2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Aynen benim dr da öyle ya üstelik o kadar para veriyoruz profesör muayene ve konuşma hepsi dahil 3 dk sürmüyor bile Doktoru değiştirmeyi düşündüm ama bize heyet raporu veriyor diye gidiyorum 2'li 3'lü testi bana söylemedi bile şu vitamin hapını kullan bile demedi. Benim sorduklarımı da ağzıma tepiyor hızlı hızlı yarısını unutuyorum çekiniyorum sormaya.

Kızlar nergisyaseminden haberi olan varmı, randevusu vardı

Ben de çok merak ettim , inş iyidir.

slm tatlı annişler ben geldim..
Hoşgeldin

Hayırlı ugurlu olsun

İremneva seninkide hayırlı olsun canım

Evetttt oglumla biz geldik
Kontrole gittigimde heycandan kalbim cikacakti bugun.minik oglum 170 gr olmus teyzeleri.
Bacaklarini carpi yapmis misil misil uyuyordu,dr miz yarim saat sure verdi ''uyansin illa cinsiyeti kesinlestiricem'' dedi.cilginca yedim geri geldigimde kipir kipir oyun oynuyordu masallah.cinsiyeti tam olarak ogrendik.onemli olan saglikli hayirli evlat olmasi tabi.
25 hazirana kadar ozlem cekicem yine..

Ya bende hissediyorum sanki hep solda gibi geliyodu cidden ayakları da ordaymış, diyorum iyiki kadın olmuşum bu duyguları hissetmek çok güzel, eşim çok belli etmez diyodum duygularını ama bugün kardeşine söylerken ağladı ya nası duygulandım

Hayırlı ugurlu olsun

İremneva seninkide hayırlı olsun canım

Teşekkür ederim canım benim

merhaba arkadaslar, disardan telefondan yaziyorum. ben biraz burda yanlizlik bunalimlarina girince,esim de is gucten yorgundu, bastik haftasonu tatiline geldik. gecmisi okuyamiyorum gelince eve okuyacagim oturup. pazar gecesine kadar yokum, beni merak etmeyin opuyorum hepiniziiiii!

Canım hayırlı uğurlu olsun oğluşuna maşallah

İremneva Kızın hayirli olsun , saglikla kucagina al insallah esine ve sana hep mutluluk getirsin

Princestrator bir erkek daha :) güçlü bir erkek annesi ol insallah , evladin sana ve yuvana mutluluk getirsin , insallah iyi bir doktor bulursun en ksa zamanda

Marriposa seninde kızın hayirli olsun , hayatta hep gulsun Rabbim iyi insanlar çıkarsın karşısına

Ozmaralp Orhan gazı sana , yuvana , ailene mutluluk , huzur , bereket getirsin ismi gibi güçlü olsun :))

Maşallah oğluşuna gözün aydın bende tatlıdan soğumama rağmen 1 çikolata yedim gittim gösterdi çok şükür

Amiinnnn ne güzel dualar bunlar böle Allah razı olsun canım

Ancak geldim gecmisi okudum maşallah iyi kaynatilmis :)

Nehar sen bana yine abla de seviyorum abla demenizi , annenemin bir lafı vardi bodur tavuk her dem pilictir :)
Ufak tefek olmanın faydaları :) bu arada mayolar , bikiniler gicigim sana soyliyeyim
Rusları organize ediyorum bu gece hepsi bahçende gorursun sen

Filiz teyzenin yaptıklarını cok beğendim sepet cok guzel olmus eline saglık , yaaaa nerede bebek eşyası görsem gözüm donuyor :)

Burcak0606 canim oncelikle surekli yatmanın cok zor olduğunu bilen biri olarak Rabbim yardimcin olsun demek isterim.ama arkadasiz bu sure boyunca benimde senin kadar olmasada durumum doguma kadar ayni , ayağa kalabiliyorum ama max. Yarım saat ayakta durma hakkım var sonra 3 saat istirahat yarım saat ayakta 3 saat istrahat boyle gun geçiriyorum. Malesef yolculuk , deniz , disarida fazla vakit geçirmek yok banada kısıtlı her sey . Ama bu gunümüzede sukur bebisler olsun zaten hic oturmayacağız.
Durum boyle olunca bende el islerine sardım zaten. Yattığım yerden yada yarı oturarak yapıyorum :)
Bence sende basit şeylerle basla inan odaklandıginda apıyorsun internette her tarif var, ben hayatımda kece görmemiştim internette inceleye inçeleye yaptim :)
Rabbim yardimcimiz olsun

Vahsihatun kepçeden objelerin yanaklarını nasil renklendiriyorum :)) sırrım su pembe farlarim ve alliklarim :))

Hadi ya valla ben de öyle düşünmüştüm 3 ayrı renk allığım var , pembe, şeftali, kırmızımsı çok şeker olur yaa :) ağızı bazı yerlerde dikişle bazı yerlerde de kalemle yapmışlar bide uygun kalem bulmak lazım oh miss , ben bi bakıyım çarşıya elbet keçe satan dükkanlar vardır. Çok sağol canım ya bulamazsan yollarım demişsin ya

Ben ağızları iplikle yapıyorum hep daha iyi duruyor , gözler kum boncuk mesela koyu yeşil mavi yapabilirsin , kenarlar battaniye dikişiyle birleşiyor , bir de mutlaka soğuk Silikon bulundur her daim lazim :)
Sen bulamazsan soyle bana ben nasılsa sık gidip malzeme alıyorum , internettende alabilirsin birmax ta var :)
Ben simdi yeğenimin kizinin dis bugdayi şekerlerini yapacagim :)

Battaniye dikişini biliyorum ama teknik olarak değil becerikliyimdir bu konularda çok da hoşuma gider yapması ama sayı çok olunca sanırım biraz sıkıcı olur . Gerçi daha 4-5 ay var o zaman kadar ohooooo yaparım evet gözler boncuk güzel görünüyor,arayan Mevlasını da bulurmuş belasını da bulurum malzemeleri tekrar çoook sağol canım çok incesin

Kizlar hepinize iyi geceler gec oldu yatmam lazim sabah erken kalkacağım , onemli bir şahsiyeti göreceğiz , kontrolum var
Kalbim yine gup gup gup atıyor heyecandan uyuyamadim :)

Canım hayırlı uğurlu olsun oğluşuna maşallah

Maşallah oğluşuna gözün aydın bende tatlıdan soğumama rağmen 1 çikolata yedim gittim gösterdi çok şükür

Amiinnnn ne güzel dualar bunlar böle Allah razı olsun canım

Sagolun varolun
İlk andan itibaren erkek hissetmistim,tatli cok yemememe ragmen tatli yemeye baslamistim rabbimiz bize bir sehzade hediye etti cok sukur.insallah rabbim tamamina erdirsin saglikla hayirli bir sekilde kucagimiza alalim hepimiz evlatlarimizi.

Günaydın anneler minik yavruları biz bugün erkenciyiz eşim okul gezisine gitti bende uyuyamadım gece gelecek bugün başınızın belasıyım forumdan çıkmıcam :))) umarın herkes iyidir dün gece keman konserine gittim eşimin öğrencilerinin klasik müzik dinlesin benim kız dedim ama arabeskden tutun rock parçalara kadar her telden çalıp söylediler çok güzel bir geceydi :))

Puffy abla kontrolün varmış yavrunu görcekmişsin inşallah güzel haberlerle gelirsin

Bu arada nergisyaseminle görüştüm herşey yolundaymış sorun yokmuş cinsiyet öğrenmiş kendisi söyler artık :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…