar vardı sanırım. Dr.um banada yeni verdi. Nasıl kullanıyorsunuz. Bulantı falan yapıyor mu? Gynoferon bende bulantı yapmıştı bırakmıştım önceden. Şimdi ikisi ağır gelicekmiş gibi hissediyorum.

bencede cnm ozaman devlete gıt bare aynı muamele goruyorsan
hayırlısı olur ıns sorunsuz cıkar testlerınde

aynen canım benim doktor da seninki gibiydi, doğru düzgün ilgilenmedi benimle. iki defa lekelenme ve kanama ile gittim her seferinde 30 sn kadar ultrasonda baktı kalp atışları duyuluyor, senin yatışını yapalım diye ikisinde de 2 gün yatırdı beni hastanede sırf para için, yattığım 4 gün süre boyunca da 1 defa geldi baktı 1 dk durmamıştır yanımda. aynı şekilde 2li testimi de iyi deyip geçti sinir oldum kendisine.. en son da 15 gün rapor vermişti, ilk 10 gün yazdı, sonra gel 5 gün daha yazcam dedi, 5 günlük raporu yazdırmaya gittim insan bi nasılsın, bir sorunun var mı diye sorar, imzaladı uzattı raporu elime grsrz dedi o kadar.. bende birşey demeden çıktım yanından, içimden bekle dedim grsrz seninle bir daha (!) şimdi başka bir hastaneye başka bir doktora (tavsiye üzerine) randevu aldım cuma günü gidicem inşallah aynı problemleri yaşamam.. bence sende değiştir doktoru mutlaka sonuçta doğumlarımızı yaptıracaklar, 10. kez çocuk doğurmuyoruz ya bizi bilgilendirip rahatlatmaları lazım diye düşünüyorum.. bende çok uzun yazdım sinirden senin gibi.. ama düşündükçe sinirleniyorum hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…