aynen canım benim doktor da seninki gibiydi, doğru düzgün ilgilenmedi benimle. iki defa lekelenme ve kanama ile gittim her seferinde 30 sn kadar ultrasonda baktı kalp atışları duyuluyor, senin yatışını yapalım diye ikisinde de 2 gün yatırdı beni hastanede sırf para için, yattığım 4 gün süre boyunca da 1 defa geldi baktı 1 dk durmamıştır yanımda. aynı şekilde 2li testimi de iyi deyip geçti sinir oldum kendisine.. en son da 15 gün rapor vermişti, ilk 10 gün yazdı, sonra gel 5 gün daha yazcam dedi, 5 günlük raporu yazdırmaya gittim insan bi nasılsın, bir sorunun var mı diye sorar, imzaladı uzattı raporu elime grsrz dedi o kadar.. bende birşey demeden çıktım yanından, içimden bekle dedim grsrz seninle bir daha (!) şimdi başka bir hastaneye başka bir doktora (tavsiye üzerine) randevu aldım cuma günü gidicem inşallah aynı problemleri yaşamam.. bence sende değiştir doktoru mutlaka sonuçta doğumlarımızı yaptıracaklar, 10. kez çocuk doğurmuyoruz ya bizi bilgilendirip rahatlatmaları lazım diye düşünüyorum.. bende çok uzun yazdım sinirden senin gibi.. ama düşündükçe sinirleniyorum hala
kızlar nergisyaseminden haberi olan varmı, randevusu vardı
gunaydın kızlar gece saat 1 de geldım eve sabahta kalkamadım yataktan..
cok ayakta kaldım dun yaa ınsallah lekelerım gelmez
buarada 4 lu test ve ayrıntılı ultrasyon hangı haftalarda yapılıyor??
Ayyy geçen yıl da hakkarideydikBize binde bir böyle bi yer gelir canım bundan sonra göremeyiz :)) burda da bi 4 yıl daha kalırız gibime geliyo, sonra devlet baba nereye derse oraya
Kızlaaar ben geldim kontrolden, topiğe bi kızçe daha geliyooo inşallahnasıl mutluyum anlatamam çok şükür herşey iyi dedi dr, vitamini kutu bitince bırak dedi 2 hafta sonrada demir ilacına başlıycakmışım, buarada tetanoz aşısını sordum yaptırma dedi bana,
canım ayrıntılı 20 24 dıyorlar anlamadım valla bu ısten neyse gıdıcem dr sorarımcanım ayrıntılı ultrason 19.-20. Ci hafta arası yapılır 4 lü test 16.-20. Hafta arası yapılır
oo gozun aydın canımm kızlarımıza arkadas gelıo desenekızlaaar ben geldim kontrolden, topiğe bi kızçe daha geliyooo inşallahnasıl mutluyum anlatamam çok şükür herşey iyi dedi dr, vitamini kutu bitince bırak dedi 2 hafta sonrada demir ilacına başlıycakmışım, buarada tetanoz aşısını sordum yaptırma dedi bana,
filiiiiiiiiiiiizzzzzz canıııımmmm kızımın adını eklemişsin ilk sayfayaAyyyy çok mutlu oldum
Saol canım ya benim etrafımda herkes kız diyodu bende kıza alıştırmıştım kendimihadi gözün aydın canım benimde en son gittiğimde kıza benziyor dedi doktor yarın bakalım ne dicek gerçi ben değişme ihtimalini unuttum ama:)
canım ayrıntılı 20 24 dıyorlar anlamadım valla bu ısten neyse gıdıcem dr sorarım
Canım dr neden aşıyı yaptırma dedi sormadım benim bi tehlike görünmüyo şuan ama yürüyüş uçak deniz falan serbest dedi
Saol canım ya benim etrafımda herkes kız diyodu bende kıza alıştırmıştım kendimigerçi kız deyince şimdi de o da evlat sağlıklı olsun da diyolar sanırım içten içe erkek istiyolardı bilemiyorum, buarada ben hande ismini düşünüyorum eşimle beni tanıştıran arkadaşımın ismi anlamıda güzel bakalım düşüncez ama şebnem aylin fulya pelin isimlerini de seviyorum belki bi fikir olur sana
canım ayrıntılı 20 24 dıyorlar anlamadım valla bu ısten neyse gıdıcem dr sorarım
Canım dr neden aşıyı yaptırma dedi sormadım benim bi tehlike görünmüyo şuan ama yürüyüş uçak deniz falan serbest dedi
evet ya benim elimin tarafında kız torun bir tane hep erkek onlar kız istiyor ama bizim tarafta hiç erkek yok onlarda içten içe erkek sevseydik diyorlar ilk torun bide biz üç kız kardeşiz bir tek ben evliyim annemle babam ilk torunu bende sevicekler inşallah ama sonradan sağlıklı olsun kız erkek fark etmez diyorlar:) anlamlarına bir bakıyım bu isimlerin hemen:)
hatinncim sen bize aklındakileri söyle, fikir verelim
evet ya benim elimin tarafında kız torun bir tane hep erkek onlar kız istiyor ama bizim tarafta hiç erkek yok onlarda içten içe erkek sevseydik diyorlar ilk torun bide biz üç kız kardeşiz bir tek ben evliyim annemle babam ilk torunu bende sevicekler inşallah ama sonradan sağlıklı olsun kız erkek fark etmez diyorlar:) anlamlarına bir bakıyım bu isimlerin hemen:)
canım benim melek naz, beyza nur ve duru isimleri aklıma geliyor aslında yaren ve duru isimlerini seviyorum ama eşim istemiyor
Valla herkesi memnun etmek zor)benim için aynı ilk olunca ya cinsiyeti öğrenince daha bi farklı olyomuş şimdi bebiş değildi kızoşum diyorum buarada defne ismi de güzel aklıma geldikçe söylüyorum
ben duru ismini çok beğeniyorum. asya da çok güzel,nil,doğa
ben de 2 hafta sonra gidicem cinsiyet için inşallah senin çocuk saklamaz benimki ikidir saklıyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?