gozun aydın canım dogru tahmın ettık demekkii
Kızlarda yanılma olmuomus ole bılıyorum ama bıde %90 baya buyuk bır sey benımde %100 demıstı
filiz ben böyle beşik istiyorum ilk 6 ay kullanmak için nereden bulabilirim biliyo musun ? teyzen nereden almış ama sen istanbuldasın demi
ok yazarım şimdifilizcim bebeğime ismini yazabilrsin ömer koyucağız.
Bir de kızlar ben doğduğu gibi sünnet ettirmeyi düşünüyorum daha sağlıklı ve kolay oluyormuş fikri oaln var mı?
gozun aydın canımm oglusun olucakmıs..meraba kızlar biz geldik kontrolden :)
cinsiyetini öğrendik sonunda bebeğimizin. Içimize hep kız doğuyor diyorduk meğer erkekmişBen tabi hala alışamadım. Eşim kontrole giderken anlaşma yapıyordu benle pazara kadar söylemicez kimseye sürpriz yapıcaz annemlere gidince sözylicez diyodu bi baktım benden önce haber veriyor
Gerçi moralimde bozuk hala hiç bu kadar sinir olmamıştım. 1 aydır bugünün gelmesini bekliyorum bebeğimi görücem diye. Devlet hastanesinde ilgi yok diye özele gidiyoruz sözde 3 dk. Durmuyoruz odada öyle canım sıkıldıki. Sanırım dr.umuzu değiştiricez. Doğru düzgün ne ultrasonda bişi anlatıyor ne de görebiliyoruz bebeğimizi çabucak başından savuyor. 2li testimin sonucunu almamıştım onla ilgili bi yorum yapsın diye bekliyorum yok yorum falan. 4lü yü yaptırmak istiyomusunuz diyo. Ya bi açıkla dimi ne için gerekli bu testle neleri öğrenicez. Ben herşeyi internetten araştırıpta mı öğrenicem. Sonra gerek yok madem 4lüye dedi başka bişiye bakalım dedi onuda açıklamadı sağolsun kan verdik üstüne 100 tl. De para. Işi paraya çevirdiklerini düşünür oldum iyice. .diyorum benim karın ve göğüs bölgemde kaşıntılarım var napmalıyım çatlaklar için bi öneriniz varmı olur öyle diyor ya şaka gibi. Kan verdikten sonra tekrar gittik odasına 2linin sonucunu alalımda bari elimizde bulunsun diye. Giderkende diyo sağlık ocağına gidinde aşılar falan oluyor onları öğrenin ne zamanmış diye. Dedim 20. Haftada tetanoz sağolun biz internetten öğreniyoruz herşeyi gerek kalmıyor sizlere diye. Niye bi yığın para veriyimki böyle ilgisiz dr. A doğumda. Onda da ilgilenmez allah bilir. Devlette doğururum daha iyi. Bakalım bigaya gitmeyi düşünüyoruz bide. Ne zormuş iyi bi dr. Bulmak. Kendi özel muayenehaneleri olduğu zamanlarda böyle yapmıyorlar ama. Ay çok uzun yazdım sinirimden
Meraba kızlar biz geldik kontrolden :)
Cinsiyetini öğrendik sonunda bebeğimizin. içimize hep kız doğuyor diyorduk meğer ERKEKmişBen tabi hala alışamadım. Eşim kontrole giderken anlaşma yapıyordu benle pazara kadar söylemicez kimseye sürpriz yapıcaz annemlere gidince sözylicez diyodu bi baktım benden önce haber veriyor
Gerçi moralimde bozuk hala hiç bu kadar sinir olmamıştım. 1 aydır bugünün gelmesini bekliyorum bebeğimi görücem diye. Devlet hastanesinde ilgi yok diye özele gidiyoruz sözde 3 dk. durmuyoruz odada öyle canım sıkıldıki. Sanırım Dr.umuzu değiştiricez. Doğru düzgün ne ultrasonda bişi anlatıyor ne de görebiliyoruz bebeğimizi çabucak başından savuyor. 2li testimin sonucunu almamıştım onla ilgili bi yorum yapsın diye bekliyorum yok yorum falan. 4lü yü yaptırmak istiyomusunuz diyo. Ya bi açıkla dimi ne için gerekli bu testle neleri öğrenicez. Ben herşeyi internetten araştırıpta mı öğrenicem. Sonra gerek yok madem 4lüye dedi başka bişiye bakalım dedi onuda açıklamadı sağolsun kan verdik üstüne 100 TL. de para. İşi paraya çevirdiklerini düşünür oldum iyice. .Diyorum benim karın ve göğüs bölgemde kaşıntılarım var napmalıyım çatlaklar için bi öneriniz varmı olur öyle diyor ya şaka gibi. Kan verdikten sonra tekrar gittik odasına 2linin sonucunu alalımda bari elimizde bulunsun diye. Giderkende diyo sağlık ocağına gidinde aşılar falan oluyor onları öğrenin ne zamanmış diye. Dedim 20. haftada tetanoz sağolun biz internetten öğreniyoruz herşeyi gerek kalmıyor sizlere diye. Niye bi yığın para veriyimki böyle ilgisiz dr. a doğumda. Onda da ilgilenmez Allah bilir. Devlette doğururum daha iyi. Bakalım Bigaya gitmeyi düşünüyoruz bide. Ne zormuş iyi bi dr. bulmak. kendi özel muayenehaneleri olduğu zamanlarda böyle yapmıyorlar ama. ay çok uzun yazdım sinirimden
kızlar merhaba,
herzaman yazamıyorum sizlere genelde bir sorum olunca kusura bakmayın ama takip ediyorum devamlı
cinsiyetler öğrenilmiş, hayırlı olsun evlatlarınız
benim bugün çok sancım var sol tarafımda batma şeklinde hiç bu kadar olmuyordu, gerçi ikinci çocuğum ama karar veremdim acilden gitsemmi diye, sizin ağrınız oluyormu, hafif hafif değil ama baya bir ağrı var
rahim büyüdüğü için kaslar geriliyor ondan oluyorda, bu kadarda zor oluyor ya, yatamıyorum bende dolaşıp duruyorum evde
sağol canım bu arada
Kizlarrrrrr %90 kizcemmmmmmmm olacakmisss ama kordon bacak arasindaydi her ihtimale karsi kordon altindan ne cikar diye gelecek ay netlescek52:
Filizcim bebeğime ismini yazabilrsin ömer koyucağız.
Bir de kızlar ben doğduğu gibi sünnet ettirmeyi düşünüyorum daha sağlıklı ve kolay oluyormuş fikri oaln var mı?
canım oğlun hayırlı olsun erkekler hep tembihlerler ama önce kendileri yetiştirirler :) tetenoz aşısını bana sağlık ocağındaki hemşire söyledi.doktorum 25.haftadan önce sakın yaptırma dedi bu bilgiyi paylaşmak istedim yazını görünce.Meraba kızlar biz geldik kontrolden :)
Cinsiyetini öğrendik sonunda bebeğimizin. içimize hep kız doğuyor diyorduk meğer ERKEKmişBen tabi hala alışamadım. Eşim kontrole giderken anlaşma yapıyordu benle pazara kadar söylemicez kimseye sürpriz yapıcaz annemlere gidince sözylicez diyodu bi baktım benden önce haber veriyor
Gerçi moralimde bozuk hala hiç bu kadar sinir olmamıştım. 1 aydır bugünün gelmesini bekliyorum bebeğimi görücem diye. Devlet hastanesinde ilgi yok diye özele gidiyoruz sözde 3 dk. durmuyoruz odada öyle canım sıkıldıki. Sanırım Dr.umuzu değiştiricez. Doğru düzgün ne ultrasonda bişi anlatıyor ne de görebiliyoruz bebeğimizi çabucak başından savuyor. 2li testimin sonucunu almamıştım onla ilgili bi yorum yapsın diye bekliyorum yok yorum falan. 4lü yü yaptırmak istiyomusunuz diyo. Ya bi açıkla dimi ne için gerekli bu testle neleri öğrenicez. Ben herşeyi internetten araştırıpta mı öğrenicem. Sonra gerek yok madem 4lüye dedi başka bişiye bakalım dedi onuda açıklamadı sağolsun kan verdik üstüne 100 TL. de para. İşi paraya çevirdiklerini düşünür oldum iyice. .Diyorum benim karın ve göğüs bölgemde kaşıntılarım var napmalıyım çatlaklar için bi öneriniz varmı olur öyle diyor ya şaka gibi. Kan verdikten sonra tekrar gittik odasına 2linin sonucunu alalımda bari elimizde bulunsun diye. Giderkende diyo sağlık ocağına gidinde aşılar falan oluyor onları öğrenin ne zamanmış diye. Dedim 20. haftada tetanoz sağolun biz internetten öğreniyoruz herşeyi gerek kalmıyor sizlere diye. Niye bi yığın para veriyimki böyle ilgisiz dr. a doğumda. Onda da ilgilenmez Allah bilir. Devlette doğururum daha iyi. Bakalım Bigaya gitmeyi düşünüyoruz bide. Ne zormuş iyi bi dr. bulmak. kendi özel muayenehaneleri olduğu zamanlarda böyle yapmıyorlar ama. ay çok uzun yazdım sinirimden
ok yazarım şimdi
gozun aydın canımm oglusun olucakmıs..
Neden bukadar ılgısız kı anlamadım bısey sımdı ne dıye kan aldı neyın nesıymıs.
Benım dr ozel muayenesı var ama onu oncedende ozel hastaneden tanıyoruz.
Bana ultrasyonu 7bucuk dakka tutmus cd verıo ya ordan baktım.
Ama ılk zamanlr banada 3 dk bakıodu canım
yokmu etrafında ozel hastane falan yada ozel muayene dr?
ya benimde ilk doktorum öyleydi ama şimdikinden çoook memnunun kan niye verdiniz canım? ya benimde bu sağlık ocağındaki iğne olayı kafamı karıştırdı bunu illa sağlık ocagında olucaz demi
canım oğlun hayırlı olsun erkekler hep tembihlerler ama önce kendileri yetiştirirler :) tetenoz aşısını bana sağlık ocağındaki hemşire söyledi.doktorum 25.haftadan önce sakın yaptırma dedi bu bilgiyi paylaşmak istedim yazını görünce.
teşekkür ederim filizcim :) ya bu 3. Gidişimiz ilk başlarda yeni daha diye pek önemsememiştim ama bu sefer sinir oldum iyice. Benim o 3 dk. Ultrasonda kalma sürem değil canım herşey dahil odaya girmemle çıkmam diyebilirim. Hevesle çikolata yiyip gidiyorum bebeğimin hareketlerini göriyim diye durmuyoki üzerinde göriyim. Cinsiyetide ben demesem bakmıcak nerdeyse. Erkek dedi hemen. Hani ben iyice göremedim bizede gösterin diyorum ben gördüm söyledim ya sen görüpte napcan demezmi. Güler misin ağlar mısın? Kanıda anlamadım niçin aldı. Lüyü yaptırcakmısınız diye sordu. Dedik ikiliyi yaptırdık bunda ne fark var. O zaman gerek yok kan alalım bi kaç şey var onlara bakarız sadece dedi. Istanbula gidicekmiş kan onu da laboratuvardan öğrendim ancak. Bakalım sonuçlar çıkınca açıklarsa anlıcaz inşallah ne olduğunu. Tabi eminim bizim dr. Bi sorun yok temiz der sadece hiç bi açıklamada bulunmaz.
Malesef şu an olduğumuz ilçede özel hastane yok bizde sırf bu yüzden bandırmada var diye oraya gidiyorduk eşimde kızdı iyice zaten ayda bir gidiyoruz olmadı izmire gideriz ne bu böyle insan parasıyla rezil oluyor dedi. E bu muameleyi devlettede görüyoruz zaten niye hem onca yol gidip hemde masraf ediyim ki. En azından devlette gerekli gereksiz test yapmıyorlar. Açıklıyorlar bi getirisi olmadığı için. Yaptırsanda olur yaptırmasanda diye.
[/b]
bencede cnm ozaman devlete gıt bare aynı muamele goruyorsan
hayırlısı olur ıns sorunsuz cıkar testlerınde
amin canım inşallah. Bu arada cinsiyet kısmına yanlış yazmışsın canımşehzadem geliyor
Meraba kızlar biz geldik kontrolden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?