2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Aynen canım haklısın. Zaten özel bi ilgi beklediğimiz için gidiyoruz özele yoksa niye o kadar yol gidip masraf ediyim. E karşılığınıda göremeyince üzülüyor insan. Doğumda bile şüpheliyim ne kadar ilgilenir acaba. İşte elimde fazla seçenekte olmadığı için napıcamı şaşırdım. Burda özel hastane yok zaten. Bakalım napıcam bilmiyorum. İlk kez bugün çok gergin hissediyorum kendimi. 2 aydır bilmediğim bi şehirdeyim yeni taşındık tanıdığım bi iki kişi var bu kadar zoruma gitmemişti. Bugün nolduysa doldum. Durduk yere ağlayasım geliyor. O kadar huzursuzki içim. Sanırım 1 ay boyunca çok beklentiye soktum kendimi bugün için hayal kırıklığı yaşayıncada iyice yalnız hissettim kendimi.

gunaydın kızlar gece saat 1 de geldım eve sabahta kalkamadım yataktan..
cok ayakta kaldım dun yaa ınsallah lekelerım gelmez
buarada 4 lu test ve ayrıntılı ultrasyon hangı haftalarda yapılıyor??

canım ayrıntılı ultrason 19.-20. ci hafta arası yapılır 4 lü test 16.-20. hafta arası yapılır

Kızlaaar ben geldim kontrolden, topiğe bi kızçe daha geliyooo inşallah nasıl mutluyum anlatamam çok şükür herşey iyi dedi dr, vitamini kutu bitince bırak dedi 2 hafta sonrada demir ilacına başlıycakmışım, buarada tetanoz aşısını sordum yaptırma dedi bana,

Ayyy geçen yıl da hakkarideydik Bize binde bir böyle bi yer gelir canım bundan sonra göremeyiz :)) burda da bi 4 yıl daha kalırız gibime geliyo, sonra devlet baba nereye derse oraya

canım nerden oldugumu sormusdun ben soyledım ama senden daha cevap gelmedı merak ettım doktorunda kım onuda merak edıyorum bende meltemde oturuyorum canım falezlerin orda

Filiiiiiiiiiiiizzzzzz canıııımmmm kızımın adını eklemişsin ilk sayfaya Ayyyy çok mutlu oldum

hadi gözün aydın canım benimde en son gittiğimde kıza benziyor dedi doktor yarın bakalım ne dicek gerçi ben değişme ihtimalini unuttum ama:)

Benim yazdıklarım hep gözden kaçıyor ama yinede yazıyorum:)) Önerebileceğiniz kız ismi var mı kızlar benim aklıma melek naz geliyor ama

canım ayrıntılı ultrason 19.-20. Ci hafta arası yapılır 4 lü test 16.-20. Hafta arası yapılır
canım ayrıntılı 20 24 dıyorlar anlamadım valla bu ısten neyse gıdıcem dr sorarım
oo gozun aydın canımm kızlarımıza arkadas gelıo desene
Banada yaptırma dedı ızın vermedı dr sana acıklama yaptımı ? Ben tedavı oldugum ıcın dusuk tehlıkem vardı ıstemedı ıgneyı

filiiiiiiiiiiiizzzzzz canıııımmmm kızımın adını eklemişsin ilk sayfaya Ayyyy çok mutlu oldum

Evet yaaa ekledım ısmını bebısının sızlerın ısmıde bellı bızım daha dusunmedık dahii
Erkek erkek dedık kız ısmı aklıma gelmıo hıc

hadi gözün aydın canım benimde en son gittiğimde kıza benziyor dedi doktor yarın bakalım ne dicek gerçi ben değişme ihtimalini unuttum ama:)
Saol canım ya benim etrafımda herkes kız diyodu bende kıza alıştırmıştım kendimi gerçi kız deyince şimdi de o da evlat sağlıklı olsun da diyolar sanırım içten içe erkek istiyolardı bilemiyorum, buarada ben hande ismini düşünüyorum eşimle beni tanıştıran arkadaşımın ismi anlamıda güzel bakalım düşüncez ama şebnem aylin fulya pelin isimlerini de seviyorum belki bi fikir olur sana

Valla herkesi memnun etmek zor )benim için aynı ilk olunca ya cinsiyeti öğrenince daha bi farklı olyomuş şimdi bebiş değildi kızoşum diyorum buarada defne ismi de güzel aklıma geldikçe söylüyorum

Valla herkesi memnun etmek zor )benim için aynı ilk olunca ya cinsiyeti öğrenince daha bi farklı olyomuş şimdi bebiş değildi kızoşum diyorum buarada defne ismi de güzel aklıma geldikçe söylüyorum

bizimde doktor kıza benziyor diyince eşim hemen beni şikayet ederken kızım sen annene çekme diyor:) çok değişik bir duygu ya bugun bide sanki hareketlerini hissediyorum yanılmıyorsam eşim kıskanıyor bende hissetcem bende diye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…