uff evet yaa duru cok güzel bir isim ya bizimkine bir kabul ettirsem ne güzel olucak siz karar verdiniz mi isme
Evet canım bizimki daha ortada yokken ismi belliydi, eşim 2 yıl önce rüyasında görmüş, Allah izin verirse Irmak koycaz
Teşekkür ederim filizcim :) Ya bu 3. gidişimiz ilk başlarda yeni daha diye pek önemsememiştim ama bu sefer sinir oldum iyice. Benim o 3 dk. ultrasonda kalma sürem değil canım herşey dahil odaya girmemle çıkmam diyebilirim. hevesle çikolata yiyip gidiyorum bebeğimin hareketlerini göriyim diye durmuyoki üzerinde göriyim. Cinsiyetide ben demesem bakmıcak nerdeyse. Erkek dedi hemen. hani ben iyice göremedim bizede gösterin diyorum ben gördüm söyledim ya sen görüpte napcan demezmi. güler misin ağlar mısın? Kanıda anlamadım niçin aldı. lüyü yaptırcakmısınız diye sordu. Dedik ikiliyi yaptırdık bunda ne fark var. o zaman gerek yok kan alalım bi kaç şey var onlara bakarız sadece dedi. İstanbula gidicekmiş kan onu da laboratuvardan öğrendim ancak. Bakalım sonuçlar çıkınca açıklarsa anlıcaz inşallah ne olduğunu. Tabi eminim bizim dr. bi sorun yok temiz der sadece hiç bi açıklamada bulunmaz.
Malesef şu an olduğumuz ilçede özel hastane yok bizde sırf bu yüzden Bandırmada var diye oraya gidiyorduk eşimde kızdı iyice zaten ayda bir gidiyoruz olmadı İzmire gideriz ne bu böyle insan parasıyla rezil oluyor dedi. E bu muameleyi devlettede görüyoruz zaten niye hem onca yol gidip hemde masraf ediyim ki. En azından devlette gerekli gereksiz test yapmıyorlar. Açıklıyorlar bi getirisi olmadığı için. Yaptırsanda olur yaptırmasanda diye.
Dediğim gibi bende anlamadım canım bu kanı neye verdik. Düşün kilosuyla boyunu bile öğrenemedim sormama rağmen. Geçiştirdi sağolsun herşeyi. Aşıyısa sağlık ocağında olucaz diye biliyorum canım. ama belki özelde yaptırmak istersen özelde de yapıyorlardır.
Kızlar nergisyaseminden haberi olan varmı, randevusu vardı
Hoşgeldinslm tatlı annişler ben geldim..
Kızlaaar ben geldim kontrolden, topiğe bi kızçe daha geliyooo inşallahnasıl mutluyum anlatamam çok şükür herşey iyi dedi dr, vitamini kutu bitince bırak dedi 2 hafta sonrada demir ilacına başlıycakmışım, buarada tetanoz aşısını sordum yaptırma dedi bana,
Ya bende hissediyorum sanki hep solda gibi geliyodu cidden ayakları da ordaymış, diyorum iyiki kadın olmuşum bu duyguları hissetmek çok güzel, eşim çok belli etmez diyodum duygularını ama bugün kardeşine söylerken ağladı ya nası duygulandımbizimde doktor kıza benziyor diyince eşim hemen beni şikayet ederken kızım sen annene çekme diyor:) çok değişik bir duygu ya bugun bide sanki hareketlerini hissediyorum yanılmıyorsam eşim kıskanıyor bende hissetcem bende diye:)
Hayırlı ugurlu olsun
İremneva seninkide hayırlı olsun canım
Evetttt oglumla biz geldik
Kontrole gittigimde heycandan kalbim cikacakti bugun.minik oglum 170 gr olmus teyzeleri.
Bacaklarini carpi yapmis misil misil uyuyordu,dr miz yarim saat sure verdi ''uyansin illa cinsiyeti kesinlestiricem'' dedi.cilginca yedim geri geldigimde kipir kipir oyun oynuyordu masallah.cinsiyeti tam olarak ogrendik.onemli olan saglikli hayirli evlat olmasi tabi.
25 hazirana kadar ozlem cekicem yine..
Maşallah oğluşuna gözün aydın bende tatlıdan soğumama rağmen 1 çikolata yedim gittim gösterdi çok şükürEvetttt oglumla biz geldik
Kontrole gittigimde heycandan kalbim cikacakti bugun.minik oglum 170 gr olmus teyzeleri.
Bacaklarini carpi yapmis misil misil uyuyordu,dr miz yarim saat sure verdi ''uyansin illa cinsiyeti kesinlestiricem'' dedi.cilginca yedim geri geldigimde kipir kipir oyun oynuyordu masallah.cinsiyeti tam olarak ogrendik.onemli olan saglikli hayirli evlat olmasi tabi.
25 hazirana kadar ozlem cekicem yine..
İremneva Kızın hayirli olsun , saglikla kucagina al insallah esine ve sana hep mutluluk getirsin
Princestrator bir erkek daha :) güçlü bir erkek annesi ol insallah , evladin sana ve yuvana mutluluk getirsin , insallah iyi bir doktor bulursun en ksa zamanda
Marriposa seninde kızın hayirli olsun , hayatta hep gulsun Rabbim iyi insanlar çıkarsın karşısına
Ozmaralp Orhan gazı sana , yuvana , ailene mutluluk , huzur , bereket getirsin ismi gibi güçlü olsun :))
Ancak geldim gecmisi okudum maşallah iyi kaynatilmis :)
Nehar sen bana yine abla de seviyorum abla demenizi , annenemin bir lafı vardi bodur tavuk her dem pilictir :)
Ufak tefek olmanın faydaları :) bu arada mayolar , bikiniler gicigim sana soyliyeyim
Rusları organize ediyorum bu gece hepsi bahçende gorursun sen
Filiz teyzenin yaptıklarını cok beğendim sepet cok guzel olmus eline saglık , yaaaa nerede bebek eşyası görsem gözüm donuyor :)
Burcak0606 canim oncelikle surekli yatmanın cok zor olduğunu bilen biri olarak Rabbim yardimcin olsun demek isterim.ama arkadasiz bu sure boyunca benimde senin kadar olmasada durumum doguma kadar ayni , ayağa kalabiliyorum ama max. Yarım saat ayakta durma hakkım var sonra 3 saat istirahat yarım saat ayakta 3 saat istrahat boyle gun geçiriyorum. Malesef yolculuk , deniz , disarida fazla vakit geçirmek yok banada kısıtlı her sey . Ama bu gunümüzede sukur bebisler olsun zaten hic oturmayacağız.
Durum boyle olunca bende el islerine sardım zaten. Yattığım yerden yada yarı oturarak yapıyorum :)
Bence sende basit şeylerle basla inan odaklandıginda apıyorsun internette her tarif var, ben hayatımda kece görmemiştim internette inceleye inçeleye yaptim :)
Rabbim yardimcimiz olsun
Vahsihatun kepçeden objelerin yanaklarını nasil renklendiriyorum :)) sırrım su pembe farlarim ve alliklarim :))
Hadi ya valla ben de öyle düşünmüştüm 3 ayrı renk allığım var , pembe, şeftali, kırmızımsı çok şeker olur yaa :) ağızı bazı yerlerde dikişle bazı yerlerde de kalemle yapmışlar bide uygun kalem bulmak lazım oh miss , ben bi bakıyım çarşıya elbet keçe satan dükkanlar vardır. Çok sağol canım ya bulamazsan yollarım demişsin ya
Ben ağızları iplikle yapıyorum hep daha iyi duruyor , gözler kum boncuk mesela koyu yeşil mavi yapabilirsin , kenarlar battaniye dikişiyle birleşiyor , bir de mutlaka soğuk Silikon bulundur her daim lazim :)
Sen bulamazsan soyle bana ben nasılsa sık gidip malzeme alıyorum , internettende alabilirsin birmax ta var :)
Ben simdi yeğenimin kizinin dis bugdayi şekerlerini yapacagim :)
Kizlar hepinize iyi geceler gec oldu yatmam lazim sabah erken kalkacağım , onemli bir şahsiyeti göreceğiz , kontrolum var
Kalbim yine gup gup gup atıyor heyecandan uyuyamadim :)
Canım hayırlı uğurlu olsunoğluşuna maşallah
İremneva Kızın hayirli olsun , saglikla kucagina al insallah esine ve sana hep mutluluk getirsin
Princestrator bir erkek daha :) güçlü bir erkek annesi ol insallah , evladin sana ve yuvana mutluluk getirsin , insallah iyi bir doktor bulursun en ksa zamanda
Marriposa seninde kızın hayirli olsun , hayatta hep gulsun Rabbim iyi insanlar çıkarsın karşısına
Ozmaralp Orhan gazı sana , yuvana , ailene mutluluk , huzur , bereket getirsin ismi gibi güçlü olsun :))
Maşallah oğluşuna gözün aydın bende tatlıdan soğumama rağmen 1 çikolata yedim gittim gösterdi çok şükür
Amiinnnn ne güzel dualar bunlar böle Allah razı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?