2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Günaydın kızlar herkese iyi haftasonları diliyorum,ne güzel cinsiyetini görenleriniz olmuş,biz hala göremedik.Hoş şuan cinsiyet umrumda bile değil.Üçlü testte dr ntd riski görmüş Ayrıntılı ultrason istedi,bir dr ismi verdi.Dün haberi aldığımda saat altıbuçuk falandı randevu için aradım ama kimse yoktu tabii,çok canım sıkıldı inşallah bugün gidip baktırabilirim.Saatin 9 olmasını bekliyorum yada 8:30 da arasam mı ki,özel muayenehane.Bana dua edin arkadaşlar...

Geçmiş olsun canım inşallah sorun yoktur takmamaya çalış bu sayfada devamlı söyledim kuzenim arka arkaya 2 çocuk doğurdu ikisinede % 80 sakat dediler kuzenim doğurucam dedi şimdi maşallah 2 tane tosuncuk oğlumuz var hiç bir sorun yok inşallah sende güzel haberler alacaksın içini ferah tut

Sağol canım inşallah,ben herkese böyle durumlarda çok güzel moral veririm de kendime gelince olmuyor,çok tedirginim:/

Günaydın iyi hafatsonları herkeze doktordan gelen arkadaşlar maşallah ne güzel haberlerle dönmüşler kimse canını sıkmasın hepımiz evelallah sağlıkla, sorunsuz yavrularımızı kucağımıza alıcağız. İçinizi ferah tutun.( özellikle sana söylüyorum tunayekta)

cnm korkma böle tessler rısklerı belirler var dıyemez neler duyuyoruz.. birde 3lü testmiş bu unutma 2li testin guvenırlıgi %85 3lü testin %70 hem guvenırlikleri az hemde sadece riski belirlerler hastalıgı degil

cnm korkma böle tessler rısklerı belirler var dıyemez neler duyuyoruz.. birde 3lü testmiş bu unutma 2li testin guvenırlıgi %85 3lü testin %70 hem guvenırlikleri az hemde sadece riski belirlerler hastalıgı degil

Canım 2li testim Allaha şükür temiz çıktı ama zaten bu ntd sadece 3lü testte bakılan birşey,bende sadece bir tedbir kontrolü diyorum ama işte mantık ve duygular anne olunca karışıyor malesef

günaydın annecikler,bir kaç gündür yazamıyorum ama kimse beni sormamış.nerde bizim kurtlumuz niye demiyorsunuz arkidişşş neyse şaka bir yana dr dan gelen arkadaşlar içimizi ferah tutalım,büyük allahım hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle almayı nasib edecek inşallah hepimize.diyorum ama içinizde yine en kurtlu benim dimi.hepinize mutlu hafta sonları.

bu arada söylemeden geçemicem dün denize gittim kızlar,su sıcacıktı,sabahtan bulutluydu hava ama saat 3 gibi açtı bizde gittik.oğluşumun her yeri isilik olmuş,e tabi ben de sıcağa allerjim olduğu için gece uyuyamıyordum ama bu gece rahat uyudum.

canım ya yalnız hissetme kendini sakın, bebişin var onu düşün hep senin yanında. devlet hastanesini de bir dene istersen, ablam ilk bebeğinde devlet hastanesine gitmişti ve mükemmel bir doktordu, özel muayene olsa ancak bu kadar ilgilenirdi. o yüzden sıkma canını Allah yardımcın olur inşallah iyi bir doktor bulursun tatlım.

çok teşekkür ederim puffy abla :) öyle güzel şeyler yzmışsınki çok mutlu oldum İnşallah senin kontrolünde çok iyi geçer. Miniklerimizi görene kadar heyecandan yerimizde duramıyoruz. Doya doya bak bebişine :)

Teşekkür ederim canım destek olduğun için. Bakalım bide devleti denicem en azından bi görmüş olurum ordaki dr.unda ilgisini. Dediğin gibi belki daha memnun kalırım.

hayırlı sabahlar kızlarr..

söz verdiğim gibi sabah ilk iş fotoları yükledim diğer topiğe. dr dan mutlu mutlu donduk. bebişlerde hersey yolunda. büyümeye devam cok harekerlilerdi masallahh. onun eli onun kolu insan nereye bakacağını sasırıyo. bir tanesi takla atmak için pozisyon almıştı ama bir türlü atamadı cok guldukk söylediğim gibi tek foto alabilirmisiniz dedim doktor birinin kolu birinin bacağı birinin kafası sıgıyo dedi. olmadı yanii cinsiyet için bir tahminde bulunsanız dedim. tamamen tahmin edicem sonra bak böyle demiştiniz demeyin güvenmeyin dedi. 2 erkek 1 kız goruyorum gibi dedii
bizden bu kadar şimdilik teyzelerii.....

Tünaydin anneler guzel bir cumartesi dilerim hepinize...

Tunayekta ben kafana takmamani oneriyorum canim canini sIkma ..
Nt degeri ense olcumu degilmi benim oglumdada yuksek cikmisti , sukur rabbime saglikli bir sekilde dogdu .. Ayni olcum bu hamileliktede yuksrk cikti ama kanda risk duszu ve inan sadece iyi fusunuyotum .. Rabbim hepimize saglikli evlatlar nasip etsin ..

Silacik gelmis kucizeleriyle :).. Masallah canim size .. Rabbim yardimcin olsun uc bebeyle . Herseyde guzel gecmis gok sevindim ..

Princesrator , ozlmalpr ogluskar geliyormus tebrik ederim canlarim ..

Iremneva , marriposa sizinde pembis kizlarinizi tebrik ediyorum ..
Hepinizin guzel haberlerle donmesine gok sevindim ...

Nergisyasemin senden haber alamamisz , inan nerak ediyorum , insallah iyifir vebegin ve sende ??????

Puffy ablamin randevusu varmis .. Hayirli haberlerle grl ablam insallah ..

günaydın kızlaar

Silacım, gözün aydın. Kuzucukların hep böyle neşe katsın size

Sılacım müthiş ya hayranlıkla okudum. Cinsiyetlerde çok güzel. Evlatlarınla hayırlı bir ömür nasip etsin Rabbim. Hem kız hem erkek olmasıda çok güzel tüm cinsiyetleri tadacaksın. :) benim keratada takla atıyordu sürekli çok komik oluyorlar

Tuna yekra olumlu düşüneceksin herşey olumlu olacak . Bak kuzenim Ekim de doğum yapacak 2 ki ve 4 lü de riski çok yüksek söylediler amniyosentez sıvısı alındı çok şükür bebeğinimiz sapasağlan çıktı. Demem o ki testlere güvenme hata payı çok yüksek

Günaydın canım sanada nergisyeseminle ilgili yazdım ama görmediniz sanırım :))
Ben nergisyaseminden haber aldım bebeği gayet iyiymiş ikili testi temiz çıkmış doktoru üçlüde yapmış rutin yapıyorum demiş cinsiyetde öğrenmiş kendisi söyler gelince :)) eşiyle ilgili birşey sormadım o konuda bilgim yok

Gunaydin selayhusummm sagol iyi dileklerin icin canim benim.

günaydın kızlaar

Silacım, gözün aydın. Kuzucukların hep böyle neşe katsın size

cok teşekkür ediyorum kızlarr güzel dilekleriniz için.. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inş hepimize..

Canim gormemisim ... Oh oh herkes iyi haberlerle gelmis .. Darisi carsamba insallah benim basima :)

Selayhuscum çok teşşekürler canım :)

Kızlar ya bişi sorucam. Ben bu haplar konusunda biraz takıntılıyımda. Şu ana kadar bulantı ilacı dışında başka ilaç kullanmadım. Elevit ve Gynoferon verdi dr.um ikisini birden kullanırsam çok kilo alıcakmışım gibi geliyor korkuyorum. Eleviti çoğunuz kullanıyor sanırım. Nasıl kullanıyorsunuz hergün alıyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…